suzukis Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλημερα.ποια η διαφορα του art και του dalvik?που ειναι καλυτερα να ρυθμιστει? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλημέρα. Έχει κανείς την αρχική rom που έρχεται με το τηλέφωνο από το to2c; Θα μπορούσε να την ανεβάσει κάπου για να την πάρω; Εγώ αντιμετωπίζω με αυτή πρόβλημα με το proximiti sensor και λεω μήπως κάτι δεν πάει καλά με τη δική μου διότι ο σένσορας με άλλες rom δουλεύει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Αγαπητοί φίλοι (και φίλες) επειδή πολλοί με ρωτάνε πως να flasάρουν τον kernel από τη laek v3: τώρα πιά δεν χρειάζεται!!! -->έκανα modify και REPACK την laek v4 rom: Έκανα downgrade (υποβάθμιση) kernel από v4 σε v3. Με αυτό τον τρόπο η διάρκεια ζωής της μπαταρίας βελτιώνεται αισθητά!:) Έβαλα boot logo (Το κλασσικό του laek). Ο laek είχε ξεχάσει να βάλει boot logo στην v4 με αποτέλεσμα όσοι φίλοι φλασάρανε laek v4 κατευθείαν από κάποια jelybean ρομ να βλέπουν ένα περίεργο κόκκινο θαυμαστικό αμέσως πριν το boot animation. Το πρόβλημα οφειλόταν στο ότι jellybean και kitkat έχουν διαφορετικό boot logo format. Έτσι ενώ έμπαινε kitkat rom το boot logo είχε ξεμείνει από jellybean. Ολόκληρη τη ρομ την παίρνετε από needrom:http://www.needrom.com/download/aosp-v4-laek-17-kitkat-repack-v3-kernel/ ή από filedropper http://www.filedropper.com/aospv4kklaek17withv3kernel για όσους δεν έχετε account στο needrom. Επαναλαμβάνω: Με αυτή τη ρομ δε χρειάζετε να φλασάρετε ούτε πυρήνα ούτε logo: όλα είναι μέσα στη ρομ! Εννοείται ότι πριν βάλετε τη ρομ κανετε κανα δυο τρεις φορες τα γνωστά wipe. Αύριο κιόλας θα την βάλω, μπράβο σου και ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) Αγαπητοί φίλοι (και φίλες) έκανα modify και REPACK την laek v4 rom:[/b] "Ολα σε ενα, νοικοκυρεμενα.." :D :clap: :thanks: Edited October 22, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Παιδιά το thread χρειάζεται ένα καλό sticky post που να μαζέψει όλες τις rom που κυκλοφορούν (με download links) γιατί έχει γίνει πλέον χαώδες και δυσαναγνωστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Το θεμα ειναι να rootαριστη,αλλιως τι να την κανω. http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-22-11-33-59_zpsvjsnsozi.jpeg Αυτή ειναι ρουταρισμενη. Το μέγεθος του ζιπ ηταν της ταξης των 480 μβ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Παιδιά το thread χρειάζεται ένα καλό sticky post που να μαζέψει όλες τις rom που κυκλοφορούν (με download links) γιατί έχει γίνει πλέον χαώδες και δυσαναγνωστο! Δώστε μου εσείς link από εδώ μηνύματα και εγώ τα ανεβάζω στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-22-11-33-59_zpsvjsnsozi.jpeg Αυτή ειναι ρουταρισμενη. Το μέγεθος του ζιπ ηταν της ταξης των 480 μβ Για δώσε link. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannos805 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλημερα, ρε παιδια πειτε κανα site εμπιστο για να το παραγγειλω.... για πληρωμη με visa.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλημερα.ποια η διαφορα του art και του dalvik?που ειναι καλυτερα να ρυθμιστει? Φιλε μου πολυ καιρια η ερωτηση σου . Ολες οι εφαρμογες μεχρι τωρα λειτουργουσαν με μεθοδο dalvik ,απο την κιτκατ και μετα οι εφαρμογες μπορουν να λειτουργουν και σε ART . Ειναι ο τροπος που εκτελουνται οι εφαρμογες μεσα στο android . Mε την νεα μεθοδο ART γινεται πιο γρηγορα η εκτελεση των εντολων και η χρηση της μπαταριας γινεται καλυτερη. Εγω χρησιμοποιω την v4 laek απο την αρχη με χρηση ART απο τις ρυθμισεις με πολυ καλα αποτελεσματα . :happy: Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλημερα, ρε παιδια πειτε κανα site εμπιστο για να το παραγγειλω.... για πληρωμη με visa.... Με visa μόνο από κάποιο μαγαζί του ali express το οποίο δεν δίνει τα χρήματα στον πωλητή αν δεν επιβεβαιώσεις ότι παρέλαβες το κινητό. Εγώ έχω κάνει 2-3 παραγγελίες από τον ποιο κάτω πωλητή και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Αλλιώς κάνε λογαριασμό στο paypal Σε κάθε άλλη περίπτωση εγώ θα σε συμβούλευα να μην αγοράσεις με visa http://www.aliexpress.com/item/Original-Coolpad-F1-mtk6592-octa-core-mobile-phone-android-4-2-os-5-0inch-IPS-HD/1619172497.html Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλημερα, ρε παιδια πειτε κανα site εμπιστο για να το παραγγειλω.... για πληρωμη με visa.... vickmall.ζητα να εχει root,play store και να σου αφαιρεσουν τις κινεζικες Μην παραγγειλεις μαζι το tempered glass που προτεινουν παρε αλλο.Αλλα η 32αρα sd που προτεινουν ειναι πολυ καλη και σε μιση τιμη ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου πολυ καιρια η ερωτηση σου . Ολες οι εφαρμογες μεχρι τωρα λειτουργουσαν με μεθοδο dalvik ,απο την κιτκατ και μετα οι εφαρμογες μπορουν να λειτουργουν και σε ART . Ειναι ο τροπος που εκτελουνται οι εφαρμογες μεσα στο android . Mε την νεα μεθοδο ART γινεται πιο γρηγορα η εκτελεση των εντολων και η χρηση της μπαταριας γινεται καλυτερη. Εγω χρησιμοποιω την v4 laek απο την αρχη με χρηση ART απο τις ρυθμισεις με πολυ καλα αποτελεσματα . :happy: σιγουρα εισαι με art στην laek?Γιατι νομιζω η εταιρια υποστηριξε art πιο μετα και η επιλογη art στην laek ισως ειναι παλι dalvik.Εχεις δοκιμασει να βαλεις xposed?Αν μπαινει και δουλευει εισαι με dalvik. Κραταω μια επιφυλαξη γι αυτα που εγραψα αλλα νομιζω κατι τετοιο ειχα διαβασει!Εγω δεν την εχω βαλει ποτε την laek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]σιγουρα εισαι με art στην laek?Γιατι νομιζω η εταιρια υποστηριξε art πιο μετα και η επιλογη art στην laek ισως ειναι παλι dalvik.Εχεις δοκιμασει να βαλεις xposed?Αν μπαινει και δουλευει εισαι με dalvik. Κραταω μια επιφυλαξη γι αυτα που εγραψα αλλα νομιζω κατι τετοιο ειχα διαβασει!Εγω δεν την εχω βαλει ποτε την laek αν μπει το xposed και δεν ειναι "συμβατο" με την ρομ,απλα δεν δουλευει η δημιουργει προβλημα στην λειτουργεια του τηλεφωνου? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Παιδια μια βοηθεια! Χθες μου ηρθε το κινητο αλλα δεν μπορω να το συνδεσω στον υπολογιστη. Το συνδεω και δεν μπορει να το αναγνωρισει. Υπαρχουν καπου οι drivers? Ειμαι με windows 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Φιλε μου πολυ καιρια η ερωτηση σου . Ολες οι εφαρμογες μεχρι τωρα λειτουργουσαν με μεθοδο dalvik ,απο την κιτκατ και μετα οι εφαρμογες μπορουν να λειτουργουν και σε ART . Ειναι ο τροπος που εκτελουνται οι εφαρμογες μεσα στο android . Mε την νεα μεθοδο ART γινεται πιο γρηγορα η εκτελεση των εντολων και η χρηση της μπαταριας γινεται καλυτερη. Εγω χρησιμοποιω την v4 laek απο την αρχη με χρηση ART απο τις ρυθμισεις με πολυ καλα αποτελεσματα . :happy:[/QUOT την v4 εχω και εγω.το αλλαζω δηλαδη αφοβα σε αρτ? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) Για δώσε link. Ειναι από ενα ισπανικό φορουμ. Μόλις το βρω θα στειλω http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-22-16-10-18_zpsbatylzxq.jpg http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-22-16-11-11_zps8kclg5v2.jpg Παντως, η συμπεριφορά της μπαταρίας, ειναι υποδειγματικη (εκ πρώτης όψεως) :) Δεν έχει εξποουσντ αλλά δεν πειράζει, ειναι αρκετα περιποιημενη..! Δεν μπορω να μπω σε EngineerMode.. Ισως να έσβησα κατι μαζι με τις κινεζιες.. Εντιτ:. Κώστα, ειναι αυτη που ποσταρες στο #5309 Edited October 22, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Αν βάλεις ART ξεχνάς τελείως το Xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Παιδια απο θεμα εγγυησης τι γινεται?Ενδιαφερετα ενας φιλος να το αγορασει. Συγνωμη αν εχει ξαναγραφτει αλλα ειναι πολλες σελιδες να το διαβασω ολο το τοπικ :) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Γεια στην παρέα Με την μαμά rom ειχε το τηλ ενα πρόγραμμα καταγραφής των κλίσεων φαναταστικό μπορείς να καταγράψεις τις κλίσεις και να ακούγεσαι και εσυ και ο καλων τέλεια οσο και να έψαξα στο market δεν βρήκα κατι αξιόλογο η εσυ θα ακούγεσαι η ο καλών και οι δυο δεν καταγράφονται Μήπως εχει κάποιος κανενα πρόγραμμα καταγραφής καλο Το θέλω γιατι οι εταιρίες κινητής μας καταγράφουν ενω εμεις οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]σιγουρα εισαι με art στην laek?Γιατι νομιζω η εταιρια υποστηριξε art πιο μετα και η επιλογη art στην laek ισως ειναι παλι dalvik.Εχεις δοκιμασει να βαλεις xposed?Αν μπαινει και δουλευει εισαι με dalvik. Κραταω μια επιφυλαξη γι αυτα που εγραψα αλλα νομιζω κατι τετοιο ειχα διαβασει!Εγω δεν την εχω βαλει ποτε την laek αν μπει το xposed και δεν ειναι "συμβατο" με την ρομ,απλα δεν δουλευει η δημιουργει προβλημα στην λειτουργεια του τηλεφωνου? δεν ξερω δεν χρησιμοποιω art.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 OK τη βρηκα το πρωτο απο τα δυο 666.7ΜΒ http://pan.baidu.com/share/link?shareid=3514395968&uk=4165586578 και ρουτ http://pan.baidu.com/share/link?shareid=3534998385&uk=4165586578 H έκδοση αυτή είναι η : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Παιδια μια βοηθεια! Χθες μου ηρθε το κινητο αλλα δεν μπορω να το συνδεσω στον υπολογιστη. Το συνδεω και δεν μπορει να το αναγνωρισει. Υπαρχουν καπου οι drivers? Ειμαι με windows 7. https://drive.google.com/folderview?id=0B4huyVgvdssGQzI1M1lfMk1BSUE&usp=sharing Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Για όσους έχουν emui, ας δουν μήπως η ληψη βίντεο ειναι.. Σκοτεινή... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Για όσους έχουν emui, ας δουν μήπως η ληψη βίντεο ειναι.. Σκοτεινή...Το bluetooth δεν δουλεύει. Δεν ανοίγει. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να το κάνει να ανοίξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Το bluetooth δεν δουλεύει. Δεν ανοίγει. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να το κάνει να ανοίξει; http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-22-20-44-07_zpsokwyaoe7.jpg Μια χαρά δουλεύει Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts