jpower73 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Σωστός. Και από τότε έχουμε την τύχη να δούμε και γλειφιτζούρι και λουκουμακι * στο κινητό μας, χάρη στην προσπαθεια μερικων μεμονωμένων φίλων /ομάδων. Κι αυτό, επειδή το τηλέφωνο μας κυκλοφόρησε και κυκλοφορεί σε παραλλαγές.. (a310, micromax) σε πολυπληθεις αγορές (Κίνα, Ινδίες). Όπως έγραψα και παλαιότερα... Με 130 ευρουλακια, πρώτοι μάγκες έχουμε γίνει.... :p Και σύντομα........ 14;) #List of device getting official CM14 Rom -------------------------------------------------------- OnePlus One (bacon) (Oneplus Two) (Oneplus 3) Nexus 7 (deb & flo) LG G4 (h815) Galaxy Tab Pro 8.4 (mondrianwifi) LG GPad 7.0 (v400 & v410) LG G3 Verizon (vs985) Moto X 2014 (victara) Nexus 5X Nexus 6P HTC One M8 Moto G 1st gen (Not fixed 0) Moto G 2nd gen Nexus 6 Nexus 5 Oppo 7A/7S Moto E 2nd gen [Otus] HTC One M9 (GSM) Galaxy S4 (Verizon) Karbonn Sparkle V Micromax Canvas A1 Nubia Z9 Max LG G3 T-Mobile (D851) LG G3 Canada (D852) Samsung Galaxy S3 (verizon) Nexus 9 Samsung Galaxy S3 (i9300) Nexus 4 #Sprout 8 -- ((MTK STILL HAVE HOPE)) Samsung galaxy S4 Mini(LTE/3G) Mi4 and Mi4W Samsung galaxy S5/S5 duos (China) Samsung galaxy S5 Samsung Galaxy S4 [jfltexx] Moto E 1st gen (Not fixed 0) Droid 4 Droid Razr Motorola RAZR Droid Bionic Xperia M Samsung Galaxy S2 (i9100) Honor 4/4X Lenovo ZUK Z1 Moto G 3rd Gen Yu Yunique Yu Yuphoria Zenfone 2 Laser/Selfie LG G3 (D855) Unlocke LG G3 (D850) AT&T Samsung Galaxy S4 [T-mobile] Moto X Play Yu Yureka Edited August 24, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Άντε παιδιά η ώρα η καλή ! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 να δουμε και καμια cm14 απο fire855 που να δουλευει το 3g switch να τρελαθουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Ετοιμάζεται VPN fix.. Ψήνεται κάνεις? :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να δουμε και καμια cm14 απο fire855 που να δουλευει το 3g switch να τρελαθουμε Και μόνο που θα δούμε σε τηλέφωνο 3ετιας,των 130 ευρώ, cm14, αυτό από μόνο του είναι τρέλα... ;) Και κάτι άσχετο, επειδή είμαι σε περιοχή που έχω μονίμως τα Data ανοιχτά και το WiFi επίσης, αλλά το σήμα του WiFi είναι ασθενές (λόγω απόστασης), η εναλλαγή από αυτό σε Data είναι υποδειγματικη!! Ούτε κιτκατ να τανε.....!! Οπότε, από βδομάδα, θα έχουμε εξελίξεις... Πάντως, το "καλή χρονιά" θα το πούμε με.... 14 :p Edited August 25, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 moihack εχεις pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfpack Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 μετά απο αναζήτηση στο νήμα δέν βρήκα απάντηση και θέλω να ρωτήσω, εάν συμβαίνει σε μένα μόνο ίσως απο κάποιο σκάλωμα στην εγκατάσταση. έβαλα εδώ και καιρό την TEMASEK'S CYANOGEΝMOD 13 v10.1 r52 (UPDATED to r54) by gpower όλα καλά, αλλά...... πάντα, μα πάντα, όταν κάνω απλά ψαχούλεμα στην sdcard, ή ανοίξω κάποιο αρχείο, ή απλά συνδεθέι με PC, μετά απο λίγο ενώ την βλέπει την sd,δέν μπορώ να σώσω κάτι,δέν γίνεται ανιγραφή δέν μπορώ να αλλάξω permissions κτλ κτλ. μόνη λύση το reboot ή απο settings,unmount και καπάκι mount sdcard.... και μετά απο λίγο πάλι τα ίδια..... (μπήκανε όλα απο τον οδηγό του jpower με την σειρά.) ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα στην παρέα, Προ λίγων ημερών βλέπω update στην εφαρμογή του facebook (90.0.0.20.70) και καθώς επιλέγω να κατεβάσει την εφαρμογή και να κάνει ενημέρωση, μου εμφανίζει παράθυρο 'To Play Store διακόπηκε'. Έχω δοκιμάσει από τις Ρυθμίσεις, Εφαρμογές, Play Store να καθαρίσω ότι θυμάται (προσωρινή μνήμη και δεδομένα) αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. εγώ θα έλεγα, να πετάξεις play store, και απο titanium απεγκατέστησε αν μείνει τίποτα απο playstore. πέτα και facebook messenger kai facebook application, και μετά ξαναβάλτα απο την αρχή. εάν δέν σου τρέχει πάλι,ίσως υπάρχει περίπτωση ο messenger να μήν υποστηρίζεται πλέον απο την rom σου? μήπως να βάλεις παλιά έκδοση, και να μήν την αφήνεις να κάνει Update? :blink::blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μια και βρίσκομαι ξανά με το κινητό αφού το είχα σεταρει με την Temasek του jp και αφού διάβασα ξανά όλα τα τελευταία post έρχομαι με μερικές ερωτήσεις. Ποσο βελτιωμένες είναι οι τελευταίες Ρομ και αν αξίζει αλλαγή.Θα δω κάτι καλύτερο απο την υπάρχον?:confused: Δεν έχω παράπονο για κάτι,data & WiFi όλο αυτό το καιρό αρα τα έξτρα zip- ρυθμισεις που έχουν παίξει ίσως να μην τα χρειαστω,ή μήπως πρέπει να γίνουν προληπτικά,μιας και ενα μήνα μετα πάει το ίδιο σαν την πρώτη μέρα. (Παίζει με μια κάρτα σιμ) Απο την αλλη το zip της μπαταρίας ίσως να το περάσω μια και ειπατε οτι παίζει και σε αυτήν την Ρομ. Βέβαια είχα πάρει όλα τα απαιτούμενα backup για παν ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 καλησπέρα για ακόμα μια φορά στην πιο ενεργή ομάδα του forum. Τα έχω δει όλα με αυτό το κινητό και δεν την παλεύω άλλο να χάνω κλήσεις και γενικά να έχω θέματα...έχω δοκιμάσει όλες τις 6αρες rom και τπτ. αν μπορεί κάποιος αν μου πει πως μπορώ να κάνω ένα καθάρισμα το κινητό από όλα και να ποια ρομ να βάλω που να παίζουν τα πάντα...ας είναι και ΚΚ αρκεί να μην χάνω το wifi, τις κλήσεις και να σβήνει μόνο του και να μην ανάβει αν δεν το αφήσω κανένα τέταρτο στον φορτιστή. θα είμαι ευγνώμων αν κάποιος με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 καλησπέρα για ακόμα μια φορά στην πιο ενεργή ομάδα του forum. Τα έχω δει όλα με αυτό το κινητό και δεν την παλεύω άλλο να χάνω κλήσεις και γενικά να έχω θέματα...έχω δοκιμάσει όλες τις 6αρες rom και τπτ. αν μπορεί κάποιος αν μου πει πως μπορώ να κάνω ένα καθάρισμα το κινητό από όλα και να ποια ρομ να βάλω που να παίζουν τα πάντα...ας είναι και ΚΚ αρκεί να μην χάνω το wifi, τις κλήσεις και να σβήνει μόνο του και να μην ανάβει αν δεν το αφήσω κανένα τέταρτο στον φορτιστή. θα είμαι ευγνώμων αν κάποιος με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολυ Πέρνα μια εργοστασιακή με ydgp. Δες συμπεριφορά για καμιά βδομάδα. Αρχίσουν τα περίεργα, το βλέπουμε.... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια και βρίσκομαι ξανά με το κινητό αφού το είχα σεταρει με την Temasek του jp και αφού διάβασα ξανά όλα τα τελευταία post έρχομαι με μερικές ερωτήσεις. Ποσο βελτιωμένες είναι οι τελευταίες Ρομ και αν αξίζει αλλαγή.Θα δω κάτι καλύτερο απο την υπάρχον?:confused: Δεν έχω παράπονο για κάτι,data & WiFi όλο αυτό το καιρό αρα τα έξτρα zip- ρυθμισεις που έχουν παίξει ίσως να μην τα χρειαστω,ή μήπως πρέπει να γίνουν προληπτικά,μιας και ενα μήνα μετα πάει το ίδιο σαν την πρώτη μέρα. (Παίζει με μια κάρτα σιμ) Απο την αλλη το zip της μπαταρίας ίσως να το περάσω μια και ειπατε οτι παίζει και σε αυτήν την Ρομ. Βέβαια είχα πάρει όλα τα απαιτούμενα backup για παν ενδεχόμενο. Εαν η τεμασεκ παίζει καλά, κρατα την. Η RESSURECTION REMIX που εχω τωρα παίζει άριστα, απλά έχει επιπλέον δυνατότητα παραμετροποιησης. Το κόλπο της μπαταρίας, έχει αναφερθεί κι από άλλον χρήστη ότι κάνει δουλειά και μάλλον θα το ενσωματωσω στις επόμενες ρομ. Αν θες να το δοκιμάσεις πάρε τα μπακαπ σου και κάνε δοκιμή. Αν δεν μείνεις ικανοποιημενος, κάνεις nandroid restore.... :) Από Δευτέρα, με περισσότερα, διότι τώρα είμαι... free picture upload Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Οκ,κατάλαβα... :offtopic: Βλέπω μαζευεις ήλιο..:lol: Εγώ μέχρι και χαλάζι !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 εγω σκεφτομαι σοβαρα να ξαναγυρισω σε cm12.1 μεχρι να βγει (αμα) cm14,κατι που θα αργησει ακομα και αν γινει.Η φαση με το χαλασμενο 2g/3g switch και η φαση που οταν βγαινεις απο μετρο πρεπει να θυμηθεις να κανεις airplane mode on/off για να ξανασυνδεθουν τα data κανει τις mm για μενα πολυ προβληματικες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Αζουλι, Αν θες δοκιμασε την δική μου έκδοση και πέρνα και Network patch. Εδω και περίπου 15 μέρες που την έχω τα Data παίζουν υποδειγματικα. Και είμαι συνέχεια σε Data με ανοιχτό wifi. Η εναλλαγή γίνεται άριστα και η επανασυνδεση Data, ακόμη κι όταν βρεθω σε περιοχή χωρίς κάλυψη, είναι άμεση... Μετά το πατς κάνε wipe cache / wipe dalvik Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 image hosting without account Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Πέρνα μια εργοστασιακή με ydgp. Δες συμπεριφορά για καμιά βδομάδα. Αρχίσουν τα περίεργα, το βλέπουμε.... Ευχαριστώ για την απάντηση...κάτι ακόμα πριν κάνω την διαδικασία...με το ydgp θα σβήσει τα πάντα...ότι υπάρχει από υπολήμματα από τις άλλες ρομ σωστά??? Η 4.4 032 που έχει το λινκ έχει ελληνικά ή να πάω σε κάποια άλλη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Απ ότι θυμάμαι, ναι έχει Ναι, θα σβήσουν τα πάντα Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankb Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 εγώ θα έλεγα, να πετάξεις play store, και απο titanium απεγκατέστησε αν μείνει τίποτα απο playstore. πέτα και facebook messenger kai facebook application, και μετά ξαναβάλτα απο την αρχή. εάν δέν σου τρέχει πάλι,ίσως υπάρχει περίπτωση ο messenger να μήν υποστηρίζεται πλέον απο την rom σου? μήπως να βάλεις παλιά έκδοση, και να μήν την αφήνεις να κάνει Update? :blink::blink::blink::blink: Καλημέρα, Δοκίμασα κάποια apk από μερικά site και τελικά δοκιμάζοντας την έκδοση 70.0.0.22.83 από εδώ: https://facebook.en.uptodown.com/android/old έκανε την εγκατάσταση και παίζει κανονικά η εφαρμογή. Τις επόμενες ημέρες θα δοκιμάσω από την ίδια σελίδα και μερικές νεότερες εκδόσεις να δω αν παίζουν. Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankb Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος, έκανα τελικά τώρα τις δοκιμές, ας φεύγω και σε ταξίδι... Όπως είπα και πριν στο κινητό μου έπαιξε η έκδοση 70.0.0.22.83 αλλά και οι παρακάτω: - 72.0.0.22.69 - 82.0.0.23.70 - 89.0.0.17.70 - 90.0.0.20.70 Και όλες από τη σελίδα: https://facebook.en.uptodown.com/android/old Οι ενδιάμεσες από αυτές δεν έκαναν εγκατάσταση, φαντάζομαι ότι κάποιο αρχείο του συστήματος έχει φάει σκάλωμα και δεν παίζει η συγκεκριμένη εφαρμογή. Παράθεση Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Αζουλι, Αν θες δοκιμασε την δική μου έκδοση και πέρνα και Network patch. Εδω και περίπου 15 μέρες που την έχω τα Data παίζουν υποδειγματικα. Και είμαι συνέχεια σε Data με ανοιχτό wifi. Η εναλλαγή γίνεται άριστα και η επανασυνδεση Data, ακόμη κι όταν βρεθω σε περιοχή χωρίς κάλυψη, είναι άμεση... Μετά το πατς κάνε wipe cache / wipe dalvik η εναλλαγη με το wifi δουλευει καλα ετσι κι αλλιως,το προβλημα ειναι μονο στο μετρο.Σε ασανσερ ας πουμε που χανει παλι το δικτυο δεν εχει προβλημα,μονο στο μετρο το παθαινει. τι εχει μεσα το zip του patch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar1983 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 η εναλλαγη με το wifi δουλευει καλα ετσι κι αλλιως,το προβλημα ειναι μονο στο μετρο.Σε ασανσερ ας πουμε που χανει παλι το δικτυο δεν εχει προβλημα,μονο στο μετρο το παθαινει. τι εχει μεσα το zip του patch? Αυτό με το μετρό τα παθαίνω συνέχεια ανεξαρτήτως ROM. Δοκίμασα κατά καιρούς διάφορες ROM, αλλά όλες το ίδιο πρόβλημα. Και λέω είμαι ο μόνος που το έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 (edited) Πάντως, αυτό που συμβαίνει είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ...... :mad: Εντάξει, δεν είμαι κάτοικος Αθήνας, αλλά πραγματικά... Ενα σκασμό λεφτά πήρανε.. Πόσο κοστίζουν να βαλουν gsm repeaters. Εδώ, στο Carrefour στην Γιαννιτσών, στο - 3 (3 πατώματα κατω απο τη γη) και έχει σήμα καμπάνα.. Και το κακό (ή καλό) όσες δοκιμές κι αν έκανα, ανεξαρτήτως χρονικης διάρκεια offline, η επαναφορά ήταν άμεση. Δεν έχω άλλον τρόπο να δοκιμάσω.. Ίσως, όταν φτιαχτεί το μετρό στη Θεσσαλονίκη θα μπορώ να επεκτεινω τα πειράματα μου... (αν δεν πιάσω τα βαθιά γεράματα.... Χαχαχα ) Edited August 26, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Καλημέρα στην ομάδα! Έβαλα την Offecial 4.4 αλλά δεν έχει ουτε ελληνικά ούτε play store. Προσπαθώ τώρα να κάνω root για να βγάλω τις κινεζιές και να δώ αν πως μπορώ να βάλω play store και τα google services, τα ελληνικά δεν με ενοχλουν που δεν υπάρχουν. Ξέρει κανείς πως θα τα βάλω? ή να πάω στην 4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Αυτό με το μετρό τα παθαίνω συνέχεια ανεξαρτήτως ROM. Δοκίμασα κατά καιρούς διάφορες ROM, αλλά όλες το ίδιο πρόβλημα. Και λέω είμαι ο μόνος που το έχω; στις kitkat και lollipop δεν υπαρχει αυτο,ξανασυνδεεται παντα,ειναι bug των mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar1983 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 στις kitkat και lollipop δεν υπαρχει αυτο,ξανασυνδεεται παντα,ειναι bug των mm Είμαι με kitkat (παλιότερα με AOSP 4.4.2 V4 MULTILANGUAGE laek.17 και τώρα με inew AOSP iNew V3 Plus) Άρα είτε το κινητό μου έχει θέμα είτε απλά συμβαίνει και σε kitkat. Δείχνει ότι έχει σήμα , αλλά δεν έχει. Παλιά ανοιγόκλεινα το τηλέφωνο, τώρα σε airplane on/off για να διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Καλημέρα στην ομάδα! Έβαλα την Offecial 4.4 αλλά δεν έχει ουτε ελληνικά ούτε play store. Προσπαθώ τώρα να κάνω root για να βγάλω τις κινεζιές και να δώ αν πως μπορώ να βάλω play store και τα google services, τα ελληνικά δεν με ενοχλουν που δεν υπάρχουν. Ξέρει κανείς πως θα τα βάλω? ή να πάω στην 4.2? Το play store μπαίνει μέσα από ένα patch που κατεβάζει από το μενου (στο accessibility αν θυμαμαι καλα, στην τελευταια επιλογη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 καποιο καλο παιδι απο οτι θυμαμαι εκανε μεταφρασεις σε καποιες εφαρμογες αν μπορει και θελει χριαζομαι καποιες οδηγιες για να κανω το ιδιο και εγω.... ας μου στειλε σε πμ ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts