mixanikosgr Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Άντε να το λύσουμε και αυτό. Μήπως τα πολλά πατσ ήχου μας κάνουν τη λαδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Απ το λίγο που είδα, παίζουν κανονικά τα βίντεο χωρίς αλλοιώσεις. Τα ντατα βεβαια πάλι τον χαβα τους... Δλδ? Πρόβλημα στο μετρό? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Οκ... Για σιγουριά θα ακουσω και στο σπιτι με ακουστικά και ηχείο και θα ξανακάνω feedback. Για να μην σε κουράζω βάλε στον jetaudioplayer Preferences->playback-> mono outpout το τικάρεις και βλέπεις πως ακούγονται τα όργανα κανονικά και αν έχει διαφορά με το πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Opie Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Δλδ? Πρόβλημα στο μετρό? Στο μετρό δεν ξέρω αλλά σε κάτι υπόγεια της σχολής που κατέβηκα δεν επανήλθε ποτέ μετά. Επίσης εμένα όταν το παθαίνει αυτό ενώ στην statusbar το Η εξαφανίζεται, στα quicksettings παραμένει... Χθές δοκίμασα και την dirty unicorns, τα ίδια και σ αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voskaroudaki Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλησπέρα έχει περάσει κάποιος συμφουριτης την cardinal με phiz? η τέταρτη φορά που την περναω και κρασαρουν τα gapps.Υποθέτω οτι θέλει twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Opie Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλησπέρα έχει περάσει κάποιος συμφουριτης την cardinal με phiz? η τέταρτη φορά που την περναω και κρασαρουν τα gapps.Υποθέτω οτι θέλει twrp. Εγώ με philz την έβαλα, δεν είχα πρόβλημα. Πρώτα τη ρομ, μετά τα gapps και μετά τα υπόλοιπα χωρίς ενδιάμεσα reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Μάλλον πρέπει να περιμένουμε να βάλουμε την παρακάτω που είναι καθαρή αοσπ μόλις βγάλει το Α310 πατσ http://www.mtk-dev.com/2016/09/601r68-android-open-source-project.html την κατεβάζω Για την κάρντιναλ έλεγε με μικρά γράμματα ότι μόλις μπουτάρει την πρώτη φορα η ρομ, να γίνει reboot. Αυτός έχει την twrp3.0.2 Edited September 8, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idneaspats Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Low memory killer απο kernel auditor Ρυθμισεις Και ξεχάστε απώλειες μνήμης και τα ρεστα Φίλε jpower έχω θεματάκι με το κερνελ, δεν μπορώ να αλλάξω τις παραμέτρους στο low memory killer. με το που αλλάζω την τιμή πχ στο visible applications, επαναφέρει το foreground applications στη αρχική τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnakosC2 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Φίλε επειδή το κοιτάω και εγώ. Είσαι σίγουρος ότι το Band 2 θα λειτουργεί με το κινητό μας; Εννοώ ότι δεν είναι μόνο θέμα rom αλλά και hardware. Υποστηρίζει το κινητό μας BLE; Αν τελικά το πάρεις και λειτουργεί γράψε εδώ να ξέρουμε και οι υπόλοιποι:) Απο οτι διαβασα το BLE = Bluetooth Low Energy και δεν ειναι καποια συγκεκριμενη λειτουργια των bluetooth. εγω για το μονο που εχω φοβο ειναι το android version. επειδη το f1 εβγαινε με 4.2 και θελει 4.4+. αμα ξερει κανενας ας απαντησει! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Φίλε jpower έχω θεματάκι με το κερνελ, δεν μπορώ να αλλάξω τις παραμέτρους στο low memory killer. με το που αλλάζω την τιμή πχ στο visible applications, επαναφέρει το foreground applications στη αρχική τιμή. απενεργοποιείς το aplly on boot πανω πανω, ρυθμίζεις, ενεργοποιείς. Αν στο ξανααλλάξει, επιμένεις 2-3 φορές και το παίρνει Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Μάλλον θα πάμε ομαδικώς στην καρντιναλ Αν μπορείς κατέβασε τα δύο μικρά δείγματα ήχου, να δεις αν ακούς κανονικά την κιθάρα και το μπουζούκι στο μεγάφωνο του τηλεφώνου Αζούλι δες το και στην καρτνιναλ αν μπορείς στο μεταλ κομματι ακουω αχνα στο background την κιθαρα της εισαγωγης (ισα ισα) πριν μπουν τα ντραμς.Μετα ακουω την αλλη κιθαρα κανονικα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά στην cardinal πια εφαρμογή καμερας δουλεύει; η εφαρμογη της rom τραβαει κανονικα φωτο αλλα τα βιντεο εχουν περιεργα χρωματα,στην cameringo δουλευουν ολα κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 η εφαρμογη της rom τραβαει κανονικα φωτο αλλα τα βιντεο εχουν περιεργα χρωματα,στην cameringo δουλευουν ολα κανονικα Ποια cameringo έχεις ; Από χτες έχω την cardinad και ή ρομ πετάει!! Ο launcher με ξενιζε λίγο και έβαλα τον nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ποια cameringo έχεις ; Από χτες έχω την cardinad και ή ρομ πετάει!! Ο launcher με ξενιζε λίγο και έβαλα τον nova. cameringo+ 2.7.96 και γω nova και ο μονος λογος ειναι οτι ο default android launcher δεν υποστηριζει ακομα gestures που εγω τα χρησιμοποιω χρονια.Το κακο με τον nova ειναι οτι στις mm roms ειναι λιγο αργο το κατεβασμα των notifications και δεν το χουν φτιαξει ακομα.. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον πρέπει να περιμένουμε να βάλουμε την παρακάτω που είναι καθαρή αοσπ μόλις βγάλει το Α310 πατσ http://www.mtk-dev.com/2016/09/601r68-android-open-source-project.html την κατεβάζω ισως δουλευει το a310 patch της cardinal,λογω aosp,δοκιμασε αν την βαλεις ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να μην σε κουράζω βάλε στον jetaudioplayer Preferences->playback-> mono outpout το τικάρεις και βλέπεις πως ακούγονται τα όργανα κανονικά και αν έχει διαφορά με το πριν στον jet ακουγεται οπως πρεπει δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) παραγωγικοτατος ο mtk dev..! [KK] Samsung Galaxy Evolution Note 7 UI http://www.mtk-dev.com/2016/09/kk-samsung-galaxy-evolution-note-7-ui.html (KK αρα θα δουλευουν ολα) [6.0.1]Cyanogenmod 13_r66 http://www.mtk-dev.com/2016/09/601stable-cyanogenmod-13r66-mt6592.html [AOSP] Slim6 V1.1 http://www.mtk-dev.com/2016/09/aosp-slim6-v11-mt6582.html δε με βλεπω να αραζω με μια rom ποτε. Στα κινεζικα τα forum μπαινει κανεις πια απο περιεργεια?Αναρωτιεμαι τι κυκλοφορει εκει πλεον Edited September 9, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Άκυρο ποστ Edited September 9, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) παραγωγικοτατος ο mtk dev..! [KK] Samsung Galaxy Evolution Note 7 UI http://www.mtk-dev.com/2016/09/kk-samsung-galaxy-evolution-note-7-ui.html (KK αρα θα δουλευουν ολα) [6.0.1]Cyanogenmod 13_r66 http://www.mtk-dev.com/2016/09/601stable-cyanogenmod-13r66-mt6592.html [AOSP] Slim6 V1.1 http://www.mtk-dev.com/2016/09/aosp-slim6-v11-mt6582.html δε με βλεπω να αραζω με μια rom ποτε. Στα κινεζικα τα forum μπαινει κανεις πια απο περιεργεια?Αναρωτιεμαι τι κυκλοφορει εκει πλεον Είναι... Ο νέος Liutao... :lol: Οι 2 πρώτες, αξίζουν τον κόπο... Στην 4.4.4, μπορεί αντί του Sound patch να περάσετε το gionne Sound patch που υπάρχει στην αρχική... ...... (Πολύ δουλειά το σουκου) Edited September 9, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) στο μεταλ κομματι ακουω αχνα στο background την κιθαρα της εισαγωγης (ισα ισα) πριν μπουν τα ντραμς.Μετα ακουω την αλλη κιθαρα κανονικα στον jet ακουγεται οπως πρεπει δηλαδη? ισως δουλευει το a310 patch της cardinal,λογω aosp,δοκιμασε αν την βαλεις Στα κινεζικα τα forum μπαινει κανεις πια απο περιεργεια?Αναρωτιεμαι τι κυκλοφορει εκει πλεον 1. Άρα είναι γενικό το θέμα μάλλον στις 6αρες. Αν κάποιος έχει 4.4 ας μας πει αν ακούει συνέχεια την κιθάρα σε όλο το δείγμα. Στον jet έχει την επιλογή Mono output και λύνεται το θέμα του μεγαφώνου, μετά ακουγεται η 1η κιθάρα κανονικά σε όλο το δείγμα και όχι μόνο μετά τα ντραμς που μπαίνει η 2η. το δείγμα https://www.sendspace.com/file/h7lp8s 2. Θα δοκιμάσω της καρντιναλ όπως λες το ΣΚ(αν δεν δουλέψει δεν θα υπάρχει καθόλου σήμα κινητής ή πειράζει και άλλα πολλά?), εκτός και αν το βγάλει σήμερα 3. Οι κινέζοι έχουν 1,000 Miui 4,4 και 1-2 άλλα πορτ, τίποτα ιδιαίτερο πλέον. Δεν βλέπω και τους παλιούς (Λιουταο κλπ) που βγάζανε ρομ πέρυσι, είναι άλλοι. Edited September 9, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightwish_geo Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Εγώ με philz την έβαλα, δεν είχα πρόβλημα. Πρώτα τη ρομ, μετά τα gapps και μετά τα υπόλοιπα χωρίς ενδιάμεσα reboot. Παιδιά προσπάθησα πολλές φορές να βάλω τη cardinal με twrp και κάθε φορά μόλις μπαίνει μου βγάζει μήνυμα "δυστυχώς η διαδικασία com.android.phone έχει σταματήσει". έχει ένα ok και που το πατάω, πάλι βγάζει το ίδιο και δε λειτουργεί φυσικά τίποτα. έχω σκάσει, γιατί τις προηγούμενες μέρες είχα δοκιμάσει την RR 5.7.3 και ενώ έβαλα και το αρχειάκι για τα data και wifi, δε τη πάλευε. αποσυνδεόταν μόνο του όποτε να ναι. Βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 2. Θα δοκιμάσω της καρντιναλ όπως λες το ΣΚ(αν δεν δουλέψει δεν θα υπάρχει καθόλου σήμα κινητής ή πειράζει και άλλα πολλά?), εκτός και αν το βγάλει σήμερα νομιζω οταν ειχα βαλει λαθος patch μια φορα σταματησε να βλεπει τις sim,οποτε τραβα ενα buckup πριν ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά προσπάθησα πολλές φορές να βάλω τη cardinal με twrp και κάθε φορά μόλις μπαίνει μου βγάζει μήνυμα "δυστυχώς η διαδικασία com.android.phone έχει σταματήσει". έχει ένα ok και που το πατάω, πάλι βγάζει το ίδιο και δε λειτουργεί φυσικά τίποτα. έχω σκάσει, γιατί τις προηγούμενες μέρες είχα δοκιμάσει την RR 5.7.3 και ενώ έβαλα και το αρχειάκι για τα data και wifi, δε τη πάλευε. αποσυνδεόταν μόνο του όποτε να ναι. Βοήθεια! Πως την εβαλα (και βασικα πως βαζω ολες τις mm rom) twrp 2.8.6. Wipes ολα εκτος recovery,format data,reboot recovery,παλι τα wipes και το format,unmount ολα εκτος απο sd,install rom + gapps και μπουταρεις πρωτη φορα.Αφου μπουταρει κανε αλλο ενα reboot για σιγουρια και μετα αλλο ενα reboot σε recovery και τοτε περνας τα υπολοιπα zip κατα προτιμηση ενα zip και μετα reboot,μετα το επομενο, για τα υπολοιπα zip που θελεις. Δεν υπαρχει προβλημα,με την πρωτη μπηκε οπως σου λεω χωρις να εμφανισει θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisdim Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Εβαλα την cardinal με twrp και ολα ενταξει μεχρις στιγμης τουλαχιστον.Να ρωτησω. Επειδη εχω αυτην την θηκη http://www.aliexpress.com/item/Newest-Luxury-Slim-Silk-pattern-Leather-Stand-S-View-Flip-case-for-Coolpad-F1-8297-Phone/32234790209.html?spm=2114.13010608.0.65.BOsqNI υπαρχει κατι , καπως να μου βγαζει την ειδοποιιηση κλησεων κατω για να απανταω οταν με παιρνουν τηλ. χωρις να ανοιγω την θηκη οπως στην 4,4 ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Εβαλα την cardinal με twrp και ολα ενταξει μεχρις στιγμης τουλαχιστον.Να ρωτησω. Επειδη εχω αυτην την θηκη http://www.aliexpress.com/item/Newest-Luxury-Slim-Silk-pattern-Leather-Stand-S-View-Flip-case-for-Coolpad-F1-8297-Phone/32234790209.html?spm=2114.13010608.0.65.BOsqNI υπαρχει κατι , καπως να μου βγαζει την ειδοποιιηση κλησεων κατω για να απανταω οταν με παιρνουν τηλ. χωρις να ανοιγω την θηκη οπως στην 4,4 ? Ευχαριστω. πολυ εξειδικευμενη ερωτηση..!Μονο με ψαξιμο σου στο play store για lockscreen replacement που να ταιριαζει στις τρυπες η να ειναι customizable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Εβαλα την cardinal με twrp και ολα ενταξει μεχρις στιγμης τουλαχιστον.Να ρωτησω. Επειδη εχω αυτην την θηκη http://www.aliexpress.com/item/Newest-Luxury-Slim-Silk-pattern-Leather-Stand-S-View-Flip-case-for-Coolpad-F1-8297-Phone/32234790209.html?spm=2114.13010608.0.65.BOsqNI υπαρχει κατι , καπως να μου βγαζει την ειδοποιιηση κλησεων κατω για να απανταω οταν με παιρνουν τηλ. χωρις να ανοιγω την θηκη οπως στην 4,4 ? Ευχαριστω. Σε μένα αυτό που ζητάς το έκανε χωρίς να πετάξω τπτ... Δεν το βγάζει στο κέντρο κέντρο της τρύπας αλλά απανταω άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Miui 7 gapps η Samsung...... :confused: Θυμάμαι, η Samsung note 3 ή η Galaxy 6 είχε περίεργα gapps Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) λοιπόν, εχουμε Samsung Evolution: Για να την δοκιμάσουμε... :p Edited September 9, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 jpower εχω ενα θεμα στην Ressurection..σταματησε στα καλα καθουμενα η αυτοματη περιστροφη οθονηs και μου κρασαρει στα settings το οθονη και φωτισμοs..δεν ανοιγει με τιποτα..εχειs λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts