Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέος χρήστης 930 (με w8.1) και θα ήθελα ορισμένες συμβουλές στη φωτογραφική μηχανή:

- στις ρυθμίσεις έχει 3 επιλογές: jpeg 5MP

jpeg 5MP + 16MP

jpeg 5MP + dng 16MP

Ξέρω οτι στην τελευταία επιλογή κάνει αρχείο raw που το κατεβάζεις με pc κτλ, αλλά ο φακός είναι 20ΜΡ, δεν υπάρχει αυτό σαν επιλογή? Αυτά στο Lumia Camera. Ποιά είναι η καλύτερη εφαρμογή κατά τη γνώμη σας για φωτό με το 930?

Η μαμά lumia camera και η proshot (με αγορά).

Επίσης θα σου πρότεινα να πας σε Windows 10.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eυχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Το κινητό το χρησιμοποιώ περισσότερο για φωτό και hot spot.
http://i3.photobucket.com/albums/y54/agrelaphon/fujikura1_foto_sm.jpg

Eυχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Το κινητό το χρησιμοποιώ περισσότερο για φωτό και hot spot.

Τότε η μαμά lumia camera θα σε καλύψει. Ίσως μάλιστα είναι καλύτερο να μείνει στα 8.1 Απέδιδε καλύτερα η κάμερα (αν θυμάμαι καλα).

Τότε η μαμά lumia camera θα σε καλύψει. Ίσως μάλιστα είναι καλύτερο να μείνει στα 8.1 Απέδιδε καλύτερα η κάμερα (αν θυμάμαι καλα).

Μια χαρά θυμάσαι... Πολύ καλά θυμάσαι.. :mad:

How Soon™ is now?

Επανέρχομαι, όσον αφορά στο πρόβλημα του ορθογραφικού με τα ελληνικά αποκαταστάθηκε μόνο του από εργοστασιακή αναβάθμιση.

Συμφωνώ κι εγώ, πέρα από την κάμερα lumia του 8.1, το κινητό είναι πιο σύγχρονα στα windows 10 και δεν κολλάει καθόλου.

Πρόσφατα άλλαξα μπαταρία στο 930, προτίμησα απο skroutzομάγαζο , μπαταρία γνήσια nokia ( μη συσκευασμένη ) 14,65€. Η γνήσια στη NOKIA 39,99€ !!!!! Δουλεύει μια χαρά για την ώρα, δεν έχω δει κάτι στραβό. Βέβαια περίμενα να δω διαφορά μεγάλη στην απόδοση με την προηγούμενη ( ήμουν κάπως καχύποπτος ότι έχει πέσει πολύ η απόδοσή της ), αλλά μικρή η διαφορά.

Πάντως σαν συσκευή, αν και γερασμένη, καλά στέκεται ακόμα ( μεγάλο μειονέκτημα από πάντα η μπαταρία της ).

Για μια ανανέωση σκέφτομαι το NOKIA 8, πιο σύγχρονο και επίκαιρο και πάνω από όλα NOKIA. Περιμένω κάπως να εναρμονιστεί η τιμή του με την .... τσέπη μου. Αλλά για την ώρα συνεχίζω με το 930 χωρίς κανένα πρόβλημα, όλα δουλεύουν άψογα !!!

Πριν nokia 930, τώρα nokia 7.2 ! :rolleyes:

• 3 weeks later...
Σας ανοίγει ο edge τα pdf στην τελευταία fcu?
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Φρόντισε να το χαλάσει απ ότι φαίνεται στην fall creators', γιατί στην creators update 14393 στο 535 ανοίγουν κανονικα
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

14393 είναι η AU

Σωστός, κεκτιμένη ταχύτητα, η anniversary είναι. Και εκεί δουλεύει σωστά ο edge, ανοίγει τα pdf

• 2 weeks later...

Απο το changelog για το March 2018 update fcu:

Addresses issue in which PDFs cannot be rendered in Microsoft Edge on Windows 10 phones.
:happy:
http://i3.photobucket.com/albums/y54/agrelaphon/fujikura1_foto_sm.jpg

• 2 weeks later...

Πριν 4 - 5 μέρες αναβάθμισα κι εγώ το Lumia 930 μου σε Windows Phone 10. Όλα καλά με εξαίρεση ότι βλέπω αισθητή μείωση στην διάρκεια της μπαταρίας. :(

Στα στατιστικά της μπαταρίας ανά εφαρμογή πχ, αυτή τη στιγμή βλέπω κατανάλωση 52% από την... Έναρξη και 24% από τη Windows Default Lock Screen. Είμαστε με τα καλά μας; :X

Καμιά ιδέα - tip για να βελτιωθεί αυτό;

1. Λιγότερα live tiles στην αρχική οθόνη

2. Κλειστό το gps όπου δεν το χρειαζόμαστε

3. Μικρότερη φωτεινότητα οθόνης

4. Κλειστό το Bluetooth αν δεν το χρειαζομαστε

Τα κλασικά δηλαδή που ισχύουν για όλα τα τηλεφωνα

1. Λιγότερα live tiles στην αρχική οθόνη

2. Κλειστό το gps όπου δεν το χρειαζόμαστε

3. Μικρότερη φωτεινότητα οθόνης

4. Κλειστό το Bluetooth αν δεν το χρειαζομαστε

Τα κλασικά δηλαδή που ισχύουν για όλα τα τηλεφωνα

5. Λιγότερα διαγνωστικά στην μικρο******* (άλλωστε η πλατφόρμα έχει φτάσει σε τόση τελειότητα που οι ίδιοι στην msft σταμάτησαν να την υποστηρίζουν)

6. Στην "ευαισθησία οθόνης" μην έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή για υποστήριξη όλων των τύπων γαντιών

7. Μάξιμουμ ταχύτητα δικτύου 4G και όχι 3G.

8. Black theme

9. Ό,τι εφαρμογή δε χρειάζεσαι να τρέχει στο παρασκήνιο, κλείστην

10. Απενεργοποίηση το "Continue App Experiences" αν δεν έχεις κάποια εφαρμογή που "επικοινωνεί" με το Windows 10 λάπτοπ- PC σου (όπως λ.χ. εφαρμογές τύπου clipboard)

11. Οι λογαριασμοί e-mail να μην συγχρονίζονται "με τη λήψη των αντικειμένων" αλλά ωριαία (αν βέβαια το επιτρέπει ο τρόπος χρήσης του κινητού σου)

12. NFC off

13. Μην έχεις φορτωμένα και τα 32 gb της μνήμης του.

αυτά τα.. ολίγα για τον καλό-χρυσό αλλά και γέρο, μπαρμπα-Lumia. :lol:

(επίσης μην περιμένεις θαύματα.. ακόμη από την παρουσίασή του η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ήταν μικρή και τώρα με αρκετές ώρες χρήσης στην πλάτη του, δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό)

How Soon™ is now?

• 2 weeks later...
Μετά την τελευταία αναβάθμιση η εφαρμογή Facebook κλείνει αμέσως, το χει κανείς;

ισχύει.

ακριβώς το ίδιο γίνεται και στο 930 της γυναίκας μου...

Μερικές φορές και στο 950 μου γίνεται....

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• 5 months later...
Καλημέρα τα φώτα σας παρακαλώ.. Με ενδιαφέρει η εν λόγω συσκευή για 2η.. Πάντα μου άρεσε η συγκεκριμένη. Αξίζει η αγορά της τώρα το 2018?129€ κούτα. Ερώτηση αναβαθμίζει σε Windows 10 γενικά έχει θέματα με τις εφαρμογές msn facebook

την έχει η σύζυγος την συσκευή και δουλεύει ρολόι.

Έχει πάρει windows 10

δυστυχώς όμως η microsoft έχει εγκαταλείψει τα windows phones και μαζί της και όλοι οι υπόλοιποι με αποτέλεσμα να μη παίρνουν ενημερώσεις οι γνωστές εφαρμογές.

Δουλεύουν κανονικά αλλά με λιγότερες λειτουργίες.

Η οθόνη του είναι εξαιρετική και η φωτογραφική του επίσης, για 2ο τηλέφωνο θα το κρατούσα άνετα.

Στα 129 όμως έχεις καλύτερες επιλογές.

Δεύτερο χέρι λογικά θα το βρεις πολύ φτηνότερο

Μόλις την πήρα την συσκευή..Με λύπη βλέπω ότι τα σοσιαλ δεν υποστηρίζονται πλέον...

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις την πήρα την συσκευή..Με λύπη βλέπω ότι τα σοσιαλ δεν υποστηρίζονται πλέον...

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχεις περάσει wm10?

Τι θέλετε και ασχολείστε με ένα λειτουργικό πεθαμένο, δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά. Και δίνεται και λεφτά ρε παιδιά;

Αυτές οι εφαρμογές δεν λειτουργούσαν καλά όταν κάποιοι εδώ παρουσίαζαν το άσπρο μαύρο σχετικά με το λειτουργικό που και καλά δεν είχε πεθάνει ακόμη αλλά θα έβαζαν και νέες συσκευές. Και εσείς εν έτη 2018 αγοράζετε ακόμη wp;

Είναι δικά σας τα λεφτά και γούστο σας και καπέλο σας, αλλά για μένα ήταν κακή αγορά τότε, πόσο μάλλον τώρα.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Edited by cb600f