mixanikosgr Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) το dm marking system τι είναι πως θα ανοίξω το dial pad? Δεν το ξέρω. Απεγκατέστησε τους άλλους usb drivers, θα τους δεις μέσω του προγράμματος USBDeview http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html ξαναβάλε μόνο του κινητού και ξαναδοκίμασε τον 1ο τρόπο όχι μόνο από cmd των windows αλλα και από το τερματικό adb του MTKdroidTools δες και εδώ για άλλον driver http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/adb-fb-apx-driver-universal-naked-t2513339 http://developer.android.com/sdk/win-usb.html Edited February 20, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 επίσης εγκαταστήστε και το http://pdanet.co/a/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Δεν το ξέρω. Απεγκατέστησε τους άλλους usb drivers, θα τους δεις μέσω του προγράμματος USBDeview http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html ξαναβάλε μόνο του κινητού και ξαναδοκίμασε τον 1ο τρόπο όχι μόνο από cmd των windows αλλα και από το τερματικό adb του MTKdroidTools δες και εδώ για άλλον driver http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/adb-fb-apx-driver-universal-naked-t2513339 http://developer.android.com/sdk/win-usb.html το έφτιαξα ευχαριστώ πολύ όλους και εσένα mixanikosgr χρησιμοποίησα την μέθοδο soda rom από modaco και έφτιαξε το θέμα από ότι κατάλαβα είναι ότι flasara το recovery4.img από needrom χωρίς να αλλάξω όνομα... και δημιούργησε πρόβλημα τρελόοο παίδεμα 12 ώρες... πέρασα s5 ρομ αλλά το θέμα είναι ότι δεν λειτουργεί το play store αλλά έχω recovery και root xexe ;) Edited February 21, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dokimos00 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ξέρει κάποιος από που μπορώ να κατεβάσω την Xtreme Vanilla? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καλημέρα. Έχω πρόβλημα με force close στο Soundhound και επίσης δεν φορτώνει το Shazam (κολλάει στον κινούμενο κύκλο στην αρχή). Είμαι με την MIUI (V5 του emjot). Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ξέρει κάποιος από που μπορώ να κατεβάσω την Xtreme Vanilla? vanilla 100 φορές το έχουμε γράψει το link:cry: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 και η vanilla δεν ειναι 4.4.2 ειναι 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 vanilla 100 φορές το έχουμε γράψει το link:cry: από ποιότητα κάμερας τι λέει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) παιδια ποια ρομ τελικα μπορει να μεταφερουμε τα παιχνιδια και τις εφαρμογες στην sd?μιας και λεει ο φιλος πριν σε μηνυμα μου οτι οι 4.4 και μετα δεν εχουν την επιλογη αυτη.για μενα ειναι ενα θεμα για να αλλαξω ρομ. να συμπληρωσω οτι του leak αποθηκευε κανονικα στην sd οποτε μαλλον δεν ισχύει κατι τετοιο.καποιος καποια πρόταση? Edited February 22, 2015 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 το έφτιαξα ευχαριστώ πολύ όλους και εσένα mixanikosgr χρησιμοποίησα την μέθοδο soda rom από modaco και έφτιαξε το θέμα από ότι κατάλαβα είναι ότι flasara το recovery4.img από needrom χωρίς να αλλάξω όνομα... και δημιούργησε πρόβλημα τρελόοο παίδεμα 12 ώρες... πέρασα s5 ρομ αλλά το θέμα είναι ότι δεν λειτουργεί το play store αλλά έχω recovery και root xexe ;) Θέλει jb gapps η s5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Θέλει jb gapps η s5... gapps-jb-20130813-signed.zip αυτά πέρασα τα βρήκα από το forum από μπαταρία καλά; από κινεζιές τις κάνω απεγκατάσταση ολές; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 gapps-jb-20130813-signed.zip αυτά πέρασα τα βρήκα από το forum από μπαταρία καλά; από κινεζιές τις κάνω απεγκατάσταση ολές; Εγώ έχω αυτή την ρομ αρκετό καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημενος...μπαταρία, κάμερα,σε γενικές γραμμές όλα τέλεια!κινεζιες έσβησα ότι δεν μου χρειάζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) από ποιότητα κάμερας τι λέει; Προσωπική μου κατάταξη: 1. S5 by liutao 2. Maucat 3. A310 nitro canvas v3 & CoolUi 4.4 4. Α310 Χtreme vanilla v2 5. CoolUi 4.2 Edited February 21, 2015 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Παιδιά στην xtreme vanilla δουλεύει η art? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Προσωπική μου κατάταξη: 1. S5 by liutao 2. Maukat 3. A310 canvas v3, coolUi 4.4 4. Vanilla 5. CoolUi 4.2 θα μείνω με s5 θα φτιάξω τα gapps και μόλις είναι έτοιμο το κιν θα ανεβάσω φωτος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Ψάχνοντας πισω στο φόρουμ αλλά καθ στο μοδακο, εχω ποσταρει εκτενή λινκς συγκριτικων φωτο της s5 που εχω τωρα, με διαφορες εφαρμογές κάμερας. Μέχρι στιγμής η lgcamera 7.0pro, δινει το καλύτερο αποτέλεσμα τοσο σε φωτο οσο και βίντεο... Τα 21 mpixel, επιλογη, της S5, δεν εχουν αντίπαλο σε καμία ρομ 4. 4. Χ. Οι δε φωτογραφίες της, χτυπανε στα ίσια την ορίτζιναλ s5, με ενδεικτικο μέγεθος αρχειου γυρω στα 9 με 11 megabytes κατω απο οποιεσδήποτε συνθήκες ληψης.... Edited February 21, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Το μόνο που με κρατάει να δοκιμάσω την s5 (4.2) είναι το flat style colored bars. Δεν υποστηρίζει 4.2 και το tinted status bars που υποστηρίζει έχει μείνει λίγο πίσω στα material apps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Φωτο με vanilla rom,τραβηγμενη με a better στα 13.3 Edited February 21, 2015 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Φωτο με vanilla rom,τραβηγμενη με a better στα 13.3 Ωρα να δοκιμασω την vanilla.. ;) Εδιτ Ακυρο... Προς το παρόν... Αρνητικά σχόλια στο μοδακο για φωτο... Αν δεν σου κανει κοπο, ανέβασε ανάλογο σοτ σε απόλυτο σκοταδι μονο με φλας. (με iso μεγαλύτερο του 1200) Edited February 21, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ωρα να δοκιμασω την vanilla.. ;) Εδιτ Ακυρο... Προς το παρόν... Αρνητικά σχόλια στο μοδακο για φωτο... Εμένα μου φαίνεται ότι υστερεί σε χαμηλό φωτισμό χωρίς φλας αρκετά σε σχέση με την maucat (που χρησιμοποιώ) και σίγουρα σε σχέση με την S5. Αν δεν βαριέσαι δοκίμασε, γιατί εσύ είσαι πολύ πιο "ψείρας" στις συγκρίσεις!! και η άποψή σου ...βαρύνουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ωρα να δοκιμασω την vanilla.. ;) Εδιτ Ακυρο... Προς το παρόν... Αρνητικά σχόλια στο μοδακο για φωτο... Αν δεν σου κανει κοπο, ανέβασε ανάλογο σοτ σε απόλυτο σκοταδι μονο με φλας. (με iso μεγαλύτερο του 1200) Αυτο που ζητησες Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Σ ευχαριστω, σουζουκη Με a better camera βγαζει στα 1080 απ ευθείας ή θέλει κολπο? Επισης, βγάζει σε mp4 ή μονο 3gp? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Σ ευχαριστω, σουζουκη Με a better camera βγαζει στα 1080 απ ευθείας ή θέλει κολπο? Επισης, βγάζει σε mp4 ή μονο 3gp? Σε mp4 αλλα θελει το media_profiles.xml Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Οθόνη, αυτονομία? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Οθόνη, αυτονομία? Με 50% 3 ώρες οθόνη είναι καλουτσικα πιστεύω. [ATTACH]57266[/ATTACH][ATTACH]57267[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts