Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

από το πρωί που έβαλα την αναβαθμισμένη έκδοση, εκτός από το πρόβλημα με τα θέματα μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα πως είναι η πιο σβέλτη miui που έχω δοκιμάσει...ήχος τέλειος, gps + data πάνε τάπα, και η μπαταρία περνάει νέα νιότη..nice job jpower!!!

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είμαι με την MiUi 8_Global_6.10.20 by Jpower73

παιρνω back up και φλασάρω dirty και επανέρχομαι με εντυπώσεις.

Γίνεται ε; Ή θα κάνω πατάτα;:)

αν διαβάσεις λίγο πιο πριν θα δεις πως αρκετοί βάλαμε με dirty σε διάφορες εκδόσεις χωρίς πρόβλημα...δώσε πόνο, δεν νιώθει!!!

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

ενα θεματακι που μαλλον δε το βρισκω εγω...απο που διαλεγω το δικο μου launcher??ειχα το νοβα και ξαφνικα μου πεταξε της μιουι..μπαινω απο το νοβα παλι αλλα δε μ αφηνει να το αλλαξω...που ειναι η επιλογη στις ρυθμισεις??

Μη σκας..

Πάγωσε με τιτανιουμ τον mi Launcher, οπότε θα σου μείνει ο νοβα.

Παιδιά, η ρομ είναι ελαφρώς βελτιωμένη από την προηγούμενη.

Πάει πιο γρήγορα αλλά αυτό που θα σας κάνει εντύπωση είναι η διάρκεια της μπαταρίας, η οποία αγγίζει επίπεδα cm12 και άνω... ;)

Γενικά, σηκώνει πολύ ψάξιμο.

Για παράδειγμα, τα κινέζικα στον stock browser ειναι θεμα localization και cache customization.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

από το πρωί που έβαλα την αναβαθμισμένη έκδοση, εκτός από το πρόβλημα με τα θέματα μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα πως είναι η πιο σβέλτη miui που έχω δοκιμάσει...ήχος τέλειος, gps + data πάνε τάπα, και η μπαταρία περνάει νέα νιότη..nice job jpower!!!

Η νέα έκδοση που ανέβασα πριν λιγο, δεν έχει θέμα με τα θέματα.

Αν δεν βαριέσαι, κατεβασε την :)

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Η νέα έκδοση που ανέβασα πριν λιγο, δεν έχει θέμα με τα θέματα.

Αν δεν βαριέσαι, κατεβασε την :)

δεν βαριέμαι ( αυτό έλειπε, εσύ τραβάς τόσο λούκι και εμείς να βαριόμαστε να τετστάρουμε;; ) και ήδη την έβαλα,αλλά το πρόβλημα με τα θέματα παραμένει, με ανοικτή οθόνη και επανέρχεται στο βασικό θέμα! Μήπως θέλει τα φορμάτ για να κάτσει καλά;;

Τι?

Δλδ δεν αλλάζει θέμα?

Είναι αυτό που είπα κι εγώ, αλλάζει αλλά σε άσχετη φάση κρασάρει και επαναφέρει το stock.

?

Δοκιμάστε καθαρή εγκατάσταση.

Πρώτα, δοκιμάστε wipe cache & dalvik

Σε μενα δεν το κάνει. Και έχω δοκιμάσει όλα τα θέματα που ειχα αποθηκευμένα

:worry:

Redmi Note 9 Pro 6-128

?

Μετά το πείραγμα του build.prop δεν το ξαναέπαθα.

Τώρα θα ξανακάνω dirty flash την τελευταία που ανέβασες.

Edited by grgz

?

μια χαρά τα αλλάζει μόνο που δεν σταματάει:lol::lol::lol:

άλλαξε η γλώσσα σε αγγλικά όπως είπες αλλά μετά απο 10 λεπτά περίπου επαναφέρει μόνο του το αρχικό θέμα και δοκίμασα με νέο κατεβασμένο θέμα εκτός απο αυτά που είχα αποθηκευμένα. τώρα για καθαρή εγκατάσταση χλωμό να προλάβω σήμερα, αύριο πουρνό - πουρνό σίγουρα και θα επανέλθω με αποτελέσματα!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετά το πείραγμα του build.prop δεν το ξαναέπαθα.

μπορείς αν σου είναι εύκολο να δώσεις οδηγίες (βήμα - βήμα ) γιατί δεν το `χω...μην κάνω πατατιά και τουβλιάσουμε το εργαλείο;;

το θεμα με το launcher συνεχιζει να υπαρχει..μπηκα απο link2sd και δε με αφηνε να το παγωσω (ισως επειδη ηδη λειτουργουσε)..ετσι το απεγκατεστησα και με γυρισε σε νοβα αναγκαστηκα..αλλα μετα δε δουλευε το home button και δεν ειχε επιλογη να αλλαξω ταπετσαρια...ισως ακομα και για αναβαθμιση ειναι καλο να γινουν τα wipes..λεω να μεινω στη version 2 αν οι διαφορες ειναι μονο στυλιστικες..ετσι κι αλλιως ολα καταμαυρα τα χω για εξοικονομηση μπαταριας...η advanced ειναι πιο γρηγορη η μονο στυλιστικες διαφορες??

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

το θεμα με το launcher συνεχιζει να υπαρχει..μπηκα απο link2sd και δε με αφηνε να το παγωσω (ισως επειδη ηδη λειτουργουσε)..ετσι το απεγκατεστησα και με γυρισε σε νοβα αναγκαστηκα..αλλα μετα δε δουλευε το home button και δεν ειχε επιλογη να αλλαξω ταπετσαρια...ισως ακομα και για αναβαθμιση ειναι καλο να γινουν τα wipes..λεω να μεινω στη version 2 αν οι διαφορες ειναι μονο στυλιστικες..ετσι κι αλλιως ολα καταμαυρα τα χω για εξοικονομηση μπαταριας...η advanced ειναι πιο γρηγορη η μονο στυλιστικες διαφορες??

Πάγωσε το με τιτανιουμ..

Γι αυτό το έχω pre Installed... :)

Για τις διαφορές, έχω δώσει changelog.

Αν δεν θες να μπλέξεις με wipes, μείνε στην 6.11.3

Μεγάλη διαφορά, δεν έχουν... (αν και η Advanced είναι ελαφρώς πιο γρήγορη και έχει μερικά εξτραδακια)

Redmi Note 9 Pro 6-128

μπορείς αν σου είναι εύκολο να δώσεις οδηγίες (βήμα - βήμα ) γιατί δεν το `χω...μην κάνω πατατιά και τουβλιάσουμε το εργαλείο;;

Αν έχεις φλασάρει την τελευταία που ανέβασε ο jpower73 λογικά το έχει φτιάξει, αν όχι, με κάποιο root file explorer, εγώ χρησιμοποιώ τον Root Browser, ο jpower73 έχει ενσωματώσει τον FX File Explorer, εγώ δεν τον βολεύομαι, πας στο Root directory (ο Root Browser αυτό ανοίγει εξ ορισμού) και στο φάκελο System θα βρεις προς τα κάτω το αρχείο build.prop. Αν πατήσεις πάνω του από τις επιλογές που εμφανίζονται επιλέγεις να το ανοίξεις με τον RB Text Editor, μετά πας κάτω στο τέλος και προσθέτεις αυτά:

ro.product.locale.language=en

ro.product.locale.region=US

ro.miui.region=in

ro.persist.sys.timezone=Asia/Calcutta

ro.miui.cust_variant=in

Μπορείς να τα πάρεις ακόμα και με copy paste από εδώ, μέσω του browser κάνεις copy και όταν ανοίξεις το buid.prop μπορείς να κάνεις paste. Mετά Reboot και έτοιμος.

@jpower73: Ο Music player εξακολουθεί να τα δείχνει Κινέζικα, θα βάλω τον προηγούμενο. Ποιος είναι, το Music.apk στο priv apps;

Edited by grgz

φλάσαρα αυτήν που το έχει προσθέσει ήδη μέσα αλλά και πάλι δεν διορθώνει το κουλό να αλλάζει το θέμα μόνο του. άνοιξα το buid.prop σύμφωνα με τις οδηγίες σου και έχει μέσα τις νέες ρυθμίσεις, άρα πάμε για κανονικό install. ευχαριστώ πάντως!

φλάσαρα αυτήν που το έχει προσθέσει ήδη μέσα αλλά και πάλι δεν διορθώνει το κουλό να αλλάζει το θέμα μόνο του. άνοιξα το buid.prop σύμφωνα με τις οδηγίες σου και έχει μέσα τις νέες ρυθμίσεις, άρα πάμε για κανονικό install. ευχαριστώ πάντως!

Εμένα πριν κάνω αυτό κράσαρε το θέμα και επανέφερε το default. Δεν θυμάμαι ποιο θέμα άφησα τώρα μετά το τελευταίο dirty flash γιατί τώρα το βρήκα με το default, μπορεί να μην το είχα αλλάξει, θα ξαναφλασάρω για να επαναφέρω τον παλιό music player.

Edited by grgz

αμα αρχισω να λεω διαφορα για τις twrp εγω θα φταιω??σε coolpad φιλης που ειχε twrp εκανα τη διαδικασια για να την περασω μιας και στο δικο μου εκατσε τελεια με philiz...ολα successfull και στο ριμπουτ μετα το mi.com βγαζει μονιμα μαυρη οθονη...δε μπαινει σ αυτο το διαστημικο ομορφο λογκο..τι κανουμε τωρα????προφανως εχω κανει ολα τα wipes 3 φορες και δοκιμασα και wipe cache/dalvik και μετα το φλασαρισμα..τωρα τουβλιασε..παιζει να μην ειναι συμβατη η ρομ με twrp και να δοκιμασω καμια αλλη ωστε να ανοιξει,να βαλω philiz και να την περασω μετα??
Le max2 6/64 (rr oreo rom)

αμα αρχισω να λεω διαφορα για τις twrp εγω θα φταιω??σε coolpad φιλης που ειχε twrp εκανα τη διαδικασια για να την περασω μιας και στο δικο μου εκατσε τελεια με philiz...ολα successfull και στο ριμπουτ μετα το mi.com βγαζει μονιμα μαυρη οθονη...δε μπαινει σ αυτο το διαστημικο ομορφο λογκο..τι κανουμε τωρα????προφανως εχω κανει ολα τα wipes 3 φορες και δοκιμασα και wipe cache/dalvik και μετα το φλασαρισμα..τωρα τουβλιασε..παιζει να μην ειναι συμβατη η ρομ με twrp και να δοκιμασω καμια αλλη ωστε να ανοιξει,να βαλω philiz και να την περασω μετα??

Χειρότερη recovery δεν υπάρχει, ο ορισμός της αναξιοπιστίας.

παιδιά το πρόβλημα με απότομο σβήσιμο συνεχίζετε και δεν ξέρω τι φταίει...καμιά ιδέα???

ακόμα, το τελευταίο update του jpower θέλει όλα αυτά που γράφεται ή είναι οκ???

plz μια απάντηση για το σβήσιμο γιατί δεν έχω κινητό

παιδιά το πρόβλημα με απότομο σβήσιμο συνεχίζετε και δεν ξέρω τι φταίει...καμιά ιδέα???

ακόμα, το τελευταίο update του jpower θέλει όλα αυτά που γράφεται ή είναι οκ???

plz μια απάντηση για το σβήσιμο γιατί δεν έχω κινητό

Το τελευταίο update είναι μάλλον οκ, καλύτερα να γίνει καθαρή εγκατάσταση όμως, η μπαταρία σου είναι εντάξει;

Το τελευταίο update είναι μάλλον οκ, καλύτερα να γίνει καθαρή εγκατάσταση όμως, η μπαταρία σου είναι εντάξει;

να την αφήσω να φορτίσει και να την μετρήσω με πολύμετρο??? κρατάει πάντως μια μέρα άνετα

να την αφήσω να φορτίσει και να την μετρήσω με πολύμετρο??? κρατάει πάντως μια μέρα άνετα

Όταν λες σβήνει, σβήνει στα καλά καθούμενα; Μήπως δεν κάνει επαφή ή κουνιέται;

Όταν λες σβήνει, σβήνει στα καλά καθούμενα; Μήπως δεν κάνει επαφή ή κουνιέται;

έτσι στα κάλα καθούμενα...μπορεί να είναι στο γραφείο και να πατήσω να δω την ώρα και να σβήσει...μετά βγάζει την μπλε γραμμή και τίποτα άλλο σαν εφαρμογή η μπαταρία είναι όπως την αρχή που το πήρα...δεν κουνιέται καθόλου.

έτσι στα κάλα καθούμενα...μπορεί να είναι στο γραφείο και να πατήσω να δω την ώρα και να σβήσει...μετά βγάζει την μπλε γραμμή και τίποτα άλλο σαν εφαρμογή η μπαταρία είναι όπως την αρχή που το πήρα...δεν κουνιέται καθόλου.

Αυτό "μυρίζει" πρόβλημα hardware. Πάντως κάνε ένα battery calibration να δεις τι θα γίνει.

Αυτό "μυρίζει" πρόβλημα hardware. Πάντως κάνε ένα battery calibration να δεις τι θα γίνει.

θα περάσω την τελευταία του jpower με ενα dirty για να μην στήνω απο την αρχή τα πάντα και θα κάνω και ενα calibration... ποιο πρόγραμμα να κατεβάσω για να το κάνω?

θα περάσω την τελευταία του jpower με ενα dirty για να μην στήνω απο την αρχή τα πάντα και θα κάνω και ενα calibration... ποιο πρόγραμμα να κατεβάσω για να το κάνω?

Battery calibration από Playstore.

Μόλις ξανακράσαρε το θέμα, βαρέθηκα, επαναφέρω το backup της προηγούμενης γιατί βαριέμαι να κάνω καθαρή εγκατάσταση τέτοια ώρα.