Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθω να περασω την Algo rom μεσω twrp recovery αλλα μου βγαζει error executing updater binary in ....zip.

Εχω κανει 2 φορες wipe (cache,dalvik case,system,data,internal storage τα τικαρω ολα ταυτοχρονα) αλλα τιποτα.

Kαι εμένα το ίδιο μου έκανε κάνε repair το δισκο και ξαναπροσπάθησε

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Kαι εμένα το ίδιο μου έκανε κάνε repair το δισκο και ξαναπροσπάθησε

Μολις κανετε τα wipes καντε μια επανεκκινηση στο recovery και φλασαρετε κατεθειαν το zip.

Τελικα με 2 wipe ολα τα παραπανω,και 2 reboot εγκατασταθηκε κανονικα.Εξαιρετικη ρομ!

Eυχαριστω για την βοηθεια.

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

εδω> http://www.needrom.com/download/xtremevanilla-v1-performance-as-fast-as-hell/

βλεπω οτι η xtremevanilla την εχει ανεβασει 25/2/15, λετε να την εχει κανει repack με διορθωσεις?

enjoy your life...:p

εδω> http://www.needrom.com/download/xtremevanilla-v1-performance-as-fast-as-hell/

βλεπω οτι η xtremevanilla την εχει ανεβασει 25/2/15, λετε να την εχει κανει repack με διορθωσεις?

Ειναι repack και σε λιγο αναμενεται η V3.

Ειναι repack και σε λιγο αναμενεται η V3.

αυτη ειναι ενταξει σε σχεση με την προηγουμενη? την εβαλες?

να την κατεβασω η δεν αξιζει ο κοπος?

να περιμενουμε την v3...και ποτε περιπου?

Φυσικά και αξίζει, μπας και έχει βελτιωθεί και η ποιότητα στις φωτογραφίες της.

Για το πότε, ...ότι ξέρεις ξέρουμε και οι υπόλοιποι. Συνήθως η τελευταία ενημέρωση είναι από την σελίδα της στο facebook.

Εγω εχω εδω και καιρο την V2 και δεν εχω κανενα προβλημα.Λιγο οι φωτο το βραδυ εχουν θεμα αλλα δεν μπορω να πω οτι εχει προβλημα.Φυσικα και αξιζει να την βαλεις.Εκτος και αν περιμενεις την V3 η οποια θα βγει περιπου στα μεσα Μαρτιου οταν θα τελιωσει ο πιτσιρικας τις εξετασεις.

Εγω εχω εδω και καιρο την V2 και δεν εχω κανενα προβλημα.Λιγο οι φωτο το βραδυ εχουν θεμα αλλα δεν μπορω να πω οτι εχει προβλημα.Φυσικα και αξιζει να την βαλεις.Εκτος και αν περιμενεις την V3 η οποια θα βγει περιπου στα μεσα Μαρτιου οταν θα τελιωσει ο πιτσιρικας τις εξετασεις.

και εγω αυτην εχω απο 3/2/15 που την ειχα κατεβασει, αλλα επειδη ειδα ημερ.25/2/15 ειπα οτι πρεπει να την εχει κανει repack, χωρις bugs..

Τελικά έβαλα την EMUI 3.0 και την βλέπω πολύ ωραία!!

Το μόνο που αντιμετώπησα προς το παρών είναι ότι για κάποιο λόγο δεν λειτουργούν τα capacitive buttons...

Έχουμε καμιά εξήγηση/fix?

Αυτή που έβαλες δεν είναι καλή, την έχω δοκιμάσει παλιότερα.

Βάλε αυτή που είναι σίγουρα πολύ καλή και τσεκαρισμένη.

EMUI 3.0 262 by Fireteam

http://rfilea-2014.7to.cn/A/2D/45/Coolpad_8297W_EMUI3.0_B262_7TO_KitKat4.4.zip

ή για δοκιμή την EMUI 3.0 262 by ATX

http://www.modaco.com/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/?p=2252046

Παιδια τα φωτα σας please !!

Εχω την ρομ του Algorythm,ξαφνικα σημερα το πρωι μολις πατησα το μενου για να μπω στις εφαρογες εμφανιστηκε ενα λευκο πλαισιο κατι σαν φοντο και αυτο γινετε σε ολες τις σελιδες ενω πρωτα υπηρχε το wallpaper το οποιο μολις εμπαινα στο μενου απλα γινοταν λιγο πιο αχνο.τις εφαρμογες τις βλεπω κανονικα απλα υπαρχει αυτο το λευκο πλαισιο απο πισω που ειναι αθλιο.Επισης και στο desktop το Google που εχει εγινε και αυτο λευκο.Ισως να πειραχτηκε καποια ρυθμηση γιατι το σκαλιζε η κοπελα μου,αλλα τα εχω ψαξει ολα και δεν εβγαλα ακρη.Δυστηχως δεν μπορω να το εξηγησω σε πιο android γλωσσα...

Ευχομαι καποιος να ξερει κατι..

Εχω την ρομ του Algorythm,ξαφνικα σημερα το πρωι μολις πατησα το μενου για να μπω στις εφαρογες εμφανιστηκε ενα λευκο πλαισιο κατι σαν φοντο και αυτο γινετε σε ολες τις σελιδες ενω πρωτα υπηρχε το wallpaper το οποιο μολις εμπαινα στο μενου απλα γινοταν λιγο πιο αχνο.τις εφαρμογες τις βλεπω κανονικα απλα υπαρχει αυτο το λευκο πλαισιο απο πισω που ειναι αθλιο.Επισης και στο desktop το Google που εχει εγινε και αυτο λευκο.Ισως να πειραχτηκε καποια ρυθμηση γιατι το σκαλιζε η κοπελα μου,αλλα τα εχω ψαξει ολα και δεν εβγαλα ακρη.Δυστηχως δεν μπορω να το εξηγησω σε πιο android γλωσσα...

πρεπει να εχεις κανει.. επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων

με ποια ρομ εισαι?

edit, τωρα ειδα οτι εισαι με algorom,δεν ξερω αν το κανει σ'αυτην,παντως σε καποιες αλλες το κανει..ασπριζει τα μενου

Edited by foxkel

Αυτό μου έκανε και εμένα η xtreme vanilla πριν λιγες μέρες.Αλλαξα launcher(nova γκοχου γκουχου εκδοση)και δεν μου ξαναπαρουσιάστηκε.Δεν ξέρω αμα έτυχε αλλά έστρωσε.

έχω κάτι θεματακια με Google maps... κάπου είχες αναφέρει για άλλη έκδοση.... δεν το βρίσκω με αναζήτηση..... έχεις κάνα link?

Βαλε maps έκδοση 8.χχχ

Καιμην ααναβαθμίσεις σε 9

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

έβαλα την s5.... δεν συγχρονίζει το calendar, κολλάει το Google maps, κατά τα άλλα μια χαρά

Σχετικα με το calendar, σήμερα το ανακάλυψα κι εγω...

Βασικά, δεν βρισκω πουθενά calendar για συγχρονισμό.

Επίσης, και άλλο ημερολόγιο που δοκίμασα, πάλι δεν συγχρονίζει με αυτό της Google.

Μαλλον εχει να κανει με το γεγονός οτι η Samsung εχει δικο της ημερολογιο, το s planner.

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Αυτή που έβαλες δεν είναι καλή, την έχω δοκιμάσει παλιότερα.

Βάλε αυτή που είναι σίγουρα πολύ καλή και τσεκαρισμένη.

EMUI 3.0 262 by Fireteam

http://rfilea-2014.7to.cn/A/2D/45/Coolpad_8297W_EMUI3.0_B262_7TO_KitKat4.4.zip

ή για δοκιμή την EMUI 3.0 262 by ATX

http://www.modaco.com/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/?p=2252046

Οκ θα την δοκιμάσω. Αν και αυτή που έβαλα πάει σφαίρα :)

Να κάνω 2 ερωτησούλες:

1) Επειδή έχω αγορασμένο Nova Launcher, αλλα μ αρέσει πολύ το γραφικό περιβάλλον EMUI/MiUI μπορώ κάπως να περάσω τη διάταξη και τις ρυθμίσεις που έχω από Nova σε αυτόν της EMUI? Κι αν ναι, πως?

2) Είχα πάρει backup εφαρμογών με Titanium, αλλά μάλλον αποθηκεύτηκαν στο Internal, κ επειδη το έκανα wipe, χάθηκε το backup... Μπορώ να ορίσω κάπως να αποθηκέυεται το backup στην SD?

Ευχαριστω :)

Edit: Έβαλα την EMUI Fireteam, και βλέπω πολυ κινεζιά μέσα... Ακόμα και το AppCenter (που φαντάζομαι είναι το αντίστοιχο PlayStore) είναι όλα στα κινέζικα...

Edit2: Έβαλα την MiUi 5.2.27v2, είχα ήδη απενεργοποιήσει το PIN στην 2η κάρτα και τώρα είναι όλα καλά, εκτός από το ότι έχει χαθεί το root... Μπορώ κάπως να το κάνω?

Edited by ObiGoSu

Αυτό μου έκανε και εμένα η xtreme vanilla πριν λιγες μέρες.Αλλαξα launcher(nova γκοχου γκουχου εκδοση)και δεν μου ξαναπαρουσιάστηκε.Δεν ξέρω αμα έτυχε αλλά έστρωσε.

Εχω βρει το Nova launcer στο play store αλλα αυτο το γκουχου version δεν βρισκω,μου βγαζει μονο με αριθμους τις εκδοσεις,π.χ 3.1,3.0,3.0.2,3.0.1 κτλ κτλ.υπαρχει καποιο λινκ??

Να κάνω 2 ερωτησούλες:

1) Επειδή έχω αγορασμένο Nova Launcher, αλλα μ αρέσει πολύ το γραφικό περιβάλλον EMUI/MiUI μπορώ κάπως να περάσω τη διάταξη και τις ρυθμίσεις που έχω από Nova σε αυτόν της EMUI? Κι αν ναι, πως?

2) Είχα πάρει backup εφαρμογών με Titanium, αλλά μάλλον αποθηκεύτηκαν στο Internal, κ επειδη το έκανα wipe, χάθηκε το backup... Μπορώ να ορίσω κάπως να αποθηκέυεται το backup στην SD?

Edit: Έβαλα την EMUI Fireteam, και βλέπω πολυ κινεζιά μέσα... Ακόμα και το AppCenter (που φαντάζομαι είναι το αντίστοιχο PlayStore) είναι όλα στα κινέζικα...

Edit2: Έβαλα την MiUi 5.2.27v2, είχα ήδη απενεργοποιήσει το PIN στην 2η κάρτα και τώρα είναι όλα καλά, εκτός από το ότι έχει χαθεί το root... Μπορώ κάπως να το κάνω?

Titanium backup πας κύριο μενού,προτιμήσεις, θέση του φακελου αντιγράφων ασφάλειας, εύρεση!..για την κινεζια διαεγραψε/πάγωσε με το titanium ότι νομίζεις

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω βρει το Nova launcer στο play store αλλα αυτο το γκουχου version δεν βρισκω,μου βγαζει μονο με αριθμους τις εκδοσεις,π.χ 3.1,3.0,3.0.2,3.0.1 κτλ κτλ.υπαρχει καποιο λινκ??

Δοκίμασε έναν άλλο launcher για αρχή μήπως γίνει...πχ apex η Nova free.

Αμα το γκουγκλαρεις θα βρεις ευκολα γκουχου εκδοση.

Αμα το γκουγκλαρεις θα βρεις ευκολα γκουχου εκδοση.

το εχω κανει αυτο αλλα δεν μου βγαζει τιποτα,αν σου ειναι ευκολο στηλε μου ενα λινκ

Έβαλα την MiUi 5.2.27v2, είχα ήδη απενεργοποιήσει το PIN στην 2η κάρτα και τώρα είναι όλα καλά, εκτός από το ότι έχει χαθεί το root... Μπορώ κάπως να το κάνω?

Τα θέματα που είχε ο miui launcher που δεν σε άφηνε να βάλει ήχο κλήσης κλπ φτιάχτηκαν;

Αν θες πες μας 2-3 καλά και κακά πραγματα που εντοπισες σε σύγκριση με την την προιγουμενη έκδοση

Να κάνω 2 ερωτησούλες:

Δεν εχει χαθει το root. Απλα δεν ειναι οπως στις aosp. Πηγαινεις κεντρο ασφαλειας/Δικαιωματα/Προνομια root και ενεργοποιεις οποια εφαρμογη θες.

Τα θέματα που είχε ο miui launcher που δεν σε άφηνε να βάλει ήχο κλήσης κλπ φτιάχτηκαν;

Αν θες πες μας 2-3 καλά και κακά πραγματα που εντοπισες σε σύγκριση με την την προιγουμενη έκδοση

Έχουν διορθωθεί τα προβλήματα με τους ήχους. Δεν μπορώ να πω ότι είναι τόσο σφαιράτη όσο οι aosp εντάξει αλλά είναι από τις πρώτες ρομ με γραφικά που είναι τόσο stable και με ενδιαφέρον από τον developer για αναβαθμίσεις.

Παιδια επειδη μου εσπασε η οθονη, εχετε να μου προτεινετε καποιο μαγαζι ή πωλητη απο aliexpress για να παραγγειλω μια?
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.