ParafronGR Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 καλησπέρα σε όλους , υπάρχει δυνατότητα όταν το τηλέφωνο είναι σε φάση αναμονής να εμφανίζεται η ώρα και οι ειδοποιήσεις στην -μαύρη- οθόνη; το έχω δει σε μικρότερα μοντέλα , γι΄αυτό ρωτάω... Όχι, αυτό που έχεις δει ονομάζεται Glance Screen και, δυστυχώς, η συγκεκριμένη λειτουργία δεν υποστηρίζεται από το L930 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom77 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 οκ, ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Να ρωτησω κατι. Εσεις που λετε εχετε προβλημα, δεν εχετε καθολου ηχο; Το ρωταω γιατι κανοντας το τεστ, ειχα ηχο σε ολα αλλα σε διαφορετικες εντασεις. Στο βιντεο εχω ηχο, οχι πολυ δυνατο αλλα εχω. Γενικα θα ελεγα ειναι αρκετα χαμηλη ενταση, θελει τερμα η ενταση αναπαραγωγης για να ακουγετε αξιοπρεπως. Edited March 4, 2016 by c-max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Να ρωτησω κατι. Εσεις που λετε εχετε προβλημα, δεν εχετε καθολου ηχο; Το ρωταω γιατι κανοντας το τεστ, ειχα ηχο σε ολα αλλα σε διαφορετικες εντασεις. Στο βιντεο εχω ηχο, οχι πολυ δυνατο αλλα εχω. Γενικα θα ελεγα ειναι αρκετα χαμηλη ενταση, θελει τερμα η ενταση αναπαραγωγης για να ακουγετε αξιοπρεπως. Σε ανοικτή ακρόαση μπορείς να μιλήσεις? Σε ακούει ο άλλος? Soundhound κτλ δουλεύουν? Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Να ρωτησω κατι. Εσεις που λετε εχετε προβλημα, δεν εχετε καθολου ηχο; Το ρωταω γιατι κανοντας το τεστ, ειχα ηχο σε ολα αλλα σε διαφορετικες εντασεις. Στο βιντεο εχω ηχο, οχι πολυ δυνατο αλλα εχω. Γενικα θα ελεγα ειναι αρκετα χαμηλη ενταση, θελει τερμα η ενταση αναπαραγωγης για να ακουγετε αξιοπρεπως. Σε ανοικτή ακρόαση μπορείς να μιλήσεις? Σε ακούει ο άλλος? Soundhound κτλ δουλεύουν? Εγώ για παράδειγμα το κατάλαβα από το Shazam. Δεν άκουγε τίποτα το κινητό. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Σε ανοικτη ακροαση με ακουνε. Καποιος σιγουρος τροπος να τεσταρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Σε ανοικτη ακροαση με ακουνε. Καποιος σιγουρος τροπος να τεσταρω; Είπαμε δοκίμασε sound hound ή Shazam αν και αν σε ακούνε σε ανοιχτή ακρόαση δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα νομίζω. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Ανοικτή ακρόαση. Μου χάλασε μετά απο ένα μακροβούτι Μου έβαλε μάστορας έξω άλλο μικρόφωνο Δεν ειναι τόσο καθαρό όπως το μανισιο, αλλά έχω loud speaker, ανοικτή ακρόαση κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Δοκιμασα το shazam και δουλευει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Όταν βγάζω φωτογραφίες στα 19MP με συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ISO 100 και shutter speed 4s, μου εμφανίζει κάτι άσπρα στίγματα και γενικά η φωτογραφία δεν είναι όπως περίμενα. Σε σύγκριση με το 735 δηλαδή είναι χειρότερη η φωτογραφία. Το μόνο θετικό είναι η περισσότερη λεπτομέρεια στο ζουμ. Κάνω κάτι λάθος η έχει θέμα η κάμερα; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πάντως ομολογώ ότι η πολυδιαφημισμένη κάμερα, εμένα τουλάχιστον μου έχει αφήσει πολύ μέτριες εντυπώσεις. Εξηγούμαι : όλα πάντα στο Auto (μιας και είμαι εντελώς άσχετος από φωτογραφία). Οι ημερήσιες βγαίνουν καλές έως πολύ καλές αλλά οι νυχτερινές (και ειδικά σε δύσκολες συνθήκες όπως πχ σε σαλόνι σπιτιού με κάποια φώτα αναμμένα) είναι ψιλοχάλια... Τα χρώματά είναι υπερτονισμένα και αφύσικα, σαν να φωσφορίζουν, ενώ τα πρόσωπα είναι σαν κέρινα ομοιώματα ... To 735 όντως δίνει καλύτερο αποτέλεσμα, ακόμα και το αρχαίο 4s μου. Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει θέμα η κάμερά μου ή αν σε όλους βγαίνουν έτσι (επαναλαμβάνω : όλα στο auto).. Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πάντως ομολογώ ότι η πολυδιαφημισμένη κάμερα, εμένα τουλάχιστον μου έχει αφήσει πολύ μέτριες εντυπώσεις. Εξηγούμαι : όλα πάντα στο Auto (μιας και είμαι εντελώς άσχετος από φωτογραφία). Οι ημερήσιες βγαίνουν καλές έως πολύ καλές αλλά οι νυχτερινές (και ειδικά σε δύσκολες συνθήκες όπως πχ σε σαλόνι σπιτιού με κάποια φώτα αναμμένα) είναι ψιλοχάλια... Τα χρώματά είναι υπερτονισμένα και αφύσικα, σαν να φωσφορίζουν, ενώ τα πρόσωπα είναι σαν κέρινα ομοιώματα ... To 735 όντως δίνει καλύτερο αποτέλεσμα, ακόμα και το αρχαίο 4s μου. Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει θέμα η κάμερά μου ή αν σε όλους βγαίνουν έτσι (επαναλαμβάνω : όλα στο auto).. Δεν ξέρω για το 735 αλλά το 4s είναι ένα χαλι μαύρο στις βραδινές. Είναι αστεία η σύγκριση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 (edited) Στις βραδυνές με απόλυτο σκοτάδι ναι, δεν υπάρχει σύγκριση. Σε συνθήκες "περίεργου" φωτισμού όμως (με τεχνητό φώς/κρυφούς φωτισμούς σε εσωτερικό χώρο κτλ) η φωτό του 4s είναι πιο φυσική, με πιο ρεαλιστικά χρώματα και πολύ καλύτερη εμφάνιση στα πρόσωπα. Επαναλαμβάνω : όλα στο auto. Έχω την εντύπωση οτι ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό το flash του 930. Αν απενεργοποιηθεί το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Edit : είμαι απόλυτα σίγουρος οτι αν κάποιος σκαλίζει σε manual τις ρυθμίσεις της κάμερας θα έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ο σκοπός όμως είναι να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη φωτό σε auto (όσοι έχουν παιδιά ξέρουν). Edited March 12, 2016 by Redragon7 Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Edit : είμαι απόλυτα σίγουρος οτι αν κάποιος σκαλίζει σε manual τις ρυθμίσεις της κάμερας θα έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ο σκοπός όμως είναι να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη φωτό σε auto (όσοι έχουν παιδιά ξέρουν). Αυτήν την άποψη την συμμερίζομαι κι εγώ. Με το 735 έβαζα ISO 100, ανέβαζα το shutter speed και έβγαιναν εξαιρετικά αποτελέσματα. Πολύ καθαρές εικόνες με μηδενικό θόρυβο και ρεαλιστικές. Τώρα με το 930 εκτός του ότι η συσκευή βγάζει κουνημένες φωτογραφίες πάρα πολύ εύκολα (καμία σχέση πάλι με το 735) οι νυχτερινές δεν είναι καθόλου όπως περίμενα κι όπως είχα δει σε διάφορα review Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Στις βραδυνές με απόλυτο σκοτάδι ναι, δεν υπάρχει σύγκριση. Σε συνθήκες "περίεργου" φωτισμού όμως (με τεχνητό φώς/κρυφούς φωτισμούς σε εσωτερικό χώρο κτλ) η φωτό του 4s είναι πιο φυσική, με πιο ρεαλιστικά χρώματα και πολύ καλύτερη εμφάνιση στα πρόσωπα. Επαναλαμβάνω : όλα στο auto. Έχω την εντύπωση οτι ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό το flash του 930. Αν απενεργοποιηθεί το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Edit : είμαι απόλυτα σίγουρος οτι αν κάποιος σκαλίζει σε manual τις ρυθμίσεις της κάμερας θα έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ο σκοπός όμως είναι να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη φωτό σε auto (όσοι έχουν παιδιά ξέρουν). Τα flash αλλάζει πολύ τις ρυθμίσεις, όπως και το rich capture. Προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο σε πρόσωπα ή αν δεν υπάρχει φως σε ακτίνα 5 μέτρων. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Εσάς η μπαταριά διαρκεί καλά; γιατί εμένα σχεδόν κάθε λεπτό με χρήση ίντερνετ πέφτει και 1%. Είναι φυσιολογικό αυτό η θέλει αλλαγή η μπαταρία; στο 50% μου έγραφε εντωμεταξύ "εκτιμώμενος χρόνος 1 ώρες και 20 λεπτά" είναι δυνατόν η μπαταρία να διαρκεί 2 ώρες και κάτι; Υ.Γ μέχρι να γράψω το παραπάνω έπεσε 2% :p Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Εσάς η μπαταριά διαρκεί καλά; γιατί εμένα σχεδόν κάθε λεπτό με χρήση ίντερνετ πέφτει και 1%. Είναι φυσιολογικό αυτό η θέλει αλλαγή η μπαταρία; στο 50% μου έγραφε εντωμεταξύ "εκτιμώμενος χρόνος 1 ώρες και 20 λεπτά" είναι δυνατόν η μπαταρία να διαρκεί 2 ώρες και κάτι; Υ.Γ μέχρι να γράψω το παραπάνω έπεσε 2% :p Το είχα ένα χρόνο και το δούλευα αποκλειστικά μόνο με δεδομένα και συνέχεια 4G. Η μπαταρία ήταν τραγική, το φόρτισα δυο φορές την ημέρα για να με βγάλει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Το είχα ένα χρόνο και το δούλευα αποκλειστικά μόνο με δεδομένα και συνέχεια 4G. Η μπαταρία ήταν τραγική, το φόρτισα δυο φορές την ημέρα για να με βγάλει. φίλε άστα να πάνε... τι 2 φορές τη μέρα;;; με ένα power bank αγκαλιά θα πρέπει να είμαι!! καλό, χρυσό κινητό αλλά σκούρα τα βλέπω τα πράγματα αν συνεχιστεί έτσι... μιλάμε για 4 φορές χειρότερη αυτονομία από το 735 που χρησιμοποιούσα Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 φίλε άστα να πάνε... τι 2 φορές τη μέρα;;; με ένα power bank αγκαλιά θα πρέπει να είμαι!! καλό, χρυσό κινητό αλλά σκούρα τα βλέπω τα πράγματα αν συνεχιστεί έτσι... μιλάμε για 4 φορές χειρότερη αυτονομία από το 735 που χρησιμοποιούσα Έκανα επαναφορά, γιατί είχα τα 10 και ξαφνικά άρχισε να μου τρώει πάρα πολύ. Πρώτη ματιά στην μπαταρία και μου έλεγε 1 μέρα και 17 ώρες. Όσο βάζω εφαρμογές πέφτει και η διάρκεια. Πάντως στα 8.1 που το είχα με 3g και location και wifi, 1 μέρα και κάτι έβγαζα. συνήθως μια μέρα και το επόμενο μεσημέρι το φόρτιζα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Έκανα επαναφορά, γιατί είχα τα 10 και ξαφνικά άρχισε να μου τρώει πάρα πολύ. Πρώτη ματιά στην μπαταρία και μου έλεγε 1 μέρα και 17 ώρες. Όσο βάζω εφαρμογές πέφτει και η διάρκεια. Πάντως στα 8.1 που το είχα με 3g και location και wifi, 1 μέρα και κάτι έβγαζα. συνήθως μια μέρα και το επόμενο μεσημέρι το φόρτιζα. Με 4g μόνο στα 10 βγάζει κάτω από 4 ώρες... Απογοήτευση απλά. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Με 4g μόνο στα 10 βγάζει κάτω από 4 ώρες... Απογοήτευση απλά. καλά είχα και χειρότερα από αυτονομία. Το λειτουργικό σαν λειτουργικό δεν τρώει τόσο πολύ, σίγουρα περισσότερο από τα 8.1! Το πρόβλημα είναι στις εφαρμογές που πχ. στο WhatsApp, που δεν είναι ακόμα έτοιμες για τα 10, και τρώνε φουλ μπαταρία. Πάντως, γενικά από την αρχή, δεν μπορείς να πείς ότι έχει και την καλύτερη μπαταρία. :lol: :lol: :lol: Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Το μοναδικό που δεν με ενόχλησε ποτέ ήταν η μπαταρία. Περίεργο ίσως, αλλά αυτό κατάλαβα. Βέβαια μπορεί να παίζει και ρόλο με τι το συγκρίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Κάτι άλλο... Είναι φυσιολογικό να μην εμφανίζει το κινητό στον υπολογιστή όταν το συνδέω με καλώδιο; έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά, το έχω κάνει επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Θέλω να το γυρίσω στα 8.1 και δεν μπορώ. Καμιά ιδέα; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Έχω τραβήξει φωτογραφίες dng στο κινητό αλλά όταν τις περνάω στο πισι δεν τις εμφανίζει. Θέλω οπωσδήποτε να τις εμφάνισω. Πως μπορώ να το κάνω; θα το αναγνωρίσει αν τις πάω με ένα φλασακι σε φωτογραφειο;; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Έχω τραβήξει φωτογραφίες dng στο κινητό αλλά όταν τις περνάω στο πισι δεν τις εμφανίζει. Θέλω οπωσδήποτε να τις εμφάνισω. Πως μπορώ να το κάνω; θα το αναγνωρίσει αν τις πάω με ένα φλασακι σε φωτογραφειο;; Δοκίμασε με διαφορετικό πρόγραμμά.... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι άλλο... Είναι φυσιολογικό να μην εμφανίζει το κινητό στον υπολογιστή όταν το συνδέω με καλώδιο; έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά, το έχω κάνει επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Θέλω να το γυρίσω στα 8.1 και δεν μπορώ. Καμιά ιδέα; Ξεκλείδωσε το κινητό, αν έχεις βάλει κωδικό, και μετά άνοιξε οποιόδηποτε φάκελο και δες αν σου αεμφανίζει το κινητό σου στην αριστερή πλευρά προς τα κάτω (αν έχεις pc με Windows). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts