bill_thes Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Μου κακοφάνηκε λίγο που δεν έχει ακουστικά μέσα η συσκευασία, γιατί όσο να ναι δεν είναι συσκευή του κατοστάρικου.. Η κάμερα του πάντως απλά δεν παίζεται:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 1) Ναι 3) Θα αργησουν τα 10ρια, εγω βλεπω χειμωνα. 4) Ναι. Δεν ξερω για ηχο αλλα στο tile και στο action center τα βλεπω αμεσα. ΥΓ Εγω που θελω να παω σε LG G2, κανουμε ανταλλαγη; :p Μην με βαζεις σε σκεψεις.. Δεν νιωθω ακομα 100% ετοιμος να επιστρεψω σε WP αν κ το τριγυριζω πολυ.. Παιδια ευχαριστω για τις απαντήσεις! Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Μην με βαζεις σε σκεψεις.. Δεν νιωθω ακομα 100% ετοιμος να επιστρεψω σε WP αν κ το τριγυριζω πολυ.. Παιδια ευχαριστω για τις απαντήσεις! Καλησπέρα φίλε. Εγώ έκανα την μετάβαση από το g2 στο 930 και κυκλοφορώ με χαμόγελο! Το μόνο που μου έλειψε και μου λείπει ώρες ώρες είναι οι google maps όχι όμως για την πλοήγηση αλλά για τη χρήση των μεταφορικών μέσων. Σε όλα τα υπόλοιπα όχι μόνο δεν έχω παράπονο αλλά η εμπειρία χρήσης είναι άψογη και φυσικά δεν υπάρχει κανένα από τα καθημερινά lags του android! Θα σου πρότεινα στην αρχή να το παίξεις σε διπλό ταμπλό ώστε να είναι ομαλή η μετάβαση και αν σου αρέσει το περιβάλλον των windows τότε στοιχηματίζω ότι θα το πουλήσεις σχετικά γρήγορα το g2.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Το προβλημα ειναι οτι θελω amoled οθονη (αρα 930) αλλα και glance screen μιας και δεν εχουν led (αρα οχι 930).. Οποτε δεν μ κανει ουτε το 830 με glance ουτε το 930 με amoled.. Και επισης δεν θελω 2πυρηνο (1020).. Αρα υπομονη μαλλον ακομα Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπέρα φίλε. Εγώ έκανα την μετάβαση από το g2 στο 930 και κυκλοφορώ με χαμόγελο! Το μόνο που μου έλειψε και μου λείπει ώρες ώρες είναι οι google maps όχι όμως για την πλοήγηση αλλά για τη χρήση των μεταφορικών μέσων. Σε όλα τα υπόλοιπα όχι μόνο δεν έχω παράπονο αλλά η εμπειρία χρήσης είναι άψογη και φυσικά δεν υπάρχει κανένα από τα καθημερινά lags του android! Θα σου πρότεινα στην αρχή να το παίξεις σε διπλό ταμπλό ώστε να είναι ομαλή η μετάβαση και αν σου αρέσει το περιβάλλον των windows τότε στοιχηματίζω ότι θα το πουλήσεις σχετικά γρήγορα το g2.:) υπσρχει το here transit..κοιτα το λιγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 υπσρχει το here transit..κοιτα το λιγο.. Το έχω κοιτάξει και αυτό και το moovit και είναι πάρα πολύ καλές εφαρμογές, αλλά ακόμα όχι σαν το google maps. Αλλά μπορώ να ζήσω άνετα και χωρίς τους χάρτες της google στο κινητό μου, πόσο μάλλον που σνομπάρει το λειτουργικό που τρέχουν οι συσκευές μας!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Γεια σας παιδες! Σκεφτομαι σοβαρα να ερθω προς την πλευρα σας μετα το φανταστικό LG G2! Εχω μερικες ερωτησεις: 1) Η αναφορα παραδοσης συνεχιζει να ερχεται σαν ξεχωριστο μηνυμα? 2) Σε viber και fb messenger ερχονται ειδοποιησεις αμεσα? Ειδικα σε messenger! 3) Αναμενεται με τα 10αρια να βαλουν το κουμπι για τα δεδομενα στην μπαρα του notification menu? 4) Push ειδοποιησεις ερχονται αμα ρυθμισεις το gmail σου στο email? 5) Οταν σε παιρνουν τηλ και το εχεις στο δυνατο, συνεχιζει η δονηση να γινεται μονο για μια φορα και οχι για οσο χτυπάει? Εγω θα σου προτεινα να κατσεις στ'αυγα σου κυριως λογω μπαταριας και δευτερον λογω λειτουργικου. Τα WP ειναι ετη φωτος πισω απο το android...κακα τα ψεμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Το έχω κοιτάξει και αυτό και το moovit και είναι πάρα πολύ καλές εφαρμογές, αλλά ακόμα όχι σαν το google maps. Αλλά μπορώ να ζήσω άνετα και χωρίς τους χάρτες της google στο κινητό μου, πόσο μάλλον που σνομπάρει το λειτουργικό που τρέχουν οι συσκευές μας!:) Αυτή? http://www.windowsphone.com/s?appid=519ed211-d69d-497c-8b1c-8d28fe9694d8 Υπάρχουν κι άλλες αλλα δεν τις κοίταξα ποτέ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzak Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 αντιμετωπίζω ένα θέμα,ενώ έχω ενεργοποιήσει το viber και το messenger να λειτουργούν στο παρασκήνιο και ενώ μου έχονται κανονικά στην ώρα τους τα μηνύματα και με κλειστή οθόνη μόλις βγω απτην εφαρμογή με δείχνει offline...υπάρχει κανένας με παρόμοιο πρόβλημα?καμία λύση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Μην τρελενεσαι bug θα είναι του viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Μην τρελενεσαι bug θα είναι του viber Δεν είναι dug, έχω απαντήσει ήδη ότι έτσι δουλεύει το viber. Online σε δείχνει μόνο όταν είσαι μέσα στην Εφαρμογή, μόλις βγεις είσαι ofline. Το έχω ρωτήσει κι εγώ επανειλημμένα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzak Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 ναι το απαντησε το παιδι αλλα ειναι δυσκολο στην χωνεψη χααχαχ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 ναι το απαντησε το παιδι αλλα ειναι δυσκολο στην χωνεψη χααχαχ... Το θέμα είναι να έρχονται τα μην άμεσα, εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Και από την στιγμή που αυτό γίνεται όπως είπα δεν με απασχολεί. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzak Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 το θεμα ειναι ομως ειναι να φενεσαι διαθεσιμος,αλλιως χανεται το νοημα του chat.αν καποιος εχει αναγκη να σε βρει θα σε παρει τηλεφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Παιδιά στη ρύθμιση της κάμερας τι έχετε επιλέξει; ποια η διαφορά μεταξύ JPEG(5MP+16MP) και JPEG(5MP)+DNG(16MP); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Να κάνουμε ένα γκάλοπ τι ρομ φοράει ο καθένας να δούμε ποια επικρατεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 το θεμα ειναι ομως ειναι να φενεσαι διαθεσιμος,αλλιως χανεται το νοημα του chat.αν καποιος εχει αναγκη να σε βρει θα σε παρει τηλεφωνο... Συγνώμη φίλε μου, δηλαδή μόνο αν είσαι online κάνεις chat; Και πάλι σου λέω ξανά ότι με το που ανοίγεις τις εφαρμογές σε δείχνουν αμεσα συνδεδεμένο. Δεν νομίζω να είναι τόσο πρόβλημα..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ποσοστό μπαταρίας μπαίνει; αν ναι, πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ποσοστό μπαταρίας μπαίνει; αν ναι, πώς; swipe δεξιά>παρατεταμένο πάτημα στο "οικονομία μπαταρίας">καρφίτσωμα στην έναρξη. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Για οσους το πηραν απο την προσφορα Γερμανου και εχει χαλαρα τα κουμπια on/off και volume+/-, οπως το δικο μου, να αναφερω οτι το πηγα χθες στη Nokia και απο εβδομαδα θα δωσω feedback, για οποιον ενδιαφερεται, με την εξελιξη της υποθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλημέρα σε όλους μια ερώτηση έχω το 930 από τον γερμανό έβαλα το λιμιά recovery tools και βλέπω ότι έχω το product 059W2S9 το πήγα στην nokia πριν ένα μηνα να μου βγάλει τις κοσμοτέ αλλα τώρα που το κοίταξα πάλι το ίδιο έχω. Mπορεί κάποιος να μου πει τελικά τι έχω τι rom φοράω και αν όντως είναι κοσμοτέ να μου πείτε πως να το αλλάξω?? και κάτι ακόμα στο λεξικό όταν γράφω ένα sms δεν μου δίνει την δυνατότητα να προσθέσω δίκια μου λέξει θυμάμαι στο 920 μου έβγαζε ένα + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδιά στη ρύθμιση της κάμερας τι έχετε επιλέξει; ποια η διαφορά μεταξύ JPEG(5MP+16MP) και JPEG(5MP)+DNG(16MP); το DNG είναι το αρνητικό και χωρίς καμία επεξεργασία/συμπίεση, μπορείς να του κάνεις φουλ επεξεργασία. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 το DNG είναι το αρνητικό και χωρίς καμία επεξεργασία/συμπίεση, μπορείς να του κάνεις φουλ επεξεργασία. Αυτό συνεπάγεται και μεγαλύτερο σε μέγεθος αρχείο; Ή το αντίθετο; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Πολύ μεγαλύτερο το dng... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλημέρα σε όλους μια ερώτηση έχω το 930 από τον γερμανό έβαλα το λιμιά recovery tools και βλέπω ότι έχω το product 059W2S9 το πήγα στην nokia πριν ένα μηνα να μου βγάλει τις κοσμοτέ αλλα τώρα που το κοίταξα πάλι το ίδιο έχω. Mπορεί κάποιος να μου πει τελικά τι έχω τι rom φοράω και αν όντως είναι κοσμοτέ να μου πείτε πως να το αλλάξω?? και κάτι ακόμα στο λεξικό όταν γράφω ένα sms δεν μου δίνει την δυνατότητα να προσθέσω δίκια μου λέξει θυμάμαι στο 920 μου έβγαζε ένα + Έχω την εντύπωση πως όταν γράφεις μια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξικό του, την περνάει αυτόματα δεν χρειάζεται να την καταχωρήσεις ο ίδιος, αν όχι με την πρώτη όταν την ξαναγράψεις θα την περάσει, σ εμένα έτσι έγινε. Όσο το δουλεύεις γίνεται πιο έξυπνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts