Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος να πάρω την εφαρμογή ραδιόφωνο και την εφαρμογή βίντεο απο την ρομ Coollife 5.5 4.2.2 και να τις βάλω στην 015 ; μπορω να πάρω τα αρχεια apk και τα odex αλλα δεν ξέρω πως μπορω και αν γινεται να τα κάνω input στην 015. Υπάρχει τρόπος;

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Παράθεση από cybernec >

Την ανέβασα εδώ

Σε ευχαριστώ πολύ! Την κατέβασα, την πέρασα! Είναι φανταστική αλλά γύρισα ξανά σε emui unicom γιατί θέλει πολύ σετάρισμα. Όταν βρω χρόνο θα την ξαναπεράσω και θα φύγουν όλες οι κινεζιές και θα πρέπει να περαστεί ελληνικό πληκτρολόγιο καθώς και gapps από γοογλε.

Κατα τα άλλα μοιάζει να είναι απίστευτη!

Δεν μπορεί άραγε να κάνει κάποιος που ξέρει, πορτ από ελληνική vibe ui;;

Το ΣΚ βρήκα χρόνο και την πέρασα...τελικώς.. είναι πολύ καλή έχει καλή αυτονομία μπαταρίας και είναι φανταστικό UI. Αξίζει να την περάσετε και να την σετάρετε. Δεν φτάνει την αυτονομία των AOSP αλλά είναι πολύ καλή. Μετά την Unicom είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει. Μέχρι την επόμενη mioui που θα βγει..

ειναι shortcut που χρησιμοποιει το συστημα.''emulated'' = προσομοιωση

αυτο δεν μετρησες σαν "διπλη" καρτα?

Όταν πάω Ρυθμισεις - Αποθηκευτικός Χώρος μου εμφανιζει :

1) Εσωτερικος αποθευτικος χώρος

2) Αποθευτικος χώρος τηλεφώνου

Και 3) Κάρτα SD. Γιατί?

Όταν πάω Ρυθμισεις - Αποθηκευτικός Χώρος μου εμφανιζει :

1) Εσωτερικος αποθευτικος χώρος

2) Αποθευτικος χώρος τηλεφώνου

Και 3) Κάρτα SD. Γιατί?

που ειναι το περιεργο?

Υπάρχει τρόπος να πάρω την εφαρμογή ραδιόφωνο και την εφαρμογή βίντεο απο την ρομ Coollife 5.5 4.2.2 και να τις βάλω στην 015 ; μπορω να πάρω τα αρχεια apk και τα odex αλλα δεν ξέρω πως μπορω και αν γινεται να τα κάνω input στην 015. Υπάρχει τρόπος;

Δοκίμασε με titanium back up...

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για μαλακή θήκη σιλικόνης έχετε να προτείνετε κάτι σε καλή ποιότητα;;; (καλή εφαρμογή να μην μεγαλώνει το κινητό)

Το apk ΜΑΖΙ με το αντίστοιχο odex για την κάθε εφαρμογή βάλε τα στον ίδιο φάκελο.

Αλλά αν δεν παίξει θα πρέπει να εξαρτώνται από resources του coolui οπότε δεν υπάρχει κάτι απλό που μπορείς να κάνεις. Εκτός και αν θες να δοκιμάσεις επιπλέον να τα κάνεις deodex (δηλαδή συγχώνευση με το odex) να δεις μηπως αλλάξει κάτι.

Για να δεις τι χτυπάει δες στο logcat.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η 6.0.3.0 εχει bugs.Παιζουμε μονο 6.0.5.0..!

.........

Πχ ποσοι εδω μεσα κανουν και format data εκτος απο wipe data πριν το φλασαρισμα?Μπορει 1-2 ατομα το πολυ.Κι ομως ειναι απαραιτητο γιατι δεν γινεται παντα αυτοματο (η επιτυχημενο) format data κατα το φλασαρισμα.Και δεν το λεει κανενας οδηγος.Εχω πετυχει πανω απο μια φορα να βαζω φρεσκια rom με τα γνωστα μονο wipes και ανοιγοντας τον data να μην εχει σβησει τιποτα απο την προηγουμενη rom.Πολυ σημαντικος παραγοντας για δημιουργια προβληματων.Aπο τοτε κανω παντα χειροκινητα format data.

Πες τα ρε Χρυσόστομε! Γιατί πχ μέχρι και στο format data μερικά κ*λωrecovery (μιλάω για διάφορες συσκευές) απλά ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Απλά με τρολαρουνε και γω νομίζω ότι έγινε φορματ-και βλέπω σκουπίδια μετά στο data.

Το πιο σοβαρό recovery όλων είναι το cwm τέλος. Έκανα φορματ και το system και το boot έτσι γιατί μπορώ! Τέρμα twrp carliv κτλ.

Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

Το apk ΜΑΖΙ με το αντίστοιχο odex για την κάθε εφαρμογή βάλε τα στον ίδιο φάκελο.

Αλλά αν δεν παίξει θα πρέπει να εξαρτώνται από resources του coolui οπότε δεν υπάρχει κάτι απλό που μπορείς να κάνεις. Εκτός και αν θες να δοκιμάσεις επιπλέον να τα κάνεις deodex (δηλαδή συγχώνευση με το odex) να δεις μηπως αλλάξει κάτι.

Για να δεις τι χτυπάει δες στο logcat.

Με Titanium δοκίμασα αλλά τίποτα, τα έβαλα και στον ιδιο φάκελο έδωσα και τα κατάλληλα permisions αλλα τζιφος.

Σε ευχαριστώ Αlgorithm αλλά δεν φτάνουν οι γνώσεις μου μέχρι εκεί.

Να ρωτήσω κάτι άλλο , πέραρασα την ρομ του leak με κέρνελ v3 που είχες ανεβάσει στο needrom, όμως τωρα γύρισα πάλι στην 015 αλλα το αρχικό Logo που λεει Google Leak.17 συνεχίζει να μου το βγάζει στην επανεκίνηση. Πως μπορώ να το βγάλω; Οποια ρομ και αν περάσω πλεον ξεκινάει με αυτο.

Α, και επίσης ποιο φιξ χρησιμοποιείτε για να μπορούν οι εφαρμογές φωτο να σώνουν στην external sd; (Better camera, camera zoom fx κτλ σε laek v4 με v3 kernel)

Στη στοκ εφαρμογή κάμερας από τη στιγμή που βάλεις default αποθηκευτικό χώρο την sd όλες οι φωτογραφίες πάνε εκεί. Στη lenovo το ίδιο αλλά το επιλέγεις και απο τις ρυθμίσεις της άμα θες. Για τις άλλες δύο δεν ξέρω.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με Titanium δοκίμασα αλλά τίποτα, τα έβαλα και στον ιδιο φάκελο έδωσα και τα κατάλληλα permisions αλλα τζιφος.

Σε ευχαριστώ Αlgorithm αλλά δεν φτάνουν οι γνώσεις μου μέχρι εκεί.

Να ρωτήσω κάτι άλλο , πέραρασα την ρομ του leak με κέρνελ v3 που είχες ανεβάσει στο needrom, όμως τωρα γύρισα πάλι στην 015 αλλα το αρχικό Logo που λεει Google Leak.17 συνεχίζει να μου το βγάζει στην επανεκίνηση. Πως μπορώ να το βγάλω; Οποια ρομ και αν περάσω πλεον ξεκινάει με αυτο.

Εφόσον σκάνε πιθανότατα θέλουν resources από όλο το coolui. Μεγάλη δυσκολία...

Για το logo: Δυστυχώς (κακώς) οι πιο πολλές ρομ δεν συμπεριλαμβάνουν boot logo και ξεμένουν με της προηγούμενης.

Τσίμπησε το ΤΕΛΕΙΟ logo του συναγωνιστή mindtrapper από εδώ: https://www.sendspace.com/file/u4ipln

Το logo με τα τσεκούρια της coolpad δεν το χω. Αλλά αν μου στείλει κάποιος το logo.bin από κάποια kitkat rom της coolpad τοκάνω φλασαρισιμο ζιπακι από cwm.

Υπόψη: τα logo του Jellybean ΔΕΝ παίζουν στο kitkat.

Edited by Algorithm
Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

Το πρωτο,εχω παρει 4 η 5 μεχρι στιγμης και αυτο ειναι το καλυτερο απ'ολα!

Eχω δει πολλες φορες να λέτε .......βάλε titanium backup και πάγωσέ το.....ή κάνε hide κτλ.....

Για παραδειγμα...........Εχω βάλει pixelphone dialer,θέλω να κάνω freeze το δικό του,όπως και το mail κτλ......ή κάποια εικονίδια να τα κρύψω-να μην φαίνονται......

-Μπορώ ?-γίνετε ?.........έχω κάνει εγκατάσταση από playstore το titanium backup *root......αλλά όταν το ανοίγω και πατάω πάνω στην εφαρμογή...... ΔΙΑΚΟΠΗ !.....μου λέει........."Λυπούμαστε,οι εφαρμογές μπορούν να διακοπούν/ξεκινήσουν μόνο στην έκδοση donate"

Το πρωτο,εχω παρει 4 η 5 μεχρι στιγμης και αυτο ειναι το καλυτερο απ'ολα!

Τα σπάει! Και σπάει για πλάκα όπως και όλα αυτά.

Έχω πάρει τρία(και έσπασα τα δύο ο ζαβλακας με πτώσεις κινητού):lol:

Ποτέ πια ζελατίνα.

Eχω δει πολλες φορες να λέτε .......βάλε titanium backup και πάγωσέ το.....ή κάνε hide κτλ.....

Για παραδειγμα...........Εχω βάλει pixelphone dialer,θέλω να κάνω freeze το δικό του,όπως και το mail κτλ......ή κάποια εικονίδια να τα κρύψω-να μην φαίνονται......

-Μπορώ ?-γίνετε ?.........έχω κάνει εγκατάσταση από playstore το titanium backup *root......αλλά όταν το ανοίγω και πατάω πάνω στην εφαρμογή...... ΔΙΑΚΟΠΗ !.....μου λέει........."Λυπούμαστε,οι εφαρμογές μπορούν να διακοπούν/ξεκινήσουν μόνο στην έκδοση donate"

donate= πληρωμη,πρεπει να το αγορασεις, η το βρισκεις καπως αλλιως.......;)

enjoy your life...:p

ΕΙναι κανεις που να του λοκαρει το gps μεσα στο σπιτι σε λιγοτερο απο 30 δευτερολεπτα χωρις καποιο εξτρα προγραμμα η πειραγμα?

Eιμαι λιγο απογοητευμενος απο το gps,δεν ξερω αν φταινε οι kitkat,οι ασιατικες rom η το hardware αλλα οι χρονοι που λοκαρει ειναι κατα μεσο ορο 30-60 δευτερολεπτα,μερικες φορες και περισσοτερο.

Εννοειται οτι εχω δοκιμασει apps οπως faster gps,gps fix και τετοια αλλα δεν κανουν και καμια μεγαλη διαφορα.Φυσικα εχω αλλαξει και το gps.conf να ειναι για ελλαδα αλλα παλι απο μικρη εως καμια η διαφορα.

Με το προηγουμενο android που ειχα (huawei) λοκαρε μεσα στο ιδιο σπιτι σε 5 δευτερολεπτα το πολυ,τωρα με το f1 εχει γινει ξεφτιλα η φαση στους χρονους

Υπάρχει πουθενά ανεβασμένη η επίσημη 041 ; Γιατί απο το επίσημο site έχω δοκιμάσει 2 φορές , έχω φάει 2 απογεύματα να κατέβει και στο τέλος μου λέει οτι το αρχείο είναι κατεστραμένο!

Εχω βάλει την emuiUNICOM......Μ άρεσε πάρα πολύ.....αλλά το wi-fi πολύ συχνά-είτε δεν συνδέετε....είτε πολλές φορές δεν ενεργοποιείτε....

Αποκλείετε να είναι πρόβλημα της ρομ γιατί δεν είδα κάποιος να το αναφέρει......

Βρήκα και ένα wi-fi fix εδω μέσα κάπου ανεβασμένο.....το έβαλα και αυτό αλλά τίποτα.....έκανα install from sd το ζιπ από recovery.Μήπως γίνετε με άλλη διαδικασία ή μήπως υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση στην emui που δεν γνωρίζω ?.....Οταν κάνω επανεκίνηση το τηλέφωνο-λειτουργεί κανονικά(για λίγο)....αλλά δεν είναι δουλειά αυτή κάθε μέρα να κάνω 10 επανεκινήσεις !

Edited by pontokeras

Εχω βάλει την emuiUNICOM......Μ άρεσε πάρα πολύ.....αλλά το wi-fi πολύ συχνά-είτε δεν συνδέετε....είτε πολλές φορές δεν ενεργοποιείτε....

Αποκλείετε να είναι πρόβλημα της ρομ γιατί δεν είδα κάποιος να το αναφέρει......

Βρήκα και ένα wi-fi fix εδω μέσα κάπου ανεβασμένο.....το έβαλα και αυτό αλλά τίποτα.....έκανα install from sd το ζιπ από recovery.Μήπως γίνετε με άλλη διαδικασία ή μήπως υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση στην emui που δεν γνωρίζω ?.....Οταν κάνω επανεκίνηση το τηλέφωνο-λειτουργεί κανονικά(για λίγο)....αλλά δεν είναι δουλειά αυτή κάθε μέρα να κάνω 10 επανεκινήσεις !

νομιζω οτι ειναι γενικοτερο προβλημα των kitkat του τηλεφωνου μας,μερικες rom δεν το εχουν αλλα στις μισες rom που εχω βαλει το ειχαν.Δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο router

Ποιες είναι οι Kitkat που δεν έχουν το πρόβλημα, μεταξύ των κυριότερων από αυτές που γίνεται κουβέντα εδώ μέσα;

νομιζω οτι ειναι γενικοτερο προβλημα των kitkat του τηλεφωνου μας,μερικες rom δεν το εχουν αλλα στις μισες rom που εχω βαλει το ειχαν.Δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο router

Ποιες είναι οι Kitkat που δεν έχουν το πρόβλημα, μεταξύ των κυριότερων από αυτές που γίνεται κουβέντα εδώ μέσα;

Πάντως με την AOSP_V4_KK_laek.17_with_v3_kernel δεν είχα ποτέ θέμα.....ούτε μία φορά.

η a310 δεν το εχει,τις αλλες δεν τις θυμαμαι γιατι τις βαζω για πολυ λιγο

Αν έχετε θέμα με το wf, δοκιμάστε να αλλάξετε κανάλι στο ρουτερ. Αν δεν πιάσει αυτο, ορίστε στατικη ιπ στο τηλεφωνο. :)

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Αύριο παραλαμβάνω το coolpad f1 από vickmall.Τι πρέπει να κάνω για να δουλεύει σωστά γιατί διαβάζοντας αυτό το thread δε καταλαβαίνω και πολλά.Παρεπιμπτόντως είμαι λίγο άσχετος από flashαρίσματα και να βάζω άλλες ρομ.Το κινητό το πηρα με multilanuage rom στα ελληνικα,rooted και με google play.Τους είπα να μη σβήσουν τις κινέζικες εφαρμογές και δε δουλεύουν κάποια προγράμματα.Καμία συμβουλή σε έναν newbie "κινέζο"¨; :ninja:

εχω την AOSP_V4_KK_laek.17_with_v3_kernel

και θελω να ρωτησω...

στο mobileuncle tools εχω ενεργοποιησει το gprs (δεν ηταν ουτε on ουτε off) και ειδα οτι το wi-fi εγινε ταχυτερο και επιανε καλυτερα απο πριν,

αυτο επηρεαζει καθολου το 3g η το σημα του παροχου? μπορουμε μεσα στα tools αυτα να καλυτερεψουμε το σημα παροχου?

επισης η συγκεκριμενη ρομ υποστηριζει exposed framework με gravity?

ευχαριστω

enjoy your life...:p