boulbasar Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 (edited) Βρε παιδιά το 930 σε όλους καίει τόσο πολύ; δέκα λεπτά σερφάρισμα κάνω και ζεματάει.εαν ειδικά είναι στην πρίζα και φορτίζει με δυσκολία το κρατάς. Είναι θέμα hardware; Ευτυχως εγω δεν αντιμετωπιζω τοσο μεγαλο προβλημα στο σερφαρισμα. Ανεβαζει θερμοκρασια, αλλα σε λογικα πλαισια. Απ την αλλη, εμενα εχθες με εκανε και επαθα εγκεφαλικο. Το ειχα κλειδωμενο χωρις να φορτιζει. Ξαφνικα το ξεκλειδωνω και ζεματαγε. Το χειροτερο ηταν πως στη start screen δεν εδειχνε τπτ. Μονο Loading και τις κλασικες τελιτσες. Με τα πολλα του εκανα 2 soft reset και επανηλθε καπως, αλλα οχι πληρως. Και τελικα ανακαλυψα πως το skype ετρεχε φουλ στο παρασκηνιο και αυτο εκανε τη ζημια. Και φυσικα πατησε κατω και την μπαταρια. :mad: Το σταματησα απο το παρασκηνιο, και 3ο soft reset, και ολα μελι γαλα μετα.... Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο? edit δεν απαντησα στην ερωτηση σου. Δεν κανει σε ολους τα ιδια κολπα με τη θερμοκρασια. Και χρονια σου πολλα :cool: Edited August 16, 2014 by boulbasar προσθηκη πληροφοριων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ευτυχως εγω δεν αντιμετωπιζω τοσο μεγαλο προβλημα στο σερφαρισμα. Ανεβαζει θερμοκρασια, αλλα σε λογικα πλαισια. Απ την αλλη, εμενα εχθες με εκανε και επαθα εγκεφαλικο. Το ειχα κλειδωμενο χωρις να φορτιζει. Ξαφνικα το ξεκλειδωνω και ζεματαγε. Το χειροτερο ηταν πως στη start screen δεν εδειχνε τπτ. Μονο Loading και τις κλασικες τελιτσες. Με τα πολλα του εκανα 2 soft reset και επανηλθε καπως, αλλα οχι πληρως. Και τελικα ανακαλυψα πως το skype ετρεχε φουλ στο παρασκηνιο και αυτο εκανε τη ζημια. Και φυσικα πατησε κατω και την μπαταρια. :mad: Το σταματησα απο το παρασκηνιο, και 3ο soft reset, και ολα μελι γαλα μετα.... Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο? Όταν λες ότι έκανες soft reset τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Όταν λες ότι έκανες soft reset τι εννοείς? Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ- Επανεκκίνηση, soft & hard reset. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Είμαι σχεδόν έτοιμος (μιας και δεν βλέπω την τιμούλα να πέφτει) να προχωρήσω στην αγορά του πορτοκαλί. Σε γενικές γραμμές και σαν πρώην κάτοχος του 925 η μπαταρία είναι καλύτερη ή χειρότερη από το 925; Υ.Γ Δέχεται nano sim ή micro; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Νάνι σιμ !!! Η μπαταρία είναι αρκετά καλύτερη!! ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νανο ήθελα να γράψω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Είμαι σχεδόν έτοιμος (μιας και δεν βλέπω την τιμούλα να πέφτει) να προχωρήσω στην αγορά του πορτοκαλί. Σε γενικές γραμμές και σαν πρώην κάτοχος του 925 η μπαταρία είναι καλύτερη ή χειρότερη από το 925; Υ.