Jump to content

Baladezas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Baladezas

  1. Καλημέρα, εχω προβλημα με την aosp 4.4.2 ενω εχω καρτα sd μαλλον δεν την αναγνωριζει... Α)Περναω καποια τραγουδια μεσω airdroid, στην εξωτερικη αλλά ανταυτου κατλαμβανουν το χωρο της εσωτερικης μνημης παρόλο που ειναι αποθηκευμένα στην εξωτερικη... Πως γινεται αυτο? πως διορθώνεται? Β) εχει και αυτο το θέμα δεν αναγνωριζετε απο το πισι μεσω καλωδιου, υπαρχει καποια λυση?
  2. Εδω και καμποσο καιρο εχω την miui v6 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος εκτος του θεματος που εχει οταν κανω κληση σβηνει η οθονη αλλα παταω το σβησιμο και τερματιζει την κληση οποτε την παλευω... Η ερωτηση ειναι αν υπαρχει αλλη καλυτερη ρομ γτ προς το παρον οσες εχω δοκιμασει εχουν θεματα πολυ χειροτερα απο αυτο που προανεφερα
  3. Έχω το εξής θέμα και με την miui αλλά και με την emui.... Όταν κάνω κλήση η οθόνη σβήνει και δεν μπορω να τερματισω την κλήση φτιαχνει???
  4. Παράθεση από Baladezas > Καλησπέρα έχω το κινητό απο τον Σεπτέμβρη, ολα καλά όλα ωραια.... Ωσπου σημερα ολα οσα φοβομουν επιβεβαιωθηκαν,,, στα ξαφνικα η οθόνη του κινητου γινεται ασπρομαυρες μπάρες ... το έχει παθει κανεις??? δεν μου εχει πέσει καθόλου κάτω.... εχω aosp laek αλλα δεν νομιζω να ειναι θέμα ρομ.... καμια βοήθεια?? Παράθεση από volanis1980 > Επειδή έχει ξανά αναφερθεί αντίστοιχο πρόβλημα, προτού να αρχίσεις να ψάχνεις για εγγυήσεις κλπ κάνεις : 1)Ένα factory reset 2)Battery Calibration 3)Αλλαγή rom. Με κάτι από τα τρία είναι πιθανόν να στρώσει. Τα έκανα όλα αυτά τπτ τζίφος το κινητο λειτουργει για 10 λεπτά και μετα η οθόνη γινεται ασπρομαυρες μπάρες
  5. Καλησπέρα έχω το κινητό απο τον Σεπτέμβρη, ολα καλά όλα ωραια.... Ωσπου σημερα ολα οσα φοβομουν επιβεβαιωθηκαν,,, στα ξαφνικα η οθόνη του κινητου γινεται ασπρομαυρες μπάρες ... το έχει παθει κανεις??? δεν μου εχει πέσει καθόλου κάτω.... εχω aosp laek αλλα δεν νομιζω να ειναι θέμα ρομ.... καμια βοήθεια??
  6. Δεν μπορω να δω τπτ.... πως να το κανω???
  7. Καλησπέρα έχω το κινητό απο τον Σεπτέμβρη, ολα καλά όλα ωραια.... Ωσπου σημερα ολα οσα φοβομουν επιβεβαιωθηκαν,,, στα ξαφνικα η οθόνη του κινητου γινεται ασπρομαυρες μπάρες ... το έχει παθει κανεις??? δεν μου εχει πέσει καθόλου κάτω.... εχω aosp laek αλλα δεν νομιζω να ειναι θέμα ρομ.... καμια βοήθεια??
  8. Baladezas

    Sony Xperia U

    Καλησπέρα εχω ενα sony ericsson U (st25i) το οποιο μετα απο ενα πέσιμο δεν λειτουργεί το touch... Λέω να παραγκείλω απο το ebay αλλα δεν ξερω αν ειναι θέμα του digitizer η της οθόνης και δεν ξέρω τι να παραγκείλω...καμία ιδέα??
  9. drivers υπάρχουν για την συσκευη...???? το συνδεω με το πισι και δεν το αναγνωρίζει.. ουτε την εξωτερική sd
  10. Γεια σας παίδες.... μια βοήθεια... Θα αλλάξω ρομ μετα απο ενα προβλημα που αντιμετώπισα με την μαμισια... ποιά ρομ είναι σταθερη χωρις προβλήματα? ποιά προτείνετε να βάλω?
  11. Καλημέρα... μια ερώτηση έχω μαμιμισα ρομ.... το κινητο σπάνια κολλάει και μου πεταει οτι η αρχική touchwiz δεν ανταποκρίνεται και τότε με πετάει απο την αρχικη οθόνη τί να κάνω?
  12. Καλημέρα... μια ερώτηση έχω μαμιμισα ρομ.... το κινητο σπάνια κολλάει και μου πεταει οτι η αρχική touchwiz δεν ανταποκρίνεται και τότε με πετάει απο την αρχικη οθόνη τί να κάνω?
  13. Καλησπέρα πηρα το κινητο στα χερια μου. Το κινητό πετάει αλλα εχω 2 μικροπροβλήματα. α)στην μαμισια ρομ οταν κατεβασω το tray (αυτο με τις συντομεσυσεις το πανω συρταρι ) μου πεταει ενα παραθυρο που λεει create password... τι ειναι αυτο και πως το βγαζω (συμβαινει σπάνια)?? β) και εχω το πρόβλημα με τα μηνυματα απο 4ψηφιους... δεν μου ερχεται μηνυμα π.χ απο τον πάροχο.. εχουμε κάποια λυση?
  14. Καλησπέρα πηρα το κινητο στα χερια μου. Το μονο που εχω σαν παραπονο ειναι οτι στην μαμισια ρομ οταν κατεβασω το tray (αυτο με τις συντομεσυσεις το πανω συρταρι ) μου πεταει ενα παραθυρο που λεει create password... τι ειναι αυτο και πως το βγαζω??
  15. Ενω προ κρίσης που ειχαν κόσμο όλα ερχόταν στην ώρα τους...Οκ το πιάσαμε ειτε δουλεύεις στα ελτα η καποιος συγγενής... το κόβω εδω... μην τρολάρω το θέμα...
  16. Η παραγκελία εγινε στις 15 αυγούστου εφτασε ελλάδα 18 αυγουστου απο σινγκαμπούρη... Απο της 18 αυγουστου εφτασε 28 στην Χίο και ακόμα περιμένω να γίνει άφιξη στο τοπικό υποκατάστημα στην περιοχή μου.... Σινγκαμπόυρη---> Ελλάδα(3 μέρες) Αθήνα--->Παραδοση(14μερες και μετράμε).... Αντε να ιδιωτικοποιηθούν όλα να ρολάρει επιτέλους το κράτος
  17. Ερώτηση... Γιατι όλοι μπλέκετε με custom rom και παιδεύεστε...?? Τόσο χάλια ειναι η μαμίσια? τοσα πολλα bugz εχει που δεν αντέχεται? όλο το θρεντ μιλάει για προβλήματα με τις custom rom, ουτε ενα μήνυμα δεν λέει πως τρεχει το κινητο όταν το παίρνεις στα χέρια σου πως ειναι σαν συσκευή.
  18. Καλησπέρα παιδια ενδιαφέρομαι να αγοράσω το εργαλείο και εχω 1-2 ερωτησεις? 1) Έχει θέμα με την μπαταρία του? 2)Σαν ρομ ειναι οκ? η θα χρειαστώ custom? 3) Δεν ρωταω για επιδόσεις αφου τα χαρακτηριστικα του τα λένε όλα
  19. Εχει κανενας σας χρησιμοποιήσει η δεί κάποιο απο τα 2 κινητα? ψαχνω για χτυπητά μειονεκτήματα της κάθε συσκευης... ας πουμε σε αντουτου του coolpad εχω δει αρκετοyς αισθητηρες οι οποιοι ειναι not supported...σε αντίθεση με το 1s
  20. Καλησπέρα θέλω να αγορασω κινητο απο Κίνα μέχρι 140 Ε.... Είμαι ανάμεσα στο coolpad F1 και το Xiaomi redmi 1S.... Προτιμώ το coolpad λογο δυνατοτήτων αλλά φοβάμαι λίγο την μπαταρία του. Απο την άλλη το Xiaomi και σαν μάρκα και σαν κινητό είναι πιο αξιόπιστο... Εσεις ποιό θα επιλέγατε? Εχετε να αντιπροτείνετε κάτι άλλο? Απέκλεισα το Xiaomi note λογο μεγέθους είναι απλά τεράστιο...
  21. Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητο και εχω καποιες ερωτήσεις. 1)ειστε ευχαριστημενοι απο την συσκευή? 2)Γιατί το βρίσκω μονο στο to2c? 3) Είναι πολύ παντοφλέ? στη τζεπη του τζιν ας πουμε χωράει? Στο χέρι είναι αβολο? 4)Το κινητό δεν θα το πειράξω οπως πολλοι εδω πέρα οι οποίοι δεν ξέρουν και κανουν ζημια στο κινητο... θα το έχω με την multi μέχρι να το βαρεθώ και να θελήσω να περασω custom rom... η ερώτηση είναι αν έχει bugs...και κινεζιες μέσα
  22. ΣΗΜ:Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκατάσταση είναι η ύπαρξη ClockWorkMod recovery. Αν δεν το έχετε, το κατεβάζετε από το λινκ εδώ και το εγκαθιστάτε μέσω xrecovery. Θα ήθελα σε παρακαλώ εδω μία διευκρίνηση, αρχικά εγκαθιστώ το xrecovery και μετά μέσα απο εκει εγκαθιστώ το CWM? Το έκανα αυτό και μου πεταξε το έρορ :Can't chown/mod /system/bin/charger (No such file or directory) E:Failure at line 4: set_perm 0 0 0755 SYSTEM:bin/charger Αποτέλεσμα ηταν ενα κιτρινο θαυμαστικο στο CWM revovery και ξαναπέρασμα του stocked firmware... τι έκανα λάθος?
×
×
  • Create New...