Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με κάθε σοβαρή αναβάθμιση πρέπει να γίνεται μόνο του αυτό όπως στο miui ή το κλασικό Android δεν μπορούμε να μασάζ Δάφνη να μαντεύουμε τι και πώς

Τώρα που χουν μπει πείτε μου τι πρέπει να κάνω βήμα βήμα παρακαλώ μπας και το σώσω

Ειλικρινά δεν μπορώ με δύο φορτίσεις τη μέρα να χάνω ξυπνητήρια το βράδυ κλπ θα φάει πέταμα

Ευτυχώς έχω ένα xiaomi των 120€ και ξυπνάω ούτε λαγκάρισμα ούτε battery drain εκεί

Ερασιτέχνες τέρμα τα Windows από μένα

Sent from my 2014813 using Tapatalk

Όταν πρωτοπερνάς τα 10 κάνεις μια και μόνο φορά hard reset και δεν επαναφέρεις κανένα back up στήνοντας το κινητό από την αρχή. Το 930 standby βγάζει χαλαρά πάνω από 3 μέρες χωρίς battery drain.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν πρωτοπερνάς τα 10 κάνεις μια και μόνο φορά hard reset και δεν επαναφέρεις κανένα back up στήνοντας το κινητό από την αρχή. Το 930 standby βγάζει χαλαρά πάνω από 3 μέρες χωρίς battery drain.

Ακριβώς όπως τα λέει ο georgb είναι τα πράγματα μόνο που εγώ έκανα τρία hard reset απανωτά ;)

Έχω κλείσει δέυτερη μέρα και έχω ακόμα 60% :up:

Edited by tsiv

Από 8 να πας σε 10 επιβάλεται το hard reset... και δεν φταίνε τα Windows σε αυτό , όλα τα mobile λειτουργικά με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν.

Έχω περάσει από όλα ως extreme user (root , jailbreak) κ.λ.π

Στο δικό μου 930 όταν πήγα στα 10άρια έκανα 3 hard reset καπάκι :clap:και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Με κλειστά δίκτυα... με όσο κοιμάμαι με τόσο ξυπνάω από μπαταρία :cool:

Καλησπερα. <<καινουριος>> το hard reset πως γινεται? ευχαριστω εκ των προτερω,

Ρυθμίσεις-> Πληροφορίες-> Επαναφορά του τηλεφώνου σας

Παρακαλώ

Ρυθμίσεις-> Πληροφορίες-> Επαναφορά του τηλεφώνου σας

Παρακαλώ

Ευχαριστω για την αμεσοτητα, το wifi ανοιχτο η κλειστο.

Καλησπερα. <<καινουριος>> το hard reset πως γινεται? ευχαριστω εκ των προτερω,

Έτσι γίνεται (σε περίπτωση που σου κολλήσει)

Kαλημέρα.

Έχει πάρει κάποιος πίσω καπάκι γνήσιο?

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η κεραία του NFC πάνω ή πρέπει να την ξεκολήσεις από το παλιό?

Ολα πολυ καλα με την ολικη επαναφορα,το μενου τα γραφικα ειναι διαφορετικα απο την μεταβαση 8.1 σε 10 με τον insaider, τα γραμματα πως μεγαλωνουν στο κυριο μενου (οχι internet) το εχω στο 300 απο την ρυθμιση οθονης.

Το λειτουργικό και σε μένα παρουσιάζεται πολύ πιο ελαφρύ από πριν αλλα το θέμα με το battery drain εξακολουθεί

Το βράδυ σε 8ωρες με ανοικτό WiFi στο αθόρυβο κατάπιε για πλάκα 25%

Έκλεισα 3 μέρες ακριβώς και με 15% μπαταρία το έβαλα για φόρτιση.

Πολύ ελαφριά χρήση (δεύτερο τηλέφωνο) και το βράδυ το βάζω σε "πτήση"

Σούπερ... ;)

Εμεινα απο φορτιστη (καηκε) πηρα μια μαπα απο πλαισιο ειναι αργος (μου βγαζει μηνυμα) που μπορω να βρω original.?

Kαλημέρα.

Έχει πάρει κάποιος πίσω καπάκι γνήσιο?

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η κεραία του NFC πάνω ή πρέπει να την ξεκολήσεις από το παλιό?

από το Nokia care που το είχα πάρει το είχε πάνω
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Aliexpress που έχω βρει και μπαταρία €13 και σκέφτομαι να αλλάξω αν συνεχιστεί το battery drain

Μήπως να το φορτίσεις με άλλο καλώδιο? Επίσης, η οθόνη είναι ενεργοβόρα αν δουλεύεις πολλές εφαρμογές με λευκό background (γνωστό πρόβλημα των AMOLED)? Άλλο που μπορεί να φταίει, μήπως έχεις τα email να συγχρονίζουν συνέχεια?

Στα λέω γιατί με location, Cortana, wifi, 4g, Bluetooth και την τελευταία Redstone preview, μου βγάζει ένα 15ωρο.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

από το Nokia care που το είχα πάρει το είχε πάνω

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το άλλο αυτοκόλητο με τις επαφές το είχε και αυτό?

Επίσης και το flash?

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το άλλο αυτοκόλητο με τις επαφές το είχε και αυτό?

Επίσης και το flash?

όλα κομπλέ ότι έχει το ένα έχει και το άλλο, τουλάχιστον από εκεί που τα πήρα εγώ
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Ευχαριστώ ξανά.

Προφανώς αυτό που είχα εγώ ήταν μαιμού διότι δεν είχε τίποτα πάνω...

Μόνο πλαστικό...:lol:

Ευχαριστώ ξανά.

Προφανώς αυτό που είχα εγώ ήταν μαιμού διότι δεν είχε τίποτα πάνω...

Μόνο πλαστικό...:lol:

ε ναι σιγουρα, και πόσο το πήρες αν επιτρέπεται?

Δεν γνωρίζω διότι το είχε πάρει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και μου το έδωσε...:)

Παιδιά εγώ μετά το προχθεσινό συμβάν, έκανα downgrade σε Windows Phone 8.1. Συγκεκριμένα, το φορτίζω βράδυ για πόσες ώρες, το βγάζω από το φορτιστή, κοιμάμαι και ξυπνάω την άλλη μέρα με τη μπαταρία σχεδόν στο 0% και τελικά έσβησε!

Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί συμβαίνει αυτό το κακό με τα Windows 10. Τα έβαλα από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν επίσημα (δεν είχα βάλει ποτέ την preview) και είδα αισθητή μείωση στη διάρκεια που κρατάει η μπαταρία.

Τι σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης το έβαζα, τίποτα αυτό. Και να σημειώσω ότι ποτέ δεν άφηνα ανοιχτές εφαρμογές στο παρασκήνιο...

Που λέτε χθες κάνω downgrade σε 8.1, φορτίζω full το κινητό, κοιμάμαι και μέχρι τις 8 το πρωί η μπαταρία είχε πέσει μόλις 4-5%!

Θα δούμε πως θα πάει...

Και μένα εξακολουθεί παρόλο που έκανα και hard reset

Σκέφτομαι από τη μια να πάρω με 12€ μια μπαταρία

Εντελώς αναξιοπιστο με την αυτονομία λες και είναι handheld σε αποθήκη που πρέπει να ναι όλο το βράδυ στο dock

Κλειστό το wifi σκοτωμένες οι εφαρμογές, energy saver αφασία όμως η μπαταρία

Παιδια μετα το hard reset εγινε αλλο τηλεφωνο. Το ειχα παρει με win 8.1 καινουριο και με τον insider ειχα βαλει win 10, ολα πολυ καλα. Μετα την τριτη-τεταρτη δεν θυμαμαι αναβαθμιση αρχισε να μπλοκαρει-σερνεται και να <<καιει>> οτα σερφαριζα και οταν φορτιζε,μετα την τελευταια αναβαθμιση (δεν θυμαμαι αριθμο) η μπαταρια μετα απο 5-6ωρες απλη χρηση τελος. Εκανα το hard reset με την δικη σας προτροπη-συμβουλη και εχω αλλο τηλεφωνο. Καινουριο περιβαλον οπως στο laptop σφαιρα στις αποκρισεις η μπαταρια πηγε αλλου (ομιλια λιγο νετ και 24ωρη αναμονη) δυο ημερες και υπολοιπο 15-25 0/0, και νομιζα οτι εφταιγε ο αργος (πλαισιο) φορτιστης. Το μονο παραπονο οτι δεν μπορω (ειναι 300 0/0) η δεν ξερω να μεγαλωσω τα στοιχεια γραμματα και αριθμους. Edited by agg70s