azuli Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) Παιδια χαιρετω το forum αυτο goodbye καθως μου το κλεψανε το κινητο και εχω ηδη παραγγειλει το redmi note 4 snapdragon. H εμπειρια android θα συνεχιστει για μενα στο miui.gr και τα αντιστοιχα των myphone,xda και xiaomi.eu Eυχομαι σε ολους γρηγορη αλλαγη συσκευης και μην ξεχνατε:Tι λεμε οταν ερχεται το διαβολακι και μας λεει να ξαναπαρουμε mediatek? : ''Not today mediatek,not today!'' Τα λεμε και καλη συνεχεια! p.s. : Eχω ενα δευτερο coolpad F1 μπρικαρισμενο,αν χρειαστει κανενας καποιο εξαρτημα σε καμια φαση μπορει να μου στειλει Edited June 16, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) Τα ίδια είχα πάθει κι εγω πριν 3 χρόνια με το inew v3. Και τότε αγόρασα το f1. Το πιο τίμιο κινητό που είχα (εχω) ποτέ. Δεν θα συμφωνήσω στο "γρήγορη". (δύσκολες οι εποχές) Σε κάθε περίπτωση, Καλή συνέχεια. Edited June 16, 2017 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 :mad: Μετεξεταστεοι... :lol: Για πάτε στην αντίστοιχη καρτέλα.. Δεν χρησιμοποιώ τη rom, σου λέω ότι βλέπω, χαχαχαχα. Παιδια χαιρετω το forum αυτο goodbye καθως μου το κλεψανε το κινητο και εχω ηδη παραγγειλει το redmi note 4 snapdragon. H εμπειρια android θα συνεχιστει για μενα στο miui.gr και τα αντιστοιχα των myphone,xda και xiaomi.eu Eυχομαι σε ολους γρηγορη αλλαγη συσκευης και μην ξεχνατε:Tι λεμε οταν ερχεται το διαβολακι και μας λεει να ξαναπαρουμε mediatek? : ''Not today mediatek,not today!'' Τα λεμε και καλη συνεχεια! p.s. : Eχω ενα δευτερο coolpad F1 μπρικαρισμενο,αν χρειαστει κανενας καποιο εξαρτημα σε καμια φαση μπορει να μου στειλει Κρίμα, πολύ τίμια συσκευή, μια χαρά στέκεται ακόμα, αν ήταν και 4G.... Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 :mad: Μετεξεταστεοι... :lol: Για πάτε στην αντίστοιχη καρτέλα.. ultimate σε μένα δεν έχει...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 ultimate σε μένα δεν έχει...:worry: ;););););););););) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 βρήκα λύση για το σκάλωμα στον καθαρισμό: αλλάξτε από clean master σε tencent και δεν θα κολλάει στον καθαρισμό διαφημίσεων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Καλημέρα για ακόμα μια φορά στην ομάδα!!! Επειδή με την lineageos έχω θέμα με την μπαταρία και κολλάει που και που στην περιστροφή της οθόνης λέω να γυρίσω στην miui... Το λινκ του modaco και γενικές εντυπώσεις απο την τελευταία rom του jpower??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Παιδια χαιρετω το forum αυτο goodbye καθως μου το κλεψανε το κινητο και εχω ηδη παραγγειλει το redmi note 4 snapdragon. Tι λεμε οταν ερχεται το διαβολακι και μας λεει να ξαναπαρουμε mediatek? : ''Not today mediatek,not today!'' Τα λεμε και καλη συνεχεια! Γυρνα πισω στο U8800Pro προδοτη! :p Προσωπικα εγω θα ξαναπαιρνα mediatek με την προϋποθεση οτι θα εχει ανοιχτα sources οπως αυτα τα τηλ που υποστηριζει τωρα η M.A.D team. Πεσαμε σε κακια φουρνια θεωρω. Η mediatek "ανοιχτηκε" λιγο παραπανω στα επομενα SoC. Τεσπα. Καλη συνεχεια με xiaomi πλεον και παντα με μοντες! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 (edited) Γυρνα πισω στο U8800Pro προδοτη! :p Προσωπικα εγω θα ξαναπαιρνα mediatek με την προϋποθεση οτι θα εχει ανοιχτα sources οπως αυτα τα τηλ που υποστηριζει τωρα η M.A.D team. Πεσαμε σε κακια φουρνια θεωρω. Η mediatek "ανοιχτηκε" λιγο παραπανω στα επομενα SoC. Τεσπα. Καλη συνεχεια με xiaomi πλεον και παντα με μοντες! :D Χα!Θελοντας και μη στο U8800pro ειμαι εδω και μια βδομαδα και θα ειμαι για 2-3 ακομα μεχρι να ερθει το αλλο,και ειναι αργο πλεον,οι εφαρμογες εχουν γινει πολυ βαριες! (Παρολαυτα ειμαι με cyanogen lollipop,oh the irony!) Τα λεμε Moihack! Edited June 17, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Έχοντας κλείσει μια βδομάδα με την miui, μπορώ να πω οτι είναι ότι καλύτερο έχω ανεβάσει εδώ και καιρό. Με την επιλογή ultimate + battery saver on η εξοικονόμηση ενέργειας είναι απίστευτη. Πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη έκδοση. Ούτως ή άλλως η έκδοση αυτή δίνει πολύ καλά στοιχεία κατανάλωσης. Highly recommended.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 κοιταξτε πως εγινε η μπαταρια....να επισημανω οτι η μπαταρια φουσκωσε πιο πολυ οταν την εβγαλα και μετα... αυτη ειναι η 2η που ειχα παρει (υποτιθεμενη γνησια) οχι η μανισια εβαλα την νεα miui...ομολογω οτι πεταει!! και ενα μπαγκ που ειχα ξανασυναντησει πιο παλια...στο πλειστορ ενω κατεβαζει την ενημερωση δεν κανει εγκατασταση παρα μονο αν βγεις τελειως και καθαρισεις την μνημη και ξαναμπεις...πως το διορθωνουμε αυτο? εκτος αν ειναι μπαγκ της γκουγκουλ Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Πιστευω να έχεις πεταξει τη μπαταρια!!! Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Κάνε ένα καθάρισμα την internal σου. Λογικά σου έχουν μείνει κάτω από 400 mb Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Aς γραφτει καπου να υπαρχει για την επιλυση αυτων των προβληματων (bt - gps) στην 7.6.8 ποια ειναι τα αρχεια που πρεπει να κατεβασουμε και που πρεπει να τα βαλουμε ωστε να γνωριζουν ολoι και να μην επανερχονται συνεχως. Λεω να την δοκιμασω και εγω με dirty flash. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Λέξη κλειδί εύρεσης #Miui 17.6.8 jpower73 Σελίδα 1660 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388832&page=1660 Και ένθεν.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Το λινκ απο το modaco για την rom δεν παιζει. και στο Xposed και Xmiui εχει το ιδιο λινκ. έχουμε τπτ διαφορετικό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Όλα τα λινκ του μοντακο έχουν διορθωθεί. Rom Xposed Xmiui Είναι οκ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 παιδια να ρωτησω?υπαρχει πιθανοτητα να εχει χαλασει το usb board φορτισης (λογικα εχει χαλασει γιατι για να φορτισει το κινητο πρεπει να παιξω λιγο με την υποδοχη και να το βαλω καπως στραβα για να αρχισει να φορτιζει)αλλα ειναι λογος αυτος να μην αναγνωριζει το λαπτοπ το κινητο?μου κανει εντυπωση...εχω αλλαξει καλωδια φορτιστες σχεδον τα παντα,drivers win 10 win xp παλι τιποτα...καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 από που κατεβάζω την Miui? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Παιδια χαιρετω το forum αυτο goodbye καθως μου το κλεψανε το κινητο και εχω ηδη παραγγειλει το redmi note 4 snapdragon. H εμπειρια android θα συνεχιστει για μενα στο miui.gr και τα αντιστοιχα των myphone,xda και xiaomi.eu Eυχομαι σε ολους γρηγορη αλλαγη συσκευης και μην ξεχνατε:Tι λεμε οταν ερχεται το διαβολακι και μας λεει να ξαναπαρουμε mediatek? : ''Not today mediatek,not today!'' Τα λεμε και καλη συνεχεια! p.s. : Eχω ενα δευτερο coolpad F1 μπρικαρισμενο,αν χρειαστει κανενας καποιο εξαρτημα σε καμια φαση μπορει να μου στειλει Φίλε Αζούλι, ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στο κινητό μας όλα τα χρόνια! Προσωπικά έχω μάθει πολλά για το Android μέσα από το thread του F1 μας! Ρίξε ένα σχόλιο και εδώ όταν σου έρθει το Redmi Note 4 περισσότερο σχετικά με τη φωτογραφική του σε σχέση με το Coolpad! Κατά τα άλλα πρέπει να είναι πολύ καλό κινητό, το οποίο πλέον διατίθεται σε πολύ καλές τιμές! Ακόμα και η global version! Δηλαδή, θέλεις να πεις ότι θα το πάρεις και δε θα του αλλάξεις καθόλου τη rom;;; Όπως σου έρθει έτσι θα μείνει;;;;;;;;; Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Πιστευω να έχεις πεταξει τη μπαταρια!!! Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! δεν την πεταξα ακομα, φυσικα εχει μεινει σε σταθερο σημειο (φουσκωμα) δεν νομιζω οτι πρεπει να την πεταξω οπουδηποτε...καλυτερα εκει που μαζευουν ανακυκλωση (π.χ. αφη) το μπαγκ με το πλειστορ παραμενει και ας εχω καθαρισει την μνημη Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) Δεν έχει τέτοιο μπαγκ η ρομ. Ίσως να είναι χαλασμένο το ζιπ... Αν θες ξανακατεβασε την από το λινκ :) ......... Coolui 6, 4.4.069 καθαρό, πλήρες με όλες τις βελτιώσεις, μόνο αγγλικό, οσονούπω... . C:\Users\Δημήτρης\Desktop\app\CP_Player.apk [DETECTION] Contains code of the ANDROID/Spy.Agent.fojxi virus [NOTE] The file was moved to the quarantine directory under the name '5d05703a.qua'! Edited June 18, 2017 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Δεν έχει τέτοιο μπαγκ η ρομ. Ίσως να είναι χαλασμένο το ζιπ... Αν θες ξανακατεβασε την από το λινκ :) ......... Coolui 6, 4.4.069 καθαρό, πλήρες με όλες τις βελτιώσεις, μόνο αγγλικό, οσονούπω... .πραγματικα η miui πεταει για μενα μακραν η καλητερη ρομ για το coolpad με εσωσες αγγιζει το xiaomi to mi4 που μου εσπασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts