batman007 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Όσον αφορά την κάμερα,στα 10άρια,όπως έχει η κατάσταση,η ποιότητα των φωτογραφιών είναι τουλάχιστον 2 επίπεδα κάτω. Ασπρίλες,στην αυτόματη διόρθωση τα ίδια. Με το 925 που είχα και υποτίθεται έχει 8άρα κάμερα κι όχι την 20άρα του 930,έχω βγάλει φωτογραφίες διαμάντια, μέρα και νύχτα,όλα ρυθμισμένα στο αυτόματο. Μια παρατήρηση: Δεν ξέρω αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία κι από τα δύο κινητά,αλλά μήπως το φλας του 925 είναι κατά τί πιο δυνατό από του 930? Αν τα λειτουργήσει κάποιος σαν φακό σε πλήρως σκοτεινό δωμάτιο μπορεί να καταλάβει. Αναμονή για περαιτέρω ενημέρωση του λειτουργικού,για κάθε μοντέλο χωριστά,γιατί έχει αρκετά θέματα μέχρι στιγμής. Edited March 31, 2016 by batman007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Όσον αφορά την κάμερα,στα 10άρια,όπως έχει η κατάσταση,η ποιότητα των φωτογραφιών είναι τουλάχιστον 2 επίπεδα κάτω. Ασπρίλες,στην αυτόματη διόρθωση τα ίδια. Με το 925 που είχα και υποτίθεται έχει 8άρα κάμερα κι όχι την 20άρα του 930,έχω βγάλει φωτογραφίες διαμάντια, μέρα και νύχτα,όλα ρυθμισμένα στο αυτόματο. Μια παρατήρηση: Δεν ξέρω αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία κι από τα δύο κινητά,αλλά μήπως το φλας του 925 είναι κατά τί πιο δυνατό από του 930? Αν τα λειτουργήσει κάποιος σαν φακό σε πλήρως σκοτεινό δωμάτιο μπορεί να καταλάβει. Αναμονή για περαιτέρω ενημέρωση του λειτουργικού,για κάθε μοντέλο χωριστά,γιατί έχει αρκετά θέματα μέχρι στιγμής. Αυτό θα μπορούσε να μας το πει ο συμφορουμίτης colossus_r ίσως, αν μας βλέπει! Εχει και τις δυο συσκευές με 10αρια!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Αν μπορείς εξήγησε λίγο το πρόβλημα με την κάμερα... Εμφανίζονται και σ εσένα κάτι ασπρίλες όταν τραβάς φωτογραφίες νύχτα; Flash on? Πόσταρε ένα δείγμα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Όσον αφορά την κάμερα,στα 10άρια,όπως έχει η κατάσταση,η ποιότητα των φωτογραφιών είναι τουλάχιστον 2 επίπεδα κάτω. Ασπρίλες,στην αυτόματη διόρθωση τα ίδια. Με το 925 που είχα και υποτίθεται έχει 8άρα κάμερα κι όχι την 20άρα του 930,έχω βγάλει φωτογραφίες διαμάντια, μέρα και νύχτα,όλα ρυθμισμένα στο αυτόματο. Μια παρατήρηση: Δεν ξέρω αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία κι από τα δύο κινητά,αλλά μήπως το φλας του 925 είναι κατά τί πιο δυνατό από του 930? Αν τα λειτουργήσει κάποιος σαν φακό σε πλήρως σκοτεινό δωμάτιο μπορεί να καταλάβει. Αναμονή για περαιτέρω ενημέρωση του λειτουργικού,για κάθε μοντέλο χωριστά,γιατί έχει αρκετά θέματα μέχρι στιγμής. Όχι και δύο επίπεδα κάτω ρε συ. Ανέβασε μια φωτογραφία στο αντίστοιχο θέμα να δούμε. Εναλλακτικά μπορείς να μπείς και να δείς αυτές που έχω βάλει εγώ στο θέμα με τις καλύτερες φωτογραφίες, που αν και με πρόβλημα στην κάμερα, βγάζω καλύτερες από πριν. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εγώ πάντως παιδιά με τα 10ρια με ένα 735 που έχω βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες από πριν. Πάντως στο επίσημο site της Microsoft στις συσκευές πλέον δεν αναγράφεται η έκδοση firmware. Μόνο ότι έχουν τα 10ρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Δεν ξερω αν θα ανέβει η φωτο,αλλα αν ανεβει μπορείτε να παρατηρήσετε τα άσπρα κυκλακια που σας έβγαλα. Με έβγαλε μια ξαδέρφη με το σκύλο της,βραδυ με ελλιπή φωτισμό και χρήση φλας Σημείωση: Γιατί δεν γίνεται να βάλω φωτό; Έχω προσπαθήσει δεκάδες φορές με όλα τα δυνατά μεγέθη (μέχρι και 100ΚΒ την έφτασα) και πάλι το σαιτ μου λέει ότι δεν γίνεται Edited April 1, 2016 by hayatEvo9 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ανέβασε την tinypic και στείλε το λινκ... Κατά πάσα πιθανότητα, είναι σκόνη. Θα σου πούμε μόλις την δούμε. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Θα ανεβάσω κι εγώ φωτογραφίες τραβηγμένες νύχτα να καταλάβετε τι εννοώ ασπρίλες... Πάντως βγήκαμε μια παρέα τις προάλλες, πολύ χειρότερη η κάμερα του 930 παιδιά από του OnePlus one!! Με 20mpx 1/2.5" μέγεθος αισθητήρα και pure view απογοήτευση αλήθεια Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ανέβασε την tinypic και στείλε το λινκ... Κατά πάσα πιθανότητα, είναι σκόνη. Θα σου πούμε μόλις την δούμε. Tinypic ? Grande θα έλεγα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ε!? Ποιος ήρθε? :wacko: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ε!? Ποιος ήρθε? :wacko: Τι είναι αυτό το tinypic φίλε μου, αυτό εννοώ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Τι είναι αυτό το tinypic φίλε μου, αυτό εννοώ http://tinypic.com/ Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) Νομίζω κάτι κατάφερα. Ευχαριστώ http://tinypic.com/view.php?pic=2v93rsj&s=9#.Vv_NDtQhWK0 Αυτό με τους άσπρους κύκλους ειναι αυτό που σας λέω. Το βγάζει σε κάθε βραδινή φωτό και συνήθως ειναι 2-3. Εδώ ειναι ένας Edited April 2, 2016 by hayatEvo9 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Νομίζω κάτι κατάφερα. Ευχαριστώ http://tinypic.com/view.php?pic=2v93rsj&s=9#.Vv_NDtQhWK0 Αυτό με τους άσπρους κύκλους ειναι αυτό που σας λέω. Το βγάζει σε κάθε βραδινή φωτό και συνήθως ειναι 2-3. Εδώ ειναι ένας Πήγαινε το σε ένα Nokia care για καθάρισμα. Μπορεί να είναι υγρασία ή σκόνη. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Πήγαινε το σε ένα Nokia care για καθάρισμα. Μπορεί να είναι υγρασία ή σκόνη. Δε θα το έκανε και στις φωτό που τις τραβάω τη μέρα αν ήταν αυτό; Αν θυμάμαι καλα μου το έκανε μετά την αναβάθμιση σε 8.1. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αυτο ειναι Κάτ πού αντανκλαει το φλας ειτε απο λερωμενο γυαλι ειτε απο καποια θηκη..στο κανει οταν αναβει φλάς Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Δε θα το έκανε και στις φωτό που τις τραβάω τη μέρα αν ήταν αυτό; Αν θυμάμαι καλα μου το έκανε μετά την αναβάθμιση σε 8.1. Επιβεβαιώνω κι εγώ. Το πρωί δεν γίνεται αυτό κι επίσης συμβαίνει όταν έχω κλειστό το φλας με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή ISO. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Άρα δεν το γλιτώνω το σέρβις. Ετσι κι αλλιώς θα το πήγαινα γιατί μου έχει θέμα και στα μικρόφωνα... Καλή μας υπομονή ! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Θυμίστε μου λιγάκι τη διεύθυνση του service γιατί το δικό μου νέκρωσε και βρίσκομαι Καστοριά, οπότε πρέπει να το στείλω... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexvovo Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Παιδιά έχοντας βάλει τα επίσημα 10αρια μπορώ να γυρίσω στα 8.1 με το recovery tool ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Παιδιά έχοντας βάλει τα επίσημα 10αρια μπορώ να γυρίσω στα 8.1 με το recovery tool ? Ναι μπορείς με αυτόν τον τρόπο να γυρίσεις στα 8.1. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexvovo Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ναι μπορείς με αυτόν τον τρόπο να γυρίσεις στα 8.1. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Υπάρχει κάποιο λινκ με όλα τα Nokia care στην Ελλάδα; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Σκόνη είναι αυτό στις φωτο... Αν βγαίνει πάντα στο ίδιο σημείο και έχεις καθαρίσει τον φακό, είναι από μέσα... Αν όχι, είναι απ' έξω... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexvovo Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Αν μπορείς εξήγησε λίγο το πρόβλημα με την κάμερα... Εμφανίζονται και σ εσένα κάτι ασπρίλες όταν τραβάς φωτογραφίες νύχτα; Όχι όχι ασπρίλες δεν έχω παρατηρήσει...προς το παρόν τουλάχιστον γτ δεν έτυχε να τραβήξω βραδυνή..Απλώς στις φωτο που έχω βγάλει την ημέρα, όταν κάνω ζουμ σε αρκετά σημεία είναι σαν να χάνεται η ποιότητα και οι λεπτομέρεις που υπήρχαν στα 8.1..Υπάρχει μια θολούρα ενώ σε άλλα σημεία της φωτο είναι μια χαρά! Ελπίζω να έγινα κατανοητός! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts