Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κάναμε το hard reset χωρίς να βάλω extra εφαρμογές και να δω πως θα παει κυρίως στο σερφάρισμα ειτε με wifi ειτε με 3G και αν δω βελτίωση η οχι.

Πάντως οταν φορτίζει ειναι αρκετα δροσερό θα έλεγα και το περίμενα να καίει αρκετα.

Ούτε battery drain έχω δει,ούτε τίποτα άλλο πχ restart η να κλείσει απο μόνο του.

Επίσης άψογη συνεργασία με bt stereo handsfree της Sony.

Επίσης να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση η εκδοςη που έχουμε να ειναι η developer preview και οχι η τελική εκδοςη.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επίσης να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση η εκδοςη που έχουμε να ειναι η developer preview και οχι η τελική εκδοςη.

Καλησπέρα,

Έχω μονίμως ανοιχτό 3g, wifi, bluetooth, και 4 εφαρμογές με συνεχή ενημέρωση.

Το OS ver. που έχω : 8.10.12397.895

To firmware που έχω : 02061.00066.14252.51003

Φιλικά,

Δημήτρης

Καλησπέρα,

Έχω μονίμως ανοιχτό 3g, wifi, bluetooth, και 4 εφαρμογές με συνεχή ενημέρωση.

Το OS ver. που έχω : 8.10.12397.895

To firmware που έχω : 02061.00066.14252.51003

Φιλικά,

Δημήτρης

Το ιδιο έχω απλα στο firmware τελειώνει σε 02.

Πάντως το οτι σε εσένα δεν θερμαίνεται παρά με έντονη χρηςη,αυτο με προβληματίζει αν και πλέον το επιβάλω σε δοκιμασία και αν συνεχίσει να ζεστένεται απλα και μόνο με σερφάρισμα σαν να παίζω κανένα απαιτητικό παιχνίδι το σκέφτομαι περιςςοτερο για επιστροφή,μιας και φοβάμαι μήπως δεν βελτιωθεί στη πορεία με κανένα update.

Μα είχαν βγάλει το Lumia Icon τον Φλεβάρη. Μια χαρά γνωρίζουν το θέμα με την υπερθέρμανση..

Διάβασα μπολικες αναφορές στο wpcentral με θέματα υπερθέρμανσης στο icon άρα έπρεπε αυτα να είχαν λυθεί,αν και συνήθως στα φόρουμ οι περισσότεροι που μπαίνουν ειναι για να αναφέρουν προβλήματα στις συσκευές τους και ίσως όλοι αυτοί απλα να τους έκατσε ελλατωματικη συσκευη που θα έπρεπε να κάνουν χρηςη του DOA.

Αλλα γενικότερα τα Lumia εχουν μια φυςικη τάση αγάπης στην θερμότητα,το ιδιο είχα στο 920 αλλα οχι στο βαθμό που το κάνει το 930 τώρα ετςι όπου με προβληματίζει έντονα.

Αλλα γενικότερα τα Lumia εχουν μια φυςικη τάση αγάπης στην θερμότητα,το ιδιο είχα στο 920 αλλα οχι στο βαθμό που το κάνει το 930 τώρα ετςι όπου με προβληματίζει έντονα.

Alex, επειδή γνωρίζεις ότι το κατέχω το άθλημα και επίσης ξέρεις ότι έχω αλλάξει άπειρες συσκευές κ σχεδόν όλες τις ναυαρχίδες έχω να σου πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τη τελευταία σου παράγραφο γιαυτό άλλωστε την έκανα κ quote.

Ότι σχεδόν Nokia lumia είχα (και μιλάω πάντα για top συσκευές και όχι το 520 π.χ.)Όταν άρχιζα να το δουλεύω λίγο πιο απαιτητικά άρχιζε και η ζέστη. Πιστεύω ένα θεματάκι αποβολής θερμοκρασίας το έχουν τα unibody lumia ενώ αν πας να κάνεις σε αυτό αυτά που κάνω στο S5 για παράδειγμα τότε άστο καλύτερα, όχι αυγά τηγανίζουμε αλλά κ μαγειρεύω ταυτόχρονα.

Δυστυχώς δεν είναι για πολύ απαιτητικά πράγματα ειδικά με 3g και Internet apps για πολύ ώρα.

Ίσως εκτός απ τη μη καλή απόβολή θερμοκρασίας να φταίνε και οι τυχόν κακογραμμένες εφαρμογές για Internet που χουν τα WP και είμαι ένας τους λόγους που δε με πείθουν ακόμα για πρώτη συσκευή 100%.

Αν απ την άλλη τα χρησιμοποιείσεις κυρίως σα τηλέφωνο και όχι τόσο έντονη χρήση Internet και 3g τότε είσαι ok αλλά κανείς πλέον δε δίνει τόσα λεφτά μόνο για αυτό όταν στο απέναντι στρατόπεδο μπορείς να κάνεις σαφώς περισσότερα και κυρίως πιο δροσερά και αξιόπιστα :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Alex, επειδή γνωρίζεις ότι το κατέχω το άθλημα και επίσης ξέρεις ότι έχω αλλάξει άπειρες συσκευές κ σχεδόν όλες τις ναυαρχίδες έχω να σου πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τη τελευταία σου παράγραφο γιαυτό άλλωστε την έκανα κ quote.

Ότι σχεδόν Nokia lumia είχα (και μιλάω πάντα για top συσκευές και όχι το 520 π.χ.)Όταν άρχιζα να το δουλεύω λίγο πιο απαιτητικά άρχιζε και η ζέστη. Πιστεύω ένα θεματάκι αποβολής θερμοκρασίας το έχουν τα unibody lumia ενώ αν πας να κάνεις σε αυτό αυτά που κάνω στο S5 για παράδειγμα τότε άστο καλύτερα, όχι αυγά τηγανίζουμε αλλά κ μαγειρεύω ταυτόχρονα.

Δυστυχώς δεν είναι για πολύ απαιτητικά πράγματα ειδικά με 3g και Internet apps για πολύ ώρα.

Ίσως εκτός απ τη μη καλή απόβολή θερμοκρασίας να φταίνε και οι τυχόν κακογραμμένες εφαρμογές για Internet που χουν τα WP και είμαι ένας τους λόγους που δε με πείθουν ακόμα για πρώτη συσκευή 100%.

Αν απ την άλλη τα χρησιμοποιείσεις κυρίως σα τηλέφωνο και όχι τόσο έντονη χρήση Internet και 3g τότε είσαι ok αλλά κανείς πλέον δε δίνει τόσα λεφτά μόνο για αυτό όταν στο απέναντι στρατόπεδο μπορείς να κάνεις σαφώς περισσότερα και κυρίως πιο δροσερά και αξιόπιστα :)

Το ξέρω Μανο οτι μπολικες κορυφαίες WP συσκευές εχουν περάσει απο τα χέρια σου για αυτο και παίρνω στα σοβαρά την άποψη σου.

Κοιτα εγώ παντα κοιτάζω να έχω 2 συσκευές παραλληλα και για λόγους backup αμα χαλάσει η εκάστοτε άλλη,αλλα δυστυχώς η υπερβολική θερμότητα ειναι ανασταλτικούς παράγοντας για ενα κινητό σήμερα και πόσο μάλλον για ναυαρχίδα πρόταση.

Σε 3G άντε πες να το καταπιεις,αλλα ακομα και σε wifi το ιδιο αναπτύσσει Μανο και ειδικά εως την Παρασκευή θα το τεσταρω και αν συνεχίζει το ιδιο θα υποβάλλουν αίτημα στο κατάστημα για επιστροφή και οτι μου πουν ειτε αντικατάσταση η πίστωση χρημάτων.

Η συσκευη ειναι καταπληκτική σε ποιότητα κατασκευής,οθόνη να την πιεις στο ποτήρι,παρά πολυ βολικη στο κράτημα στο χέρι και απολυτα ιδανική θα έλεγα σε σχεση με z2/m8 και τα WP 8.1 ειναι σε πολυ καλό επίπεδο πλέον,αλλα αυτο με την θερμοκρασία που να ζεστένεται με το παραμικρό δεν χωνευεται καθολου.

Χθες στο τέταρτο με μουσική με bt (σε 2-3 διαφορετικές εφαρμογές music player οταν ξεκινάω την εφαρμογή και ξεκινάει να φορτώνει τη playlist πραγματικά λες και άρχισα να παίζω asphalt8 πραγματικά δηλαδή με τέτοιο τροπο άρχιζε απότομα να ανεβάζει θερμοκραςια)και ενα τέταρτο 3G και άρχισε να ζεματαει πραγματικά.

Μη λύπη θα αναγκαστώ αν αναγκαστώ να το επιστρέψω διότι και μου αρέσει πολυ σαν συσκευη και κρίμα η MS/Nokia να ακυρώνουν τέτοια προσπάθεια:(

Τουλάχιστον να ήξερα οτι θα λυθεί με update θα το κράταγα αλλα αυτή η αβεβαιότητα και οτι επίσημα δεν εχει λάβει θέση η MS για το θεμα της υπερθέρμανσης με κανει να προβληματιζόμαστε περιςςοτερο.

Και δεν παίρνω οποιοδήποτε κινητό για να προβληματίζομαι σε τέτοιο βαθμό,παρά το παίρνω νέα με καλύπτει σε όλα πολυ ικανοποιητικά.

Edited by alextrela

Το ξέρω Μανο οτι μπολικες κορυφαίες WP συσκευές εχουν περάσει απο τα χέρια σου για αυτο και παίρνω στα σοβαρά την άποψη σου.

Κοιτα εγώ παντα κοιτάζω να έχω 2 συσκευές παραλληλα και για λόγους backup αμα χαλάσει η εκάστοτε άλλη,αλλα δυστυχώς η υπερβολική θερμότητα ειναι ανασταλτικούς παράγοντας για ενα κινητό σήμερα και πόσο μάλλον για ναυαρχίδα πρόταση.

Σε 3G άντε πες να το καταπιεις,αλλα ακομα και σε wifi το ιδιο αναπτύσσει Μανο και ειδικά εως την Παρασκευή θα το τεσταρω και αν συνεχίζει το ιδιο θα υποβάλλουν αίτημα στο κατάστημα για επιστροφή και οτι μου πουν ειτε αντικατάσταση η πίστωση χρημάτων.

Η συσκευη ειναι καταπληκτική σε ποιότητα κατασκευής,οθόνη να την πιεις στο ποτήρι,παρά πολυ βολικη στο κράτημα στο χέρι και απολυτα ιδανική θα έλεγα σε σχεση με z2/m8 και τα WP 8.1 ειναι σε πολυ καλό επίπεδο πλέον,αλλα αυτο με την θερμοκρασία που να ζεστένεται με το παραμικρό δεν χωνευεται καθολου.

Χθες στο τέταρτο με μουσική με bt και ενα τέταρτο 3G και άρχισε να ζεματαει πραγματικά.

Μη λύπη θα αναγκαστώ αν αναγκαστώ να το επιστρέψω διότι και μου αρέσει πολυ σαν συσκευη και κρίμα η MS/Nokia να ακυρώνουν τέτοια προσπάθεια:(

Τουλάχιστον να ήξερα οτι θα λυθεί με update θα το κράταγα αλλα αυτή η αβεβαιότητα και οτι επίσημα δεν εχει λάβει θέση η MS για το θεμα της υπερθέρμανσης με κανει να προβληματιζόμαστε περιςςοτερο.

Και δεν παίρνω οποιοδήποτε κινητό για να προβληματίζομαι σε τέτοιο βαθμό,παρά το παίρνω νέα με καλύπτει σε όλα πολυ ικανοποιητικά.

Σωστά σκέφτεσαι και τα λες, ίσως λυθεί με κάποιο update αλλά ίσως είναι και h/w πρόβλημα οπότε δε λέει να τρέχεις μετά.

Άστο καθαρό κ παρακολουθησε το λίγες μέρες.

Θα σου έλεγα να φλασάρης κάποια πιο φρέσκια rom αλλά είσαι μέσα στο doa και δεν αξίζει να μπαίνεις στη διαδικασία χωρίς να είσαι και σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Αν και με update πάλι στο λέω από τώρα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πάλι θα πιάνει θερμοκρασίες πιο πάνω απ απ τα αντίστοιχα top Android υπό συνθήκες ζορίσματος.

Όσο για τα 2 τηλέφωνα μαζί το ίδιο κάνω και εγώ φίλε.

Πιο παλιά είχα note 3 με nexus 5 για πείραγμα.

Τώρα έχω S5 με 1020 γιατί θέλω να παρακολουθώ την εξέλιξη των WP από κοντά.

Σκεφτόμουν το 930 είναι η αλήθεια αλλά για τους λόγους που έχω πει πολλές φορές, το αφήνω προς το παρόν.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Το 930 θερμαινεταιι αρκετα ειδικα αν το ζορισεις προσωπικα δεν με ενοχλει αλλα με προβληματιζει , τα τελευταια χρονια εχουν περασει ολες οι ναυαρχιδες απο τα χερια μου το 930 μου αρεσει περισσοτερο απο ολα εχω την δυνατοτητα να το επιστρεψω αλλα δεν θα το κανω.

Ειχα το 1020 & 820 και αυτα ανεβαζαν θερμοκρασιες ειδικα το 1020 με την 8.1 ηταν ποιο ζεστο απο το 930.

Ευελπιστω να λυθει το θεμα με καποιο update.

Μια αχτίδα φωτός φαίνεται στον ορίζοντα μιας και και κανα 40λεπτο 3G πλοήγηση(απο 2 20λεπτα περίπου) μου ζεστάθηκε σε πιο νορμαλ επίπεδα απο το μεσημέρι και έπειτα.

Βέβαια μόνο 2 extra εφαρμογές του πέρασα πέρα απο τις μαμισιες που και εκεί διέγραψα μπολικες που μου ειναι άχρηστες της ms εξιςου.

Δηλαδή στην ουσία η συσκευη άδεια ηταν.

Αύριο θα του ξαναπέρασω τη συλλογή μου με mp3,θα του φορτώσω αλλες 2-3 εφαρμογές και να δούμε.

Πάντως μου κανει εντύπωση οτι και σε wifi και σε 3G θερμαίνεται το ιδιο.

Πρώτη φορά συναντώ τέτοια συμπεριφορά.

Παντα σε wifi οπουδήποτε αλλού ειναι στο μισό οι θερμοκρασίες σε σχεση με 3G.

Τι να πω..

Κάτοχος εδω και μιας ημέρας,από χθες,του 930 αναφέρω ότι το δικό μου ελληνικό από πλαίσιο θερμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα τόσο σε σερφαρισμα για κανενα 20λεπτο όσο και σε ένα παιχνίδι που έπαιξα.σε μουσική για κανένα 30λεπτο δεν είχα κανένα θέμα.ασφαλέστερη άποψη τις επόμενες μέρες.δεν έχω περάσει πολλές εφαρμογές,καμια 10αρια μόνο.

Κάτοχος εδω και μιας ημέρας,από χθες,του 930 αναφέρω ότι το δικό μου ελληνικό από πλαίσιο θερμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα τόσο σε σερφαρισμα για κανενα 20λεπτο όσο και σε ένα παιχνίδι που έπαιξα.σε μουσική για κανένα 30λεπτο δεν είχα κανένα θέμα.ασφαλέστερη άποψη τις επόμενες μέρες.δεν έχω περάσει πολλές εφαρμογές,καμια 10αρια μόνο.

Το σερφαρισμα ήταν με WiFi η 3g.

Αν μπορείς σύγκρινε και τα 2 ξεχωριστά.

Επίσης η μουσική ήταν με bt η οχι.

Πες και ποια έκδοση λογισμικού είχες.

Και με wifi και 3g,σαφώς πιο κρύο με wifi.μουσικη όχι με bt αλλά με ενσύρματα ακουστικά,τσέκαρα firmware και ειμαι στη 001 και εγώ.

Με λύπη μου διότι το κινητο μου αρέσει σε όλα, αλλα αυτές οι θερμοκραςιες που αναπτύσσει ειναι deal breaker και κατα 99% θα το επιστρέψω εως τη Δευτέρα.

Ήδη ήρθα σε επικοινωνία με το κατάστημα αγορας και έλαβα την έγκριση για επιστροφή της συςκευης.

Αφήνω ενα πολυ μικρό παράθυρο μήπως και το κρατήσω,αν σήμερα-αύριο μιας και έχω κανει την 4η πλήρη φόρτιση δω οτι εχει βελτιωθεί στο θεμα αυτο.

Και επίσης το οτι δεν μου εχει βγάλει οποιοδήποτε άλλο θεμα και ειναι άψογο,ακομα και οι χρόνοι αναμονής ειναι εξαιρετική με μηδενική κατανάλωση.

Με λύπη μου διότι το κινητο μου αρέσει σε όλα, αλλα αυτές οι θερμοκραςιες που αναπτύσσει ειναι deal breaker και κατα 99% θα το επιστρέψω εως τη Δευτέρα.

Ήδη ήρθα σε επικοινωνία με το κατάστημα αγορας και έλαβα την έγκριση για επιστροφή της συςκευης.

Αφήνω ενα πολυ μικρό παράθυρο μήπως και το κρατήσω,αν σήμερα-αύριο μιας και έχω κανει την 4η πλήρη φόρτιση δω οτι εχει βελτιωθεί στο θεμα αυτο.

Και επίσης το οτι δεν μου εχει βγάλει οποιοδήποτε άλλο θεμα και ειναι άψογο,ακομα και οι χρόνοι αναμονής ειναι εξαιρετική με μηδενική κατανάλωση.

Αλέξη, αν είναι να το δώσεις doa για να σου στείλουν άλλο 930 , τότε μάλλον άδικος κόπος. Δεν φαίνεται να έχεις πέσει σε ελαττωματική μονάδα. Αν είναι επέστρεψέ το και πάρε κάτι άλλο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τόσοι το έχετε πλεον μήπως να εκφέρετε και τη δική σας άποψη για το αν το κινητό κάιει;

Τι λέει ο φίλος; Πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Αλέξη, αν είναι να το δώσεις doa για να σου στείλουν άλλο 930 , τότε μάλλον άδικος κόπος. Δεν φαίνεται να έχεις πέσει σε ελαττωματική μονάδα. Αν είναι επέστρεψέ το και πάρε κάτι άλλο.

Θα μου γίνει πίστωση χρημάτων Γιάννη,οχι αντικατάσταση.

Δεν ξερω σήμερα-αύριο θα αποφασίσω και αν ειναι Δευτέρα πρωί θα το στείλω.

Έβαλα σήμερα αλλες 5-6 εφαρμογές,φόρτωσα όλη τη μουσική συλλογή μου και βλέπουμε.

Χθες πήγε σχετικά καλά αλλα το κινητο ηταν άδειο με μόνο 2 εφαρμογές extra πέρα απο τις μαμισιες αφού του έκανα 2 σερί φορές hard reset.

Επειδή τέτοιο θεμα με θερμοκραςιες δεν το έχω συναντήσει σε αλλα κινητά για αυτο και είμαι προβληματισμένος.

Άντε σε 3G πες κάπως λογικό μιας και ζέστη ειναι και αλουμίνιο,αλλα και με wifi το ιδιο ειναι.

Δεν έπρεπε με wifi να ειναι πιο δροσερό;

Πάντως δροσίζει σχετικά γρήγορα(1-2 λεπτά) αν σταματήσω να κάνω χρηςη ειτε εφαρμογή ειτε browsing που θέλουν σύνδεση με Ίντερνετ,χωρίς να κλείσω απαραίτητα τα δεδομένα.

Προχθές πάντως πριν το hard reset ζεματουσε κυριολεκτικά με απλα 15λεπτο σερφάρισμα.

Αναγκάστηκα να το αφήσω στην άκρη μιας και στο χέρι ενοχλούσε πολυ.

Edited by alextrela

Θα μου γίνει πίστωση χρημάτων Γιάννη,οχι αντικατάσταση.

Δεν ξερω σήμερα-αύριο θα αποφασίσω και αν ειναι Δευτέρα πρωί θα το στείλω.

Έβαλα σήμερα αλλες 5-6 εφαρμογές,φόρτωσα όλη τη μουσική συλλογή μου και βλέπουμε.

Χθες πήγε σχετικά καλά αλλα το κινητο ηταν άδειο με μόνο 2 εφαρμογές extra πέρα απο τις μαμισιες αφού του έκανα 2 σερί φορές hard reset.

Επειδή τέτοιο θεμα με θερμοκραςιες δεν το έχω συναντήσει σε αλλα κινητά για αυτο και είμαι προβληματισμένος.

Άντε σε 3G πες κάπως λογικό μιας και ζέστη ειναι και αλουμίνιο,αλλα και με wifi το ιδιο ειναι.

Δεν έπρεπε με wifi να ειναι πιο δροσερό;

Πάντως δροσίζει σχετικά γρήγορα(1-2 λεπτά) αν σταματήσω να κάνω χρηςη ειτε εφαρμογή ειτε browsing που θέλουν σύνδεση με Ίντερνετ,χωρίς να κλείσω απαραίτητα τα δεδομένα.

Γι αυτό στο λέω. Το καλύτερο είναι πίστωση χρημάτων και πάρε ότι άλλο θές.

Γιατί μπορεί να ζεσταίνεται υπερβολικά, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης μονάδας. Μάλλον έτσι θα είναι όλα.

Γι αυτό στο λέω. Το καλύτερο είναι πίστωση χρημάτων και πάρε ότι άλλο θές.

Γιατί μπορεί να ζεσταίνεται υπερβολικά, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης μονάδας. Μάλλον έτσι θα είναι όλα.

Αυτο ειναι που φοβάμαι και μήπως δεν λυθεί με update.

Πάντως και στην αμερικανική version(icon)την άνοιξη που κυκλοφόρησε είχαν τέτοια θέματα.

Αυτα δεν έπρεπε να εξαλειφθούν.

4 μήνες απο την παρουσιάσει εως κυκλοφορία Ιούλιο μήνα δεν έπρεπε να τα κοιτάξουν αυτα.

Αυτο ειναι που φοβάμαι και μήπως δεν λυθεί με update.

Πάντως και στην αμερικανική version(icon)την άνοιξη που κυκλοφόρησε είχαν τέτοια θέματα.

Αυτα δεν έπρεπε να εξαλειφθούν.

4 μήνες απο την παρουσιάσει εως κυκλοφορία Ιούλιο μήνα δεν έπρεπε να τα κοιτάξουν αυτα.

Μην κάθεσαι να περιμένεις αν και πότε θα λυθεί…γνώμη μου.

Μην κάθεσαι να περιμένεις αν και πότε θα λυθεί…γνώμη μου.

Οχι δεν περιμένω εννοείται.

Αν δεν δω βελτίωση σήμερα-αύριο Δευτέρα θα φύγει πίσω.

Κάτοχος εδώ και λίγες ώρες από public με firmware 001.

Θα αναφερθώ στις πρώτες εντυπώσεις, είναι σίγουρα νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα:

1. Από άποψη διαστάσεων και βάρους, νομίζω ότι κυμαίνεται σε normal επίπεδα για την κατηγορία των 5 ιντσών, σίγουρα πάντως το βάρος δεν με προβλημάτισε, ίσα-ίσα που προσδίδει στην αίσθηση ποιότητας. 2. Οθόνη καταπληκτική 3. Τα 8.1 έφεραν ευχάριστες και ουσιαστικές βελτιώσεις, ειδικά το action center ήταν κάτι που έλειπε. 4. Για να έρθουμε στο επίμαχο θέμα: το κινητό ζεσταίνεται περισσότερο από το 925 που έχω και σε παρόμοιο επίπεδο με το 920 που είχα. Εξηγούμαι: σε απλό άκουσμα μουσικής από tune in radio, δεν ζεστάθηκε καθόλου, σε 10λεπτο browsing με wifi, ζεστάθηκε μεν αλλά δεν έκαιγε και φυσικά δεν ήταν σε σημείο που να μην μπορείς να το κρατήσεις. Εκεί που ζεστάθηκε αρκετά ήταν στην ασύρματη φόρτιση, αλλά και πάλι δεν "ζεματούσε" (παρεπιμπτόντως αργεί πολύ να φορτίσει ασύρματα, θέλει σχεδόν τριπλάσιο χρόνο από ότι με το καλώδιο). Εν κατακλείδι, νομίζω ότι υπό συνθήκες καθημερινής χρήσης, το κινητό ζεσταίνεται σε σημείο που το προσέχεις, σε καμιά περίπτωση όμως δεν αποτρέπει τη χρήση του, κάτι που λίγο ή πολύ ίσχυε και για άλλα Lumia (920).

Θα επανέλθω.

Ζεστενεται ευκολα στο κατω δεξι μερος,με την χρηση here drive+ μεσα στο αμαξι

μεσημερι δε μπορεις να το πιασεις στα πρωτα 5 λεπτα χρησης.

σε ολα τα αλλα ειναι πολυ καλο!!

Όπως βλέπουμε είναι κοινό στους περισσότερους το θέμα θερμοκρασία.

Απλά μικρό διάφορες που κυρίως οφείλονται στη χρήση ή στη διάρκεια της και επίσης από το ιστορικό του καθενός στο τι συσκευές έχουν περάσει από τα χέρια του.

Πάντως δοκίμασα επί ένα μισάωρο την ίδια χρήση με την ίδια φωτεινότητα και τις ίδιες εφαρμογές με το Z2 που έχω που και αυτό αλουμίνιο έχει περιμετρικά και γυαλί μπρος-πισω και σχεδόν αναιπαισθητα ζεστεθηκε καθ αυτό στο τελευταίο 10λεπτο του μισαωρου

Μέρα με την νύχτα με το 930 που στο 5λεπτο ήδη ζεστό ήταν και διατηρήθηκε καθ όλη τη διάρκεια.

Όλα αυτά με WiFi.

Ο ie πιστεύω είναι κύριος υπεύθυνος για τις θερμοκρασίες παραπάνω από ότι η ίδιες οι εφαρμογές.

Δοκίμασα και τον άλλο εναλλακτικό και αυτός τα ίδια,ζεσταίνεται από το 5λεπτο.

Μόνο άμα παίξω asphalt 8 με το Z2 θα έχω τις ίδιες θερμοκρασίες με το 930 στο δεκάλεπτο που αυτό το επιτυχανω στο 5λεπτο απλά με σερβίρισμα στο 930!!!

Δηλαδή στο Aspahalt 8 δεν μπορώ να φανταστώ πόσο θα πάει η ταρίφα στο δεκάλεπτο στο 930 άμα παίξω.

Το μόνο θετικό ότι δροσίζει σχετικά γρήγορα όσο θερμό να είναι.

Πάντως δεν είναι τόσο ενοχλητικό όσο πριν το Hard reset.

Για το χειμώνα πιστεύω να ζεσταίνουμε τα χέρια είναι πιο ιδανική θα έλεγα η συσκευή!

Edited by alextrela

Το τελευταίο δίμηνο πέρασαν από τα χέρια μου sony z2,htc one m8,samsung s5,lg g3,nokia 1520.έχω άποψη για το τι σημαίνει η αύξηση της θερμοκρασίας στο πίσω μέρος κινητού.συμφωνω με τους παραπάνω για το ότι τα lumia έχουν γενικά ένα θέμα με τη θερμότητα αλλά επιμένω ότι σε καμια περίπτωση το δικό μου κινητό δε ζεματάει όπως αναφέρεται από το φίλο alextrela για τη δικη του συσκευη.και ναι συμφωνώ ότι ο ie είναι ο κύριος υπεύθυνος για τυχόν αυξήσεις θερμοκρασίας.

και εγω ειχα το htc one m8,samsung galaxy s5,lg g3 για μεση χρηση αυτο που με βολεψε ηταν το σαμυ.το 930 χωρις να ναι φορτωμενο σε συγκριση με τα αλλα ειδικα σε χρηση μεσα στο αμαξι με ενεργοποιημενο τον πλοηγο χωρις να το χτυπα ο ηλιος το κινητο εκαιγε!!σε κλειστο χωρο ξεκινα απο πισω δεξια να ενοχλει η θερμοκρασια που ανεβαζει!!αυτο ειναι κ το μονο "προβλημα" που εχω εγω απο το κινητο!!