demon2411 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Ειχα note 3 s5 s4. Σε σκοτεινα μερη και γενικοτερα indoor καταστασεις δεν ειναι απλα θεμα τυχης αλλα δραμα δυστυχως... Το g2 τα παει αρκετα καλα σε ολες τις συνθήκες φωτισμου. Το κυριο κολλημα μου εμενα ειναι η καμερα γιαυτο το σκεφτομαι. (Ρυθμισεις,long exposure κτλ).Δεν ξερω αν θα μου δωσει το κατι παραπάνω στον τομεα της καμερας το 930. Πιστευω πως ναι. Σε σχεση με ενα 1020 δεν εχει τυχει να δω το 930 μιας και το 1020 το θεωρω απο τα κορυφαια αν οχι το κορυφαιο καμεροτηλεφωνο. (Αναφερομαι καθαρα στον τομεα της καμερας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Ειχα note 3 s5 s4. Σε σκοτεινα μερη και γενικοτερα indoor καταστασεις δεν ειναι απλα θεμα τυχης αλλα δραμα δυστυχως... Το g2 τα παει αρκετα καλα σε ολες τις συνθήκες φωτισμου. Το κυριο κολλημα μου εμενα ειναι η καμερα γιαυτο το σκεφτομαι. (Ρυθμισεις,long exposure κτλ).Δεν ξερω αν θα μου δωσει το κατι παραπάνω στον τομεα της καμερας το 930. Πιστευω πως ναι. Σε σχεση με ενα 1020 δεν εχει τυχει να δω το 930 μιας και το 1020 το θεωρω απο τα κορυφαια αν οχι το κορυφαιο καμεροτηλεφωνο. (Αναφερομαι καθαρα στον τομεα της καμερας) Αν το κύριο κόλλημα σου είναι η κάμερα τότε προχώρα δεν συγκρίνετε με το g2 ειδικά με το καινούργιο update που περιμένουμε. Εκεί που είναι κοντά η ποιότητα είναι στο g3. Το g2 μπορείς να το συγκρίνεις με το 925 η το 920. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Αν το κύριο κόλλημα σου είναι η κάμερα τότε προχώρα δεν συγκρίνετε με το g2 ειδικά με το καινούργιο update που περιμένουμε. Εκεί που είναι κοντά η ποιότητα είναι στο g3. Το g2 μπορείς να το συγκρίνεις με το 925 η το 920. To g3το ειχα φιλε μου κ εχει τον ιδιο αισθητηρα με το g2. Δεν εχουν διαφορες σε ποιοτητα φωτο. Εχω και συγκριτικο αν θες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) To g3το ειχα φιλε μου κ εχει τον ιδιο αισθητηρα με το g2. Δεν εχουν διαφορες σε ποιοτητα φωτο. Εχω και συγκριτικο αν θες.:) Είσαι ο πρώτος που το λέει αυτό όλοι λένε ότι η κάμερα του g3 είναι πολύ καλύτερη από το g2. Μια ερώτηση στο θέμα του g3 θα σε πείσει. Όσα βιντεακια συγκριτικά βλέπω στο youtube η διάφορα είναι μεγάλη μήπως έπεσες σε ελαττωματική συσκευή? Να και ένα ελληνικό συγκριτικό στην κάμερα Edited January 13, 2015 by filkatsxlt Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Φοράω ήδη denim. Λοιπόν τραβάει και burst shots σε πλήρη ανάλυση όπως φαίνεται στην εικόνα που επισυνάπτω, αλλά τραβάει και βίντεο 4κ αν το επιθυμείς από το οποίο μέσω του Lumia moments μπορείς να κάνεις extract όσα καρέ θέλεις (και πολλά άλλα κόλπα όπως motion pictures) σε ανάλυση 8.3 mpx. Και οι 2 επιλογές λειτουργούν για απεριόριστη ώρα. Επίσης για το slow motion video που ρώτησες γίνεται μέσω της επίσημης εφαρμογής video tuner της Microsoft όπου μπορείς να ρυθμίσεις ταχύτητα video, εφέ, καδρο και trimming στα videos. Ωστόσο δεν είναι high fps video που σημαίνει ότι με την αλλαγή ταχύτητας επηρεάζεται το smoothness. Αυτά. Πάντως η κάμερα,η ποιότητα φωτογραφιών, η ταχύτητα λήψης είναι ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ denim. Δε λέω τπτ άλλο. 1. Κάνω λάθος ή θα έρθουν περισσότερες βελτιώσεις με την αναβάθμιση της Lumia camera (update της εφαρμογής)??? 2. Γιατί δεν μας δίνεις μερικά δήγματα γραφής στο σωστό θέμα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5887364# ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειχα note 3 s5 s4. Σε σκοτεινα μερη και γενικοτερα indoor καταστασεις δεν ειναι απλα θεμα τυχης αλλα δραμα δυστυχως... Το g2 τα παει αρκετα καλα σε ολες τις συνθήκες φωτισμου. Το κυριο κολλημα μου εμενα ειναι η καμερα γιαυτο το σκεφτομαι. (Ρυθμισεις,long exposure κτλ).Δεν ξερω αν θα μου δωσει το κατι παραπάνω στον τομεα της καμερας το 930. Πιστευω πως ναι. Σε σχεση με ενα 1020 δεν εχει τυχει να δω το 930 μιας και το 1020 το θεωρω απο τα κορυφαια αν οχι το κορυφαιο καμεροτηλεφωνο. (Αναφερομαι καθαρα στον τομεα της καμερας) Τρέχει νεα προσφορά απο Vodafone στα 299€!!!!! Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Η Lumia Camera Classic που κυκλοφορεί στο store θα είναι η εφαρμογή κάμερας της Denim?? Μπερδεύτηκα με όλες αυτές τις εφαρμογές για κάμερα, ψιλοχαμος γίνεται.. Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Η Lumia Camera Classic που κυκλοφορεί στο store θα είναι η εφαρμογή κάμερας της Denim?? Μπερδεύτηκα με όλες αυτές τις εφαρμογές για κάμερα, ψιλοχαμος γίνεται.. (Θα) λέγεται Lumia Camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Εκανα ενα μινι συγκριτικο σημερα με το 930 και το g2. Ομολογω οτι το 930 ηταν καλυτερο παντου. Εχει τελειωσει για μενα παω σε 930. Αυτο που συγκρινα ηταν οι φωτο του 930 απο το gallery στα 5mp μιας και δεν μπορουσα να βρω τις 20αρες και να τις στειλω με bluetooth. Αν συνδεθει το κινητο στο pc εχω την δυνατοτητα να παρω τις 20αρες σε κανονικη μορφη dng η jpg? Η διαφορα στην ποιοτητα μεταξυ 5 και 20 υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Εκανα ενα μινι συγκριτικο σημερα με το 930 και το g2. Ομολογω οτι το 930 ηταν καλυτερο παντου. Εχει τελειωσει για μενα παω σε 930. Αυτο που συγκρινα ηταν οι φωτο του 930 απο το gallery στα 5mp μιας και δεν μπορουσα να βρω τις 20αρες και να τις στειλω με bluetooth. Αν συνδεθει το κινητο στο pc εχω την δυνατοτητα να παρω τις 20αρες σε κανονικη μορφη dng η jpg? Η διαφορα στην ποιοτητα μεταξυ 5 και 20 υπαρχει? Τις βλέπεις και μέσα απο το κινητό αν θες, αλλά στον υπολογιστή φαίνονται κανονικά με το επίθεμα Pro__highres.jpg Η διαφορά είναι στο ζουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Τις βλέπεις και μέσα απο το κινητό αν θες, αλλά στον υπολογιστή φαίνονται κανονικά με το επίθεμα Pro__highres.jpg Η διαφορά είναι στο ζουμ. Aπο το κινητο (930) που τις εστειλα στο κινητο μου για να τις δω στο σπιτι, καταφερα μονο να στειλω αυτες που ηταν στο gallery (5 αρες). Υποθετω οτι αν εριχνα το 930 στο pc θα εβλεπα 2 φωτο? μια 5αρα και μια 20αρα? Αυτες που εχω εχουν το προθεμα raw στο τελος και ειναι ολες 5αρες. Ευχαριστω για τις απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Aπο το κινητο (930) που τις εστειλα στο κινητο μου για να τις δω στο σπιτι, καταφερα μονο να στειλω αυτες που ηταν στο gallery (5 αρες). Υποθετω οτι αν εριχνα το 930 στο pc θα εβλεπα 2 φωτο? μια 5αρα και μια 20αρα? Αυτες που εχω εχουν το προθεμα raw στο τελος και ειναι ολες 5αρες. Ευχαριστω για τις απαντησεις! Βλέπεις τις επιλογές στο screenshot. Έχω ήδη επιλέξει 16:9 aspect. Ναι στο Pc φαίνονται 2 αρχεία. Ενα Pureview (oversampled) των 5 mpx και ενα High resolution των 16 η 20 mpx ανάλογα με το aspect ratio (16:9 ή 4:3 αντίστοιχα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Βλέπεις τις επιλογές στο screenshot. Έχω ήδη επιλέξει 16:9 aspect. Ναι στο Pc φαίνονται 2 αρχεία. Ενα Pureview (oversampled) των 5 mpx και ενα High resolution των 16 η 20 mpx ανάλογα με το aspect ratio (16:9 ή 4:3 αντίστοιχα) Τις φωτο τις τραβηξα με την 3η επιλογη. Φιλε μου εισαι απο τα πιο κατατοπιστικα ατομα που εχω δει στο φορουμ. Επισης η βοηθεια σου πολυτιμη και ειμαι ευγνωμων. Σε ευχαριστω και να εισαι σιγουρος οτι μολις παρω το 930 (συντομα-αμεσα) θα λιωσω την καμερα σε βαθμο αηδιας. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Τις φωτο τις τραβηξα με την 3η επιλογη. Φιλε μου εισαι απο τα πιο κατατοπιστικα ατομα που εχω δει στο φορουμ. Επισης η βοηθεια σου πολυτιμη και ειμαι ευγνωμων. Σε ευχαριστω και να εισαι σιγουρος οτι μολις παρω το 930 (συντομα-αμεσα) θα λιωσω την καμερα σε βαθμο αηδιας. ;) Γιώργο αφού σου αρέσει τόσο η κάμερα μη παιδεύεσαι,το 930 είναι σιγουράκι και σαφώς καλύτερο απ το G2 στα δύσκολα, και στα 299 αν το πετύχεις θα είσαι 1 χαρά. (Είχα το 1520 και το G2) Σου έχω στείλει και φώτο απ τα 1020 vs S5 στα δύσκολα. Η δουλειά που έχει κάνει η Nokia στη κάμερα είναι απίστευτη,και μόνο που παίρνεις τέτοια ποιότητα σε τόσο μικρό μέγεθος αρχείου είναι φανταστικό. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Εκανα ενα μινι συγκριτικο σημερα με το 930 και το g2. Ομολογω οτι το 930 ηταν καλυτερο παντου. Εχει τελειωσει για μενα παω σε 930. Αυτο που συγκρινα ηταν οι φωτο του 930 απο το gallery στα 5mp μιας και δεν μπορουσα να βρω τις 20αρες και να τις στειλω με bluetooth. Αν συνδεθει το κινητο στο pc εχω την δυνατοτητα να παρω τις 20αρες σε κανονικη μορφη dng η jpg? Η διαφορα στην ποιοτητα μεταξυ 5 και 20 υπαρχει? Είχα δει κάποια προβλήματα με έντονο μοβ σε βραδινές με 930. Ήταν τυχαίο ή το διόρθωσε η denim??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Εδω και αρκετη ωρα τραβαω συνεχομενες φωτογραφιες με το g2 και το 930. Στην πλειοψηφια στο αυτοματο το g2 ειναι καλυτερο σε καποιες, σε αλλες το 930. Το 930 εχει καλυτερα χρωματα. Ακομα και υπο ρυθμισεις δεν μπορω να πω οτι τρελλαινομαι. Ακομα ειναι νωρις για να βγαλω πορισμα, εχω δοκιμασει indoor και very low light. Στο 930 κυριαρχει ο θορυβος ενω στο g2 το noise reduction. Στο 930 εχω ενα πιο φυσικο αποτελεσμα "καμερας" αλλα οι αλγοριθμοι του g2 ειναι το κατι αλλο. Το 930 τρεχει με την cyan μιας και ota δεν εχει ενημερωση για denim. (αν αλλαζει κατι στις φωτο). Εχω μπερδευτει απιστευτα... :confused: ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιώργο αφού σου αρέσει τόσο η κάμερα μη παιδεύεσαι,το 930 είναι σιγουράκι και σαφώς καλύτερο απ το G2 στα δύσκολα, και στα 299 αν το πετύχεις θα είσαι 1 χαρά. (Είχα το 1520 και το G2) Σου έχω στείλει και φώτο απ τα 1020 vs S5 στα δύσκολα. Η δουλειά που έχει κάνει η Nokia στη κάμερα είναι απίστευτη,και μόνο που παίρνεις τέτοια ποιότητα σε τόσο μικρό μέγεθος αρχείου είναι φανταστικό. Τα θυμαμαι Μανο να σαι καλα. Το 930 1020 δεν μπορει να γινει αλλα ειναι αρκετα καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Εδω και αρκετη ωρα τραβαω συνεχομενες φωτογραφιες με το g2 και το 930. Στην πλειοψηφια στο αυτοματο το g2 ειναι καλυτερο σε καποιες, σε αλλες το 930. Το 930 εχει καλυτερα χρωματα. Ακομα και υπο ρυθμισεις δεν μπορω να πω οτι τρελλαινομαι. Ακομα ειναι νωρις για να βγαλω πορισμα, εχω δοκιμασει indoor και very low light. Στο 930 κυριαρχει ο θορυβος ενω στο g2 το noise reduction. Στο 930 εχω ενα πιο φυσικο αποτελεσμα "καμερας" αλλα οι αλγοριθμοι του g2 ειναι το κατι αλλο. Το 930 τρεχει με την cyan μιας και ota δεν εχει ενημερωση για denim. (αν αλλαζει κατι στις φωτο). Εχω μπερδευτει απιστευτα... :confused: Ο αδερφός μου έχει το G2 και έχουμε κάνει μαζί παρόμοιο συγκριτικό ένα βράδυ (σημειωτέον ότι έχουμε βάλει στο G2 το update που παίρνει η κάμερα (unofficial) για την μεγαλύτερη ανάλυση και το 4K). Αν μπορώ να σε βοηθήσω θα σου πω το εξής: το 930 συνολικά τραβάει καλύτερες φωτογραφίες. Η διαφορά έγκειται στο ότι ο φακός του G2, αν δεν κάνω λάθος, είναι 1/2.2 και του 930 1/2.4. Οπότε σε βραδινές το G2 έχει καλύτερη φωτεινότητα. Παρ' όλαυτα, αν παίξεις με τις ρυθμίσεις του 930 θα μπορέσεις να βγάλεις εξαιρετικές φωτογραφίες το βράδυ. Καλύτερες από το G2, αλλά θέλει πολύ ψάξιμο με τις ρυθμίσεις και το σκηνικό κάθε φορά. edit: να προσθέσω ότι στις παρατηρήσεις που κάναμε με τον αδερφό μου εκείνο το βράδυ, το 930 είχε πιο αδύναμο φλας από το g2 σε μακρινή απόσταση, και πιο έντονο σε κοντινή. Edited January 13, 2015 by AgelosMo Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Οντως το 930 θελει ρυθμισεις για να αποδοσει σωστα. Δεν ξερω αν αλλαζει κατι με την denim στο θεμα ποιοτητας αν καποιος το εχει κανει θα ηθελα την γνωμη του. Στο auto το 930 σε χαμηλο φωτισμο δεν με ικανοποιησε σε σχεση με το g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Σε ευχαριστω για την απαντηση. Οντως το 930 θελει ρυθμισεις για να αποδοσει σωστα. Δεν ξερω αν αλλαζει κατι με την denim στο θεμα ποιοτητας αν καποιος το εχει κανει θα ηθελα την γνωμη του. Στο auto το 930 σε χαμηλο φωτισμο δεν με ικανοποιησε σε σχεση με το g2. Φίλε Γιώργο ξέχασα ότι έχει βγει update και η κάμερα (με τα όποια mods) του G2 πλέον είναι σε άλλο επίπεδο απ το άθλιο σε εσωτερικά όταν το είχα εγώ (& μάλιστα σε 16 & 32G). Τότε που το viewfinder του σε εσωτερικά δύσκολα ήταν σα σε θολωμένο τοπίο. Πλέον όπως μου είχες πει και εσύ και έχω δει και εγώ έκτοτε με τα mods η κάμερα του είναι σε επίπεδο G3 οπότε για να δεις ικανή διαφορά πλέον θα πρέπει να πας μόνο στο 1020 φίλε πιστεύω. Το οποίο είναι 1 κλάση μόνο του ανώτερο και απ το S5 μου σε όλα. Ενώ το 930 δεν είναι καλύτερο το αντίθετο θα έλεγα και δε μιλάω για δείγματα που έχω δει αλλά με βάση και το δικό μου 1520 που έχουν αν δε κάνω μεγάλο λάθος την ίδια κάμερα και το οποίο ήταν πολύ πίσω απ το 1020 αλλά και απ το S5 σε τεστ που είχα κάνει στο αυτόματο. Edited January 14, 2015 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Εδω και αρκετη ωρα τραβαω συνεχομενες φωτογραφιες με το g2 και το 930. Στην πλειοψηφια στο αυτοματο το g2 ειναι καλυτερο σε καποιες, σε αλλες το 930. Το 930 εχει καλυτερα χρωματα. Ακομα και υπο ρυθμισεις δεν μπορω να πω οτι τρελλαινομαι. Ακομα ειναι νωρις για να βγαλω πορισμα, εχω δοκιμασει indoor και very low light. Στο 930 κυριαρχει ο θορυβος ενω στο g2 το noise reduction. Στο 930 εχω ενα πιο φυσικο αποτελεσμα "καμερας" αλλα οι αλγοριθμοι του g2 ειναι το κατι αλλο. Το 930 τρεχει με την cyan μιας και ota δεν εχει ενημερωση για denim. (αν αλλαζει κατι στις φωτο). Εχω μπερδευτει απιστευτα... :confused: ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα θυμαμαι Μανο να σαι καλα. Το 930 1020 δεν μπορει να γινει αλλα ειναι αρκετα καλο. Κάποιος φίλος πιο πριν ξεκαθάρισε ότι με την denim η κάμερα είναι αλλού. Περίμενε λίγο να σου έρθει ή αν βιάζεσαι, φλασαρε το κινητό με rom που πήρε την denim και κάνε μας ένα συγκριτικό. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Δείτε το βίντεο μετα το 4:34 για άμεση σύγκριση cyan vs denim Κάποια ελάχιστα δείγματα φωτο και video μεταξύ denim Και cyan http://www.nokiapoweruser.com/lumia-cyan-vs-lumia-denim-dng-rich-capture-comparison-lumia-camera-5-demo/ Και εδώ ένα video με τη διαφορά στη ταχύτητα μονών λήψεων (όχι burst shots) μεταξυ cyan Και denim Edited January 14, 2015 by atsimeri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ρε παίδες, για να καταλάβω : Η Lumia Camera Classic που έχω τώρα στο 930 μου θα είναι η ίδια ή καλύτερη από την camera app (Lumia Camera) της denim??:confused: Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ρε παίδες, για να καταλάβω : Η Lumia Camera Classic που έχω τώρα στο 930 μου θα είναι η ίδια ή καλύτερη από την camera app (Lumia Camera) της denim??:confused: Σίγουρα καλύτερη... Έτσι τουλάχιστον λένε τα παιδιά που έχουν ήδη Denim. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Σίγουρα καλύτερη... Έτσι τουλάχιστον λένε τα παιδιά που έχουν ήδη Denim. Σημείωση : δεν μιλάω για την Nokia Camera που είχε ως default η συσκευή.. Αυτή την ξήλωσα και κατέβασα στην θέση της την Lumia Camera Classic απο το store. Η κάμερα που θα πάρουμε με την Denim θα είναι καλύτερη από την Lumia Classic Camera ή από τη Nokia Camera??? Θα πρέπει να ξηλώσουμε την Lumia Camera Classic ή με το update θα γίνει default η καινούργια camera app??? Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdimitr Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Ρε παίδες, για να καταλάβω : Η Lumia Camera Classic που έχω τώρα στο 930 μου θα είναι η ίδια ή καλύτερη από την camera app (Lumia Camera) της denim??:confused: Επειδή στην (Lumia Camera) της denim άλλαξαν τις λειτουργίες και αφαίρεσαν(αντικατέστησαν) κάποιες όπως το burst mode έδωσαν και την Lumia Camera Classic που είναι ουσιαστικά η Nokia Camera στην cyan για όσους προτιμούν τον παλιό τρόπο λειτουργίας. Οπότε για να σου απαντήσω όχι η classic δεν είναι καλύτερη. Εγώ χρησιμοποιώ αποκλειστικά την Lumia Camera της denim με το rich capture σχεδόν πάντα ενεργοποιημένο. υ.γ. Η lumia camera αντικαθιστά την nokia camera αν κάποιος την έχει βγάλει πριν το update δεν ξέρω τι γίνεται. Edited January 14, 2015 by mdimitr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Επισης, επειδη βλεπω οτι πλεον εχετε παψει να το αναφερετε, οι ουσιαστικοτερες αλλαγες θα ερθουν με την Lumia Camera στην εκδοση 5.0.x ενω τωρα βρισκεται στην 4.9.x, οποτε ας μην προτρεχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts