Christos_Tz Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) ευχαριστω!Μηπωs ξερουμε δω στο Πλαισιο αν πουλανε τετοια ανταπτορακια? Edited December 30, 2014 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Ακολουθησα τον οδηγο που λεει στην σελιδα 582 για να περασω την ρομ του algorithm αλλα εκει που παω να κανω recovery update μεσω mobileuncle κανει επανεκινηση κανονικα το κινητο. Οχι σε recovery. Μηπως εχετε εσεις το recovery.img ευκαιρο;Το δοκιμασα αρκετες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Μήπως γίνεται να αλλάξω χρωμα στο πως φαινεται το wifi, και οι δυο καρτες sim καθώς και η μπαταρια? Τώρα είναι ασπρα ολα.. Χρησιμοποιώ την algo rom. Στην jonzalvo είχα μπλε wifi και μπλε-πορτοκαλι για τις sim... Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsad92 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 ευχαριστω!Μηπωs ξερουμε δω στο Πλαισιο αν πουλανε τετοια ανταπτορακια? Δεν νομίζω.Πωλούνται σαν σετ μαζί με την μνήμη. Παράθεση AOSP KK V3REPACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) Δεν νομίζω.Πωλούνται σαν σετ μαζί με την μνήμη. Πρεπε να στειλει ακι ενα ρημαδοανταπτορακι το vickmail..ε ρε ****τ τα υπουργεια μαs.. Δεν υπάρχουν πολιτικές εφαρμογών Superuser Οταν κλικαρω πανω στο superuser εικονιδιο,,,πωs τσεκαρω οτι ειναι root το τηλεφωνο ρε παιδια?- Edited December 30, 2014 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 ευχαριστω!Μηπωs ξερουμε δω στο Πλαισιο αν πουλανε τετοια ανταπτορακια? Για να κάνεις πιο άμεσα κι εύκολα τη δουλειά σου, πάρε αυτό: http://www.e-shop.gr/kingston-fcr-mrg2-micro-sd-reader-gen-2-p-PER.553994. Απευθείας microSD-to-USB, τιμή ξεφτίλα και όχι 347 αντάπτορες μέχρι να βγει USB... :) Μάλλον έχεις κοντά πλαίσιο ε; Με μια γρήγορη ματιά, δεν είχε κάτι τέτοιο. Και να έχει θα είναι στάνταρ υπερκοστολογημένο. Πάνω από 2 ευρώ δε λέει να δώσεις για τον παραπάνω adapter. Πωπω το καρφάκι για τo mini jack port είναι έλεος, καρακιτσαριό. Τώρα που το είδα στη φωτο σου κατάλαβα ότι μου έστειλαν κι εμένα (δεν είχα ανοίξει καν το σακουλάκι με αυτό και την άλλη χαζομάρα μέσα). Και το άλλο είναι stand είπαμε; Όποιος μου πει 1ος (με φωτο ε :P) πως χρησιμεύει, θα του στείλω Αη Βασίλη με δώρα στο σπίτι. Και κάτι άλλο... Ξενέρωσα λίγο γμτ, είδα τώρα τιμή στο vickmall 150, έπεσε αρκετά. 174 (μαζί με την Mofi Leather Case -μάπα τελικά) το πήρα αρχές του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Μήπως γίνεται να αλλάξω χρωμα στο πως φαινεται το wifi, και οι δυο καρτες sim καθώς και η μπαταρια? Τώρα είναι ασπρα ολα.. Χρησιμοποιώ την algo rom. Στην jonzalvo είχα μπλε wifi και μπλε-πορτοκαλι για τις sim... Ευχαριστω! Θέλει xposed framework και κατέβασμα απο εκεί το gravitybox. Μόλις το εκανα και έχω πάθει πλάκα με το τι μπορείς να κανεις απο εκει(και είμαι και άσχετος)! Όλα μέχρι στιγμής δουλεύουν άψογα. Για πείτε να δοκιμασω κανένα module(έτσι δεν τα λεν αυτά τα νταβουλια :p !). Α!Είμαι με Algorithm rom :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Και κάτι άλλο... Ξενέρωσα λίγο γμτ, είδα τώρα τιμή στο vickmall 150, έπεσε αρκετά. 174 (μαζί με την Mofi Leather Case -μάπα τελικά) το πήρα αρχές του μήνα. Τώρα το έριξαν φίλος....χτες ..... εγώ πήγα να παραγγείλω το 3ο προχθές και δεν πρόλαβα λόγω δουλειάς....μπήκα χτες βράδυ να το αγοράσω και είδα την νέα τιμή και το πήρα μ αυτήν στα 150 δολλάρια....εντάξει,γίνονται αυτά...που να ξέρεις !..... πωs τσεκαρω οτι ειναι root το τηλεφωνο ρε παιδια?- Κατέβασε το root checker από το play store και κάνε check.....αν σου βγάλει με πράσινα γράμματα "access granted".....είσαι οκ. Αλλιως θα σου βγάλει με κόκκινα γράμματα..."no root access". Εγώ πάντως δοκίμασα πολλά (Iroot-Vroot-framaroot) χωρίς επιτυχία......ΜΟΝΟ με το RootGenius_en δούλεψε και έγινε εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Για να κάνεις πιο άμεσα κι εύκολα τη δουλειά σου, πάρε αυτό: http://www.e-shop.gr/kingston-fcr-mrg2-micro-sd-reader-gen-2-p-PER.553994. Απευθείας microSD-to-USB, τιμή ξεφτίλα και όχι 347 αντάπτορες μέχρι να βγει USB... :) Μάλλον έχεις κοντά πλαίσιο ε; Με μια γρήγορη ματιά, δεν είχε κάτι τέτοιο. Και να έχει θα είναι στάνταρ υπερκοστολογημένο. Πάνω από 2 ευρώ δε λέει να δώσεις για τον παραπάνω adapter. Πωπω το καρφάκι για τo mini jack port είναι έλεος, καρακιτσαριό. Τώρα που το είδα στη φωτο σου κατάλαβα ότι μου έστειλαν κι εμένα (δεν είχα ανοίξει καν το σακουλάκι με αυτό και την άλλη χαζομάρα μέσα). Και το άλλο είναι stand είπαμε; Όποιος μου πει 1ος (με φωτο ε :P) πως χρησιμεύει, θα του στείλω Αη Βασίλη με δώρα στο σπίτι. Και κάτι άλλο... Ξενέρωσα λίγο γμτ, είδα τώρα τιμή στο vickmall 150, έπεσε αρκετά. 174 (μαζί με την Mofi Leather Case -μάπα τελικά) το πήρα αρχές του μήνα. Εγω ξενερωσα με τα δωρα τους!η σιλικονη ηταν ολο μπιμπικια απο πισω,η ζελατινα ηταν αθλια με το που την εβαλα ειχε δυο φουσκαλες και την εβγαλα!ευτυχως εχω το σταν :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Ακολουθησα τον οδηγο που λεει στην σελιδα 582 για να περασω την ρομ του algorithm αλλα εκει που παω να κανω recovery update μεσω mobileuncle κανει επανεκινηση κανονικα το κινητο. Οχι σε recovery. Μηπως εχετε εσεις το recovery.img ευκαιρο;Το δοκιμασα αρκετες φορες. Αν έβαλες τη CWM 6.0.3.0 δεν δουλεύει σε όλες τις συσκευές. Βάλε τη CWM 6.0.5.0 και θα είναι εντάξει. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Παμε για Εδω..ευχαριστω!http://www.e-shop.gr/kingston-fcr-mrg2-micro-sd-reader-gen-2-p-PER.553994 Ετρεξα το Root Checker με το logo ρομποτακι εβγαλε Root Granted με πρασσινα Γραμματα..Ευχαριστω πολυ παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Επειδη δοκιμασα πολλες απο αυτες που λεει ο mixanikosgr στην σελιδα 533 και τον ευχαριστω, μονο η twrp 2.6.0 δουλεψε. Πηρα back up αυτα που ειχε τικαρει απο μονο του. Εγω απλα εκανα slide. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Θέλει xposed framework και κατέβασμα απο εκεί το gravitybox. Μόλις το εκανα και έχω πάθει πλάκα με το τι μπορείς να κανεις απο εκει(και είμαι και άσχετος)! Όλα μέχρι στιγμής δουλεύουν άψογα. Για πείτε να δοκιμασω κανένα module(έτσι δεν τα λεν αυτά τα νταβουλια :p !). Α!Είμαι με Algorithm rom :) και το xblast tools επισης απο xposed ειναι κατι αντιστοιχο και με πολλες επιλογες για παρεμβασεις ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδη δοκιμασα πολλες απο αυτες που λεει ο mixanikosgr στην σελιδα 533 και τον ευχαριστω, μονο η twrp 2.6.0 δουλεψε. Πηρα back up αυτα που ειχε τικαρει απο μονο του. Εγω απλα εκανα slide. δεν ξερω τι διαφορες μπορει να εχει η 2.6.0 με την 2.4.4 που εχω εγω αλλα με την 2.4.4 τικαρεις και αλλα τετραγωνακια δες τον βιντεο-οδηγο του κωστα στην πρωτη σελιδα και να επιλεξεις στορ σε external sd Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Για το πλαστικακι ειχα σκαλωσει,,οκ..Thank You!Επειδη το ψαχνω αλλα δεν βρισκω ακρη που μπαινει..εχω αυτο το card reader.ξερει κανειs που μπαινει η microSD για να την φορματαρω? http://www.ebay.com/itm/Multi-Card-Reader-INTEGRAL-USB-2-0-/261709225683?pt=Lettori_di_Memorie_e_Adattatori&hash=item3cef15ded3 The Integral USB 2.0 Hi-Speed MultiCard Reader is compatible with 17 types of memory cards: SD Card and New SDHC MiniSDMicroSD (TransFlash) MultiMediaCard MMCplus RSMMC MMCmobile MMCmicro (with adapter) CompactFlash SmartMedia MicroDrive Magicstor Drive MemoryStick MemoryStick Pro (4bit data transfer) Memory Stick Duo MemoryStick PRO Duo XD card Καλησπέρα. Αν είσαι Αθήνα να βρεθούμε να σου δώσω ενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) iliastr Ειμαι Φιλαρακι!!Μπορουμε???Περιστερι Μενω!Εχειs pm Edited December 30, 2014 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Τελικα μπηκε η cwm 6.0.5.0 και εκανα back up στην external SD (αφου πρωτα εκανα back up στην SD και το καταλαβα μετα. :-)) ). Αυριο παμε για ρομ. Algo η Α310 v2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Ας βαλω και εγω μερικες φωτο για το πως "δειχνει" το τηλεφωνο... Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) Θέλει xposed framework και κατέβασμα απο εκεί το gravitybox. Μόλις το εκανα και έχω πάθει πλάκα με το τι μπορείς να κανεις απο εκει(και είμαι και άσχετος)! Όλα μέχρι στιγμής δουλεύουν άψογα. Για πείτε να δοκιμασω κανένα module(έτσι δεν τα λεν αυτά τα νταβουλια :p !). Α!Είμαι με Algorithm rom :) Blurred system ui = Απλα φοβερο kitkat sd card full access greenify σιγουρα γκουχου γκουχου edition youtube adaway σιγουρα Edited December 30, 2014 by devilgene Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Blurred system ui = Απλα φοβερο kitkat sd card full access greenify σιγουρα γκουχου γκουχου edition youtube adaway σιγουρα Τι ακριβώς κάνει το greenify, γιατί δεν έχω καταλάβει... Σταματάει εφαρμογές? Και τα άλλα δεν τ βρίσκω στο Play store... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Τι ακριβώς κάνει το greenify, γιατί δεν έχω καταλάβει... Σταματάει εφαρμογές? Και τα άλλα δεν τ βρίσκω στο Play store... Δεν υπαρχουν στο playstore ειναι modules του xposed framework . (εκτος απο το greenify που δεν ειναι module απλα ενεργοποιειται απο εκει ) κανε ενα google search θα δεις τι μπορεις να κανεις σε μια aosp rom. Greenify : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=en Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar1983 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Vodafone και Laek V4 με το που χαθεί το σήμα σε ασανσέρ ή μετρό δεν επανέρχεται παρά μόνο με restart και το κάνει συχνά. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και σε άλλους; Καμιά απλή και καθαρή ROM σαν LAEK V4 έχετε να προτείνετε; Καλή χρονιά να έχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crimson1 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Καλησπέρα παιδιά.Είμαι με τη μαμά rom και όταν ξεκλειδώνω το κινητό ενεργοποιείται αυτόματα και το mobile data και όταν πάω στη χρήση δεδομένων από τις ρυθμίσεις η επιλογή δεν ανοίγει και πετάει μήνυμα ότι η εφαρμογή ρυθμίσεις σταμάτησε να λειτουργεί.Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Vodafone και Laek V4 με το που χαθεί το σήμα σε ασανσέρ ή μετρό δεν επανέρχεται παρά μόνο με restart και το κάνει συχνά. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και σε άλλους; Καμιά απλή και καθαρή ROM σαν LAEK V4 έχετε να προτείνετε; Καλή χρονιά να έχουμε. Οσοι φιλοι εχουν προβλημα με την μαμισια ρομ, καλο ειναι να την αλλαξουν (οπως αναφερθηκε για malware) οσοι εχουν την laek παλι καλο ειναι να την αλλαξουν για το λογο του σηματος παροχου που εντοπιστηκε το προβλημα αυτο νωρις!! γι'αυτο συνιστω να βαλετε η του Algor1thm η μια αλλη mlais η την infocus..επισης καλη σε λιγες μερες θα ανεβασω ενα excelaki με τις ρομ που περασα και την ''βαθμολογια'' τους σε διαφορους τομεις...αναμενετε Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badm235 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Λοιπόν έτοιμη η νέα ρομ! Την κατεβάζετε από το Google Drive link: https://drive.google.com/file/d/0Bz8fBvFJSBpPaENyZTV4RlJWUWM/view?usp=sharing Ευχαριστούμε πολύ φίλε Algorithm για το δωράκι (σου) του άγιου Βασίλη !!! Συγχαρητήρια για την δουλειά σου και για τον κόπο σου (αλλά και για την αντοχή της γυναίκας σου <-υπομονή κυρία αλγοριθμινα!!!->) :lol::lol::lol: ΥΓ Αν έχεις σκοπό να συνεχίσεις την υποστήριξη της rom σου τότε άνετα θα γίνω beta tester και ότι άλλο χρειαστείς στην διάθεση σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Blurred system ui = Απλα φοβερο kitkat sd card full access greenify σιγουρα γκουχου γκουχου edition youtube adaway σιγουρα Που βρισκονται ρε φιλε αυτα ( xposed framework και gravitybox ) δωσε ling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts