Espin_eco Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Για την χρήση που το θες θα σου βγάζει σίγουρα δυο μέρες Μπορεί και παραπάνω Εγώ με ήπια χρήση, λίγο mail, λίγο viber fb ktl και με το WiFi μονίμως ανοικτό το φορτίζω μερα παρα μέρα Στα video και στις φωτογραφίες πίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 καταρχάς,καλές γιορτές!! Ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα για το 930 αλλά είναι πολύ μεγάλο σχετικά και κάπου στην μέση τα έφτυσα.. Είδα και εγώ την προσφορά της wind για το συγκεκριμένο κινητό και επειδή σκέφτομαι να τα αγοράσω θα ήθελα να ρωτήσω 1-2 πράγματα τα οποία αν έχουν απαντηθεί να με συγχωρέσετε... Λοιπόν,στις αρχές του θέματος λέτε για την υπερθέρμανση και το μωβ χρώμα στην κάμερα..Αυτά έχουν διορθωθεί τελικά;Αν ναι,υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν η συσκευή που θα μου δώσουν ανήκει στις "προβληματικές" ώστε να το αποφύγω;; Δεύτερον, όλοι λέτε για την μπαταρία ότι δεν κρατάει πολύ..Εγώ δηλαδή που το χρησιμοποιώ κυρίως ως τηλέφωνο σε 2G και σπάνια μπαίνω ιντερνετ (εννοώ μπαίνω 1 λεπτό απο wifi για να δω αν έχω email και τέλος) θα έχω και εγώ θέμα με την μπαταρία; Κοιτάω αυτό το κινητό για να το αγοράσω γιατί εγώ αλλάζω κινητό κάθε 4 χρόνια περίπου οπότε αν είναι καλό είναι μία καλή επένδυση. Δεν κοιτάω μικρότερα lumia τύπου 630/635 γιατί αν δεν κάνω λάθος έχουν μόνο 512 μνήμη και δεν ξέρω αν θα μπορούν να δεχτούν όλες τις αναβαθμίσεις που λέγεται ότι θα πάρουν πχ windows 10.. Καταρχάς είναι βαρύ σαν συσκευή(μέταλλο) μετά ζεσταίνεται πολύ(λέγεται με denim update διορθώνεται), αν εξαιρέσεις αυτά είναι μια FERRARI (όπως κάποιος φίλος είπε) και συνεπώς καίει πολύ, με την οδήγηση όμως που κάνεις, μη σου πω και 3 μέρες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 μετά ζεσταίνεται πολύ(λέγεται με denim update διορθώνεται), το γράφω για πολλοστη φορα,κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης...ισως στις πρώτες παρτίδες να υπήρχε τετοιο θεμα το πιθανοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 το γράφω για πολλοστη φορα,κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης...ισως στις πρώτες παρτίδες να υπήρχε τετοιο θεμα το πιθανοτερο. Όσο και να το λες, κανένας δεν ακούει όλοι έχουν κολλήσει..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 χωριανε τι λεει το εργαλείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Όσο και να το λες, κανένας δεν ακούει όλοι έχουν κολλήσει..... Ε μην το λες ετσι. Το δικο μου για παραδειγμα ενω στην αρχη δεν ζεσταινοταν, τωρα τελευταια μου κανει κατι κολπα περιεργα. :rolleyes: Και παλι, οχι σε τραγικο βαθμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ε μην το λες ετσι. Το δικο μου για παραδειγμα ενω στην αρχη δεν ζεσταινοταν, τωρα τελευταια μου κανει κατι κολπα περιεργα. :rolleyes: Και παλι, οχι σε τραγικο βαθμο. Μάλλον δεν έχεις δει το δικό μου xperia z να ζεσταίνεται. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Μάλλον δεν έχεις δει το δικό μου xperia z να ζεσταίνεται. Η αληθεια να λεγεται. Δεν το εχω δει :p Αλλα κακα τα ψεματα, unibody σχεδιασμος και δη της nokia=τηγανιζεις ανετα. Αλλου λιγοτερο αλλου περισσοτερο. Μακαρι ομως να λυθει με την denim αυτο, αλλα δεν το βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Η αληθεια να λεγεται. Δεν το εχω δει :p Αλλα κακα τα ψεματα, unibody σχεδιασμος και δη της nokia=τηγανιζεις ανετα. Αλλου λιγοτερο αλλου περισσοτερο. Μακαρι ομως να λυθει με την denim αυτο, αλλα δεν το βλεπω. Ένα πράγμα μόνο θα σου πω, πριν την αναβάθμιση από 4.4.2 σε 4.4.4, έφτανε η θερμοκρασία σε τρέλα νούμερα μέχρι και 45°C, με την αναβάθμιση όμως έστρωσε και τώρα όλα οκ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ένα πράγμα μόνο θα σου πω, πριν την αναβάθμιση από 4.4.2 σε 4.4.4, έφτανε η θερμοκρασία σε τρέλα νούμερα μέχρι και 45°C, με την αναβάθμιση όμως έστρωσε και τώρα όλα οκ. Αυτα ειναι :lol: Λες να εχουμε το ιδιο και με το 930? Να αρχισω να ελπιζω? :shifty: Παντως οσοι το σκεφτεστε, 299 euro ειναι πολυ καλη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 το γράφω για πολλοστη φορα,κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης...ισως στις πρώτες παρτίδες να υπήρχε τετοιο θεμα το πιθανοτερο. Εχω το τηλέφωνο Όσο και να το λες, κανένας δεν ακούει όλοι έχουν κολλήσει..... το ιδιο Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα υπερθέρμανσης με ότι έχει δώσει στην Developer Preview. οπως λες με Preview, αυτο ειπα και εγω πως με update διορθώνεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Πάντως οσοι το σκεφτεστε, 299 euro ειναι πολυ καλη τιμή. Όχι απλά καλή τιμή αλλά τζάμπα...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueaegean Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 καλησπέρα, απο ποιότητα φωτογραφιών της μπροστινής κάμερας για σέλφι και σκάιπ τι λέει η συσκευή; Παράθεση Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9505 Galaxy S4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100, Huawei Honor 6 [H60-L02] Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 παιδια απο θεμα καμερας πιο θα προτιμουσατε το 930 η το lg g3 γιατι ειμε σε αυτα τα δυο πιο πολυ ομως με ενδειαφερη η καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για επιλογή συσκευής, μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxaura1 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Δεν αντέχω άλλο την αναμονή...φλασάρω Σκανδιναβική Denim! :dance: Μήπως υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός φλασαρίσματος και για μας τους νέους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Μήπως υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός φλασαρίσματος και για μας τους νέους? Φυσικα. Κοιταξε εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Διαβάζω πως με αλλαγή firmware και συγκεκριμένα Αγγλική, το φαινόμενο "λιλά οθόνη σε αυτόματη φωτεινότητα" εξαφανίζεται. Το έχουν δοκιμάσει αυτό φίλοι από εδώ; Μπορώ σε κάποιο σημείο Nokia Care να αλλάξω firmware και εγώ που δεν θέλω να μπλέξω με φλασαρίσματα και τέτοια; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Μήπως υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός φλασαρίσματος και για μας τους νέους? Καλύτερα να ρίξεις εδώ μια ματιά: http://forum.xda-developers.com/. Και να ψάξεις τη RM-1045 059W0X5 rom Edited December 22, 2014 by impreza_sti Απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμων προς copyrighted υλικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Απλή ερώτηση, γιατί αυτή η βιασύνη; είναι θέμα ημερών η αναβάθμιση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Διαβάζω πως με αλλαγή firmware και συγκεκριμένα Αγγλική, το φαινόμενο "λιλά οθόνη σε αυτόματη φωτεινότητα" εξαφανίζεται. Το έχουν δοκιμάσει αυτό φίλοι από εδώ; Μπορώ σε κάποιο σημείο Nokia Care να αλλάξω firmware και εγώ που δεν θέλω να μπλέξω με φλασαρίσματα και τέτοια; Σ' εμένα εξαφανίστηκε η μωβ σκιά. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Σ' εμένα εξαφανίστηκε η μωβ σκιά. Mε τη DENIM ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλησπέρα. Άκουσα κάτι για επικείμενη πτώση τιμής στα lumia, στις προσεχείς ημέρες. Γνωρίζουμε αν θα ισχύσει & για το lumia 930 & για τι ποσό μιλάμε? Περιμένω επιδότηση μετά τις 10/1, αποκλειστικά από τα καταστήματα cosmote/οτε... Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλησπέρα. Άκουσα κάτι για επικείμενη πτώση τιμής στα lumia, στις προσεχείς ημέρες. Γνωρίζουμε αν θα ισχύσει & για το lumia 930 & για τι ποσό μιλάμε? Περιμένω επιδότηση μετά τις 10/1, αποκλειστικά από τα καταστήματα cosmote/οτε... Το 930 το έχει με 50% έκπτωση η WIND, δηλαδή από 599 το δίνει 299, επίσης επειδή και εγώ έχω συμβόλαιο COSMOTE 25 μου είπανε να μεταφέρω το συμβόλαιο μου στη WIND με το ίδιο πρόγραμμα και θα μου έκαναν ακόμα 50% έκπτωση, δηλαδή θα το έπαιρνα 149. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Το πήρα και εγώ σήμερα από wind και σε εμένα φαίνεται λίγο το μωβ όχι σε άσπρο φόντο αλλά όπου έχει γκρι, όχι σε μεγάλο βαθμό όπως βλέπω σε κάτι εικόνες στο ιντερνετ. Ίσως αν δεν είχα διαβάσει τίποτα μπορεί και να μην το πρόσεχα.Άρα και τα καινούργια μοντέλα έχουν το θέμα ξέρουμε αν με την denim το πρόβλημα φεύγει? Και να το γυρίσω πίσω μάλλον και το επόμενο το ίδιο θα είναι. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts