mobiuser Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Δεν καταλαβα τιποτα και δεν προσεξα καν το κινητο αλλά νομιζω ειναι απο τα πιο καλα review που εχω δει :lol: Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι είχε δίκιο σ' ό,τι έλεγε;... :lol: Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 ξερετε αν το εχει φερει κανενα απο τα μεγαλα καταστηματα για να παω να το δω live ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agamithite Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Εγώ πάλι αναρρωτιέμαι αν το φέρει η vodafone και μαλιστα σε άσπρο που μ' αρέσει περισσότερο. Έχει κανείς κάποια πληροφόρηση, έγκυρη? Παράθεση Illusionary profit ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παρτε και ενα πραγματικο καυτο καλοκαιρινο review! Έλεγε πουθενά στο βίντεο για το 930 η Λάνα; :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Έλαβα και χθες email οτι η παραγγελία μου έγινε shipped. Τώρα μένει να παραλάβουμε εώς Τετάρτη-Πέμπτη και όλα καλά να κυλήσουν με την συσκευη οταν φτάσει στα χέρια μου. Dear Mr. ************ In the context of your online order of the 2014-07-09 at 10:47 we want to inform you that the goods are sent on the 2014-07-11 at 21:05 to: *****************************************IKI The shipment consists of 1 package(s) and has a total weight of < 0.5 kg. You can track your shipment on http://www.ups.de using the following identcode(s): [************213] You can always look up the details of your order by the following link http://www.hardwareversand.de/profilorderdetail.jsp?profil.hoid.s=*******16 If you have any questions concerning your order do not hesitate to contact our service team! We are available: monday to saturday 9 - 19 o'clock fon: 01805 / 711 117 (0,14 E/min for calls from the landline network of Deutsche Telekom. Calling from mobile phones or from other networks may result higher costs.) mail: service@hardwareversand.de Please always state your order number: *******516 Yours sincerely Your hardwareversand.de service team hwv hardwareversand.de GmbH Gewerbepark Möhnesee Daimlerweg 4 59519 Möhnesee Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapman Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) Καλημέρα σας! Μερικές ακόμα εντυπώσεις για το κινητό. - Το ηχείο αν και μικρό και τοποθετημένο στην πίσω πλευρά, παράγει πολύ καθαρό ποιοτικό ήχο. Ο ήχος σου δίνει την αίσθηση οτί δε βγαίνει από μάα πηγή, αλλά ότι περιβάλλει το κινητό,.. κάτι σαν surround. Το απόλαυσα μετά από 3 ώρες ιντερνετικού ραδιοφώνου! - Χθες, με 4 ώρες συνεχόμενης χρήσης (3g, wifi, data, bluetooth ανοιχτά και με λευκό background) έχανε λιγότερο από 10% την ώρα! Και να τονίσω ότι έπαιζε το ιντερνετικό ραδιόφωνο (tunein) και παράλληλα σερφάριζα και κατέβαζα εφαρμογές, full wifi δλδ. Έπαιξα και καμία ώρα Risk, δέχθηκα και 2 κλήσεις και δεν κόλλησε πουθενά, οι εφαρμογές ανοίγαν και κλείναν στο φτερό! - Και το σημαντικότερο από όλα, το κινητό,.. απλά ήταν ζεστό! - Μου άρεσε πολύ και η ποιότητα κλήσης (μην ξεχνάμε είναι τηλέφωνο πρώτα από όλα) ,.. ο συνομιλητές μου ακουγόνται πεντακάθαρα (δίκτυο Cosmote). Φυσίκα, αύτο είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, αλλά οφείλω να το αναφέρω. - Μου άρεσαν πολλές αλλαγές και συμμαζέματα του λογισμικού (έχω windows phone απο την εποχή του lumia800). - Δε μου αρέσει που η λίστα των ρυθμίσεων είναι ανακατεμένη και όχι αλφαβητικά ή ρυθμιζέμενη από μας. Αν και κατάλαβα ότι όταν αναβαθμίζεται μία εφαρμογή πάει στο τέλος της λίστας. - Δοκιμάστε και το λευκό φοντο! Ολοκληρώνοντας, πιστεύω ότι είναι από τα πιό πλήρη κινητά και λογισμικά. Βγάζει πολύ άνετα 24 ώρες με χρήση πολύ πάνω του μέσου όρου. Μπορεί να μην κάνει κάτι "τσιλικάκια" που ίσως έχουν άλλα λογισμικά και κινητά, αλλά εμένα μου αρέσει αυτή η "σοβαρότητα" του λογισμικού, αλλά και εν τέλει και από αυτά που φορτώνουμε ή έχουν τα Lumia μας, ζήτημα είναι να χρησιμοποιούμε το 20 - 30%. Αυτό που, ίσως, πλεόν θα ζητούσα είναι μια αδιαβροχοποίηση του κινητού (hardware), που εάν θυμάμαι καλά είχα δεί και ένα video, που έδειχνε την προόδο της NOKIA σε αυτόν τον τομέα. Αυτά,.. Φιλικά, Δημήτρης Edited July 12, 2014 by liapman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 @Chef_George_ Το έχουν στα Public Συντάγματος σε λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) @Chef_George_ Το έχουν στα Public Συντάγματος σε λευκό. Εγώ πάντως δεν θα σπάςω την παράδοση να μην έχω πιάσει/δει συσκευη που πρόκειται να αγοράσω μετά. Προτιμώ να την δω/πιάσω στο καθιερωμένο unboxing για πρώτη φορά :p Με καλύπτουν εώς τότε τα review που έχουμε δει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σας! Μερικές ακόμα εντυπώσεις για το κινητό. - Το ηχείο αν και μικρό και τοποθετημένο στην πίσω πλευρά, παράγει πολύ καθαρό ποιοτικό ήχο. Ο ήχος σου δίνει την αίσθηση οτί δε βγαίνει από μάα πηγή, αλλά ότι περιβάλλει το κινητό,.. κάτι σαν surround. Το απόλαυσα μετά από 3 ώρες ιντερνετικού ραδιοφώνου! - Χθες, με 4 ώρες συνεχόμενης χρήσης (3g, wifi, data, bluetooth ανοιχτά και με λευκό background) έχανε λιγότερο από 10% την ώρα! Και να τονίσω ότι έπαιζε το ιντερνετικό ραδιόφωνο (tunein) και παράλληλα σερφάριζα και κατέβαζα εφαρμογές, full wifi δλδ. Έπαιξα και καμία ώρα Risk, δέχθηκα και 2 κλήσεις και δεν κόλλησε πουθενά, οι εφαρμογές ανοίγαν και κλείναν στο φτερό! - Και το σημαντικότερο από όλα, το κινητό,.. απλά ήταν ζεστό! - Μου άρεσε πολύ και η ποιότητα κλήσης (μην ξεχνάμε είναι τηλέφωνο πρώτα από όλα) ,.. ο συνομιλητές μου ακουγόνται πεντακάθαρα (δίκτυο Cosmote). Φυσίκα, αύτο είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, αλλά οφείλω να το αναφέρω. - Μου άρεσαν πολλές αλλαγές και συμμαζέματα του λογισμικού (έχω windows phone απο την εποχή του lumia800). - Δε μου αρέσει που η λίστα των ρυθμίσεων είναι ανακατεμένη και όχι αλφαβητικά ή ρυθμιζέμενη από μας. Αν και κατάλαβα ότι όταν αναβαθμίζεται μία εφαρμογή πάει στο τέλος της λίστας. - Δοκιμάστε και το λευκό φοντο! Ολοκληρώνοντας, πιστεύω ότι είναι από τα πιό πλήρη κινητά και λογισμικά. Βγάζει πολύ άνετα 24 ώρες με χρήση πολύ πάνω του μέσου όρου. Μπορεί να μην κάνει κάτι "τσιλικάκια" που ίσως έχουν άλλα λογισμικά και κινητά, αλλά εμένα μου αρέσει αυτή η "σοβαρότητα" του λογισμικού, αλλά και εν τέλει και από αυτά που φορτώνουμε ή έχουν τα Lumia μας, ζήτημα είναι να χρησιμοποιούμε το 20 - 30%. Αυτό που, ίσως, πλεόν θα ζητούσα είναι μια αδιαβροχοποίηση του κινητού (hardware), που εάν θυμάμαι καλά είχα δεί και ένα video, που έδειχνε την προόδο της NOKIA σε αυτόν τον τομέα. Αυτά,.. Φιλικά, Δημήτρης Μια χαρά λοιπόν,όλα μέλι-γάλα δηλαδή. Edited July 12, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Για τσεκάρετε τις συσκευές σας: http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_930_plagued_by_a_display_issue_easy_to_fix-news-9014.php Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xxx Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Για τσεκάρετε τις συσκευές σας: http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_930_plagued_by_a_display_issue_easy_to_fix-news-9014.php Η συσκευή εως τώρα είναι εκπληκτική.Το μόνο θέμα που έχω είναι αυτό που περιγράφεται στο λινκ που έδωσε ο φίλος πιο πάνω.Μετά απο τη λύση που προτείνεται στο λινκ,το πρόβλημα έχει σχεδόν λυθεί για μένα.Λέω σχεδόν γιατί τώρα το πρόβλημα εμφανίζεται σε πολύ πιο μικρό βαθμό στο κάτω μέρος της οθόνης ενώ πρίν ήταν στο πάνω και σαφώς πιο έντονο.Αν μπορεί να μας πει και κάποιος άλλος κάτοχος αν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα,να δούμε αν αντιμετωπίζουμε πολλοί αυτό το πρόβλημα. υ.γ. Το πρόβλημα απ'ότι διάβασα γίνεται περισσότερο ορατό όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Για τσεκάρετε τις συσκευές σας: http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_930_plagued_by_a_display_issue_easy_to_fix-news-9014.php Δε διάβασα το άρθρο, αλλά αυτό είναι προβληματική OLED οθόνη, όπως είχε γίνει και με τα N8. Πείτε μου ότι, όταν φτάσει η στιγμή να το αγοράσω, θα παίζω πάλι κορώνα/γράμματα, όπως με το N8 μου, που έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα. :mad: Ας κοιτάξει να κάνει έλεγχο η Nokia/Microsoft στις οθόνες που παραλαμβάνει. Edit: Πάλι από Samsung "ψώνισε"; :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Δε διάβασα το άρθρο, αλλά αυτό είναι προβληματική OLED οθόνη, όπως είχε γίνει και με τα N8. Πείτε μου ότι, όταν φτάσει η στιγμή να το αγοράσω, θα παίζω πάλι κορώνα/γράμματα, όπως με το N8 μου, που έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα. :mad: Ας κοιτάξει να κάνει έλεγχο η Nokia/Microsoft στις οθόνες που παραλαμβάνει. Edit: Πάλι από Samsung "ψώνισε"; :lol: Χαχα, τι μου θύμησες τώρα, παλιές καλές εποχές με την κοκκινίλα στο Ν8, μέχρι και βίντεο είχα ανεβάσει :p Πάντως επειδή τελικά με βλέπω να παίρνω το κινητό, δεν την ξαναπατάω έφυγε κατευθείαν με DOA πίσω, εκτός και αν είναι όντως software πρόβλημα. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Για τσεκάρετε τις συσκευές σας: http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_930_plagued_by_a_display_issue_easy_to_fix-news-9014.php Δεν μου άρεσε καθολου αυτα που διάβασα. Και μάλιστα βλέπω αρκετές αναφορές και στο WP Central forum απο αλλους κατόχους :worry: Ας μας πουν τα αλλα παιδιά αν έχουν το ιδιο θέμα,επίσης να αναφέρουν το χρώμα της συςκευης τους η το κωδικό το software. Διαβάζω οτι έγινε μετά το πρώτο update της Nokia,που η ms σταμάτησε να το διαθέτει εώς εξακριβωθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Πάντως ξενέρωσα με αυτα που διάβασα. Αν ειναι θέμα software και κυρίως κάποιο σφάλμα στο calibration του panel μπορεί να διορθωθεί αλλα αν ειναι θέμα bug του ίδιου του panel τότε την κάτσαμε. Εγώ αυτα δεν τα ανέχομαι πάντως και σκέφτομαι με το που παραλάβω να το επιστρέψω επιτόπου χωρίς καν να το ανοίξω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Γι' αυτό δεν αγοράζουμε κινητό με το που κυκλοφορεί. Πάντα περιμένουμε κάποιο χρονικό διάστημα για να διορθωθούν τα όποια προβλήματα βγουν από τις πρώτες παρτίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 εσκασε παντως και η ξενερα με το προβλημα της οθονης...για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 2 μέρες πάντως που το έχει ο πατέρας μου ελληνικό πρόβλημα δεν έχει κανένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 2 μέρες πάντως που το έχει ο πατέρας μου ελληνικό πρόβλημα δεν έχει κανένα Θετικό αυτο που θα σημαίνει οτι ειναι κάποιες ελαττωματικες παρτίδες. Πάντως το θέμα βγήκε απο κάτοχο στη Νορβηγία που ηταν απο τις πρώτες χώρες που κυκλοφόρησε. Στη Γερμανία και στο amazon.de σε δεκάδες review δεν έχω διαβάσει τέτοιο θέμα απο κατόχους. Θα το τσεκάρω στο Public live και αν δω οτι δεν εχει θέμα θα παραλάβω κανονικά το δικό μου από Γερμανία,τώρα άμα τύχει η στραβή θα το επιστρέψω στα πλαίσια του DOA. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Χαχα, τι μου θύμησες τώρα, παλιές καλές εποχές με την κοκκινίλα στο Ν8, μέχρι και βίντεο είχα ανεβάσει :p Πάντως επειδή τελικά με βλέπω να παίρνω το κινητό, δεν την ξαναπατάω έφυγε κατευθείαν με DOA πίσω, εκτός και αν είναι όντως software πρόβλημα. Κάτι τέτοια κάνει η Nokia, μας θυμίζει ποια είναι και δε μπορούμε να την αποχωριστούμε. :p ( πλάκα, εεε ) Και εννοείται DOA. Ειδικά τώρα, με τα $ της MS, δε νομίζω να έχουν κανένα θέμα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 το κινητό είναι τέλειο σε όλους τους τομής μέρα με την νύχτα με το 920 που έχω, ψήνω τον πατέρα να μου το δόσει αλλα μπα με κόβω μόλις πέσει στα 400 να το τσιμπήσω αν δεν βγάλει κανένα με 41mp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xxx Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Παιδιά μετά απο λίγο ψάξιμο έχω ανακαλύψει πως το πρόβλημα με την οθόνη του κινητού υπάρχει μόνο όταν η φωτεινότητα είναι στο automatic και όταν πηγαίνει μόνη της στο low .Οταν έχεις την φωτεινότητα σε μια απο τις υπόλοιπες επιλογές το πρόβλημα λύνεται εντελώς.Ενω πριν οταν το είχα στο automatic και διαχειριζόταν το κινητό την φωτεινότητα,όταν αυτή έπεφτε στο πιο χαμηλό σημείο που μπορούσε,τότε εμφανιζόταν το πρόβλημα.Τώρα που το έχω στο low χωρίς αυξομειώσεις είναι μια χαρά άρα το πρόβλημα είναι με εκείνο το setting.Απ'οτι φαίνεται είναι λάθος συννενόηση του light sensor του κινητού με τις ρυθμίσεις της οθόνης.Ελπίζω να είναι αυτό και όχι πρόβλημα στο sensor του κινητού...Απλώς είπα να το αναφέρω εδώ ως μια προσωρινή λύση σε αυτούς που αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Όσο πάει και καλύτερα η μπαταρία . . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Όσο πάει και καλύτερα η μπαταρία . . . Καλά παει η μπαταρία. Οπως είπα αν πιάσει κοντά σε χρονους htc m8 θα είμαι πολυ ευχαριστημένος. G2/Z2 ειναι αδύνατο να πιάσει μιας και έχουν πολυ μεγαλύτερες χωρητικότητας μπαταρίας. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Όσο πάει και καλύτερα η μπαταρία . . . Με τι χρηση ακριβως επιασες αυτον το χρονο? Ειναι ευκολο να μας πεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Με τι χρηση ακριβως επιασες αυτον το χρονο? Ειναι ευκολο να μας πεις? Κανονική χρήση . . .Όχι hard-core καταστάσεις όμως . . . Ομιλία καμία 2-3 ώρες τη μέρα, , μηνύματα, Facebook, λίγο wats app . . . Όχι ιντερνετική μουσική, όχι παιχνίδια . . . Και με ανοιχτά, gprs, location, Bluetooth. . . Edited July 14, 2014 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Κανονική χρήση . . .Όχι hard-core καταστάσεις όμως . . . Ομιλία καμία 2-3 ώρες τη μέρα, , μηνύματα, Facebook, κιγο wats app . . . Όχι ιντερνετική μουσική, όχι παιχνίδια . . . Και με ανοιχτά, gprs, location, Bluetooth. . . Σ' ωραιος! :D Δηλαδη με λιγα λογια τη 1 μερα την εχει ανετα το κινητο. Πολυ καλο αυτο!!! Ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts