gkpapad Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλησπερα παιδια.Που μπορω να βρω την καλυτερη τιμη για το κινητο; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Δεν κανει αυτος,περνα τον es file explorer και δωσε δικαιωματα root. Eδω-----> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop Ωραια ποια ακριβως επιλογη ειναι στις ρυθμισεις;;; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Σωστό notification led και χρώματα Προϋποθέτει να είμαστε root. 1) Κατεβάζουμε και ξεζιπάρουμε αυτό το αρχείο: https://copy.com/46Z4ZKISKXMuOPQW 2) Με κάποιο καλό file manager(πχ es file explorer) και αφού δώσουμε δικαιώματα root παίρνουμε το αρχείο lights.default.so που ξεζιπάραμε και το κάνουμε copy. 3) Πάμε στο /system/lib/hw/ και βρίσκουμε το υπάρχον αρχείο lights.default.so και το μετονομάζουμε(πχ σε lights.default.so.bak) 4) Κάνουμε επικόλληση το αρχείο που είχαμε κάνει αντιγραφή πριν. 5) Πατάμε στις ιδιότητες και βάζουμε δικαιώματα -rw-r--r-- (αυτό σημαίνει owner ανάγνωση και εγγραφή, ομάδα μόνο ανάγνωση, άλλο μόνο ανάγνωση). Αυτό ήταν. Πλέον μπορείτε από κατάλληλα προγράμματα να ορίσετε ότι χρώμα θέλετε σε notification. Extra info Τα χρώματα και οι κωδικοί τους είναι: #ffff0000 κόκκινο #ff00ff00 πράσινο #ff0000ff μπλε #ffffffff άσπρο #ffffff00 κίτρινο #ffff00ff μωβ #ff00ffff γαλάζιο Αν στο πρόγραμμα που έχετε έχει τα χρώματα με 6 χαρακτήρες(δεν ξέρω μην υπάρχει και κάποιο τέτοιο), απλά αγνοείτε τα 2 πρώτα f, πχ το πράσινο είναι #00ff00. EDIT: Κάθε φορά που κάνουμε αλλαγές στο σύστημα καλό είναι να έχουμε κρατήσει nandroid backup πρώτα, ώστε αν κάτι δεν πάει καλά να το επαναφέρουμε το κινητό εύκολα στην προηγούμενη κατάσταση. EDIT 2: Επειδή υπάρχει φίλτρο για το url που κάνει host το αρχείο, το έβαλα στο cloud μου. Πιστεύω το link θα δουλεύει. Επιτελους δουλευουν ολα τα χρωματα.εισαι αρχηγος!! Σε laek 4.4.2 v4 kernel v3 Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arinen Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 το δοκιμασα σε a310,δουλευουν μονο κοκκινο,πρασινο και κιτρινο τα αλλα οχι.Δεν χρειαζεται adb γινεται πολυ πιο ευκολα με αντικατασταση του αρχειου με root explorer (και αλλαγη permissions βεβαια) Τα δοκιμασα με την εφαρμογη led blinker pro,δεν ξερω αν με αλλη εφαρμογη εχει διαφορετικα αποτελεσματα edit:και με light flow το ιδιο Τα δοκίμασα και εγώ τα χρώματα με το XLED στην nexus rom και δεν δουλεύει το μπλε και τα χρώματα που το περιέχουν, το ίδιο με εσένα. Υπάρχει περίπτωση να κάναμε κάποιο λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Κι εγώ τη nexus εχω. Αλλά δε βρίσκω την επιλογή για το -rw-xa-mh χαχαχα. Σε ποια καρτελα ειναι στον es explorer??? Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Κράτα πατημένο το εικονίδιο του αρχείου και από τις τελίτσες που θα βγάλει κάτω δεξιά πάτα ιδιότητες. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν έχει τα «καπάκια» στις τρύπες. Κοίτα να δεις που βγήκε "λαβράκι". Εγώ από το Vickmall το πήρα αλλά η θήκη που μου έδωσαν δεν έχει τα "καπάκια" που έχει η δική σου. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Μέσα από es file explorer και ιδιότητες είναι πιο εύκολο γενικά πιστεύω, γιατί το γραφικό περιβάλλον θυμίζει τις ιδιότητες των αρχείων στα windows(που πιστεύω όλοι είναι λίγο εξοικειομένοι). Πρέπει να έχετε δώσει δικαιώματα root στον ES πάντως. Αυτό και από το supersu ή kinguser ή ότι έχετε, και κάνοντας κι αυτό(νομίζω default είναι έτσι, αλλά τσεκάρετέ το). Μετά βρίσκετε το αρχείο, κρατάτε πατημένο το δάχτυλο πάνω του για να το διαλέξετε(να είναι τικαρισμένο το κουτάκι δεξιά που θα βγει) και πάτε από τις τελίτσες ιδιότητες. Εκεί στις άδειες πατάτε αλλαγή και κάνετε ότι έγραψα στο προηγούμενο ποστ για να βγει το -rw-r--r-- που θέλετε. Οι γνώστες μπορούν από terminal με ένα chmod 644 να τελειώνουν πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baladezas Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Γεια σας παίδες.... μια βοήθεια... Θα αλλάξω ρομ μετα απο ενα προβλημα που αντιμετώπισα με την μαμισια... ποιά ρομ είναι σταθερη χωρις προβλήματα? ποιά προτείνετε να βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Βαλε laek v4 kernel 3 αν θες οπωσδήποτε ελληνικά. Αλλιώς βάλε την Micromax decrappified. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιτελους δουλευουν ολα τα χρωματα.εισαι αρχηγος!! Σε laek 4.4.2 v4 kernel v3 Ίδια ρομ και γω. Τα led δουλεύουνε άψογα μετά το fix! Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Διαφορά απο αυτην που εχω (decrappified) δεν ειδα. Οπότε την εστειλσ, καθώς κραταω ναντροιντ. δοκιμασες το αρχειο για τα led στην a310 αν σου δουλευει εσενα?Επισης απο gps πως εισαι στην a310? ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον Root Explorer εχω που υπαρχει στανταρ σε πολλες ROM. Δε βλεπω τετοια επιλογη παντως :wacko: επιλογη "permissions'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Όσοι έχετε "καλύτερο μάτι" και καλύτερες γνώσεις πάνω στην φωτογραφία ποιά έκδοση lenovo camera να βάλω; ή καλύτερη είναι η a better camera; χωρίς να αλλάξω rom, είμαι με την 015 όπως ήρθε το κινητο. Με την lenovo που έβαλα, την 3.5.6, είδα μια διαφορά σε σχέση με την stock camera και επίσης είδα και διαφορά στο μέγεθος του αρχείου. Απλά ρωτάω μέσα στις τόσες εκδόσεις που έχει αν κάποια "κάθεται" καλύτερα στο κινητό μας να την αλλάξω. Επίσης για sms έχω βάλει το go sms pro το textra δεν μου άρεσε πολυ. Εχετε ανακαλύψει κάποια άλλη εφαρμογή sms που να δουλεύει σωστά σε δίκαρτο; Αυτή η κινεζία πάντως το power saver μετα απο επανεκίνηση της συσκευής ήταν σαν να μου πάγωνε το go sms και δεν μου ερχόντουσαν μηνύματα μεχρι που το πάγωσα με το titanium και αυτό και την stock εφαρμογή μηνυμάτων και πλέον δουλεύουν σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterix_GR Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Στο Titanium θα πας στα Αντίγραφα Ασφαλείας / Επαναφορά, βρίσκεις την εφαρμογή Μηνύματα και την "Παγώνεις" (έχει κουμπί) μετά βάζεις μια εφαρμογή sms από τον γοόγλη (Gosms, textra sms κτλ.) και είσαι έτοιμος...Η τα βήματα είναι λάθος η είμαι πολύ γκάου φαίνεται...Από Ρυθμίσεις/Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά/ έχει μόνο 2 check box . Ήταν μη επιλεγμένα και τα έκανα επιλεγμένα...Τώρα Titanium και βρίσκεις την εφαρμογή Μηνύματα και την "Παγώνεις" (έχει κουμπί) δεν βλέπω...Εννοείς ότι είναι κάποια εφαρμογή που πρέπει να βάλω; Μάλλον θέλω διάβασμα ............................Χμμμ Όντως είναι εφαρμογή. Θα τα μάθω που θα πάει... ΔΕΝ σας προλαβαίνω δω μέσα... Φανταστείτε είχα "κινητό" από το 1978 VHF Icom με DTMF πληκτρολόγιο και στο σπίτι Repeater με DTMF decoder και σύνδεση με το τηλέφωνο... Τώρα γιατί δεν τα πάω τόσο καλά με δαύτα δεν με καταλαβαίνω.... Edited November 10, 2014 by Asterix_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Η τα βήματα είναι λάθος η είμαι πολύ γκάου φαίνεται...Από Ρυθμίσεις/Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά/ έχει μόνο 2 check box . Ήταν μη επιλεγμένα και τα έκανα επιλεγμένα...Τώρα Titanium και βρίσκεις την εφαρμογή Μηνύματα και την "Παγώνεις" (έχει κουμπί) δεν βλέπω...Εννοείς ότι είναι κάποια εφαρμογή που πρέπει να βάλω; Μάλλον θέλω διάβασμα Πρέπει να έχεις την έκδοση "Pro" για να το κάνεις. Δικό μου λάθος που δεν το ανέφερα, γκοόγκλαρέ το θα το βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Όσοι έχετε "καλύτερο μάτι" και καλύτερες γνώσεις πάνω στην φωτογραφία ποιά έκδοση lenovo camera να βάλω; ή καλύτερη είναι η a better camera; χωρίς να αλλάξω rom, είμαι με την 015 όπως ήρθε το κινητο. Με την lenovo που έβαλα, την 3.5.6, είδα μια διαφορά σε σχέση με την stock camera και επίσης είδα και διαφορά στο μέγεθος του αρχείου. Απλά ρωτάω μέσα στις τόσες εκδόσεις που έχει αν κάποια "κάθεται" καλύτερα στο κινητό μας να την αλλάξω. Επίσης για sms έχω βάλει το go sms pro το textra δεν μου άρεσε πολυ. Εχετε ανακαλύψει κάποια άλλη εφαρμογή sms που να δουλεύει σωστά σε δίκαρτο; Αυτή η κινεζία πάντως το power saver μετα απο επανεκίνηση της συσκευής ήταν σαν να μου πάγωνε το go sms και δεν μου ερχόντουσαν μηνύματα μεχρι που το πάγωσα με το titanium και αυτό και την stock εφαρμογή μηνυμάτων και πλέον δουλεύουν σωστά. Όσο και να προσπαθείς, ποιότητα δεν θα δεις με jellybean. Κάνε update σε κιτκατ(όποια rom και να βάλεις δεν έχει σημασία) να δεις πραγματικά τις δυνατότητες της κάμερας του κινητού. Η διαφορά είναι πραγματικά η μέρα με τη νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλημέρα. Πως μπορώ μέσα από gravity box να βάλω την δόνηση στα home buttons? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Έχεις να πρωτινεις κανε dialer που να ιποστιριζει δυο sim; Παιδιά καλήμερα sos!!!! Έγινε πατάτα διέγραψα τον μαμισιο dialer για να βάλω άλλο μηπος λυθεί το θέμα με την δεύτερη κάρτα στη unicom και τώρα δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο και φυσικά ούτε να με παρουν. Τι κάνουμε τώρα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) βαλε αυτον PP - Τηλεφωνητής και επαφές https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefree&hl=el Edited November 10, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 βαλε αυτον https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefree&hl=el Δεν κάνει τίποτα ότι εφαρμογή έχω βάλει με πετάει εκτός και κλείνει η εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δεν κάνει τίποτα ότι εφαρμογή έχω βάλει με πετάει εκτός και κλείνει η εφαρμογή Αφου εσβησες τον εργοστασιακο ειναι λογικο να στο κανει.Καποιο backup με titanium δεν εχεις? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Τίποτα!!! Με βλέπω να ξαναφλασαρο τη rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Τίποτα!!! Με βλέπω να ξαναφλασαρο τη rom Ε ναι το καλυτερο που εχεις να κανεις 5 λεπτα δουλεια ειναι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Παιδιά καλήμερα sos!!!! Έγινε πατάτα διέγραψα τον μαμισιο dialer για να βάλω άλλο μηπος λυθεί το θέμα με την δεύτερη κάρτα στη unicom και τώρα δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο και φυσικά ούτε να με παρουν. Τι κάνουμε τώρα;; Έγραψα στις πιο πίσω σελίδες ότι θέλει ψάξιμο και ίσως χρειαστεί να παγώσεις τον stock dialer μέσω Titanium Backup, όχι να τον απεγκαταστήσεις. Μάλλον το φλασάρισμα από την αρχή είναι μονόδρομος. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Τελικά αφού θα το κάνω είναι εύκολο να μου πεις πια είναι καλητερη παλιά unicom η' καινούργια emui;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Έγραψα στις πιο πίσω σελίδες ότι θέλει ψάξιμο και ίσως χρειαστεί να παγώσεις τον stock dialer μέσω Titanium Backup, όχι να τον απεγκαταστήσεις. Μάλλον το φλασάρισμα από την αρχή είναι μονόδρομος. καλυτερα να μην τον παγωσει.. Ας χρησιμοποιεί αυτον που θέλει.. Αν ενοχλεί το εικονιδιο του στοκ, ας το κανει hide. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts