Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αντρέα το δοκίμασα αυτό που λες και δε μου τρεμοπαίζει τίποτα. Έχω συσκευή του Γερμανού με τη rom της cosmote. Μήπως να το πας για service? Μπορείς επίσης να μου πεις γιατί να πάρεις smartphone και να το έχεις στο 2G ? Θα μου πεις για την μπαταρία, παρόλο που δε γλιτώνεις και πολλά να το δεχτώ. Αλλά να σερφάρεις με 2G ? Μου έκανε μισή ώρα να φορτώσει μια σελίδα....

Έτσι είναι, σερφάρισμα με 2G δεν γίνεται, διότι χάνεις κλήσεις, την ώρα που τραβάει δεδομένα, δεν δέχεται κλήσεις.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Υπάρχει περίπτωση δηλαδή αυτά που δίνει ο Γερμανός προσφορά με Xbox να είναι ελαττωματικά;

Δεν νομίζω, σε καμία περίπτωση δεν είναι ελλαττωματικά. Ένα σφραγισμένο τηλέφωνο παίρνεις από μια τεράστια γραμμή παραγωγής, σίγουρα θα υπάρχει και ένα ποσοστό με κάποιο ελάττωμα. Δε νομίζω να ήξεραν ότι θα πανε στο Γερμανό με προσφορά.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ναι βρε παιδιά, μην λέμε τέτοια πράγματα αυτά δεν συμβαίνουν...

Αντίθετα οι φήμες διαδίδονται σαν αστραπή και καταντούν σε παραπληροφόρηση. Αδιανόητο είναι τέτοια αλυσίδα καταστημάτων να δίνει ελαττωματικές συσκευές.

Προς Θεού ....... δεν ήθελα να παραπληροφορήσω σε καμία περίπτωση. Απλώς, επειδή πρόκειται ν' αγοράσω ένα τέτοιο κομμάτι, ζήτησα τη γνώμη σας. Ήθελα να δω αν συντρέχουν αυτά τα δύο, δηλαδή, κομμάτια αγορασμένα με την προσφορά και προβλήματα με οθόνη.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Ειναι απλη και ουσιατικη λυση!! Αν δε δουλευε κατι μετα απο αυτο θελει ψαξιμο... Πολλες φορες και με τις αναβαθμισεις των εφαρμογων τρωνε σκαλωματα... Ας πουμε το viber δεν ειναι και οτι καλυτερο στα windows phone!! Σε ios ειναι καλυτερα στημενη η εφαρμογη!!

Τα ίδια ***** είναι σε όλα, το έχουν χάσει τελευταία οι προγραμματιστές του και πάει από το κακό στο χειρότερο.

Edited by niotheros
αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
S. E. A.

Προς Θεού ....... δεν ήθελα να παραπληροφορήσω σε καμία περίπτωση. Απλώς, επειδή πρόκειται ν' αγοράσω ένα τέτοιο κομμάτι, ζήτησα τη γνώμη σας. Ήθελα να δω αν συντρέχουν αυτά τα δύο, δηλαδή, κομμάτια αγορασμένα με την προσφορά και προβλήματα με οθόνη.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Προχώρα στην αγορά και μην φοβάσαι, κανένα θέμα δεν έχουν οι συσκευές. Και το θέμα με τις οθόνες είναι μηδαμινό και συνήθως διορθώνεται με αναβαθμίσεις, εγώ π.χ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αγορασμένο από wind και είναι από Ουγγαρία.

Αυτό με την μωβ απόχρωση δεν το έχω καταλάβει :wacko:

Πήγαινε γράψε στο YouTube purple color Lumia 930 και θα καταλάβεις.

Αυτό με την μωβ απόχρωση δεν το έχω καταλάβει :wacko:

Λοιπόν όταν έχεις το κινητό σε αυτόματη φωτεινότητα και υπάρχει γύρω σου χαμηλός φωτισμός το γκρι δεν είναι ακριβώς γκρι,παίρνει μια μωβ απόχρωση,το φαινόμενο είναι έντονο όταν κάτω από αυτές τις συνθήκες φωτισμού ανοίγεις το πληκτρολόγιο..Εμένα τώρα πια είναι γκρι μετά την denim.ελπίζω να βοήθησα..

Λοιπόν όταν έχεις το κινητό σε αυτόματη φωτεινότητα και υπάρχει γύρω σου χαμηλός φωτισμός το γκρι δεν είναι ακριβώς γκρι,παίρνει μια μωβ απόχρωση,το φαινόμενο είναι έντονο όταν κάτω από αυτές τις συνθήκες φωτισμού ανοίγεις το πληκτρολόγιο..Εμένα τώρα πια είναι γκρι μετά την denim.ελπίζω να βοήθησα..

Πιάς χώρας rom έχεις;

059W1N8: RM-1045 VAR EURO 7F CV WHITE Από που είναι το δικό μου ρε παιδιά;

Όταν το δει ο alex_tz θα σου πει από που είναι.

Έχω την εντύπωση πως είναι από Ουγγαρία. Αν πας ρυθμίσεις>πρόσθετα+πληροφορίες τι σου γράφει στο mobile operator; 000-HU;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Φαίνεται πως είναι Ουγγρικό σύμφωνα με αυτό το ποστ στο xda developers.

Έχω την εντύπωση πως είναι από Ουγγαρία. Αν πας ρυθμίσεις>πρόσθετα+πληροφορίες τι σου γράφει στο mobile operator; 000-HU;

Ναι αυτο έγραφε πριν περάσω την φιλανδική. Αλλά λέω να βάλω την ουγγρική πάλι γιατί είπε ένα παιδί ότι πλέον δεν έχει το μωβ. Εγώ με την φιλανδική το έχω αλλά σε μικρό βαθμό.

Ναι αυτο έγραφε πριν περάσω την φιλανδική. Αλλά λέω να βάλω την ουγγρική πάλι γιατί είπε ένα παιδί ότι πλέον δεν έχει το μωβ. Εγώ με την φιλανδική το έχω αλλά σε μικρό βαθμό.

Μείνε εκεί που είσαι εγώ έχω ουγγρικό από wind και έχω το μωβ κανονικά δεν άλλαξε κάτι, ελπίζουμε σε μελλοντική αναβάθμιση. Τώρα πως γίνεται όταν αλλάζει η rom να μειώνετε και το πρόβλημα δεν το έχω καταλάβει, άρα δεν είναι θέμα hardware. Άρα μπορούν να το διορθώσουν.

:respect:

Λογικά έτσι είναι.

Αλλά, μην αγχώνεστε βρε παιδιά με το θέμα μωβ. Δηλαδή κι αν μωβίζει λίγο το πληκτρολόγιο, τι έγινε... Αξίζει να αλλάζεις ρομ και άγχος κλπ, γι αυτό; Αφού φαίνεται να μην είναι hardware, θα φτιάξει με κάποια αναβάθμιση προφανώς :)

Μείνε εκεί που είσαι εγώ έχω ουγγρικό από wind και έχω το μωβ κανονικά δεν άλλαξε κάτι, ελπίζουμε σε μελλοντική αναβάθμιση. Τώρα πως γίνεται όταν αλλάζει η rom να μειώνετε και το πρόβλημα δεν το έχω καταλάβει, άρα δεν είναι θέμα hardware. Άρα μπορούν να το διορθώσουν.

Κι εγώ δεν το έχω καταλάβει και δεν ξέρω αν ισχύει γιατί όπως είπες ακυρώνει το ότι είναι θέμα hardware. Αναμονή λοιπόν γιατί βαριέμαι πάλι flash κλπ.