Georgel Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλημέρα σε όλους. Μετα από σχεδόν μια εβδομάδα χρήσης βλέπω τα εξής αρνητικό στο 930. τα γράμματα του μενού και κάποιων εφαρμογών π.χ Facebook είναι πολύ μικρά για άτομα με προβλήματα όρασης. Στης ρυθμίσεις τα έχω όλα στο πιο μεγάλο μέγεθος. (σε σχέση πάντα με το s4 που έχω σαν πρώτο τηλέφωνο. Το 930 είναι το πρώτο μου windows phone και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να βγει το λογότυπο της cosmote από την οθόνη έναρξης? Και αν υπάρχει κάποιο άλλο πληκτρολόγιο π.χ όπως το swiftkey? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Φιλε χωρις να το εχω στα χερια μου, απλα ειχα το 925 μεχρι πριν κανα μηνα (αλλα παρακολουθω καθημερινα το forum γιατι θελω να το παρω) νομιζω εχεις λαθος σε αυτο. Στο 925 υπηρχε η δυνατοτητα στις ρυθμισεις να επιλεξεις να θα βαλεις google η bing.Αρα λογικα θα υπάρχει και στο 930. To 930 με αγγλικη καθαρη ρομ δεν εχει google search, αλλαξα ρομ γι'αυτο το λογο. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκοψες το 'χρυσο' μερος της ? Αμφιβαλω αν δουλευει οπως ειπαν πριν τα παιδια. Διαβασε τις απαντησεις ποιο πισω, πηρα micro αντι για nano Ελπιζω να μου την κανουν αλλαγη αυριο και να μην πληρωσω παλι @meltinpot Εβγαλα και 2η για το Ε7 μου. 10€ και για τις 2 :) Ειπα και γω!! Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους. Μετα από σχεδόν μια εβδομάδα χρήσης βλέπω τα εξής αρνητικό στο 930. τα γράμματα του μενού και κάποιων εφαρμογών π.χ Facebook είναι πολύ μικρά για άτομα με προβλήματα όρασης. Στης ρυθμίσεις τα έχω όλα στο πιο μεγάλο μέγεθος. (σε σχέση πάντα με το s4 που έχω σαν πρώτο τηλέφωνο. Το 930 είναι το πρώτο μου windows phone και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να βγει το λογότυπο της cosmote από την οθόνη έναρξης? Και αν υπάρχει κάποιο άλλο πληκτρολόγιο π.χ όπως το swiftkey? Το λογότυπο μόνο με αλλαγή Ρομ θα φύγει. Πληκτρολόγιο άλλο δυστυχώς δεν υπάρχει. Όσο για τα γράμματα έχεις δίκιο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ταπ με δυο δάχτυλα ταυτόχρονα που γίνετε στιγμιαία ζουμ και μπορείς να διαβάσεις τις ψείρες που σε ενδιαφέρουν. Δυστυχώς ούτε ο internet explorer δε παίρνει ρύθμιση για το font size όταν κάνεις double tap to zoom με αποτέλεσμα να αναγκάζεσαι να κάνεις manual zoom και μετά συνεχές scrolling δεξιά αριστερά για να διαβάσεις ένα άρθρο πράγμα απαράδεκτο εν έτη 2025!:mad: Edited February 11, 2015 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το λογότυπο μόνο με αλλαγή Ρομ θα φύγει. Πληκτρολόγιο άλλο δυστυχώς δεν υπάρχει. Όσο για τα γράμματα έχεις δίκιο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ταπ με δυο δάχτυλα ταυτόχρονα που γίνετε στιγμιαία ζουμ και μπορείς να διαβάσεις τις ψείρες που σε ενδιαφέρουν. Δυστυχώς ούτε ο internet explorer δε παίρνει ρύθμιση για το font size όταν κάνεις double tap to zoom με αποτέλεσμα να αναγκάζεσαι να κάνεις manual zoom και μετά συνεχές scrolling δεξιά αριστερά για να διαβάσεις ένα άρθρο πράγμα απαράδεκτο εν έτη 2025!:mad: Ακριβώς πάντως ποιοτικά το τηλέφωνο είναι άψογο. Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Αλλαγή ρομ πως γίνεται? Και πως μπορώ να κάνω αντίγραφο σσφαλειας μέσω υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Δικαιωθηκα οταν ελεγα οτι η Lumia camera 5 ειναι για τα πανηγυρια. Διαβαστε προσεκτικα το αρθρο και δειτε τις εικονες. Τι σχεση εχει τωρα η Microsoft με αλγοριθμους και καμερες? φτιαξτε κανα παραθυρο λεω γω http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20476_Clearer_and_crisper_Or_just_ho.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Δικαιωθηκα οταν ελεγα οτι η Lumia camera 5 ειναι για τα πανηγυρια. Διαβαστε προσεκτικα το αρθρο και δειτε τις εικονες. Τι σχεση εχει τωρα η Microsoft με αλγοριθμους και καμερες? φτιαξτε κανα παραθυρο λεω γω http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20476_Clearer_and_crisper_Or_just_ho.php Φίλε στο είπαν πιο πάνω. Αν δεν σου αρέσει η Camera 5, βάζεις Lumia Camera Classic και γυρνάς εκεί που ήσουν. Edited February 11, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Δικαιωθηκα οταν ελεγα οτι η Lumia camera 5 ειναι για τα πανηγυρια. Διαβαστε προσεκτικα το αρθρο και δειτε τις εικονες. Τι σχεση εχει τωρα η Microsoft με αλγοριθμους και καμερες? φτιαξτε κανα παραθυρο λεω γω http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20476_Clearer_and_crisper_Or_just_ho.php Εγώ που δεν τα κατέχω πολύ για πείτε μου ποια εφαρμογή για φωτο είναι καλύτερη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Ρε παιδια το κουμπι ενεργοποιησης που εχει γινει σαν τραμπαλα και παει περα δωθε με 4 μερες χρηση και μαλιστα αν το κραταω ορθιο απο την κατω πλευρα το κουμπι κρεμαει και μπαινει μεσα, ειναι λογος να το παω ντοα το κινητο η θα με κραξουν? Το έχω περίπου 2 μηνες. Πιο πριν είχα το 920. Εχω παράλληλα και το Note 3 ένα έτος, οπότε δεν κρίνω μονόπλευρα. Αν έχεις έστω δουλέψει για λίγο ένα windows phone και το συμπαθησες, αυτό θα το ερωτευτεις. Όλα όσα ρωτάς τα κάνει πολύ καλά. Ίσως να ήθελα έναν πιο σύγχρονο και ταχύτερο browser (έχω καλομάθει στον chrome), αλλά και ο uc browser κάνει τη δουλειά μου αρκετά καλά. Φιλε μου ο uc browser ειναι οτι καλυτερο παιζει?...ψαχνω να κατεβασω καποιον ποιο γρηγορο απο αυτον που εχει Edited February 11, 2015 by niotheros συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Φιλε μου ο uc browser ειναι οτι καλυτερο παιζει?...ψαχνω να κατεβασω καποιον ποιο γρηγορο απο αυτον που εχει Ο UC είναι ο πιο ολοκληρωμένος γενικά browser στα Windows Phone. Μεγάλη διαφορά ταχύτητας δεν θα δεις όμως. Μόνον οι webkit browsers είναι ταχύτεροι (Safari, Chrome), αλλά δεν υπάρχουν για windows phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 στην αναζητηση τα βρισκει ακαριαια ολα, αλλα στο να φορτωσει το καθε site λιγο σκαλωνει...φυσικα αναλογα και το site ποσο βαρη ειναι...αλλα τα φορτωνει στο μπαμ και αλλα οχι... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο UC είναι ο πιο ολοκληρωμένος γενικά browser στα Windows Phone. Μεγάλη διαφορά ταχύτητας δεν θα δεις όμως. Μόνον οι webkit browsers είναι ταχύτεροι (Safari, Chrome), αλλά δεν υπάρχουν για windows phone. Τι να πω...μακαρι με τα windows 10 οοοταν κυκλοφορησουν να βελτιωθεο το θεμα ταχυτητας στον browser... ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ Mansun Nα σαι καλα φιλαρακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ακριβώς πάντως ποιοτικά το τηλέφωνο είναι άψογο. Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Αλλαγή ρομ πως γίνεται? Και πως μπορώ να κάνω αντίγραφο σσφαλειας μέσω υπολογιστή? Ρίξε 1 ματιά στο παρακάτω λινκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5002826 Όσο για backup τις φωτογραφίες και ότι βλέπεις και το χρειάζεσαι όταν το συνδέεις ως αφαιρούμενο δίσκο στον υπολογιστή της παίρνεις με copy paste και όσο για τα SMS ρυθμίσεις κτλπ τα κάνει αυτόματα αν έχεις τικάρη την ανάλογη ένδειξη στης ρυθμίσεις Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής.αν έχω το κινητό χωρίς θήκη υπάρχει περίπτωση μετά από καιρό το καλυμα του φακού της κάμερας να γρατζουνιστει κι να επηρεάσει την ποιότητα των φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής.αν έχω το κινητό χωρίς θήκη υπάρχει περίπτωση μετά από καιρό το καλυμα του φακού της κάμερας να γρατζουνιστει κι να επηρεάσει την ποιότητα των φωτο? Κι εμείς που έχουμε θήκη αυτός ο φόβος θα υπάρχει. Αλλά μη φοβάσαι κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τον φακό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ρίξε 1 ματιά στο παρακάτω λινκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5002826 Όσο για backup τις φωτογραφίες και ότι βλέπεις και το χρειάζεσαι όταν το συνδέεις ως αφαιρούμενο δίσκο στον υπολογιστή της παίρνεις με copy paste και όσο για τα SMS ρυθμίσεις κτλπ τα κάνει αυτόματα αν έχεις τικάρη την ανάλογη ένδειξη στης ρυθμίσεις Να σε καλά σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Δείχνει αρκετά εύκολη διαδικασία θα το προσπαθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Φίλε στο είπαν πιο πάνω. Αν δεν σου αρέσει η Camera 5, βάζεις Lumia Camera Classic και γυρνάς εκεί που ήσουν. Η παλια καμερα δεν εχει ουτε rich capture, ουτε 4κ βιντεο. Σκοπος ειναι να φτιαξει σωστα η microsoft την καμερα της. Edited February 11, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν έχουν θέση στο forum. Διαγράφηκαν ποστ. Edited February 11, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ρε παιδια το κουμπι ενεργοποιησης που εχει γινει σαν τραμπαλα και παει περα δωθε με 4 μερες χρηση και μαλιστα αν το κραταω ορθιο απο την κατω πλευρα το κουμπι κρεμαει και μπαινει μεσα, ειναι λογος να το παω ντοα το κινητο η θα με κραξουν? Φιλε μου ο uc browser ειναι οτι καλυτερο παιζει?...ψαχνω να κατεβασω καποιον ποιο γρηγορο απο αυτον που εχει surfy...πολυ καλος ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καποια καλη εφαρμογη για τον καιρο με Live tiles που ανανεωνοντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 εγω ψαχνω καποα εφαρμογη να παιρνει απο τις επαφες μου τα ονοματα και να μου δειχνει σημερα αν γιορταζει καποιος αλλα και τα γενεθλια που εχω περασμενα στην καθε επαφη μου.εχω το γιορτες αλλα το tile δεν ενημερωνεται.σημερα ας πουμε μου δειχνει ακομα τους χαραλαμπους που γιορταζαν χτες παρολο που το εχω να δουλευει παρασκηνιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 εγω ψαχνω καποα εφαρμογη να παιρνει απο τις επαφες μου τα ονοματα και να μου δειχνει σημερα αν γιορταζει καποιος αλλα και τα γενεθλια που εχω περασμενα στην καθε επαφη μου.εχω το γιορτες αλλα το tile δεν ενημερωνεται.σημερα ας πουμε μου δειχνει ακομα τους χαραλαμπους που γιορταζαν χτες παρολο που το εχω να δουλευει παρασκηνιο Ψάξε μα βρεις την εφαρμογή "Εορτές" στο store εγγυημένα η καλύτερη εφαρμογή. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ψάξε μα βρεις την εφαρμογή "Εορτές" στο store εγγυημένα η καλύτερη εφαρμογή. αυτην εχω,λαθος εγραψα γιορτες πριν αλλα δεν ανανεωνει....δεν ξερω γιατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 αυτην εχω,λαθος εγραψα γιορτες πριν αλλα δεν ανανεωνει....δεν ξερω γιατι Εμένα μια χαρά ανανεώνει από την αρχή που το έχω βάλει. Την έχω αγορασμένη δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 σκέφτομαι να το αγοράσω και να περάσω στα windows phone και έχω μια ερώτηση υπάρχει εφαρμογή για GPS κάτι σαν το mireo don't panic; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 σκέφτομαι να το αγοράσω και να περάσω στα windows phone και έχω μια ερώτηση υπάρχει εφαρμογή για GPS κάτι σαν το mireo don't panic; Υπάρχουν οι ΗΕRE maps της Nokia με το HERE Drive+ που είναι δωρεάν και με offline πλοήγηση. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο θέμα Εφαρμογές Πλοήγησης για Windows Phone 8 καθώς και Οι καλύτερες εφαρμογές για Windows Phone smartphones (Μέρος 1ο) στην πρώτη κατηγορία που αναφέρεται στις εφαρμογές πλοήγησης. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 thanks φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Πηγα λογο προβληματικου κουμπιου το lumia 930 και φυσικα το ειδαν οτι ετσι ειναι και μου το αλλαξαν...και το αλλο που πηρα κανει κατι εφεδακια χρωματος μωβ οταν μπαινω και κινω τα υπομενου σε μηνυματα παραδειγμα και οταν ειμαι ρυθμισεις καμια φορα στο πανω κατω κανει ενα πηδηματακι το scroll...κονομησα απο χερι...πρεπει να παιζουν ανα καιρους απαραδεκτες παρτιδες, δεν εξηγειται τοση γκαντεμια...τωρα αυτο αν το παω ΠΑΛΙ πισω και τους δειξω το εφεδακι το μωβ στην κινηση που κανει θα μου το αλλαξουν αραγε??ειναι λογος για αλλαγη τετοιο πραγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts