Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το εκοψα αλλα δεν καταλαβα τι ρολο επαιζε.παντως και με τσιμπιδα προσπαθησα να το τραβηξω αλλα δεν εβγαινε

Τωρα ισα που φαινεται......παντως μου αρεσει παρα πολυ και εχω περασει απο πολλα κινητα ετσι?

φίλε μου δεν γίνονται αυτά που λες ούτε τραβάς ούτε κόβεις τίποτα το κινητό σου έχει θέμα πηγαίνετo σε ένα nokia care να στο κοιτάξουν η αν δεν έχει περάσει βδομάδα doa.

:respect:

Μπορείς no να τις περάσεις και να συγχρονίζονται κανονικότατα! Το ζαχαρώνω και γω το κινητάκι. Από τότε που μου έπεσε το 1020 και "χτύπησε" και το έδωσα περίμενα να πέσει η τιμή του 930, τώρα πιστεύω πως είναι καλή ευκαιρία στα 300.

Έχει πάρει κανείς το 930 από την προσφορά του γερμανού? Είναι cosmote branded η όχι?

To 1020 τι το έκανες?

Edited by ktlk
KTLK

To 1020 τι το έκανες?

Το έδωσα σε ένα φιλαράκι σε χαμηλή τιμή. Κανένα θέμα δεν είχε αλλά δεν μπορούσα να το βλέπω έτσι.

Οταν ανοιγει στιγμιαια δειχνει το σημα του κοσμοτε και τιποτα αλλο μαλλον θα ελεγα branded .

Ωραία. Θα φανεί αν παίζει ρόλο, μπορεί και οχι, αλλα στο 1020 θυμάμαι τα branded σε vodafone και cosmote περναν πρωτα το update και μετα τα unbranded, μπορει να ήταν και εντελώς τυχαίο.

Το έδωσα σε ένα φιλαράκι σε χαμηλή τιμή. Κανένα θέμα δεν είχε αλλά δεν μπορούσα να το βλέπω έτσι.

Ωραία. Θα φανεί αν παίζει ρόλο, μπορεί και οχι, αλλα στο 1020 θυμάμαι τα branded σε vodafone και cosmote περναν πρωτα το update και μετα τα unbranded, μπορει να ήταν και εντελώς τυχαίο.

Το πιο πιθανό είναι να ήταν τυχαίο.

Είδες σημαντικές διαφορές με το 930 σε σχέση με το 1020? Κυρίως στην ταχύτητα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Οι διαφορές στην ταχύτητα ανάμεσα στα Lumia 830 και 930 είναι μεγάλες όπως αποδεικνύει το βίντεο. Ποσο μάλλον στα προηγούμενης γενιάς 2πυρηνα με s4 plus όπως το 1020

Lumia 930 Vs Lumia 830, Speed Comparison:

Καλημέρα,έχει κανείς σας πρόβλημα με τον φορτιστή?Όταν το βάζω να φορτίσει κάνει κάποιες διακοπές..Το δοκίμασα με άλλο φορτιστή και είναι όλα οκ.Πήγα να ρωτήσω στην wind για αντικατάσταση φορτιστή και μου είπαν ότι πρέπει να στείλουν το τηλ μαζί με τον φορτιστή για έλεγχο..Μα καλά αφού τους λες ότι με άλλο φορτιστή δεν υπάρχει πρόβλημα..Εσείς τι θα κάνατε?

Καλημέρα,έχει κανείς σας πρόβλημα με τον φορτιστή?Όταν το βάζω να φορτίσει κάνει κάποιες διακοπές..Το δοκίμασα με άλλο φορτιστή και είναι όλα οκ.Πήγα να ρωτήσω στην wind για αντικατάσταση φορτιστή και μου είπαν ότι πρέπει να στείλουν το τηλ μαζί με τον φορτιστή για έλεγχο..Μα καλά αφού τους λες ότι με άλλο φορτιστή δεν υπάρχει πρόβλημα..Εσείς τι θα κάνατε?

Καλημερα να πας σε nokia care

spacer.png

Θα σου πω όταν θα το έχω στα χέρια μου. :)

Ειπε οτι ετσι ερχονται τα κινητα και τραβας και φευγει ,απλα σε μενα σκαλωσε και δεν εβγαινε....ετσι ευχαριστω ολους οσους το ειχαν και αυτοι οταν το αγοραςαν και με ενημερωσαν για κατι που δεν το ηξερα.να ειστε καλα παιδια...δηλαδη τοσοι πολλοι που εισασταν που προς στιγμην ανησυχησα ειπα δηλαδη παει θα το ριξουμε το site....:lol::lol::lol:

Δε ξερω αν το λες ειρωνικά αλλα το δικο μου (και μαλλον σχεδόν όλων εδω μεσα) δεν ειχε φυσικα κατι τετοιο και πρωτη φορα το ακουω η διαβαζω σε ελληνικα και ξενα fora !

Black humor!εξαλλου και εμενα μου κανανε πιο πισω.το δεχτηκα.!!! Εξαλλου εννοειται οτι οποιος δεν το ειχε δεν θα μπορουσε να πει κατι.μονο οσοι το ειχαν και το εβγαλαν....Αρα δεν ειρωνευομαι παιδια εσας αλλα και κανενα:)

Εβαλα και τα εικονιδια που γελαει το smilie ok?:D

Νομίζω ότι όλοι έχουμε την ευγένεια να βοηθήσουμε όποιον την ζητήσει, αρκεί φυσικά να είμαστε παθόντες. Πάντως ούτε εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, και να απαντάνε κατά προσέγγιση. Τυχερός θα πρέπει να αισθάνεσαι γιατί δεν το παίζουνε όλοι εδώ μέσα πολύξεροι. Το θέμα είναι ότι τελείωσε, και όλα καλά. Απόλαυσε λοιπόν το καταπληκτικό σου τηλέφωνο και εδώ είμαστε.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Όπως σου είπαν, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ μέχρι τώρα κάτι τέτοιο. Οπότε ήσουν ο 1ος. Οπότε δεν μπορούσε κανείς να σου απαντήσει με βάση την εμπειρία του.

Δεν υπήρξε πουθενά black humor πριν, το δικό σου όμως πέρασε ειρωνικό...

:rtfm:

Καλήμερα

ήθελα να ρωτήσω αν με κάποιο τρόπο μπορώ να βάζω το κινητό κατευθείαν σε δόνηση χωρίς να πρέπει να μηδενίσω την ένταση του ήχου για να μπει σε δόνηση!

Ευχαριστώ

N9 Best phone ever

Παιδιά δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το έχει και η Vodafone για όποιον ενδιαφέρεται στα 299€ απλά τώρα είναι σε έλλειψη.

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-930?menuId=629

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλήμερα

ήθελα να ρωτήσω αν με κάποιο τρόπο μπορώ να βάζω το κινητό κατευθείαν σε δόνηση χωρίς να πρέπει να μηδενίσω την ένταση του ήχου για να μπει σε δόνηση!

Ευχαριστώ

Πατάς οποιδήποτε πλήκτρο ήχου---> πατάς το βελάκι στα δεξιά της μπάρας αυξομείωσης του ήχου---> σου ανοίγει το μενού και στη πρώτη μπάρα (κουδούνισμα και ειδοποιήσεις), πατάς το καμπανάκι και πας κατευθείαν σε δόνηση.

Τελικά δε ξέρω αν συμφέρει περισσότερο απ'το απλά να πατήσεις κρατημένο το κουμπί μείωσης έντασης.

Πατάς οποιδήποτε πλήκτρο ήχου---> πατάς το βελάκι στα δεξιά της μπάρας αυξομείωσης του ήχου---> σου ανοίγει το μενού και στη πρώτη μπάρα (κουδούνισμα και ειδοποιήσεις), πατάς το καμπανάκι και πας κατευθείαν σε δόνηση.

Τελικά δε ξέρω αν συμφέρει περισσότερο απ'το απλά να πατήσεις κρατημένο το κουμπί μείωσης έντασης.

Εκτός από αυτό εννοώ να μπορείς να βγάλεις κάποια συντόμευση όπως πχ τα data του παροχου!!!

είτε ακόμα και με κάποια εφαρμογή

Edited by Mmosgr
N9 Best phone ever

Εκτός από αυτό εννοώ να μπορείς να βγάλεις κάποια συντόμευση όπως πχ τα data του παροχου!!!

είτε ακόμα και με κάποια εφαρμογή

Όχι φίλε μου δεν έχει τέτοια επιλογή, και ούτε εμένα με βολεύει καθόλου αυτό. Μα χάθηκε ο κόσμος να βάλουν μια επιλογή για σίγαση στην notification bar;

Καλημέρα,

Με την Denim τι γίνεται? Ξέρει κανείς, δεν έλεγαν ότι θα γίνει νωρίς τον Ιανουάριο?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Καλημέρα,

Με την Denim τι γίνεται? Ξέρει κανείς, δεν έλεγαν ότι θα γίνει νωρίς τον Ιανουάριο?

Είχαν πει θα ξεκινήσει από αρχές Ιανουαρίου να δίνεται,οπότε λίγο υπομονή. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε φως θέλω να πιστεύω!!!

Παιδιά το κινητό φορτίζει απευθείας αν το βάλουμε πάνω στον ασύρματο φορτιστή έτσι; Η πρέπει να βάλουμε κανένα κάλυμμα πλάτης όπως κάποια άλλα.

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση".

Παιδιά το κινητό φορτίζει απευθείας αν το βάλουμε πάνω στον ασύρματο φορτιστή έτσι; Η πρέπει να βάλουμε κανένα κάλυμμα πλάτης όπως κάποια άλλα.

Φορτίζει απευθείας

Καλησπερα σας.

Μερικες ερωτησεις αν σας ειναι ευκολο.

Το 930 με την denim η χωρις, εχει δυνατοτητα για burst shots? αν ναι τις βγαζει σε πληρη αναλυση η σε χαμηλη και ποσες φωτο τραβαει?

Επισης slow motion video, 60 fps κτλ εχει η οχι? ειναι βασικα κριτηρια για μενα γιαυτο σας ρωταω.

Ευχαριστω!

Καλησπερα σας.

Μερικες ερωτησεις αν σας ειναι ευκολο.

Το 930 με την denim η χωρις, εχει δυνατοτητα για burst shots? αν ναι τις βγαζει σε πληρη αναλυση η σε χαμηλη και ποσες φωτο τραβαει?

Επισης slow motion video, 60 fps κτλ εχει η οχι? ειναι βασικα κριτηρια για μενα γιαυτο σας ρωταω.

Ευχαριστω!

Φοράω ήδη denim. Λοιπόν τραβάει και burst shots σε πλήρη ανάλυση όπως φαίνεται στην εικόνα που επισυνάπτω, αλλά τραβάει και βίντεο 4κ αν το επιθυμείς από το οποίο μέσω του Lumia moments μπορείς να κάνεις extract όσα καρέ θέλεις (και πολλά άλλα κόλπα όπως motion pictures) σε ανάλυση 8.3 mpx. Και οι 2 επιλογές λειτουργούν για απεριόριστη ώρα. Επίσης για το slow motion video που ρώτησες γίνεται μέσω της επίσημης εφαρμογής video tuner της Microsoft όπου μπορείς να ρυθμίσεις ταχύτητα video, εφέ, καδρο και trimming στα videos. Ωστόσο δεν είναι high fps video που σημαίνει ότι με την αλλαγή ταχύτητας επηρεάζεται το smoothness. Αυτά. Πάντως η κάμερα,η ποιότητα φωτογραφιών, η ταχύτητα λήψης είναι ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ denim. Δε λέω τπτ άλλο.

Edited by atsimeri

Φοράω ήδη denim. Λοιπόν τραβάει και burst shots σε πλήρη ανάλυση όπως φαίνεται στην εικόνα που επισυνάπτω, αλλά τραβάει και βίντεο 4κ αν το επιθυμείς από το οποίο μέσω του Lumia moments μπορείς να κάνεις extract όσα καρέ θέλεις (και πολλά άλλα κόλπα όπως motion pictures) σε ανάλυση 8.3 mpx. Και οι 2 επιλογές λειτουργούν για απεριόριστη ώρα. Επίσης για το slow motion video που ρώτησες γίνεται μέσω της επίσημης εφαρμογής video tuner της Microsoft όπου μπορείς να ρυθμίσεις ταχύτητα video, εφέ, καδρο και trimming στα videos. Ωστόσο δεν είναι high fps video που σημαίνει ότι με την αλλαγή ταχύτητας επηρεάζεται το smoothness. Αυτά. Πάντως η κάμερα,η ποιότητα φωτογραφιών, η ταχύτητα λήψης είναι ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ denim. Δε λέω τπτ άλλο.

Τι άλλο να πεις; Πόσο πιο περιληπτικός να γίνεις και πόσο πιο ουσιαστικά να περιγράψεις κάτι. Πραγματικά χαίρομαι κάποιους εδώ μέσα που δεν αναλώνονται σε ερωτήσεις παιδικού χαρακτήρα, οπότε δεν βάζουν στην διαδικασία τους άλλους να διαβάζουν ανούσια ποστ.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν μιλάω για εδώ αλλά για πριν (στο Android που ήμουν) ότι σκέφτονταν ο καθένας το ρωτούσε χωρίς να τον νοιάζει αν ο κάθε ένας που τον διάβαζε θα είχε όρεξη να το κάνει.

Εδώ χαίρομαι γιατί υπάρχει πιο πολύ οργάνωση και πιο πολύ ήθος.

Edited by duc

Καταρχας σε ευχαριστω θερμα για τις απαντησεις σου. Εχω ενα lg g2 και εχω μεγαλο κολλημα με την καμερα. Σκεφτομαι μεταβαση σε lumia 930 λογω ρυθμισεων. Ο λογος που σε ρωταω ειναι γιατι στο g2 εχω και 4κ video και τα burst shots ειναι σε πληρη αναλυση 13mp καθως και το slowmotion που δουλευει ομως μονο στο κινητο. Πιστευεις οτι θα καλυφθω; σε ευχαριστω κ παλι

Καταρχας σε ευχαριστω θερμα για τις απαντησεις σου. Εχω ενα lg g2 και εχω μεγαλο κολλημα με την καμερα. Σκεφτομαι μεταβαση σε lumia 930 λογω ρυθμισεων. Ο λογος που σε ρωταω ειναι γιατι στο g2 εχω και 4κ video και τα burst shots ειναι σε πληρη αναλυση 13mp καθως και το slowmotion που δουλευει ομως μονο στο κινητο. Πιστευεις οτι θα καλυφθω; σε ευχαριστω κ παλι

Δεν τυχαινει να έχω το g2 αλλα αν απαριθμήσεις τα features (4k video, burst κλπ) το g2 φαίνεται και είναι ένα πολύ προικισμένο τηλέφωνο. Λογικά εδω και εκεί θα δεις διαφορές στο software υπέρ του Lumia όπως η λειτουργία του Lumia moments κλπ. Ωστόσο σε όσα κινητά έχω δοκιμάσει, τα φωτογραφικά Nokia πάντα είχαν τη δυνατότητα να παράγουν για κάποιο λογο φωτογραφίες καθαρές, πάντα on focus όπως μια point and shoot camera. Ετσι δηλαδή όπως θα έπρεπε να είναι. It just works. Και δεν έχει σχέση με τα megapixels. Σε διάφορες android ναυαρχίδες που πέρασαν από τα χέρια μου (note 3, galaxy s4) και ειδικά σε συνθήκες φωτισμού εσωτερικού χώρου οι φωτογραφίες ήταν θέμα τύχης αν θα έβγαιναν blurry, με θόρυβο η σκοτεινές. Την ημέρα σε εξωτερικό χώρο πάντα ήταν οκ. Τα iPhone είναι άλλη ιστορία. Όπως και το 930. Αν λαβεις υπόψη το Ois τελευταίας γενιας, το μέγεθος του image sensor και τις βελτιώσεις που έφερε η denim είναι ένα εξαιρετικό κινητό με τελειες φωτογραφίες παντού και πάντα.

Edited by atsimeri