jpower73 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) κυκλοφορεί XOSP για το τηλέφωνο μας, στο χδα. Φαίνεται καλή, τουλαχιστον με βάση τα σχόλια στο φορουμ του oneplus. Θα ανεβεί και δω σε πλήρη μορφή με ενσωματωμένα ολα τα patches συμβατότητας καθώς και μικροαλλαγές (όπως προσθήκη Dolby Digital Plus αντί του V4A, 7χρωματα led και άλλα πραγματάκια). Εγκατάσταση με 1 ζιπ. Τελικά, με μισή καρδιά θα αφήσω την RR.. :) Edited May 10, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Γεια σε ολους Αν μπορεί κάποιος να απομονώσει και να βάλει εδω την stok κάμερα απο την iNewV3plus γιατι κατα καποιον τροπο που δεν κατάλαβα τι έκανα δεν λειτουργεί και θέλω να την ξαναβάλω (δεν θελω απο τις άλλες που κυκλοφορούν γιατι καμιά δεν εχει την λειτουργιά εντοπισμού προσώπου που με ενδιαφέρει ) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 δoκιμασε αν θες και την Snap camera Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 δoκιμασε αν θες και την Snap camera Και εγώ νομίζω ότι η snap camera τεριαζει πολύ στο F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 adware στον ES File Explorer http://www.xda-developers.com/psa-latest-update-to-es-file-explorer-brings-adware-to-your-lockscreen/ εγω δεν τον χρησιμοποιω αλλα επειδη ειναι δημοφιλης ενημερωνω. ps:ο καλυτερος explorer ειναι εδω και ειναι free,τον χρησιμοποιω πανω απο 4 χρονια ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1523691 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κυκλοφορεί XOSP για το τηλέφωνο μας, στο χδα. Φαίνεται καλή, τουλαχιστον με βάση τα σχόλια στο φορουμ του oneplus. Θα ανεβεί και δω σε πλήρη μορφή με ενσωματωμένα ολα τα patches συμβατότητας καθώς και μικροαλλαγές (όπως προσθήκη Dolby Digital Plus αντί του V4A, 7χρωματα led και άλλα πραγματάκια). Εγκατάσταση με 1 ζιπ. Τελικά, με μισή καρδιά θα αφήσω την RR.. :) πλακωσε πραμα στο xda..aokp,bliss,mokee,xosp ..! Αν και νομιζω οτι δεν ειναι full ετοιμες ακομα οι cm13 ισως βαλω μια αυριο το πρωι απο τις προαναφερθεισες για δοκιμη.Απ οτι διαβαζω θελουν ακομα δουλεια στην σταθεροτητα του δικτυου και ο fire εχει να δωσει update 10+ μερες.Mολις δωσει ολες αυτες οι rom θα ειναι outdated.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Πριν λίγο μπήκα και βλέπω αβερτα λουκομακια. Θα προτιμήσω την xosp λογω πολύ καλών κριτικών στο one+2..Mου αρέσουν οι trade Mark roms. Θα την δοκιμάσω αύριο για να δω τι παιζει με το δίκτυο. Θα δοκιμάσω και κάνα 2 πραγματάκια που έχω υπόψη μου. Δεν πειράζει, ας δώσει ο φίρε το πατσακι ή κάποια λύση για το δίκτυο και ας είναι Off season. Εξάλλου, ακόμη με RESSURECTION REMIX 5.5.9 είμαι.. :) Edited May 10, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 μια ερώτηση...έβαλα την RR και έχω ένα θέμα με τα video στο twitter...δεν παίζουν καθόλου...στο φβ όμως παίζει κανονικά...τι μπορώ να κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 στα καλα καθουμενα σημερα εχασα το σημα εντελως στην μια υποδοχη sim που ειχα καρτα της vodafone. Χωρις να εχω βρεθει σε μερος που δεν εχει σημα ή κατι παρομοιο προηγουμενως. Εβαλα καρτα cosmote στην υποδοχη και δουλευε κανονικα. Εβαλα την καρτα της vodafone στην αλλη υποδοχη και δουλευει κανονικα με 3g και ολα... Τι κανουμε τωρα; μενουμε με μια καρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makdak Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) Γειά σας, έχω σοβαρό πρόβλημα κ ελπίζω να έχει κάποιος σας τη λύση..! Έτρεχα την iNew v3 και ξαφνικά σήμερα μου έβγαλε απανωτά "The process τάδε has stopped working" και γενικά κόλλησε άσχημα, ούτε στο power menu δε μπορούσα να μπώ για να κάνω reboot οπότε βγάζω μπαταρία, την ξαναβάζω και πέφτω σε ένα ωραιότατο κόλλημα στο animation στην αρχή του boot. Δοκίμασα να περάσω backup με το TWRP Recovery (έκδοση 2.4.4) αλλά ενώ ξεκίνησε να το κάνει ξαφνικά βγάζει μήνυμα Failed και στο log λέει "E: unable to mount /system" Κάνοντας τα wipes, πρόσεξα ότι τα κάνει όλα successful αλλά σε όλα στο log βγάζει το ίδιο μήνυμα "E: unable to mount /system" Επίσης δοκίμασα να φλασάρω φρέσκιες ρόμ αλλά και πάλι αποτυγχάνει, βγάζοντας το γνωστό πλέον "E: unable to mount /system". Τι λέτε; Κάηκε καμιά μνήμη; Να δοκιμάσω το unbrick guide ή θα τα κάνω χειρότερα; Επίσης πως μπορώ χωρίς να έχω ρομ, να του περάσω CWM recovery μπας και αυτό δουλεύει; HELP! Edited May 13, 2016 by makdak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 φιλε στη θεση σου θα δοκιμαζα να φλασαρω καμια μαμισια μεσω υπολογιστη...εχει οδηγο στην αρχικη σελιδα...αν πετυχει περνα οποιο backup εχεις με τα καταλληλα wipes Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Γειά σας, έχω σοβαρό πρόβλημα κ ελπίζω να έχει κάποιος σας τη λύση..! Έτρεχα την iNew v3 και ξαφνικά σήμερα μου έβγαλε απανωτά "The process τάδε has stopped working" και γενικά κόλλησε άσχημα, ούτε στο power menu δε μπορούσα να μπώ για να κάνω reboot οπότε βγάζω μπαταρία, την ξαναβάζω και πέφτω σε ένα ωραιότατο κόλλημα στο animation στην αρχή του boot. Δοκίμασα να περάσω backup με το TWRP Recovery (έκδοση 2.4.4) αλλά ενώ ξεκίνησε να το κάνει ξαφνικά βγάζει μήνυμα Failed και στο log λέει "E: unable to mount /system" Κάνοντας τα wipes, πρόσεξα ότι τα κάνει όλα successful αλλά σε όλα στο log βγάζει το ίδιο μήνυμα "E: unable to mount /system" Επίσης δοκίμασα να φλασάρω φρέσκιες ρόμ αλλά και πάλι αποτυγχάνει, βγάζοντας το γνωστό πλέον "E: unable to mount /system". Τι λέτε; Κάηκε καμιά μνήμη; Να δοκιμάσω το unbrick guide ή θα τα κάνω χειρότερα; Επίσης πως μπορώ χωρίς να έχω ρομ, να του περάσω CWM recovery μπας και αυτό δουλεύει; HELP! Φλασαρε με spflash tool. Μόνο αυτό θα σε γλυτώσει. Ακολούθησε τον οδηγό του soda στο μοντακο Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Γειά σας, έχω σοβαρό πρόβλημα κ ελπίζω να έχει κάποιος σας τη λύση..! Έτρεχα την iNew v3 και ξαφνικά σήμερα μου έβγαλε απανωτά "The process τάδε has stopped working" και γενικά κόλλησε άσχημα, ούτε στο power menu δε μπορούσα να μπώ για να κάνω reboot οπότε βγάζω μπαταρία, την ξαναβάζω και πέφτω σε ένα ωραιότατο κόλλημα στο animation στην αρχή του boot. Δοκίμασα να περάσω backup με το TWRP Recovery (έκδοση 2.4.4) αλλά ενώ ξεκίνησε να το κάνει ξαφνικά βγάζει μήνυμα Failed και στο log λέει "E: unable to mount /system" Κάνοντας τα wipes, πρόσεξα ότι τα κάνει όλα successful αλλά σε όλα στο log βγάζει το ίδιο μήνυμα "E: unable to mount /system" Επίσης δοκίμασα να φλασάρω φρέσκιες ρόμ αλλά και πάλι αποτυγχάνει, βγάζοντας το γνωστό πλέον "E: unable to mount /system". Τι λέτε; Κάηκε καμιά μνήμη; Να δοκιμάσω το unbrick guide ή θα τα κάνω χειρότερα; Επίσης πως μπορώ χωρίς να έχω ρομ, να του περάσω CWM recovery μπας και αυτό δουλεύει; HELP! Δοκίμασε να τού φλασάρεις rom μέσω YGDP Tools, έχει οδηγό στην πρώτη σελίδα. Να σου ομολογήσω ότι δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, έχει πέσει επιδημία καμμένων flash τελευταία. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 No.1 feature που θα ψαξω κατα την αγορα του επομενου κινητου:Nα μην εχει κυκλοφορησει στην Ινδια. Οι Κινεζοι ειναι θεοι μπροστα σε αυτα που διαβαζω καθε μερα στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) No.1 feature που θα ψαξω κατα την αγορα του επομενου κινητου:Nα μην εχει κυκλοφορησει στην Ινδια. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Edited May 13, 2016 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) Δοκίμασε να τού φλασάρεις rom μέσω YGDP Tools, έχει οδηγό στην πρώτη σελίδα. Να σου ομολογήσω ότι δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, έχει πέσει επιδημία καμμένων flash τελευταία. Μου θυμίζει φάση inew v3. Πολλοί παλιοί συμφορουμιτες, άλλαξαν τηλέφωνο γι αυτό το λόγο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- No.1 feature που θα ψαξω κατα την αγορα του επομενου κινητου:Nα μην εχει κυκλοφορησει στην Ινδια. Οι Κινεζοι ειναι θεοι μπροστα σε αυτα που διαβαζω καθε μερα στο xda. Πλάκα πλάκα, όσες ρομ πήρα από κινεζικο φόρουμ ήταν αστέρια. Ακόμη και η πρώτη cm12.1 που ανέβασα, ήταν πολύ μπροστά από αυτή του χδα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στην του χδα, ξεφυτρωναν κατι μπαγκς που σε μενα δεν υπήρχαν.... Εδιτ : σήμερα δοκίμασα την χοσπ. Δεν βλέπει τις σιμ.... Ισως φταίει το philz.. Ίσως το πατς α310. Θέλει ψάξιμο. Πάντως, είναι εντυπωσιακή..! Edited May 13, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μου θυμίζει φάση inew v3. Πολλοί παλιοί συμφορουμιτες, άλλαξαν τηλέφωνο γι αυτό το λόγο. Ναι, στα καλά καθούμενα "πεθαίνουν". Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μου θυμίζει φάση inew v3. Πολλοί παλιοί συμφορουμιτες, άλλαξαν τηλέφωνο γι αυτό το λόγο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πλάκα πλάκα, όσες ρομ πήρα από κινεζικο φόρουμ ήταν αστέρια. Ακόμη και η πρώτη cm12.1 που ανέβασα, ήταν πολύ μπροστά από αυτή του χδα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στην του χδα, ξεφυτρωναν κατι μπαγκς που σε μενα δεν υπήρχαν.... Εδιτ : σήμερα δοκίμασα την χοσπ. Δεν βλέπει τις σιμ.... Ισως φταίει το philz.. Ίσως το πατς α310. Θέλει ψάξιμο. Πάντως, είναι εντυπωσιακή..! απ οτι διαβασα το philz που χρησιμοποιουμε δεν δουλευει καλα με τις mm.Θελει η twrp 3+ η την νεα philz που δεν εχουμε. Οσο για τις rom για μενα οι καλυτερες δουλειες βγηκαν απο ρωσους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makdak Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Λοιπόν, - Έκανα άπειρα wipes και προσπάθειες να φλασάρω ρομ και twrp backup, τίποτα. - Φλάσαρα μια original μέσω YGDP, η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά και το κινητό δε πήρε χαμπάρι. - Δοκίμασα να φλασάρω original και με το Coolpad Download Assistant μέσω Fastboot, επίσης ολοκληρώθηκε κανονικά (αν και στην οθόνη στο Fastboot στο τέλος έγραψε "Writing Flash - Checksum error.") και επίσης δεν πήρε χαμπάρι. Τώρα επειδή όλα αυτά δε τα είχα ξανακάνει στο παρελθόν δεν ορκίζομαι ότι τα έκανα και σωστά, πάντως πήρα μήνυμα οτι ολοκληρώθηκαν οπότε τι να πω.. Μετά από όλα αυτά, το κινητό έχει ακόμα custom logo, όπου κολλάει εκεί και δεν προχωράει, καθώς και TWRP. Στο TWRP πλέον όταν κάνω wipes μου λέει "unable to mount '/cache" "unable to mount '/data" "unable to mount '/system" "unable to mount internal storage" Τέλος, στον File Explorer του TWRP, μπορώ να δώ κανονικά τα περιεχόμενα του internal storage και μοιάζει σαν να έχει κανονικά περασμένη ρομ, δηλαδή έχει όλα τα κλασσικά folders με τα περιεχόμενά τους μέσα. Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγω είναι ότι τα κακάρωσε η μνήμη και ενώ μπορεί να τη διαβάσει (εν μέρει), δε μπορεί να γράψει/σβήσει τίποτα, αλλά είμαι και λίγο άσχετος, μπορεί να κάνω και λάθος. Όποιος συμφορουμίτης έχει όρεξη και διάθεση ευχαρίστως να του το δώσω να δοκιμάσει μήπως καταφέρει τίποτα.. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά, καλό ήταν το coolpadάκι όσο κράτησε (κλαψ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Λοιπόν, - Έκανα άπειρα wipes και προσπάθειες να φλασάρω ρομ και twrp backup, τίποτα. - Φλάσαρα μια original μέσω YGDP, η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά και το κινητό δε πήρε χαμπάρι. - Δοκίμασα να φλασάρω original και με το Coolpad Download Assistant μέσω Fastboot, επίσης ολοκληρώθηκε κανονικά (αν και στην οθόνη στο Fastboot στο τέλος έγραψε "Writing Flash - Checksum error.") και επίσης δεν πήρε χαμπάρι. Τώρα επειδή όλα αυτά δε τα είχα ξανακάνει στο παρελθόν δεν ορκίζομαι ότι τα έκανα και σωστά, πάντως πήρα μήνυμα οτι ολοκληρώθηκαν οπότε τι να πω.. Μετά από όλα αυτά, το κινητό έχει ακόμα custom logo, όπου κολλάει εκεί και δεν προχωράει, καθώς και TWRP. Στο TWRP πλέον όταν κάνω wipes μου λέει "unable to mount '/cache" "unable to mount '/data" "unable to mount '/system" "unable to mount internal storage" Τέλος, στον File Explorer του TWRP, μπορώ να δώ κανονικά τα περιεχόμενα του internal storage και μοιάζει σαν να έχει κανονικά περασμένη ρομ, δηλαδή έχει όλα τα κλασσικά folders με τα περιεχόμενά τους μέσα. Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγω είναι ότι τα κακάρωσε η μνήμη και ενώ μπορεί να τη διαβάσει (εν μέρει), δε μπορεί να γράψει/σβήσει τίποτα, αλλά είμαι και λίγο άσχετος, μπορεί να κάνω και λάθος. Όποιος συμφορουμίτης έχει όρεξη και διάθεση ευχαρίστως να του το δώσω να δοκιμάσει μήπως καταφέρει τίποτα.. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά, καλό ήταν το coolpadάκι όσο κράτησε (κλαψ!) Φλασαρε με spflash tool. Μόνο αυτό θα σε γλυτώσει. Ακολούθησε τον οδηγό του soda στο μοντακο 2) Soda's Factory Rom 015 Flash Tutorial & Tools (tested): http://www.modaco.com/forums/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makdak Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Τελικά δοκίμασα με spflash tool (μου έβγαζε συνέχεια ένα error μόλις γινόταν κόκκινη η μπάρα "BROM ERROR : S_BROM_CMD_JUMP_DA_FAIL (2035)" όπως έγραφε κάποιος και στο ισπανικό φόρουμ αλλά μετά από άπειρες προσπάθειες και δοκιμάζοντας όλους τους συνδυασμούς πλήκτρων κλπ τελικά το δέχτηκε, κιτρίνισε και η μπάρα και η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά. Ωστόσο το κινητό και πάλι δεν πήρε χαμπάρι.. :( Έτσι δοκίμασα και το MemoryTest μέσα από το spflashtools το οποίο μου έβγαλε το παρακάτω report: ============ Memory Detection Report =========== Internal RAM: Size = 0x00020000 (128KB) External RAM: Type = DRAM Size = 0x40000000 (1024MB/8192Mb) NAND Flash: ERROR: NAND Flash was not detected! EMMC: EMMC_PART_BOOT1 Size = 0x0000000000400000(4MB) EMMC_PART_BOOT2 Size = 0x0000000000400000(4MB) EMMC_PART_RPMB Size = 0x0000000000400000(4MB) EMMC_PART_GP1 Size = 0x0000000000000000(0MB) EMMC_PART_GP2 Size = 0x0000000000000000(0MB) EMMC_PART_GP3 Size = 0x0000000000000000(0MB) EMMC_PART_GP4 Size = 0x0000000000000000(0MB) EMMC_PART_USER Size = 0x00000001d2000000(7456MB) ============ RAM Test ============ Data Bus Test: [D0] [D1] [D2] [D3] [D4] [D5] [D6] [D7] [D8] [D9] [D10] [D11] [D12] [D13] [D14] [D15] [D16] [D17] [D18] [D19] [D20] [D21] [D22] [D23] [D24] [D25] [D26] [D27] [D28] [D29] [D30] [D31] OK!! Address Bus Test: [A1] [A2] [A3] [A4] [A5] [A6] [A7] [A8] [A9] [A10] [A11] [A12] [A13] [A14] [A15] [A16] [A17] [A18] [A19] [A20] [A21] [A22] [A23] [A24] [A25] [A26] [A27] [A28] [A29] OK!! RAM Pattern Test : Writing ... OK!! Increment/Decrement Test: Writing... OK!! ============ NAND Test ============ SKIP! NAND Flash was not detected! ============ EMMC Test ============ Μόλις έιδα το NAND Flash: ERROR: NAND Flash was not detected! το πήρα απόφαση ότι μας άφησε χρόνους το κινητάκι. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά! Να προσέχετε τα κινητά σας και να μη βάλετε ΠΟΤΕ την iNew v3 και όσοι την έχετε να τη βγάλετε γιατί μάλλον αυτή είναι ο ένοχος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Μου φαίνεται δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχει rom που χαλάει τη flash αλλά όλα είναι πιθανά. Η συσκευή δυστυχώς έχει πεθάνει, μόνο για ανταλλακτικά. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Inew v3....! Χμμμ, Κάτι τέτοιο είχε πάθει μια ομονυμη συσκευή πριν 4 χρόνια. Βέβαια, ο φίλος, τότε, είχε δοκιμάσει να Φλασαρει την 1.0.4 εργοστασιακή και έπεσε σε μπλακουτ της ΔΕΗ. Μου έστειλε το inew V3 του , αλλά δεν μπόρεσα να το σώσω. Θυμάμαι τα ιδια μου έβγαζε.... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) ERROR: NAND Flash was not detected! το πήρα απόφαση ότι μας άφησε χρόνους το κινητάκι. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά! Να προσέχετε τα κινητά σας και να μη βάλετε ΠΟΤΕ την iNew v3 και όσοι την έχετε να τη βγάλετε γιατί μάλλον αυτή είναι ο ένοχος.. 1.Aν ειχες ενα backup της NAND σου ισως μπορουσες να το επαναφερεις με καποιον τροπο (δεν το εχω ψαξει ποτε γιατι δεν μου χρειαστηκε).Η nand σου εχει σβηστει,δεν υπαρχει αλλο προβλημα.Restore καποιου backup σου δοκιμασες? (Και με twrp και με cwm) 2.Καμια σχεση αυτο που λες για την iNew rom.Εκτος του οτι ειναι ισως η καλυτερη rom που εχουμε πετυχει τοσα χρονια (παιζει να την ειχα πανω κανα 6μηνο με αριστη λειτουργια) μια rom δεν μπορει να σου σβησει την nand μονη της.Αν μπορεις να μας πεις με ποιον τροπο θα μπορουσε να γινει αυτο πες τον,αλλιως μιλαμε για δρακους και φαντασματα..! Edited May 14, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 1.Aν ειχες ενα backup της NAND σου ισως μπορουσες να το επαναφερεις.Η nand σου εχει σβηστει με καποιο τροπο,δεν υπαρχει αλλο προβλημα. Να ρωτησω κάτι πανω σε αυτό, υπάρχει δυνατότητα να δημιουργηθεί ενα τέτοιο backup απο κάποιον και να υπάρξει εδώ, μια και τα κρούσματα είναι πολλά?:confused: Ή αποκλειστικά πρέπει να είναι μόνο για το συγκεκριμένο τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Να ρωτησω κάτι πανω σε αυτό, υπάρχει δυνατότητα να δημιουργηθεί ενα τέτοιο backup απο κάποιον και να υπάρξει εδώ, μια και τα κρούσματα είναι πολλά?:confused: Ή αποκλειστικά πρέπει να είναι μόνο για το συγκεκριμένο τηλέφωνο? πραγματικα δεν το χω ψαξει.Το ενα θεμα ειναι να δημιουργηθει και το αλλο θεμα ειναι να βρεις πως αυτο το image που εχεις θα γινει paste στην NAND. Ισως γινεται απλα μεσω twrp/cwm. Στο παλιο μου Huawei αυτο γινοταν πολυ απλα,αλλα εκει η διαδικασια ηταν πολυ διαφορετικη,στο δικο μας δεν γινεται ετσι. Λογικα θα κανει ενα image για ολους γιατι μετα θα μπορεις να κανεις restore την NVram σου αρα και τα imei σου (αν την εχεις κρατησει backup),που νομιζω ειναι το μονο διαφορετικο που εχουν τα τηλεφωνα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts