georgb Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Με κάθε σοβαρή αναβάθμιση πρέπει να γίνεται μόνο του αυτό όπως στο miui ή το κλασικό Android δεν μπορούμε να μασάζ Δάφνη να μαντεύουμε τι και πώς Τώρα που χουν μπει πείτε μου τι πρέπει να κάνω βήμα βήμα παρακαλώ μπας και το σώσω Ειλικρινά δεν μπορώ με δύο φορτίσεις τη μέρα να χάνω ξυπνητήρια το βράδυ κλπ θα φάει πέταμα Ευτυχώς έχω ένα xiaomi των 120€ και ξυπνάω ούτε λαγκάρισμα ούτε battery drain εκεί Ερασιτέχνες τέρμα τα Windows από μένα Sent from my 2014813 using Tapatalk Όταν πρωτοπερνάς τα 10 κάνεις μια και μόνο φορά hard reset και δεν επαναφέρεις κανένα back up στήνοντας το κινητό από την αρχή. Το 930 standby βγάζει χαλαρά πάνω από 3 μέρες χωρίς battery drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Όταν πρωτοπερνάς τα 10 κάνεις μια και μόνο φορά hard reset και δεν επαναφέρεις κανένα back up στήνοντας το κινητό από την αρχή. Το 930 standby βγάζει χαλαρά πάνω από 3 μέρες χωρίς battery drain. Ακριβώς όπως τα λέει ο georgb είναι τα πράγματα μόνο που εγώ έκανα τρία hard reset απανωτά ;) Έχω κλείσει δέυτερη μέρα και έχω ακόμα 60% :up: Edited May 20, 2016 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Μόλις το έκανα έχασα άπειρα ελπίζω να δω με το στήσιμο από την αρχή κάτι καλό Sent from my 2014813 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg70s Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Από 8 να πας σε 10 επιβάλεται το hard reset... και δεν φταίνε τα Windows σε αυτό , όλα τα mobile λειτουργικά με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν. Έχω περάσει από όλα ως extreme user (root , jailbreak) κ.λ.π Στο δικό μου 930 όταν πήγα στα 10άρια έκανα 3 hard reset καπάκι :clap:και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με κλειστά δίκτυα... με όσο κοιμάμαι με τόσο ξυπνάω από μπαταρία :cool: Καλησπερα. <<καινουριος>> το hard reset πως γινεται? ευχαριστω εκ των προτερω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Ρυθμίσεις-> Πληροφορίες-> Επαναφορά του τηλεφώνου σας Παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg70s Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Ρυθμίσεις-> Πληροφορίες-> Επαναφορά του τηλεφώνου σας Παρακαλώ Ευχαριστω για την αμεσοτητα, το wifi ανοιχτο η κλειστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπερα. <<καινουριος>> το hard reset πως γινεται? ευχαριστω εκ των προτερω, Έτσι γίνεται (σε περίπτωση που σου κολλήσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg70s Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Ολα καλα ξεκολησε.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Kαλημέρα. Έχει πάρει κάποιος πίσω καπάκι γνήσιο? Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η κεραία του NFC πάνω ή πρέπει να την ξεκολήσεις από το παλιό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg70s Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ολα πολυ καλα με την ολικη επαναφορα,το μενου τα γραφικα ειναι διαφορετικα απο την μεταβαση 8.1 σε 10 με τον insaider, τα γραμματα πως μεγαλωνουν στο κυριο μενου (οχι internet) το εχω στο 300 απο την ρυθμιση οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Το λειτουργικό και σε μένα παρουσιάζεται πολύ πιο ελαφρύ από πριν αλλα το θέμα με το battery drain εξακολουθεί Το βράδυ σε 8ωρες με ανοικτό WiFi στο αθόρυβο κατάπιε για πλάκα 25% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Έκλεισα 3 μέρες ακριβώς και με 15% μπαταρία το έβαλα για φόρτιση. Πολύ ελαφριά χρήση (δεύτερο τηλέφωνο) και το βράδυ το βάζω σε "πτήση" Σούπερ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg70s Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Εμεινα απο φορτιστη (καηκε) πηρα μια μαπα απο πλαισιο ειναι αργος (μου βγαζει μηνυμα) που μπορω να βρω original.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Aliexpress που έχω βρει και μπαταρία €13 και σκέφτομαι να αλλάξω αν συνεχιστεί το battery drain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Kαλημέρα. Έχει πάρει κάποιος πίσω καπάκι γνήσιο? Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η κεραία του NFC πάνω ή πρέπει να την ξεκολήσεις από το παλιό? από το Nokia care που το είχα πάρει το είχε πάνω Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Aliexpress που έχω βρει και μπαταρία €13 και σκέφτομαι να αλλάξω αν συνεχιστεί το battery drain Μήπως να το φορτίσεις με άλλο καλώδιο? Επίσης, η οθόνη είναι ενεργοβόρα αν δουλεύεις πολλές εφαρμογές με λευκό background (γνωστό πρόβλημα των AMOLED)? Άλλο που μπορεί να φταίει, μήπως έχεις τα email να συγχρονίζουν συνέχεια? Στα λέω γιατί με location, Cortana, wifi, 4g, Bluetooth και την τελευταία Redstone preview, μου βγάζει ένα 15ωρο. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 από το Nokia care που το είχα πάρει το είχε πάνω Ευχαριστώ για την απάντηση. Το άλλο αυτοκόλητο με τις επαφές το είχε και αυτό? Επίσης και το flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το άλλο αυτοκόλητο με τις επαφές το είχε και αυτό? Επίσης και το flash?όλα κομπλέ ότι έχει το ένα έχει και το άλλο, τουλάχιστον από εκεί που τα πήρα εγώ Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ευχαριστώ ξανά. Προφανώς αυτό που είχα εγώ ήταν μαιμού διότι δεν είχε τίποτα πάνω... Μόνο πλαστικό...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ευχαριστώ ξανά. Προφανώς αυτό που είχα εγώ ήταν μαιμού διότι δεν είχε τίποτα πάνω... Μόνο πλαστικό...:lol:ε ναι σιγουρα, και πόσο το πήρες αν επιτρέπεται? Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Δεν γνωρίζω διότι το είχε πάρει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και μου το έδωσε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Παιδιά εγώ μετά το προχθεσινό συμβάν, έκανα downgrade σε Windows Phone 8.1. Συγκεκριμένα, το φορτίζω βράδυ για πόσες ώρες, το βγάζω από το φορτιστή, κοιμάμαι και ξυπνάω την άλλη μέρα με τη μπαταρία σχεδόν στο 0% και τελικά έσβησε! Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί συμβαίνει αυτό το κακό με τα Windows 10. Τα έβαλα από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν επίσημα (δεν είχα βάλει ποτέ την preview) και είδα αισθητή μείωση στη διάρκεια που κρατάει η μπαταρία. Τι σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης το έβαζα, τίποτα αυτό. Και να σημειώσω ότι ποτέ δεν άφηνα ανοιχτές εφαρμογές στο παρασκήνιο... Που λέτε χθες κάνω downgrade σε 8.1, φορτίζω full το κινητό, κοιμάμαι και μέχρι τις 8 το πρωί η μπαταρία είχε πέσει μόλις 4-5%! Θα δούμε πως θα πάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Και μένα εξακολουθεί παρόλο που έκανα και hard reset Σκέφτομαι από τη μια να πάρω με 12€ μια μπαταρία Εντελώς αναξιοπιστο με την αυτονομία λες και είναι handheld σε αποθήκη που πρέπει να ναι όλο το βράδυ στο dock Κλειστό το wifi σκοτωμένες οι εφαρμογές, energy saver αφασία όμως η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg70s Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Παιδια μετα το hard reset εγινε αλλο τηλεφωνο. Το ειχα παρει με win 8.1 καινουριο και με τον insider ειχα βαλει win 10, ολα πολυ καλα. Μετα την τριτη-τεταρτη δεν θυμαμαι αναβαθμιση αρχισε να μπλοκαρει-σερνεται και να <<καιει>> οτα σερφαριζα και οταν φορτιζε,μετα την τελευταια αναβαθμιση (δεν θυμαμαι αριθμο) η μπαταρια μετα απο 5-6ωρες απλη χρηση τελος. Εκανα το hard reset με την δικη σας προτροπη-συμβουλη και εχω αλλο τηλεφωνο. Καινουριο περιβαλον οπως στο laptop σφαιρα στις αποκρισεις η μπαταρια πηγε αλλου (ομιλια λιγο νετ και 24ωρη αναμονη) δυο ημερες και υπολοιπο 15-25 0/0, και νομιζα οτι εφταιγε ο αργος (πλαισιο) φορτιστης. Το μονο παραπονο οτι δεν μπορω (ειναι 300 0/0) η δεν ξερω να μεγαλωσω τα στοιχεια γραμματα και αριθμους. Edited May 24, 2016 by agg70s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts