Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πέρασα με TWRP 2.8.7 όλα τα zip με ένα φλασάρισμα. Rom-Patch-GApps-Sound Patch. Για κάποιον λόγο ξέχασα το supersu και το πέρασα μετά μαζί με το patch για τα led.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Εγώ πέρασα με TWRP 2.8.7 όλα τα zip με ένα φλασάρισμα. Rom-Patch-GApps-Sound Patch. Για κάποιον λόγο ξέχασα το supersu και το πέρασα μετά μαζί με το patch για τα led.

ειχε στο thread zip για supersu?Δεν το ειδα αλλα ειχε ηδη supersu μεσα η rom (χωρις ui)

Ποια εκδοση εβαλες?

Edited by azuli

απο την εφαρμογη παιζει 720p καθαρα.Δεν χρειαζεται να πειραξεις τιποτα.Απλα την κατεβαζεις.

Κανεις wipe internal και external?Επισης θελει τα gapps καπακι μετα την rom, πριν μπουταρεις.

Εμενα παντως μπηκε χωρις προβληματα.Ειχα μεσα την μια sim οταν το φλασαρα και την δευτερη την εβαλα μετα,δεν ξερω αν παιζει ρολο.

Δεν έκανα wipe σε εσωτερικη και εξωτερική. Σε όλα τα άλλα κανονικά. Δοκίμασα νε 1 και με 2 σιμ.

Από τις mm βλέπουν σιμ οι: cm13, mokee

Δεν βλέπουν οι: rr, xosp

Θα δοκιμάσω σε κάποια φάση και με αυτά τα wipes αν και η xosp, δεν τα απαιτεί. Δεν νομίζω, όμως, ότι έχει σχέση..

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Εγώ την πέρασα με philz touch κάνοντας όλα τα wipe/format που κάνουμε ως συνήθως...πάντως είναι ένα κλικ γρηγορότερη από την rr του jpower την οποία είχα πάνω εδώ και 3 μήνες περίπου!

Έβαλα Samsung s4 αφού με την LG g3 είχα θεματακια και πραγματικά έκατσε καλύτερα στο κινητό. Βλέπω και data με την data sim που για μένα ήταν σοβαρό μειονέκτημα με την προηγούμενη. Το μόνο αρνητικό είναι η σύνδεση Bluetooth. Αρχικά συνδέθηκε με το Bluetooth του αυτοκινήτου αλλά μετά αποσυνδεθηκε και όχι μόνο αυτό αλλά ενώ το κλείνω αυτό ανοίγει μόνο του! Ουσιαστικά δεν κλείνει. Προσπάθησα να κάνω rename και επαναφορά αλλά τίποτα.

Παρακαλώ για την βοήθεια σας γιατί πραγματικά εφόσον λυθεί και αυτό εγώ είμαι καλυμμένος. Ίσως να κάνω κάπως καλύτερα το κόλπο με την μετονομασία ή τέλος πάντων ότι άλλο προτείνετε.

Ευχαριστώ τον jpower ιδιαίτερα γιατί απάντησε πολύ γρήγορα στα post μου αλλά και azuli και mixanikos όπου πραγματικά έδωσαν λύσεις!

Δεν έκανα wipe σε εσωτερικη και εξωτερική. Σε όλα τα άλλα κανονικά. Δοκίμασα νε 1 και με 2 σιμ.

Από τις mm βλέπουν σιμ οι: cm13, mokee

Δεν βλέπουν οι: rr, xosp

Θα δοκιμάσω σε κάποια φάση και με αυτά τα wipes αν και η xosp, δεν τα απαιτεί. Δεν νομίζω, όμως, ότι έχει σχέση..

Αν θες να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις extra bugs απο το πουθενα τοτε πρεπει να κανεις τα wipes και στις 2 καρτες..!Το xda εχει αρκετες περιπτωσεις που προβληματα που υπηρχαν στις rom μετα απο φλασαρισμα χωρις αυτα τα wipes,λυθηκαν μετα απο φλασαρισμα με τα wipes. Το οτι μπορει μερικες φορες να περασεις την rom χωρις ολα τα wipes και να μην δεις προβλημα ειναι καθαρα θεμα τυχης.Μπορει ακομα και να βαλεις νεα rom με dirty flash και να μην εχεις παλι προβλημα αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ειναι ο σωστος τροπος!

Έβαλα Samsung s4 αφού με την LG g3 είχα θεματακια και πραγματικά έκατσε καλύτερα στο κινητό. Βλέπω και data με την data sim που για μένα ήταν σοβαρό μειονέκτημα με την προηγούμενη. Το μόνο αρνητικό είναι η σύνδεση Bluetooth. Αρχικά συνδέθηκε με το Bluetooth του αυτοκινήτου αλλά μετά αποσυνδεθηκε και όχι μόνο αυτό αλλά ενώ το κλείνω αυτό ανοίγει μόνο του! Ουσιαστικά δεν κλείνει. Προσπάθησα να κάνω rename και επαναφορά αλλά τίποτα.

Παρακαλώ για την βοήθεια σας γιατί πραγματικά εφόσον λυθεί και αυτό εγώ είμαι καλυμμένος. Ίσως να κάνω κάπως καλύτερα το κόλπο με την μετονομασία ή τέλος πάντων ότι άλλο προτείνετε.

Ευχαριστώ τον jpower ιδιαίτερα γιατί απάντησε πολύ γρήγορα στα post μου αλλά και azuli και mixanikos όπου πραγματικά έδωσαν λύσεις!

Η λύση για το Bluetooth είναι να κάνεις FACTORY RESET από τις ρυθμίσεις.

Μετά, ξσναπερνα τις εφαρμογές σου και είσαι άρχοντας

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν θες να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις extra bugs απο το πουθενα τοτε πρεπει να κανεις τα wipes και στις 2 καρτες..!Το xda εχει αρκετες περιπτωσεις που προβληματα που υπηρχαν στις rom μετα απο φλασαρισμα χωρις αυτα τα wipes,λυθηκαν μετα απο φλασαρισμα με τα wipes. Το οτι μπορει μερικες φορες να περασεις την rom χωρις ολα τα wipes και να μην δεις προβλημα ειναι καθαρα θεμα τυχης.Μπορει ακομα και να βαλεις νεα rom με dirty flash και να μην εχεις παλι προβλημα αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ειναι ο σωστος τροπος!

Δεν έχω κάνει ποτέ φορματ την sd.

Και την ιντερναλ, ζήτημα να την φορμαρα 2-3 φορές λόγω φλασαρίσματος με spflash.

Γμτ, έχω πράγματα στην ιντερναλ και πρεπει να βρω πισι, διότι η 64sd είναι φουλ...

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχω κάνει ποτέ φορματ την sd.

Και την ιντερναλ, ζήτημα να την φορμαρα 2-3 φορές λόγω φλασαρίσματος με spflash.

Γμτ, έχω πράγματα στην ιντερναλ και πρεπει να βρω πισι, διότι η 64sd είναι φουλ...

παντως 2η μερα και τα data δεν εχουν στρωσει.Το να μην συνδεονται παλι μονα τους μετα απο απωλεια σηματος/reboot ειναι σοβαρο για μενα.Περιμενω λιγο ακομα και αμα δεν βρεθει ακρη θα την σουταρω,για μενα ειναι απαραιτητο να δουλευει αυτο γιατι μπαινοβγαινω σε μετρο/ασανσερ συνεχεια και εχω φτιαξει και script στο tasker να κλεινει τα data μολις μπαινω σπιτι και να τα ανοιγει οταν φευγω.Αλλιως θα πρεπει να ειμαι ολη μερα με το airplane mode στο χερι.

Βεβαια και η cm12.1 το εκανε αυτο (η τελευταια που βγηκε) και μετα εφτιαξε μονη της.Προθεσμια 2 μερες ακομα το πολυ,θα δοκιμασω να βρω και καμια λυση.

Με μια sim και κλειδωμα της δευτερης sim απο το built prop παντως υποτιθεται οτι δεν υπαρχει το προβλημα.

Αν υπηρχε τροπος να κανει airplane mode μονο στην μια καρτα θα μπορουσα να κανω ενα script να κανει on off airplane mode στη data sim οποτε χανει το σημα,αλλα επειδη χρειαζομαι μονιμα σε αναμονη την sim για τις κλησεις αυτο δεν με βολευει.

Edited by azuli

Θυμαστε που γκρινιαζα για την καμερα και εψαχνα για μοντουλα καμερας γιατι νομιζα ότι ειχε χαλασει το φοκους?

Ε" λοιπον χθες ειπα να ανοιξω το τηλ. να'δω τι στο καλο φταιει και προς μεγαλη μου εκπληξη αφου εβγαλα το ενδιαμεσο καπακι και πηρα μεγενθητικο φακο ειδα ότι το τζαμακι της καμερας από την μεσα πλευρα ηταν σαν να ειχε ψιλοκαει,δηλ. από εξω φαινοταν αγρατζουνιστο αλλα από μεσα ειχε μια παραμορφωση που το μυαλο μου παει ότι ισος αυτό να εγινε που κανα δυο φορες κατά λαθος ενώ το ειχα στην τσεπη αναψε κατά λαθος το φλας για αρκετη ωρα !

Το εβγαλα το τζαμακι ευκολα(το πιεσα λιγο από πισω και ξεκολλησε μιας και εχει μια κολλα τυπου βενζινοκολλας,βρηκα ένα παλιο τηλ. που ειχα και ξηλωσα το τζαμακι το εκοψα στις διαστασεις του coolpad και το κολλησα με ελαχιστη εποξικη,και τωρα πραγματικα βγαζει απίστευτες φωτος ειδικα με την εφαρμογή lg camera(μονο να μην αργουσε τοσο η lg camera και να μην κρασαρε όπως κανει,μηπως εχει βγει καμια απροβληματιστη lg camera ?).

Edited by valsam

Ενώ το έκανα και μάλλον με το Bluetooth σε handsfree Sony δεν είχα θέμα με το εργοστασιακο Car kit ενώ συνδέθηκε αρχικα μετά από λίγο ξαφνικά έχασε την σύνδεση και όχι μόνο αυτό αλλά ενώ κλείνω μετά το Bluetooth αυτό αμέσως μετά ξανανοιγει! Ο μόνος τρόπος να κλείσει είναι να κάνω restart στο κινητό!

Δυστυχώς για μένα είναι μια αδυναμία σημαντική και αν μέχρι αύριο δεν βρω άκρη μάλλον θα ξαναπεράσω την xtreme vanilla που είχα θα βγάλω το καλοκαίρι και από φθινόπωρο βλέπουμε για άλλη συσκευή....

Θυμαστε που γκρινιαζα για την καμερα και εψαχνα για μοντουλα καμερας γιατι νομιζα ότι ειχε χαλασει το φοκους?

Ε" λοιπον χθες ειπα να ανοιξω το τηλ. να'δω τι στο καλο φταιει και προς μεγαλη μου εκπληξη αφου εβγαλα το ενδιαμεσο καπακι και πηρα μεγενθητικο φακο ειδα ότι το τζαμακι της καμερας από την μεσα πλευρα ηταν σαν να ειχε ψιλοκαει,δηλ. από εξω φαινοταν αγρατζουνιστο αλλα από μεσα ειχε μια παραμορφωση που το μυαλο μου παει ότι ισος αυτό να εγινε που κανα δυο φορες κατά λαθος ενώ το ειχα στην τσεπη αναψε κατά λαθος το φλας για αρκετη ωρα !

Το εβγαλα το τζαμακι ευκολα(το πιεσα λιγο από πισω και ξεκολλησε μιας και εχει μια κολλα τυπου βενζινοκολλας,βρηκα ένα παλιο τηλ. που ειχα και ξηλωσα το τζαμακι το εκοψα στις διαστασεις του coolpad και το κολλησα με ελαχιστη εποξικη,και τωρα πραγματικα βγαζει απίστευτες φωτος ειδικα με την εφαρμογή lg camera(μονο να μην αργουσε τοσο η lg camera και να μην κρασαρε όπως κανει,μηπως εχει βγει καμια απροβληματιστη lg camera ?).

Κάλιο αργά παρά ποτέ!

Βαλε αυτήν....

https://mega.nz/#!9VQxnL4Z!x23ybUSBscKwysT_2caE3S2_QV3MuVOv4ozOfJV1jaY

Και θα με θυμηθείς... ;)

Redmi Note 9 Pro 6-128

Καλημέρα, τελικά τι έγινε με την rr;

Τελικά ανακάλυψα ότι με την cm12.1 δεν δουλεύει σωστά το bluetooth, έκανα αμάν να το συνδεσω με ένα xperia m2 και δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω να δει ένα handsfree που έχω το plantronics m55... το handsfree είναι bluetooth 3.0 ενώ το coolpad 4.0

Edited by georgeIII

Μετά από 2 ημέρες με την Samsung s4 όσον αφορά το πρόβλημα με το Bluetooth συμβαίνει το εξής. Δουλεύει κανονικά με handsfree Sony ενώ με το επίσημο car-kit nissan αφού συνδεθεί αρχικά, στην συνέχεια αποσυνδεεται ενώ και το Bluetooth δεν κλείνει. Για να κλείσει πρέπει να κάνω επαννεκινηση στο κινητό. Εχω μια υποψία όμως ότι αυτό συνδέεται με πρόβλημα που έχει να κάνει με την σύνδεση για να παίξει μουσική π.χ. Ως απλή σύνδεση για ομιλία πιθανό να μην έχει θέμα. Δεν ξέρω, θα το τσεκάρω.

Διαβάζω κι άλλοι έχουν θέματα με τις Sims...

ναι περιεργο.Εγω ειμαι οκ απο sim αλλα το θεμα με τα data παραμενει και γενικα απο ram management ειναι λιγο περιεργη,αλλοτε ειναι smooth σαν iphone και αλλοτε ψιλοαργει.Ισως φταιει κανα module που εβαλα.Ελπιζω να βγει καλυτερη εκδοση,η rr τα σπαει απλα,ισως η καλυτερη rom απο αποψη παραμετροποιησης.

Αυριο παιζει να βαλω την καινουργια mokee η την σημερινη pacman να δοκιμασω

Edited by azuli

Ναι, για την παραμετροποιηση της rr είχα μιλήσει παλαιότερα, όταν παρουσιασα την RESSURECTION REMIX 5.5.9.

Αυτή, η Pac-Man και η aicp

Δεν χρειαζονται gravity :happy:

Αζουλι, πριν βάλεις την rr, τι ρομ φορουσες? :worry:

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Παιδια άλλη μια βοηθεια please!

Xρησιμοποιώ την miui του kouskous εδώ και καιρο και δεν εχω σκοπο να την αλλαξω(αληθεια σταματησαν εντελος τα update γιατι εχω μεινει στη 6.2.18?),αλλα εχω θεμα με την μνημη του τηλεφωνου,δηλ. εχει γεμισει !

Κατεβασα το Link2sd του εδωσα δικαιώματα root αλλα δεν μου δινει την δυνατοτητα να μεταφερω τα apps την SD!

Yπαρχει κανενας τροπος να μεταφερω τις εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα SD στην miui 7?

Ποια ειναι αυτη η RR ρε παιδια , εγω ακομα με τη cm12 ειμαι , αυτη εδω λετε ειναι η καλυτερη? http://forum.xda-developers.com/a310/development/rom6-0-1-resurection-remix-micromax-t3366700 την ειδε κανεις για malware?

Σορρυ ρε παιδια ξανα αλλα τωρα μολις κατεβασα κατι root chech apps και μου βγαζουν ότι η miui του kouskous που φοραω δεν είναι root ,με ποια εφαρμογή την κανουμε root,και αν γινεται ποια τα + και ποια τα - αμα την ρουταρω,δηλ. χανω τιποτα αν την ρουταρω? Edited by valsam

Σορρυ ρε παιδια ξανα αλλα τωρα μολις κατεβασα κατι root chech apps και μου βγαζουν ότι η miui του kouskous που φοραω δεν είναι root ,με ποια εφαρμογή την κανουμε root,και αν γινεται ποια τα + και ποια τα - αμα την ρουταρω,δηλ. χανω τιποτα αν την ρουταρω?

πάνε στην εφαρμογή Security->permission->root permission και από εκεί δίνεις δικαιώματα root στην κάθε εφαρμογή

πάνε στην εφαρμογή Security->permission->root permission και από εκεί δίνεις δικαιώματα root στην κάθε εφαρμογή

To εκανα αυτό ,αλλα δεν γινεται να μετακινηθουν οι εφαρμογες από την μνημη τηλεφωνου στην sd,π.χ στο link2sd του δινω δικαίωμα root αλλα όταν παταω να κανω την μετακινηση μου βγαζει μυνημα κατι δεν βρεθηκε δευτερο διαμερισμα μιας και και και ότι η ρομ εξομοιονει κ.τ.λ,αντε λεω δεν θα είμαι ρουτ για να μην μου επιτρεπει κατεβαζω τα ρουτ check και εκει μου δειχνει ότι δεν είμαι ρουτ!

Επειδή δεν το κατεχω το αθλημα με το μυαλο μου βγαζω συμπερασμα ότι είναι τερτηπια της ρομ να μην μπορω να μετακινησω εφαρμογες από την μνημη του τηλ. στην sdμτι μπορω να κανω,ξερει κανεις ,η το εχει κανει κανεις με την ρομ του kouskous?

τελος, ουτε η νεα πακμαν βλεπει σιμς.

Δοκιμασα καθε πιθανό τρόπο φλασαρίσματος. Ακομη και ντερτι φλασινγκ πανω σε κκ. Φορματ σε ιντερναλ και εξτερναλ.

Μόνο η cm13 και η Mokee βλεπουν σιμς (αν και για την μοκεε δεν ειμαι σιγουρος).

εδιτ: αυξανονται και πληθυνονται οι φωνες των μη λειτουργικών σιμς στο χουδουΑ

Redmi Note 9 Pro 6-128

τελος, ουτε η νεα πακμαν βλεπει σιμς.

Δοκιμασα καθε πιθανό τρόπο φλασαρίσματος. Ακομη και ντερτι φλασινγκ πανω σε κκ. Φορματ σε ιντερναλ και εξτερναλ.

Μόνο η cm13 και η Mokee βλεπουν σιμς (αν και για την μοκεε δεν ειμαι σιγουρος).

εδιτ: αυξανονται και πληθυνονται οι φωνες των μη λειτουργικών σιμς στο χουδουΑ

Εγώ τελικά πιστεύω αυτό που λέγαμε κάποτε για διαφορετική συμπεριφορά μεταξύ ίδιων συσκευών.

To εκανα αυτό ,αλλα δεν γινεται να μετακινηθουν οι εφαρμογες από την μνημη τηλεφωνου στην sd,π.χ στο link2sd του δινω δικαίωμα root αλλα όταν παταω να κανω την μετακινηση μου βγαζει μυνημα κατι δεν βρεθηκε δευτερο διαμερισμα μιας και και και ότι η ρομ εξομοιονει κ.τ.λ,αντε λεω δεν θα είμαι ρουτ για να μην μου επιτρεπει κατεβαζω τα ρουτ check και εκει μου δειχνει ότι δεν είμαι ρουτ!

Επειδή δεν το κατεχω το αθλημα με το μυαλο μου βγαζω συμπερασμα ότι είναι τερτηπια της ρομ να μην μπορω να μετακινησω εφαρμογες από την μνημη του τηλ. στην sdμτι μπορω να κανω,ξερει κανεις ,η το εχει κανει κανεις με την ρομ του kouskous?

Δοκίμασε να κατεβάσεις το sdfix από google play,αν και πάλι δεν γίνει τίποτα μάλλον είναι θέμα rom