Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ok.. Όλοι λοιπόν στο χδα και στο μτκ

Το παρόν νήμα δεν εχει λόγο ύπαρξης

Ότι θέλετε, μπορείτε να το ρωτήσετε εκεί.

....

Και αν αρχίσουν τα μπαγκς από "αντικανονικη σειρα φλασαρισματων" ή ελλειπους φορματ ή και γω δε ξέρω τι,... Εκει να δεις μπαγκς που θα φυτρωσουν.

Είναι χαρακτηριστικο, από τη στιγμή που άρχισα να κάνω αυτές τις παρουσιάσεις, έτσι όπως τις κάνω, έχουν σταματήσει οι ίδιες και οι ίδιες ερωτήσεις. Έχουν μειωθει οι αναρτήσεις.

Αν μη τι άλλο, όλοι γίναμε περισσότερο γνώστες.

Όλοι μάθαμε κάτι παραπάνω.

Και ξέρω, ότι οι περισσότεροι, δοκιμάζουν αυτά που ανεβάζω.

Το γεγονός ότι δε κάνουν feedback, είναι μάλλον ευχαριστο, καθότι η ρομ τους κάθεται καλά.

Τεσπα....

Οπως νομίζετε

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

....

Και αν αρχίσουν τα μπαγκς από "αντικανονικη σειρα φλασαρισματων" ή ελλειπους φορματ ή και γω δε ξέρω τι,... Εκει να δεις μπαγκς που θα φυτρωσουν.

Είναι χαρακτηριστικο, από τη στιγμή που άρχισα να κάνω αυτές τις παρουσιάσεις, έτσι όπως τις κάνω, έχουν σταματήσει οι ίδιες και οι ίδιες ερωτήσεις. Έχουν μειωθει οι αναρτήσεις.

Το γεγονός ότι δε κάνουν feedback, είναι μάλλον ευχαριστο, καθότι η ρομ τους κάθεται καλά.

Τεσπα....

Οπως νομίζετε

keep walking... and thank you!! Προσωπικά υπόχρεος!!!!

Λοιπόν, Slim pros cons σε σχέση με Cardinal.

Pros:

1. Δεν έχει δικό της icon clear recents οπότε βάζεις από gravity και το φτιάχνεις όπως θες χωρίς να είναι διπλό (η Cardinal έχει μόνη της κάτω δεξιά και δεν φεύγει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι πάντα visible, πρέπει να κάνεις slide όλο up για να φανεί).

2. Δεν πειράζει το charging Led και μπορώ με xled να το κάνω να αλλάζει κόκκινο/κίτρινο/πράσινο κατά την διάρκεια της φόρτισης.

3. Έχει ίσως λίγο περισσότερη ελεύθερη μνήμη, 100mb περίπου.

4. Δεν κρασάρει η κάμερα και είναι και αρκετά καλή, ωραία settings και ποιότητα.

Cons:

1. Αργεί να ανοίξει μετά από reboot. Μένει στο starting apps αρκετή ώρα, 30 δευτερόλεπτα σίγουρα, ίσως και παραπάνω. Η Cardinal το περνάει αυτό το σημείο σε 2-3 δευτερόλεπτα.

2. Αν βάλεις dark theme σε μερικά system notifications (όπως αυτή η βλακεία με την SD) έχει μαύρα γράμματα σε σκούρο φόντο. Στα υπόλοιπα notifications είναι κομπλέ.

3. Το titanium δεν βλέπει την ext SD εκεί που λέει τους ελεύθερους χώρους, αλλά δουλεύει κανονικά με το xinternal, backup restore κανονικά.

4. Δεν είχε στοκ τα apn, έπρεπε να πάρω το αρχείο από την Cardinal, να το βάλω στο system/etc - permissions - reboot - reset to defaults.

5. 3-5 βαθμούς πιο ζεστό το κινητό.

6. Χάνεις ένα tile στα quick settings γιατί έχει μόνιμα τα δύο πρώτα μεγάλα.

Στα υπόλοιπα είναι τα ίδια, ίσως έχει λίγο χειρότερο touch από την Cardinal, όχι τόσο fluid καμία φορά, αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. Το πιο σημαντικό μου φαίνεται η θερμοκρασία και το ότι αργεί μετά από reboot. Δεν ξέρω, θα της κάνω και ένα calibrate 100-0-100 να δω και εκεί τι λέει, ίσως στρώσει. Αλλιώς πίσω σε Cardinal, το charging led είναι κλαιν μαιν και για φώτο δουλεύει μια χαρά η cameringo.

ωραιος,thanks για το review!Μαλλον θα μεινω με την cardinal μεχρι να εμφανιστει κανενα καλυτερο entry..

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλα , μην τον εγκαλείς κιολας!!! Αν δεν σου αρεσουν οι rom Που ανεβαζει-διασκευαζει , μην τις κατεβαζεις. Τοση προσπαθεια κανει ο ανθρωπος !!

δεν καταλαβες νομιζω τι εγραψα,παρτο παλι.

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

....

Τεσπα....

Οπως νομίζετε

μην το παιρνεις τοσο συναισθηματικα,αυτα που κανουμε εδω ειναι τεχνικα και αυτο που σε ρωτησα ειναι πρακτικο για την σωστη λειτουργια του thread.

Επειδη ξερω τι κανεις με τα zip των rom,(τo εκανα συνεχεια στο προηγουμενο μου τηλ για προσωπικη χρηση, πειραζοντας τα zip και προσθετωντας/αφαιρωντας πραγματα πριν φλασαρω τις rom στο τηλ μου) σου λεω οτι θελει προσοχη και κυριως δοκιμες αρκετες πριν το ανεβασμα,γιατι οντως μπορουν να δημιουργηθουν bugs απο τα copy paste χωρις να το παρεις ειδηση,και μετα να μην βρισκουμε ακρη εδω μεσα μιλωντας οι μισοι για του mtk dev και οι αλλοι για την δικη σου version.

Αλλα σου ειπα εγω,για αλλα μου απαντησες,αλλα οκ!Νομιζω πως καταλαβες,το point μου ηταν τεχνικο για την λειτουργια του thread και οχι προσωπικο.

....

Τεσπα....

Οπως νομίζετε

Φίλε jpower73, αν δεν ήσουν εσύ ακόμα θα είχα Κινέζους φωτομοντέλα κάθε τρεις και λίγο στην gallery μου!!! Με αυτά που ανεβάζεις έχει εκτοξευτεί η coolpadara. Συνέχισε έτσι..

ΥΓ: κατι για rr nougat που ελεγες???

Φίλε επειδή το κοιτάω και εγώ. Είσαι σίγουρος ότι το Band 2 θα λειτουργεί με το κινητό μας; Εννοώ ότι δεν είναι μόνο θέμα rom αλλά και hardware. Υποστηρίζει το κινητό μας BLE; Αν τελικά το πάρεις και λειτουργεί γράψε εδώ να ξέρουμε και οι υπόλοιποι:)

Φιλε τελικα το πηρα και δουλευει μια χαρα. (με ρομ mlais_Aosp4.4.3. ) απλα καμια φορα πρεπει να ξαναπροσπαθησεις να συνδεθεις.

Έβαλα την aosp-oms .τα βίντεο στο facebook βγάζουν τις πράσινες κάθετες γραμμές.πως διορθώνεται;.κατα τα αλλά παρα πολύ καλη η Ρομ.ευχαριστουμε τον jpower73 για ολα

Εβαλα την τελευταία RR εχτές(με το network fix του jpower73). Έκάνε ιστοριούλες με το wifi του σπίτιου ( αποσυνδεόταν μόνο του και γύρναγε σε 3g), αλλά δεν με ενοχλει. Στο δε wifi του γραφείου, είναι σταθερά συνδεδεμένο!!

Το μεγάλο μου πρόβλημα είνα το VPN. To pptp vpn δεν συνδέται καν. Δοκίμασα με IPsec, συνδέται μεν αλλά δεν περνάει default route. Δοκίμασα με openvpn client, όπου και εκεί (μετά απο πολύ κόπο) συνδέεται, αλλά επίσης δεν περνάει default route και συνεπώς είναι άχρηστο.

Εχει ασχολήθεί άλλο με το θέμα του VPN;; Φίλος με samsung κινητό που έχει περάσει την αντίστοιχη RR το vpn του παίζει σωστα.

Καλημερα κ καλη εβδομαδα..2 ερωτησεις.....που μπορω να βρω το πλαστικο που κουμπωνει απο πισω στην μπαταρια γτ μ εχει σπασει..κ επισης καποιος που εχει παρει εξτρα μπαταρια απο που την πηρε κ εμεινε ικανοποιημενος...ευχαριστω

Φιλε τελικα το πηρα και δουλευει μια χαρα. (με ρομ mlais_Aosp4.4.3. ) απλα καμια φορα πρεπει να ξαναπροσπαθησεις να συνδεθεις.

Τέλεια!! :D

Θυμήθηκες και να ποστάρεις, ωραίος. Με γεια, καλοφόρετο.

---------------------------------------------------------------------------------

{Sony Ericsson T105} -> {Motorola SLVR L9} -> {LG KM500} -> {Samsung I5800 Galaxy 3} -> {Nokia 1616+Nokia 2600} -> {Coolpad F1}

Μόλις εβαλα την σλιμ και δεν συνδεονται τα δεδομενα απο την κινητη. Αντι για βονταφον βγαζει εναν κωδικο (20205) και οταν ανοιγω τα δεδομενα δεν βγαζει ουτε 3g ουτε Η+ τιποτα. καμια βοηθεια?

Καλημερα κ καλη εβδομαδα..2 ερωτησεις.....που μπορω να βρω το πλαστικο που κουμπωνει απο πισω στην μπαταρια γτ μ εχει σπασει..κ επισης καποιος που εχει παρει εξτρα μπαταρια απο που την πηρε κ εμεινε ικανοποιημενος...ευχαριστω

Γεια χαρά!!

Σε ό,τι αφορά το πρώτο, μάλλον ψάχνεις για κάτι τέτοιο, ε;;

https://m.aliexpress.com/item/32689400504.html?aff_click_id=0e1701afebff4e0ba23cc8d2a03cb12c-1470196781040-00403-UneMJZVf&aff_platform=y#autostay

Όσο για μπαταρία (γνωστός παθών του thread), τελευταία αγόρασα αυτήν και προς το παρόν τα πάει πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες που είχα πάρει τον τελευταίο καιρό!

http://m.ebay.com/itm/2500mAh-Coolpad-CPLD-329-Reemplazo-Bateria-Interna-Para-Coolpad-F1-F1-Plus-/361601559265?txnId=793581376023

Δε μπορώ να την προτείνω ανεπιφύλακτα, διότι την έχω μόνο δέκα μέρες! Πάντως, με Miui του Κουσκούς, μου βγάζει με νορμάλ χρήση γύρω στις 4μιση ώρες screen on time, ενώ με διάβασμα e-books κτλ, όπου δε χρησιμοποιεί πολύ τον επεξεργαστή κτλ, μπορεί να φτάσει έως και το 6ωρο! (Οι προηγούμενες που είχα έφταναν με το ζόρι 3 ώρες!) Α, επίσης είχε πάνω η μπαταρία το ιριδίζον σήμα γνησιότητος, παρόλο που στις (προσέξτε μην κολλήσετε τις δύο αυτές λέξεις μεταξύ τους) φωτογραφίες στο ebay δεν το έχει!!

Το μόνο που με ανησυχεί λίγο είναι ότι, όταν ζορίζεται, ανεβάζει λίγο θερμοκρασία η μπαταρία, πχ 36 βαθμούς, ενώ οι προηγούμενες δεν το έκαναν! (Τις μετρήσεις μου τις δίνει ο Gsam battery monitor!)

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε jpower73, αν δεν ήσουν εσύ ακόμα θα είχα Κινέζους φωτομοντέλα κάθε τρεις και λίγο στην gallery μου!!! Με αυτά που ανεβάζεις έχει εκτοξευτεί η coolpadara. Συνέχισε έτσι..

ΥΓ: κατι για rr nougat που ελεγες???

Γιατί, γιατί, γιατί;;; Δεν κατάλαβα!! Τι έχουν τα wallpapers με Κινέζους φωτομοντέλα;;; Βάλτε, ρε, λίγο χρώμα στη ζωή σας που μου θέλετε συνέχεια το αποστειρωμένο περιβάλλον των AOSP!!!

Πέρα από την πλάκα, όμως, δε χρειάζεται να τονίσουμε την προσφορά του Jpower στο νήμα! Εγώ θα το ξαναπώ! Θα πάρω καινούριο κινητό όταν αποφασίσει να αλλάξει κινητό ο Jpower!!

Αλλά και σε αυτό που λέει ο Αζούλι, δεν έχει άδικο! Μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις και είναι στάνταρ το φαινόμενο η ίδια rom να μη βγάζει bugs σε κάποιον, ενώ σε άλλον να βγάζει! Αλλά δεν πιστεύω ότι ο Jpower έχει ανεβάσει ποτέ τίποτα χωρίς να το έχει δοκιμάσει πρώτα! Αν είχε φωνή το Coolpad του, ποιος ξέρει τι καντήλια θα του κατέβαζε που κάθε τρεις και λίγο δοκιμάζει νέες roms!!!

Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!!

Γεια χαρά!!

Σε ό,τι αφορά το πρώτο, μάλλον ψάχνεις για κάτι τέτοιο, ε;;

https://m.aliexpress.com/item/32689400504.html?aff_click_id=0e1701afebff4e0ba23cc8d2a03cb12c-1470196781040-00403-UneMJZVf&aff_platform=y#autostay

Όσο για μπαταρία (γνωστός παθών του thread), τελευταία αγόρασα αυτήν και προς το παρόν τα πάει πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες που είχα πάρει τον τελευταίο καιρό!

http://m.ebay.com/itm/2500mAh-Coolpad-CPLD-329-Reemplazo-Bateria-Interna-Para-Coolpad-F1-F1-Plus-/361601559265?txnId=793581376023

Δε μπορώ να την προτείνω ανεπιφύλακτα, διότι την έχω μόνο δέκα μέρες! Πάντως, με Miui του Κουσκούς, μου βγάζει με νορμάλ χρήση γύρω στις 4μιση ώρες screen on time, ενώ με διάβασμα e-books κτλ, όπου δε χρησιμοποιεί πολύ τον επεξεργαστή κτλ, μπορεί να φτάσει έως και το 6ωρο! (Οι προηγούμενες που είχα έφταναν με το ζόρι 3 ώρες!) Α, επίσης είχε πάνω η μπαταρία το ιριδίζον σήμα γνησιότητος, παρόλο που στις (προσέξτε μην κολλήσετε τις δύο αυτές λέξεις μεταξύ τους) φωτογραφίες στο ebay δεν το έχει!!

Το μόνο που με ανησυχεί λίγο είναι ότι, όταν ζορίζεται, ανεβάζει λίγο θερμοκρασία η μπαταρία, πχ 36 βαθμούς, ενώ οι προηγούμενες δεν το έκαναν! (Τις μετρήσεις μου τις δίνει ο Gsam battery monitor!)

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί, γιατί, γιατί;;; Δεν κατάλαβα!! Τι έχουν τα wallpapers με Κινέζους φωτομοντέλα;;; Βάλτε, ρε, λίγο χρώμα στη ζωή σας που μου θέλετε συνέχεια το αποστειρωμένο περιβάλλον των AOSP!!!

Πέρα από την πλάκα, όμως, δε χρειάζεται να τονίσουμε την προσφορά του Jpower στο νήμα! Εγώ θα το ξαναπώ! Θα πάρω καινούριο κινητό όταν αποφασίσει να αλλάξει κινητό ο Jpower!!

Αλλά και σε αυτό που λέει ο Αζούλι, δεν έχει άδικο! Μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις και είναι στάνταρ το φαινόμενο η ίδια rom να μη βγάζει bugs σε κάποιον, ενώ σε άλλον να βγάζει! Αλλά δεν πιστεύω ότι ο Jpower έχει ανεβάσει ποτέ τίποτα χωρίς να το έχει δοκιμάσει πρώτα! Αν είχε φωνή το Coolpad του, ποιος ξέρει τι καντήλια θα του κατέβαζε που κάθε τρεις και λίγο δοκιμάζει νέες roms!!!

Σωστοοοοοοοοοος

Τελικά η RR ξηλώθηκε...και πέρασα την miui 6.1.28 του kouskous.

Τελικά μετά απο 2,5 ώρες ρυθμίσεων και εγκαταστάσεων προγραμμάτων στο κινητο ανακαλύπτω ότι δεν παιζει το 3G...!! Καμιά ιδέα..το τι μπορεί να φταιεί...

Σε ότι άλλο δοκίμασα η rom φαίνεται να παίζει κανονικά.

Εβαλα την τελευταία RR εχτές(με το network fix του jpower73). Έκάνε ιστοριούλες με το wifi του σπίτιου ( αποσυνδεόταν μόνο του και γύρναγε σε 3g), αλλά δεν με ενοχλει. Στο δε wifi του γραφείου, είναι σταθερά συνδεδεμένο!!

Το μεγάλο μου πρόβλημα είνα το VPN. To pptp vpn δεν συνδέται καν. Δοκίμασα με IPsec, συνδέται μεν αλλά δεν περνάει default route. Δοκίμασα με openvpn client, όπου και εκεί (μετά απο πολύ κόπο) συνδέεται, αλλά επίσης δεν περνάει default route και συνεπώς είναι άχρηστο.

Εχει ασχολήθεί άλλο με το θέμα του VPN;; Φίλος με samsung κινητό που έχει περάσει την αντίστοιχη RR το vpn του παίζει σωστα.

Ακυρο... το πρόβλημα ξεπεράστηκε αλλάζοντας το APN της vodafone από internet.vodafone.gr σε σκέτο internet.

Τελικά η RR ξηλώθηκε...και πέρασα την miui 6.1.28 του kouskous.

Τελικά μετά απο 2,5 ώρες ρυθμίσεων και εγκαταστάσεων προγραμμάτων στο κινητο ανακαλύπτω ότι δεν παιζει το 3G...!! Καμιά ιδέα..το τι μπορεί να φταιεί...

Σε ότι άλλο δοκίμασα η rom φαίνεται να παίζει κανονικά.

Δοκίμασε την aoso oms που ανεβασε ο jpower73. Την έχω βάλει δύο μέρες τώρα. Πραγματικά εξαιρετική. Μόνο σε ένα ρουτερ δεν συνδέεται μόνη της. Data έχω παντού , βέβαια δεν μου βγάζει H+ αλλά μόνο H χωρίς όμως να καταλαβαίνω διάφορα στην ταχύτητα. Το μόνο κακό είναι ότι έβγαζε τις πράσινες γραμμές στα βίντεο του fb (όχι σε όλα) αλλά με ένα ζιπακι που μου έδωσε ο jpower73 και πέρασα δεν το ξαναεκανε.

Θα την διορθώσω την ομς. Στο θέμα του βίντεο. (Με συγχωρείτε, το ξέχασα).

Θα την ξανανεβασω.

Σας προτείνω, πάντως την σλιμ.....

WiFi kai data παίζουν υποδειγματικα.

(έχω αναβαθμίσει τα ril της, σε r68)

Βάλτε την, και θα με θυμηθείτε

Βάλτε είτε την δική μου είτε του μτκ.

Παιδιά, αξίζει να θυσιασετε κάτι από την ομορφιά και πολύ λειτουργικότητα της rr,για αυτήν...

(από έναν φανατικό οπαδό της RESSURECTION REMIX :happy:)

Για το Η+, δεν είναι θέμα της ρομ. Και σε emui κιτκατ, τα ίδια κάνει. Είναι θέμα παροχου. Με όλα αυτά τσ δωρεάν mb που δίνουν, το φεης μπουκ, που όλοι είναι μέσα και τραβάει αβερτα ντατα και έχει φτάσει σε επίπεδα μισού cdrom η εφαρμογή +κασε+ντατα +++.... λογικο είναι.....

Δοκιμάστε μετά τα μεσάνυχτα, και θα δείτε Η+....

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Για όσους προτιμούν τις miui rom...

Είχα την 6.1.28 του κους κους και πέρασα από πάνω αυτή http://forum.xda-developers.com/a310/development/stable-miui-8-8-0-1-0-global-stable-t3443825 με την παρακάτω διαδικασία και έκατσε τέλεια....μόνο ελληνικά δεν έχει...

Πρώτα wipe cache & dalvic cache και μετά πέρασμα την miui 8 σύμφωνα με τις οδηγίες. Εκανα αυτά που αναφέρονται στο Α310 που είναι πανομοιότυπο με το κινητό μας.

Μέχρι στιγμής λειτουργούν όλα άψογα...

Έχω την εντύπωση οτι το gravity box [MM] δεν λειτουργει στη slim, εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Με τα απο αρκετά reeboot δεν παίρνει τις αλλαγές (nav bar, status bar) μονο σε κάτι ψιλά λειτουργει, όπως αλλαγή χρώματος στο ρολόι. Και υποτίθεται οτι φτιάχτηκε ειδικα για AOSP

Για όσους προτιμούν τις miui rom...

Είχα την 6.1.28 του κους κους και πέρασα από πάνω αυτή http://forum.xda-developers.com/a310/development/stable-miui-8-8-0-1-0-global-stable-t3443825 με την παρακάτω διαδικασία και έκατσε τέλεια....μόνο ελληνικά δεν έχει...

Πρώτα wipe cache & dalvic cache και μετά πέρασμα την miui 8 σύμφωνα με τις οδηγίες. Εκανα αυτά που αναφέρονται στο Α310 που είναι πανομοιότυπο με το κινητό μας.

Μέχρι στιγμής λειτουργούν όλα άψογα...

Αξίζει, δηλαδή;;

Στο αισθητικό κομμάτι, από αυτά που είδα στις φωτογραφίες, δε βλέπω καμία τρομερή διαφορά, εκτός από το ρολόι, όπου πλέον δεν είναι μεγαλύτερες οι ώρες από τα λεπτά! (Κάτι το οποίο ήταν χαρακτηριστικό των Miui μέχρι στιγμής!) Από ταχύτητα πώς πάει;; Είναι πιο γρήγορη;;

Και κάτι τελευταίο! Είναι Miui 8 και είναι βασισμένη σε Kitkat! Η Xiaomi δεν έχει πάει σε Android 5 ή 6;; Ή απλά αυτές οι εκδόσεις αφορούν πιο παλιά κινητά της εταιρείας;;

Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!!

Έχω την εντύπωση οτι το gravity box [MM] δεν λειτουργει στη slim, εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Με τα απο αρκετά reeboot δεν παίρνει τις αλλαγές (nav bar, status bar) μονο σε κάτι ψιλά λειτουργει, όπως αλλαγή χρώματος στο ρολόι. Και υποτίθεται οτι φτιάχτηκε ειδικα για AOSP

Ναι. κάτι αισθητικά κομμάτια, εχουν θυσιαστεί.

Πάντως, είναι ότι πιο σωστό έχει βγει ως τώρα... Παίζουν όλα (πλην των γνωστών) κανονικά. Το wifi συνδεεται σε ολα τα ρουτερ με τη μια. Δεν χρειάζεται το κολπο μου με το macrodroid.

Για περισσότερα, στο χδα στο σχετικό νήμα του developer

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Επιτέλους συνδέθηκε με το Bluetooth στο αυτοκίνητο. Είμαι με cardinal. Η τελευταία που τα είχα καταφέρει ήταν του kouskous

Επιτέλους συνδέθηκε με το Bluetooth στο αυτοκίνητο. Είμαι με cardinal. Η τελευταία που τα είχα καταφέρει ήταν του kouskous

Settings-apps-βρισκεις την εφαρμογή Bluetooth share- clear data,clear cashe

και θα συνδέεται πάντα

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΟΜ!

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Παιδιά καλημέρα, υπάρχει κανείς που να είχε πρόβλημα με το bluetooth στην temasek?

ένα φιλαράκι μου έχει το εξής θέμα, βλέπει την συσκευή και όταν πατάει για σύνδεση και χρειάζεται κωδικό δεν βγαίνει το πεδίο εισαγωγής κωδικού.

εγώ δυστυχώς δεν έχω κάτι για να το τσεκάρω και να δω αν συμβαίνει και σε μένα.