AgelosMo Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Σε φίλο μου που του έσπασε πρόσφατα η οθόνη, σε Nokia Care εδώ στα Γιάννενα που ρώτησε του είπαν 160 ευρώ. Όταν τους πήρα τηλ για το δικό μου, για το αλουμίνιο συν την οθόνη μου είπαν 180. Πήγα από εκεί και μου είπε 220.. :lol: :lol: Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maira12 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 το nfc το έχω απενεργοποιήσει όπως και όλες της εφαρμογές στο παρασκήνιο, ζεσταίνεται πολύ στα παιχνίδια, ίντερνετ και χάρτες. Το αγόρασα από το γνωστό πακέτο προσφορά του Γερμανού. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το παρέλαβες? είδες κάποια βελτίωση? το πηγα μονο για να μου βάλει την ελληνικη version γιατι φοβομουν να το κάνω μόνη μου. τα άλλα δεν τα είχα παρατηρήσει δυστυχως γιατι το είχα 2 μέρες. πάντως κ γω την μωβ οθόνη την συνήθισα. το ζέσταμα δεν νομίζω να φτιάχνει, είναι μάλλον θέμα μπαταρίας και μνήμης νομίζω. Αυτό που πραγματικά με ενοχλεί είναι που τρεμοπαίζει η οθόνη. Το κακό είναι ότι στην nokia όταν το πήγα μου είπαν ότι το είχαν προσφόρα στην ίδια τιμη που το πήρα τα Χριστούγεννα και δεν το πήρα χαμπάρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Σήμερα κατέβασα αυτή την εφαρμογή http://www.myappfree.it/services/share.php?appid=af116fe5-24a4-4611-8614-244c795c5ed6 Και πήγα να ηχογραφήσω κάτι, παρατήρησα πως απλά δεν ακουγόταν τίποτα, και θυμήθηκα για τα προβλήματα που είχατε πει για τα μικρόφωνα. Μετά πήγα στο viber και προσπάθησα και εκεί να ηχογραφήσω κάτι, και εκεί τίποτα με τέρμα,ένταση ίσα ίσα που ακουγόταν κάτι. Μετά πήγα και έκανα ένα βίντεο με την Lumia camera, και όλα ακουγόταν μια χαρά. Οπότε τι παίζει; Έχουν κάποιο πρόβλημα τα μικρόφωνα, τα συγκεκριμένα προγράμματα (vider κτλ.) Η απλά τα Windows 8.1; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Σήμερα κατέβασα αυτή την εφαρμογή http://www.myappfree.it/services/share.php?appid=af116fe5-24a4-4611-8614-244c795c5ed6 Και πήγα να ηχογραφήσω κάτι, παρατήρησα πως απλά δεν ακουγόταν τίποτα, και θυμήθηκα για τα προβλήματα που είχατε πει για τα μικρόφωνα. Μετά πήγα στο viber και προσπάθησα και εκεί να ηχογραφήσω κάτι, και εκεί τίποτα με τέρμα,ένταση ίσα ίσα που ακουγόταν κάτι. Μετά πήγα και έκανα ένα βίντεο με την Lumia camera, και όλα ακουγόταν μια χαρά. Οπότε τι παίζει; Έχουν κάποιο πρόβλημα τα μικρόφωνα, τα συγκεκριμένα προγράμματα (vider κτλ.) Η απλά τα Windows 8.1; Μάλλον πρέπει να περιμένεις τα 10 γι αυτό! Ή αλλιώς Nokia care! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Μάλλον πρέπει να περιμένεις τα 10 γι αυτό! Ή αλλιώς Nokia care! Nokia care για πιο λόγο; Το μόνο σίγουρο είναι πως τα μικρόφωνα δεν έχουν θέμα....... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Nokia care για πιο λόγο; Το μόνο σίγουρο είναι πως τα μικρόφωνα δεν έχουν θέμα....... Νομίζω πως έχει 3-4 μκρόφωνα, το καθένα με διαφορετική λειτουργία. Εάν κάποιο δεν ηχογραφεί μάλλον είναι θέμα συσκευής. Περιμένε μήπως βγεί κανένα update, σε περίπτωση που είναι θέμα software. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Νομίζω πως έχει 3-4 μκρόφωνα, το καθένα με διαφορετική λειτουργία. Εάν κάποιο δεν ηχογραφεί μάλλον είναι θέμα συσκευής. Περιμένε μήπως βγεί κανένα update, σε περίπτωση που είναι θέμα software. Δηλαδή έχει διαφορετικό μικρόφωνο για να καταγράφει ήχο ειδικά για τις εφαρμογές; Κι αν είναι έτσι, και η εφαρμογή της κάμερας είναι εφαρμογή, όπως το viber και το quick voice reminder, που όπως είπα πιο πάνω είναι οι δυο εφαρμογές που παρατήρησα ότι δεν κάνουν σωστή εγγραφή. Εγώ νομίζω ότι είναι θέμα software, δεν μπορεί η εφαρμογή της κάμερας να καταγραφει μια χαρά τον ήχο και οι υπόλοιπες με το ζόρι να ακούγεται αυτό που λέω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Δηλαδή έχει διαφορετικό μικρόφωνο για να καταγράφει ήχο ειδικά για τις εφαρμογές; Κι αν είναι έτσι, και η εφαρμογή της κάμερας είναι εφαρμογή, όπως το viber και το quick voice reminder, που όπως είπα πιο πάνω είναι οι δυο εφαρμογές που παρατήρησα ότι δεν κάνουν σωστή εγγραφή. Εγώ νομίζω ότι είναι θέμα software, δεν μπορεί η εφαρμογή της κάμερας να καταγραφει μια χαρά τον ήχο και οι υπόλοιπες με το ζόρι να ακούγεται αυτό που λέω. Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά με το Lumia Software Recovery Tool. Σε μέλος εδώ στο φόρουμ που είχε ανάλογο πρόβλημα με τα μικρόφωνα του 930 λύθηκε με το Lumia Software Recovery Tool. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6247897#post6247897 Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά με το Lumia Software Recovery Tool. Σε μέλος εδώ στο φόρουμ που είχε ανάλογο πρόβλημα με τα μικρόφωνα του 930 λύθηκε με το Lumia Software Recovery Tool. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6247897#post6247897 niotheros, δεν μπαίνω στην διαδικασία να κάνω επαναφορά γιατί πιστεύω πως το τηλέφωνο δεν έχει κανένα πρόβλημα. Έχω από χθες που το πειράζω συνέχεια και ανακάλυψα τελικά πως είναι θέμα των εφαρμογών και το πως κάθονται στο κάθε τηλέφωνο. Και παραθέτω τα εξής αποτελέσματα. Με όλες τις εφαρμογές κάμερας που έχω δοκιμάσει να κάνω εγγραφή βίντεο με ήχο, ο ήχος είναι άψογος. Τώρα με την εφαρμογή "εγγραφή φωνής" το τηλέφωνο καταγράφει μια χαρά την φωνή. Με την εφαρμογή "Quick voice recorder" τζίφος, πρέπει να φωνάζεις για να γράψει κάτι. Με την εφαρμογή "viber" η καταγραφή ήχου δεν δουλεύει, με το ζόρι καταγράφει αφού φωνάζεις και σχεδόν δεν ακούγεται καθόλου, όπως επίσης σε ανοιχτή ακρόαση δεν σε ακούν ή αν σε ακούν γίνεται με το ζόρι. Με την εφαρμογή "WatsApp" λειτουργεί η ανοιχτή ακρόαση αλλά ο άλλος νομίζει ότι μιλάς με Bluetooth. Και τέλος στο τηλέφωνο όλα δουλεύουν μια χαρά, και ανοιχτή ακρόαση αλλά και η ακρόαση μέσω μικροφώνου. Συμπέρασμα δικό μου λοιπόν είναι πως οι εφαρμογές είναι κακογραμμένες και ευθύνονται για τα προβλήματα της καταγραφής ήχου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Δοκίμασα από περιέργεια την εφαρμογή και ευτυχώς γράφει κανονικά ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Το τηλ ξαφνικα εσβησε και δεν φορτιζει δεν κανει τιποτα αλαξαμε και μπαταρια αλλα τιποτα νεκρο. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να επαθε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) Δοκίμασα από περιέργεια την εφαρμογή και ευτυχώς γράφει κανονικά ήχο. Ναι είναι κουφό, για αυτό είπα πιο πάνω αν είδες το πως κάθονται σε κάθε συσκευή, σε ένα 535 και σε ένα 625 οι εγγραφές δουλεύουν κανονικά. Πάντως χαλασμένο μικρόφωνο αποκλείεται να είναι. Δεν μπορεί στην εφαρμογή του τηλεφώνου να μιλάς μια χαρά ανοιχτή ακρόαση, ενώ στο viber και στο WatsApp να σε ακούνε από το υπερπέραν και σαν να έχεις βάλει κακής ποιότητας Bluetooth. Edited September 6, 2015 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Μηπως υπαρχει νεωτερο για το ποτε θα ερθουν τα windows 10 στα κινητα μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Μηπως υπαρχει νεωτερο για το ποτε θα ερθουν τα windows 10 στα κινητα μας? Επίσημα θα ανακοινωθούν τον Οκτώμβριο νομίζω. Νοέμβριο λογικά θα αρχίσουν οι αναβαθμίσεις..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 τελικά όλα τα 930 έχουν κάποιο πρόβλημα ή εμφανίζουν μόνο όσα είναι από την προσφορά του ΄γερμανού' ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 τελικά όλα τα 930 έχουν κάποιο πρόβλημα ή εμφανίζουν μόνο όσα είναι από την προσφορά του ΄γερμανού' ? το δικο μου ηταν απο τη wind και εμφανισε προβλήμα με το μικροφωνο..ας ξεκολησει αυτη η καραμελα με το γερμανο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 το δικο μου ηταν απο τη wind και εμφανισε προβλήμα με το μικροφωνο..ας ξεκολησει αυτη η καραμελα με το γερμανο.. Και ομως Τόλη, τα περισσότερα με θέμα στην οθόνη (μοβ) και στην υπερθέρμανση ήταν από την γνωστή προσφορά του Γερμανού. Εσύ που το πήρες από wind, έχεις τα παραπάνω θέματα? Η αδερφη μου το έχει από public και δεν ξέρει τι σημαίνει πρόβλημα..... Απλά άριστο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 ναι το ειχα και εγω το θεμα με την οθονη αλλα με update εστρωσε και υπερθέρμανσης ειχα και επαθε ζημια και το μικροφωνο..οποτε ειναι αναλογος τη χρηση που του κανει ο καθενας..και σε τι παρτιδα θα πεσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Το τηλ ξαφνικα εσβησε και δεν φορτιζει δεν κανει τιποτα αλαξαμε και μπαταρια αλλα τιποτα νεκρο. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να επαθε? Έτσι στα καλά καθούμενα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ναι ξαφνικα εσβησε και δεν κανει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Έτσι στα καλά καθούμενα; Ναι ξαφνικα εσβησε και δεν κανει τιποτα Πως αλλάξατε μπαταρία; Αφού είναι unibody. Μήπως κάνατε κάτι λάθος κατά τη συνδεσμολογία της μπαταρίας;; Άσχετο αλλά κι εμένα το κινητό είναι από την wind, ζεσταίνεται πολύ ειδικά κατά την προβολή βίντεο και στους χάρτες (σχεδόν δεν πιάνεται) και επίσης στην ανοιχτή ακρόαση δεν με ακούει ο συνομιλητής μου. Ελπίζω να στρώσει με την αναβάθμιση Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Πως αλλάξατε μπαταρία; Αφού είναι unibody. Μήπως κάνατε κάτι λάθος κατά τη συνδεσμολογία της μπαταρίας;; Άσχετο αλλά κι εμένα το κινητό είναι από την wind, ζεσταίνεται πολύ ειδικά κατά την προβολή βίντεο και στους χάρτες (σχεδόν δεν πιάνεται) και επίσης στην ανοιχτή ακρόαση δεν με ακούει ο συνομιλητής μου. Ελπίζω να στρώσει με την αναβάθμιση Αυτο με την ανοιχτη ακροαση σημαινει οτι εχει προβλημα με το μικροφωνο..δεν φτιαχνει με αναβαθμιση..πρεπει να παει στο σερβις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Αυτο με την ανοιχτη ακροαση σημαινει οτι εχει προβλημα με το μικροφωνο..δεν φτιαχνει με αναβαθμιση..πρεπει να παει στο σερβις.. Αν δεις αρκετά posts πριν ήταν αρκετοί που μετά τη μετάβαση σε denim είχαν ανάλογο πρόβλημα. Λες όμως τελικά να φταίει το μικρόφωνο; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Αν δεις αρκετά posts πριν ήταν αρκετοί που μετά τη μετάβαση σε denim είχαν ανάλογο πρόβλημα. Λες όμως τελικά να φταίει το μικρόφωνο; του κανεις ένα hard reset και αν δεν φτιάξει κατευθείαν για nokia care η μονη λύση Διάβασε κάνα δυο σελίδες πιο πίσω τα τεστ που έκανα εγώ με διάφορα προγράμματα. Εγώ πάλι πιστεύω πως είναι θέμα εφαρμογών. Edited September 18, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ναι ξαφνικα εσβησε και δεν κανει τιποτα Εσβησε απο μπαταρια και απο τοτε δεν ανταποκρινετε σε τιποτα. Το ανοιξα αλαξα μπαταρια και παλι τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts