Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια είναι η διαφορά με αυτή που είναι και πιο φτηνή (16ευρώ);

http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp32da-eu-32gb-evo-micro-sdhc-class-10-with-adapter-p-PER.576916

Δεν κάνω το έξυπνο.

Απλά δεν έχω ιδέα. Βλέπω ίδια μάρκα και ίδια ταχύτητα και νομίζω πως είναι παρόμοιες..

Edit: Βασικά περίπου ίδια τιμή έχουν αν πάρεις την δικιά σου απο amazon/ebay αλλά αν δεν έχουν διαφορά στη ποιότητα θα είναι καλύτερα για μένα να πάρω αυτή του eshop που θα μου έρθει σε 1-2 μέρες..

Στη φωτογραφία δείχνουν ίδιες. Εγώ την πήρα από ebay 17€ αφού είχα διαβάσει τεστ που την ανέφεραν ως κορυφαία και δεν το έχω μετανιώσει.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Την lewa την καινούργια την έβαλες?

την εχω πανω τωρα,ωραια ειναι προς το παρον και εχει και ξεχωριστα features,ολα θα παιχτουν στο αν παιρνει exposed..!

αυριο θα βαλω την 010 και ελπιζω να ειναι καλη να αραξω καπως..

θα ηθελα να προτείνω κάτι. οποιος θέλει να μου στελνει μηνυμα με ένα πολυ συντομο review για τη ΡΟΜ που χρησιμοποιεί και θα αναλάβω να κάνω ενα ολοκληρωμένο κείμενο γιατί πιστεύω θα βοηθήσει όλους μας και θα μειωθουν επαναλαμβανομενα ποστ "τι ΡΟΜ να βάλω"...

/apps/details?id=dev.suriv.suscreen]smart screen on/off[/url] αλλά τζίφος, πάλι τα ίδια. Ξέρετε καμία άλλη παρόμοια πρόταση να δοκιμάσω; Αλλιώς με βλέπω να γυρνάω σε flip θήκη. Το να πατάω το κουμπί για να ανοίξει το κινητό μου φαίνεται κάπως πλέον.

Γιατί εαν βάλεις flip θηκη θα ανοιγει το τηλεφωνο χωρίς να πατας το κουμπί?

Παιδια αυτοι εδω http://www.chinapadmall.com/coolpad-f1 λενε οτι εχει OTG, MHL και GLONASS. Τιποτε απο αυτα δεν εχει, ετσι δεν ειναι?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Απο οτι εχω καταλαβει ο προηγουμενος kernel εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα στην μπαταρια (micromax ,laek v2-v3). Με την v4 που εχει αναβαθμισμενο kernel και baseband η μπαταρια ειναι αρκετα χειροτερη. Τουλαχιστον σε μενα.

Τελικά μου εγραψε 8+ ωρες οθονη μονιμα αναμενη και μόνιμα συνδεμενο στο ίντερνετ μεσω σποτιφαη.

http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-09-07-10-56_zpsyztdbyvq.png

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

https://mega.co.nz/#!j1EQCZSK!kMvppQl-rKn9DkTymfxiIouaAP9FrKULv4sDs07UYtk

:rolleyes:

Εχω γράψει αρκετά σε προηγούμενα ποστ

Αυτη τη βάζουμε μέσω recovery ή me YGDP tool?

Μανώλης

Περασα την τελευταια TWRP TOUCH RECOVERY απο needrim 2.7 νομιζω, εκανα backup αλλα μου εκανε το backup στο τηλεφωνο και οχι στην καρτα. Ρυθμιζεται αυτο?

http://www.needrom.com/download/twrp-touch-recovery/

Παιδια αυτοι εδω http://www.chinapadmall.com/coolpad-f1 λενε οτι εχει OTG, MHL και GLONASS. Τιποτε απο αυτα δεν εχει, ετσι δεν ειναι?

καταρχην στο link που εδωσες λεει οτι δεν εχει MHL.Παρολαυτα υποστηριζει Miracast και dlna οποτε εισαι καλυμμενος.otg ισως και να χει αν χρησιμοποιησεις καλωδιο που δινει και ρευμα στην εξωτερικη συσκευη,επισημα δεν εχει αλλα πολλες φορες υπαρχει η δυνατοτητα αλλα δεν ειναι ενεργοποιημενη.Για glonass δεν ξερω αλλα εχει πολυ καλο gps γενικα

Βρεστε μου ρε παιδια μια ΚΚ 4.4.4 να βαλω επανω για δοκιμη.:)

Βάλε αυτην http://www.needrom.com/download/nexus-5-2/

Εγώ είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Επίσης σημαντικό να αλλάξετε τη recovery όσοι έχετε την TWRP 2.4.4. Τεράστια διαφορά στο χρόνο των wipes και του format. Η 2.7.0 αργεί να κάνει τη διαδικασία αλλά την κάνει ΣΩΣΤΑ!

Τελος, έχω να αλλάξω ROM τρεις μέρες και ανησυχώ που δε βλέπω καμία καινούρια (μην ακούσω για τίποτα κινεζοβλακειες! ).

Άντε καλημέρα!!!

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

/apps/details?id=dev.suriv.suscreen]smart screen on/off[/url] αλλά τζίφος, πάλι τα ίδια. Ξέρετε καμία άλλη παρόμοια πρόταση να δοκιμάσω; Αλλιώς με βλέπω να γυρνάω σε flip θήκη. Το να πατάω το κουμπί για να ανοίξει το κινητό μου φαίνεται κάπως πλέον.

Ναι, αν βάλω πχ αυτό. Το είχα και στο zte και στο coolpad όσο είχα την mofi θήκη και ήμουν ευχαριστημένος. Και σταθερό, και χωρίς κατανάλωση μπαταρίας.

jpower73, επείδη με έβαλες σε σκέψεις και καθώς είναι φρέσκια ακόμα η rom μου, λέω να δοκιμάσω την δική σου αν όντως δίνει τόση πολύ οθόνη. Από που κατεβάζω; needrom δεν την βρήκα.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Επίσης σημαντικό να αλλάξετε τη recovery όσοι έχετε την TWRP 2.4.4. Τεράστια διαφορά στο χρόνο των wipes και του format. Η 2.7.0 αργεί να κάνει τη διαδικασία αλλά την κάνει ΣΩΣΤΑ!

Τελος, έχω να αλλάξω ROM τρεις μέρες και ανησυχώ που δε βλέπω καμία καινούρια (μην ακούσω για τίποτα κινεζοβλακειες! ).

Άντε καλημέρα!!!

Την εβαλα επανω αυτην προχθες,ψιλοβαρια ειναι,θελει 1gb ram με το καλημερα.Εχω ρωτηση και τον dev εαν ειναι πραγματικα 4.4.4 η απλα με μόντα το βλεπουμε στα specs.

Nα υποθεσω οτι τα backup που εχεις παρει με την 2.4 τα περνας μετα κανονικα και με την 2.7,σωστα?

Edited by kostast1

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Άντε καλημέρα!!!

απο rom αλλο τιποτα..!τηλεφωνο κινεζικο=rοm κινεζικες..!

καταρχην στο link που εδωσες λεει οτι δεν εχει MHL.Παρολαυτα υποστηριζει Miracast και dlna οποτε εισαι καλυμμενος.otg ισως και να χει αν χρησιμοποιησεις καλωδιο που δινει και ρευμα στην εξωτερικη συσκευη,επισημα δεν εχει αλλα πολλες φορες υπαρχει η δυνατοτητα αλλα δεν ειναι ενεργοποιημενη.Για glonass δεν ξερω αλλα εχει πολυ καλο gps γενικα

Ναι, δικηο εχεις, στο MHL γραφει ΝΟ, οταν το εγραψα ηταν μια ωρα δυσκολη..:lol:

Για το OTG αν γινει, θα το μαθουμε, οσο για Glonass ειναι κατι που δεν συνηθιζεται στα ΜΤΚ, εφ οσον ομως το GPS του ειναι αστερι, δεν με νοιαζει αν εχει η οχι.

Μολις τελειωσα το διαβασμα και των 301 σελιδων εδω και ενα μηνα (10 σελιδες τη μερα), αν και ειμαι ευχαριστημενος απο το κινητο που εχω, θα παρω το F1 για πασπατεμα και που ξερεις, ισως να βγει και καλυτερο..:lol:

Ευχαριστω

Μολις τελειωσα το διαβασμα και των 301 σελιδων εδω και ενα μηνα (10 σελιδες τη μερα), αν και ειμαι ευχαριστημενος απο το κινητο που εχω, θα παρω το F1 για πασπατεμα και που ξερεις, ισως να βγει και καλυτερο..:lol:

Κάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ με δισταγμό γιατί δεν ήξερα καθόλου τι εστί coolpad/yulong.

Σε πρώτη φάση με εξέπληξε θετικά η ποιότητα κατασκευής και σε δεύτερη φάση με πασπάτεμα/φλασαρίσματα έπαθα πλάκα με την ταχύτητα.

Προχώρα άφοβα και δεν θα το μετανοιώσεις :)

Την εβαλα επανω αυτην προχθες,ψιλοβαρια ειναι,θελει 1gb ram με το καλημερα.Εχω ρωτηση και τον dev εαν ειναι πραγματικα 4.4.4 η απλα με μόντα το βλεπουμε στα specs.

Nα υποθεσω οτι τα backup που εχεις παρει με την 2.4 τα περνας μετα κανονικα και με την 2.7,σωστα?

4.4.4 αποκλείεται να είναι. Όσο για το backup δεν ξέρω αν περνιουνται. Λογικά θα υπάρχει συμβατότητα...

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Ναι, αν βάλω πχ αυτό. Το είχα και στο zte και στο coolpad όσο είχα την mofi θήκη και ήμουν ευχαριστημένος. Και σταθερό, και χωρίς κατανάλωση μπαταρίας.

jpower73, επείδη με έβαλες σε σκέψεις και καθώς είναι φρέσκια ακόμα η rom μου, λέω να δοκιμάσω την δική σου αν όντως δίνει τόση πολύ οθόνη. Από που κατεβάζω; needrom δεν την βρήκα.

Ποστ #4507

Επίσης θα ηθελα να ρωτησω, έχοντας πάρει μπακαπ με twrp 244,μπορεί να γίνει ριστορ με 270?

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Κάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ με δισταγμό γιατί δεν ήξερα καθόλου τι εστί coolpad/yulong.

Σε πρώτη φάση με εξέπληξε θετικά η ποιότητα κατασκευής και σε δεύτερη φάση με πασπάτεμα/φλασαρίσματα έπαθα πλάκα με την ταχύτητα.

Προχώρα άφοβα και δεν θα το μετανοιώσεις :)

..και σε τριτη φαση πεταξες αυτο που ειχες (για καλυτερο..) και κρατησες το F1? Καπως ετσι το προβλεπω το σεναριο..:lol: Και επειδη με τραβαει και λιγο η περιπετεια ισως να το παρω απο το μαγαζι που εγραψα πιο πανω, να δουμε τι θα φοραει..;)

Υ.Γ. Τόχει και σε πολυ καλη τιμη βλεπω..

Edited by guideman

Παιδιά κατάφερε κανείς να κάνει το fastboot να δουλέψει?

@martinoff: Από ότι είδα σε προηγούμενα πόστ σου δουλεύει κανονικά. Πως τα κατάφερες?

Είμαι με windows 7 64 bit. Έβαλα τους φουλ drivers της yulong από το πρώτο ποστ στο modaco (απλά ένα setup.exe) και αυτό εγκατέστησε και το adb interface καθώς και το bootloader interface. To adb μου δουλεύει μία χαρά.

Παρόλα αυτά: κάνω επιστυχώς boot σε bootloader (και με vol+,vol-,power αλλά και με adb reboot bootloader δουλεύει μία χαρά) και εμφανίζεται κάτω αριστερά στο κινητό : fastboot mode. Το κινητό είναι συνδεδεμένο στο pc και το pc όντως λέει για bootloader interface succesfully installed όταν εγκατέστησε το driver.

Παρόλα αυτά τρέχοντας fastboot devices από command prompt μέσα από το platform tools στο Android sdk δεν βγάζει τίποτα. Αν προσπαθήσω να κάνω flash πχ ένα kernel boot.img δεν αποκρίνεται και λέει στο windows command prompt waiting for device.

Σκοπός μου είναι να κάνω downgrade τον πυρήνα της laek v4 στον πυρήνα της laek v3 (είναι ίδιος με αυτόν του micromax) για να δω αν υπάρχουν διαφορές στη μπαταρία. Κάποιος άλλος τρόπος φλασαρίσματος πυρήνα?

(O martinoff είχε προτείνει πειραματισμούς με αλλαγή πυρήνα από άλλες ρομ μέσα στο thread και τώρα θέλω να πειραματιστώ.)

Edited by Algorithm
Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

jpower73 την έβαλα την micromax(και την ξανάβγαλα). Μερικά που παρατήρησα:

- Το plague inc. ούτε στην micromax παίζει. Βέβαια σε αντίθεση με την pure aosp v2 μου λέει να στείλω report αν είναι που κράσαρε. Αλλά μπορεί και να είναι θέμα νεότερης έκδοσης του παιχνιδιού, αλλά και πάλι δεν παίζει(αυτό έχει σημασία).

- Όλα τα προγραμματάκια τύπου tap tap app στην micromax δεν ρουφάνε τόση μπαταρία, τουλάχιστον όσο μπόρεσα να δω.

Βλέποντας και το παραπάνω ποστ του Algorithm πιστεύω είναι θέμα του kernel. Θα μείνω λίγο ακόμα με laek v4(να βαρεθώ το plague inc) και θα γυρίσω στην micromax που με το στοκ πρόγραμμα έβγαλε καλύτερη φωτογραφία από την laek v4. Γενικά δεν πρέπει να είναι και πολύ καθαρό android και να έχει πολλές αλλαγές που προκαλούν θέματα όπως η αυξημένη κατανάλωση σε συγκεκριμένες εφαρμογές.

EDIT: Μια ακόμα αλλαγή που είδα και την κατάλαβα με την micromax, η laek v4 κάτι έχει πειραγμένο για το notification bar. Πχ μου εμφανίζει default τα πάντα σε ένα ανοιχτό γκρι, και τα σήματα από τις 2 κάρτες sim και χωρίς τα 3G/G indicators. Σαν να έχει βάλει tweaks που κάνεις με gravity box στην rom πάνω.

Edited by BrocasHelm

την εχω πανω τωρα,ωραια ειναι προς το παρον και εχει και ξεχωριστα features,ολα θα παιχτουν στο αν παιρνει exposed..!

αυριο θα βαλω την 010 και ελπιζω να ειναι καλη να αραξω καπως..

Αφού θα βάλεις την 010 σε 4.4, δοκίμασε και την 042 σε 4.2.

Αυτή τη lewa εννοώ 26-09-14 os5.2:

http://bbs.lewaos.com/down_detail.php?id=107

για το repack του dakok ειδα στο modaco

σχετικα με τις θηκες και την προστασια.Χρησιμοποιω και απο το προηγουμενο κινητο μου αυτα τα ''πουγκια'' των φωτογραφιων.Προστατευει και την οθονη αλλα και το κινητο απο πτωσεις απολυτα.Ειναι σα να πεφτει σε αεροσολα το κινητο.Επισης ειναι πολυ ευχρηστη με αυτην την λωριδα που εχει που την τραβας και βγαινει το κινητο μονο του απο την θηκη.Επισης την βρισκω καλαισθητη και χωραει το κινητο και με εξτρα θηκη μεσα της.

Τιμη:3e,χρονος παραδοσης:oσο μακρια ειναι ο πακιστανος που θα συναντησεις!

http://s14.postimg.org/uc8cjrorl/IMG_20141009_151613.jpg

http://s11.postimg.org/nhu3lxtxv/IMG_20141009_150542.jpg

http://s8.postimg.org/4ltudlztx/IMG_20141009_150610.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αφού θα βάλεις την 010 σε 4.4, δοκίμασε και την 042 σε 4.2.

Αυτή τη lewa εννοώ 26-09-14 os5.2:

http://bbs.lewaos.com/down_detail.php?id=107

για το repack του dakok ειδα στο modaco

εβαλα την 010 απο χθες,δεν αντεξα!Ακομα δεν την εχω σκαλισει για να γραψω λεπτομερειες!Αυτη η lewa τι ειναι 4.2 η 4.4 ?Δεν γραφει.Βγαλαν 042 jb?Noμιζα οτι θα ασχολουνταν με kitkat απο δω και περα..

edit:η lewa kitkat λεει τελικα..ενδιαφερον!Σειρα σου να την δοκιμασεις!

edit 2:Eχω μπερδευτει,λεει lewa 5.2 που ειναι kitkat αλλα στον τιτλο της rom γραφει jb..

Edited by azuli