Jump to content

Tolis_95

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Tolis_95

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Tolis_95's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Έφτασε και το δικό μου εδώ και μία εβδομάδα. Δυστυχώς, έχει μερικές ίνες (χνούδια) ανάμεσα στην οθόνη και στο προστατευτικό που έχει by default :( Ευτυχώς, διορθώνεται εύκολα :D Εννοείς κάτι τέτοιο; https://selivan.github.io/2020/02/25/removing-bloatware-from-xiaomi-miui-android.html Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει αν δουλεύει και πόσο εύκολη/δύσκολη διαδικασία είναι;
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το είχα το κινητό αν δεν έκανε βλακείες η ACS... Τεσπα θα πάω όταν σχολάσω να το πάρω. Την έχεις δοκιμάσει; Γενικά δεν είμαι μεγάλος φαν των MIUI, αλλά συγκεκριμένα με ενοχλεί που έχει τις δικές της εφαρμογές για όλα και κάποιες δε σε αφήνει και να τις διαγράψεις. Αν δεν κάνω λάθος, όταν ανοίξω το κινητό θα μου ζητήσει να κάνω login/εγγραφή στις υπηρεσίες της xiaomi και μετά αυτό θα κάνει τα δικά του (πχ backups του gallery μου στο cloud :mad:). Μπορώ να το παρακάμψω αυτό ή όχι;
  3. Καλησπέρα, παρήγγειλα το κινητό (κάπως βιαστικά). Βλέπω στις τελευταίες σελίδες ρωτάνε πολλοί για θέματα με Wifi.. Ελπίζω να μην έχει θέμα το κινητό :p Παίζει καμία αξιόλογη AOSP rom; Ή γενικά οποιαδήποτε custom να μην έχει τις ιστορίες της xiaomi; (sorry αν έχει απαντηθεί αλλά δεν είδα κάτι στο πρώτο ποστ και δεν μπορώ νω διαβάσω τόσες σελίδες)
  4. Τέλεια!! :D Θυμήθηκες και να ποστάρεις, ωραίος. Με γεια, καλοφόρετο.
  5. Φίλε επειδή το κοιτάω και εγώ. Είσαι σίγουρος ότι το Band 2 θα λειτουργεί με το κινητό μας; Εννοώ ότι δεν είναι μόνο θέμα rom αλλά και hardware. Υποστηρίζει το κινητό μας BLE; Αν τελικά το πάρεις και λειτουργεί γράψε εδώ να ξέρουμε και οι υπόλοιποι:)
  6. Το fix με την ipv6 που είχες πει ότι διόρθωσε τα πράγματα δεν κράτησε τελικά;; Ακόμη δε πέρασα τη ρομ λόγω εξεταστικής, οπότε αν έχει προβλήματα να μη κάνω το κόπο τζάμπα... Σε μένα στην AOSP 4.4.2 maucat δε το κάνει :rolleyes:
  7. Ωραία, θα τη τσεκάρω αύριο! :D Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη version ή να βάλω τη τελευταία; Παίζει να πάω καμιά βόλτα από plaisio/public, αν έχουν οτιδήποτε με BLE θα δοκιμάσω και θα ξαναποστάρω. Αλλιώς αν ξέρει κάποιος παιδιά ας πει γιατί με έχει ψήσει πολύ το band 2. :rolleyes:
  8. Κανείς;:( Το πρόβλημα πρέπει να είναι η ipv6 που έχουν αρχίσει οι isp να βάζουν σε συνδρομητές. Ίσως να χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο κινητό είτε να έχει κάποιο πρόβλημα ο isp. Για την ώρα απενεργοποίησε προσωρινά την ipv6 για λίγη ώρα και να δεις αν φτιάξει το πρόβλημα. (από άλλο forum)
  9. Καλησπέρα σε όλους!! Μπήκα σήμερα, μετά από 6+ μήνες, στο νήμα της κινητάρας μας και έπαθα πλάκα! Ακόμα ποστάρετε καθημερινά!!:D Έχω μείνει τόσο καιρό με AOSP 4.4.2 maucat (ναι ακόμα αυτή τη rom έχω :P) και σκέφτομαι ότι θα έχει βγει σίγουρα κάτι πολύ καλύτερο οπότε ήρθε η ώρα να αλλάξω (αν και έχω βολευτεί άπειρα με αυτήν). Επειδή λοιπόν έχω να μπω από τότε που το topic ήταν κάπου στις 1100 σελίδες και δε ξέρω τι μου γίνετε, ρίχτε προτάσεις για ρομ (εκτός miui γιατί δεν είμαι πολύ φαν). +ερώτηση: το κινητό υποστηρίζει συσκευές με ble; Σκέφτομαι να πάρω ένα xiaomi mi band 2, θα λειτουργεί; Ευχαριστώ προκαταβολικά και αναμένω απαντήσεις!!:)
  10. :confused: Στα Spec γράφουν τα ίδια ακριβώς: Band 4G:TDD-LTE (B38/B39/B40/B41: 2555-2655MHz) FDD-LTE (B1/B3/B7) 3G:TD-SCDMA (B34/B39)、WCDMA (B1/B2/B5/B8) 2G:GSM (B2/B3/B8) Βλέπω ότι στα σχόλια λένε όλοι "Make sure I get the FDD LTE version". Να τσιμπήσω το φθηνό που γράφει και "Original XIAOMI Redmi Note 2 Smartphone TD FDD LTE MTK Helio X10" στο τίτλο; Αυτό μου τη σπάει στα κινέζικα :mad:
  11. Ευχαριστώ για την βοήθεια. http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-smartphone-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html Μπορείς να μου πεις ποια η διαφορά μεταξύ τους; Ποιο θέλω να πάρω εγώ; :confused:
  12. Καλησπέρα παιδιά. Αφού μυήθηκα εγώ στα κινέζικα, έφερα την αδερφή μου στο club, ήρθε η ώρα να φέρω και τον αδερφό μου :p http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-2-2gb-16gb Το κινητό είναι αυτό σωστά; Ποια σελίδα να προτιμήσω; Το aliexpress είναι καλό; Γράφουν μικρότερη τιμή πάνω μην έχω θέμα με τελωνείο; ΕΔΙΤ: φαντάζομαι το κινητό πετάει.. Δε χρειάζεται να ρωτήσω xiaomi είναι :)
×
×
  • Create New...