Jump to content

jkol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jkol

  • Ημ. Γέννησης 04/02/1974

jkol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Βγήκε σήμερα το update για όσους από εμάς έχουν το creators update. Νομίζω διορθώνει το πρόβλημα με το pdf rendering στον Edge.
  2. Όχι. Φρόντισε η Microsoft να το χαλάσει στο τελευταίο update!!!! Αν ψάξεις στο internet θα δεις πολλές αναφορές επ' αυτού.
  3. Εγώ προσωπικά όταν τύχει και μου συμβεί, ανοιγοκλείνω είτε το flight mode είτε το wifi και τότε συνδέετε. Αυτό το πρόβλημα με το να μη μπορεί να συνδεθεί σε γνωστά wifi συμβαίνει αραιά και στο laptop μου με Windows 10. Και εκεί κάνω ακριβώς το ίδιο. Οπότε μάλλον software bug των windows είναι και όχι hardware πρόβλημα στο lumia 930.
  4. Σήμερα παρέλαβα το τηλέφωνο από το service. Τα μικρόφωνα αντικαταστάθηκαν και όλα δείχνουν και ακούγονται ΟΚ!!!!
  5. Για 2 μικρόφωνα έβγαλαν κόστος 828 ευρώ και προτίμησαν να σου δώσουν άλλη συσκευή????? Και εγώ για την ίδια βλάβη το έστειλα στη nokia care τη προηγούμενη εβδομάδα αλλά φαντάζομαι είναι νωρίς να αναμένω τόσο σύντομα ενημέρωση.
  6. Έβαλες το upgrade advisor? Διάβασε το παρακάτω λινκ να δεις τη διαδικασία. http://forums.windowscentral.com/windows-10-mobile/416473-lumia-930-cannot-find-upgrade-advisor-store.html
  7. Αρχικά και σε εμένα με το που έβαλα τα 10αρια τις πρώτες 2 μέρες ήθελε φόρτισμα 2 φορές το 24ώρο. Διαπίστωσα όμως ότι με το που απενεργοποίησα το push email στους 2 λογαριασμούς emails που έχω και με το που όρισα ως παλαιότερα emails για συγχρονισμό αυτά που είναι μέχρι 2-3 μηνών τότε το κινητό ήθελε φόρτισμα μια φορά το 24ώρο χωρίς να έχει αδειάσει η μπαταρία. Έτσι βελτιώθηκε δραματικά η αυτονομία.
  8. Διάβασε το παρακάτω. Εκεί θα βρεις και το utility. http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-930/412702-w10m-exposes-broken-microphones-lumia-930-a.html
  9. Και εγώ το πήγα σε nokia care τη προηγούμενη εβδομάδα για επισκευή των μικροφώνων 3 & 4. Το nokia test utility που έτρεξα επιβεβαίωνε το πρόβλημα στα μικρόφωνα. Με την αναβάθμιση σε Windows 10 το πρόβλημα εγγραφής ήχου στη κάμερα απλά αποθεώθηκε!!!! Καθόλου ήχος. Ούτε σε landscape mode όπως έκανα με τα 8.1. Αναμένω πλέον το τηλέφωνο από το service και βλέπουμε.
  10. Εχει παρατηρήσει κανεις προβλήματα στις WLAN συνδέσεις και συγκεκριμένα σε internet hot spots αφου εχει αναβαθμίσει το P990 του με τη τελευταια εκδοση του firmware? Το αναφέρω αυτο διότι απο τη στιγμή που αναβαθμισα το δικό μου δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ σε κανένα internet hot spot!!! Πιο συγκεκριμένα βρίσκει μεν τα ασύρματα δίκτυα, αλλα όταν προσπαθείς να συνδεθείς δε συμβαινει απολύτως τιποτα. Ουτε μηνυμα επιτυχίας αλλα ούτε και αποτυχίας. Προσπαθεί συνεχώς να συνδεθει χωρίς να γίνεται τίποτα. Με τη προηγουμενη έκδοση του firmware δεν ειχα αυτό το πρόβλημα τουλάχιστον!!!
  11. Γνωριζετε αν υπάρχει καλωδιο συνδεσης με Η/Υ για το sgh-s341i? Κατεβασα το προγραμμα διαχειρισης Easy GPRS απο το site της samsung και ειδα οτι μαλλον απαιτει σειριακό καλώδιο για να συνδεθει με κινητο της samsung.
×
×
  • Create New...