Γ Δέχεται nano sim ή micro; Σε σχεση με το 925 δεν γνωρίζω διότι δεν το είχα,αλλα σε σχεση με το 920 που το είχα, ειναι καλύτερο σίγουρα και σε χρόνους αναμονής και σε ενεργή οθόνη και κατανάλωση. Τώρα σε ποσοστό κανα 10-15% μεγιςτο χονδρικά. Απο το m8 κατώτερη όμως ειναι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Τι προτείνετε τελικά για να μην πέσει κάποιος θύμα της "ελατωματικής" οθόνης που έχει μία μωβ-λιλά απόχρωση? Από το skroutz ποιοι δεν είχαν κάνενα πρόβλημα? Επίσης πως μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι καινούργιας παρτίδας το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdcharis Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Είμαι σχεδόν έτοιμος (μιας και δεν βλέπω την τιμούλα να πέφτει) να προχωρήσω στην αγορά του πορτοκαλί. Σε γενικές γραμμές και σαν πρώην κάτοχος του 925 η μπαταρία είναι καλύτερη ή χειρότερη από το 925; Υ.Γ Δέχεται nano sim ή micro; Δέχεται nanosim. Σε σχέση με το 925 η μπαταρία είναι ελαφρώς χειρότερη, αλλά επειδή σε χωρητικότητα είναι μεγαλύτερη έρχεται περίπου το ίδιο. Γενικά, δεν τρώει καθόλου μπαταρία στην αναμονή, όταν όμως το "σκαλίζεις" η μπαταρία πέφτει. Πάντως την ημέρα τη βγάζει άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλησπερα σας. Εχω το 930,σαν μια απο τις 2 υποψηφιες συσκευες να αντικαταταστησει το G2 16gb που εχω.Αν και εχω ανοιξει νεο θεμα στην επιλογη συσκευης του φορουμ,ειπα να ερθω εδω,να με διαφωτισετε στις αποριες μου,μια και που ποτε δεν ειχα WP. Η αλλη υποψηφια συσκευη ειναι το LG G3 16GB,και οι 2 παιζουν σχεδον στα ιδια χρηματα. Βασικα οι αποριες μου ειναι οι εξης. -ποση διαρκεια βγαζει με μετρια χρηση η μπαταρια του 930? -τα 32gb ποσα ειναι πραγματικα?προς χρηση εννοω. -απο ποιοτητα κατασκευης βλεπω οτι το 930 προπορευεται του G3 -Υπαρχει φανταζομαι,αναλογο καταστημα του google play,αλλα ειναι πληρες απο εφαρμογες?δεν μιλαω για παιχνιδια,απλα για εφαρμογες. -το 8.1 ποσο καλο ειναι?με το android του G2,ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις προκαταβολικα,και συγνωμη για το of topic...:) Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampirios Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Προς ενημερωση Πριν λίγο πέρασα την 8.1 update 1 έκδοση σημερινή 8.10.14157.200.Με το update 1 είχε εξαλειφθεί το πρόβλημα μωβ αποχρωσεως σε συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού,ενω μειώθηκε μεν αλλά δεν είχε εξαλειφθεί τελείως η θέρμανση στο κάτω δεξιά μέρος.Με το σημερινό update νομίζω λύθηκε και αυτό,χρησιμοποιώ τη συσκευή κάνα μισάωρο σερφάροντας και δεν είναι καν χλιαρη.. Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Προς ενημερωση Πριν λίγο πέρασα την 8.1 update 1 έκδοση σημερινή 8.10.14157.200.Με το update 1 είχε εξαλειφθεί το πρόβλημα μωβ αποχρωσεως σε συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού,ενω μειώθηκε μεν αλλά δεν είχε εξαλειφθεί τελείως η θέρμανση στο κάτω δεξιά μέρος.Με το σημερινό update νομίζω λύθηκε και αυτό,χρησιμοποιώ τη συσκευή κάνα μισάωρο σερφάροντας και δεν είναι καν χλιαρη.. Για το θέμα της θέρμανσης εγώ θα πω πως έχει μειωθεί δραματικά, αν και εδώ και μερικές ώρες που έκανα το Update δεν βγήκα εκτός wi-fi. Tην οθόνη δεν την τσέκαρα διότι την είχα ρυθμίσει από πριν οπότε δεν μπήκα καν στον κόπο να κοιτάξω τι γίνεται στο Auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ποιο κατάστημα προτείνετε για την αγορά του 930 για να μην "πετύχει" κανείς την παρτίδα με την ελαττωματική μωβ-λιλά οθόνη? Από skroutz ποιο κατάστημα φέρνει συχνότερα καινούργιες συσκεύες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ποιο κατάστημα προτείνετε για την αγορά του 930 για να μην "πετύχει" κανείς την παρτίδα με την ελαττωματική μωβ-λιλά οθόνη? Από skroutz ποιο κατάστημα φέρνει συχνότερα καινούργιες συσκεύες? Αυτο δεν μπορείς να το γνωρίζεις με βεβαιότητα. Βαςη μιας λογικής μπορούμε να πούμε οτι το κατάστημα που κανει τις μεγαλύτερες πωλήσεις γενικότερα αυξάνονται οι πιθανότητες να εχει τις πιο φρέσκες παρτίδες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Αυτο δεν μπορείς να το γνωρίζεις με βεβαιότητα. Βαςη μιας λογικής μπορούμε να πούμε οτι το κατάστημα που κανει τις μεγαλύτερες πωλήσεις γενικότερα αυξάνονται οι πιθανότητες να εχει τις πιο φρέσκες παρτίδες. Λογικό ακούγεται. Το θέμα όμως είναι ...ποιο είναι αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Λογικό ακούγεται. Το θέμα όμως είναι ...ποιο είναι αυτό?? Ενα κατάστημα πολυ δημοφιλές ειναι το bird phone. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Βασικά ίδιες πιθανότητες έχεις παντού... Από biirdphone αν το έχει σε καλή τιμή τσίμπα το... Είναι ίσως το καλύτερο κατάστημα οπότε δεν θα αντιμετωπίσεις θέμα με DOA σε περίπτωση κάποιου προβλήματος... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Βασικά ίδιες πιθανότητες έχεις παντού... Από biirdphone αν το έχει σε καλή τιμή τσίμπα το... Είναι ίσως το καλύτερο κατάστημα οπότε δεν θα αντιμετωπίσεις θέμα με DOA σε περίπτωση κάποιου προβλήματος... Προς το παρον δεν το εχει καθολου... Εκτος απο το θεμα οθονης, υπαρχει απο την αλλη και το θεμα υπερθερμανσης. Αντε βγαλε ακρη τωρα... Μερικοι δεν εχουν καθολου τετοιο θεμα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προς το παρον δεν το εχει καθολου... Εκτος απο το θεμα οθονης, υπαρχει απο την αλλη και το θεμα υπερθερμανσης. Αντε βγαλε ακρη τωρα... Μερικοι δεν εχουν καθολου τετοιο θεμα. Προσωπικα θα με βολευε το plus3.gr που εχει καταστημα στη Θεσσαλονικη και το φερνει απο Ιταλια απ ο,τι μου ειπαν αλλα θα ειναι απ τις τελευταιες παρτιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Προς το παρον δεν το εχει καθολου... Εκτος απο το θεμα οθονης, υπαρχει απο την αλλη και το θεμα υπερθερμανσης. Αντε βγαλε ακρη τωρα... Μερικοι δεν εχουν καθολου τετοιο θεμα. Το θεμα οθόνη ειναι πολυ μικρο θα ελεγα,το πρόβλημα με τις υπερθερμανσεις ειναι πιο συνηθισμένο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Το θεμα οθόνη ειναι πολυ μικρο θα ελεγα,το πρόβλημα με τις υπερθερμανσεις ειναι πιο συνηθισμένο. Την πρώτη φορά που το αγόρασα ήταν μόλις το είχε φέρει το MediaMarkt και ΟΝΤΩΣ έπεσα σε ροζέ οθόνη. Την επόμενη ημέρα το επέστρεψα και πήρα πίσω τα λεφτά μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Την πρώτη φορά που το αγόρασα ήταν μόλις το είχε φέρει το MediaMarkt και ΟΝΤΩΣ έπεσα σε ροζέ οθόνη. Την επόμενη ημέρα το επέστρεψα και πήρα πίσω τα λεφτά μου.... Ήσουν άτυχος για αυτο.:p Δεν νομίζω δεύτερη σερί φορα παλι το ιδιο,εκτός αν είσαι πολυ γκαντεμης! Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) Πριν λίγο παρήγγειλα το 930 απ το plus3.gr στα 465ευρώ με δώρο ασύρματο φορτιστή. Τώρα με πήραν τηλ απ το κατάστημα και μου είπαν ότι σας ενημερώνουμε ότι μόλις ανοίξετε τη συσκευή θα δείτε το λογότυπο της ΤΙΜ αλλά δεν έχει κάποιο πρόβλημα... Λέω "όχι ευχαριστώ, ακυρώστε το".... Όλοι όσοι το πήρατε από Skroutz είχατε παρόμοιο θέμα? Τοσο δυσκολο ειναι να γραψετε εσεις που εχετε το κινητο και δεν εχει κανενα προβλημα με τη ροζε οθονη η με την υπερθερμανση απο ποιο καταστημα το πηρατε για να ξερουμε? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 20, 2014 by niotheros συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Πριν λίγο παρήγγειλα το 930 απ το plus3.gr στα 465ευρώ με δώρο ασύρματο φορτιστή. Τώρα με πήραν τηλ απ το κατάστημα και μου είπαν ότι σας ενημερώνουμε ότι μόλις ανοίξετε τη συσκευή θα δείτε το λογότυπο της ΤΙΜ αλλά δεν έχει κάποιο πρόβλημα... Λέω "όχι ευχαριστώ, ακυρώστε το".... Όλοι όσοι το πήρατε από Skroutz είχατε παρόμοιο θέμα? Τοσο δυσκολο ειναι να γραψετε εσεις που εχετε το κινητο και δεν εχει κανενα προβλημα με τη ροζε οθονη η με την υπερθερμανση απο ποιο καταστημα το πηρατε για να ξερουμε? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το ακύρωσες... :confused: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το ακύρωσες... :confused: Γιατι θελω το τηλεφωνο μου να ειναι "καθαρο". Δε θελω ασχετα animations. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) Γιατι θελω το τηλεφωνο μου να ειναι "καθαρο". Δε θελω ασχετα animations. Αν θες unbraned με σιγουριά εδω http://www.amazon.de/Nokia-Smartphone-Touchscreen-Megapixel-Quad-Core-Prozessor-gr%C3%BCn/dp/B00K5V0PJA/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1408540632&sr=8-3&keywords=lumia+930 Λιγο πιο ακριβό βέβαια,αλλα έχεις και 30 ημέρες DOA για επιστροφή και πίστωση χρημάτων συν οτι καλύπτουν τα μεταφορικά να το στείλεις πιςω,αν και κανα 10ευρω θα σου στοιχίσει με ΕΛΤΑ. Edited August 20, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Αν θες unbraned με σιγουριά εδω http://www.amazon.de/Nokia-Smartphone-Touchscreen-Megapixel-Quad-Core-Prozessor-gr%C3%BCn/dp/B00K5V0PJA/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1408540632&sr=8-3&keywords=lumia+930 Λιγο πιο ακριβό βέβαια,αλλα έχεις και 30 ημέρες DOA για επιστροφή και πίστωση χρημάτων συν οτι καλύπτουν τα μεταφορικά να το στείλεις πιςω,αν και κανα 10ευρω θα σου στοιχίσει με ΕΛΤΑ. Με Amazon.DE υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη αν δεν σκαμπάζεις την Γερμανική γλώσσα; Πολύ καλές τιμές αλλά κολλάω σε αυτό εγώ συνέχεια. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts