ga2618 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλημέρα και πάλι, Το WiFi αρνήται πεισματικά να λειτουργήσει σωστά ότι και να κάνω ( αλλαγή MAC , ROM κτλ.) Θα ήθελα την βοήθεια των εμπειρότερων τι αρχεία μπορώ να σκαλίσω μπας και βρω άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλημέρα!! Ίσως είναι χιλιο-ειπωμένο θέμα αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Αγόρασα και γω με τη σειρά μου το F1 8297W και έμεινα καταευχαριστημένος. Μετά από αρκετό ψάξιμο για ΡΟΜ κατέληξα σε αυτήν: http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3-plus/ Όλα καλά με το κινητό μέχρι που πριν δυο μέρες αποφάσισα να κατεβάσω το shazam, και εκεί που κατέβαινε μαύρισαν όλα καιι.... BRICK. Δοκίμασα να ακολουθήσω τον οδηγό του grgz (που είναι καρφιτσωμένο και στην 1η σελίδα) αλλά μου βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση του MTK_DRIVER (Windows 10 x64) Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει?? μηπως εχει θεμα η μπαταρια σου? Αnyway αστο να φορτισει καμια ωρα και μετα ψαξε η στην πρωτη σελιδα η στο search του thread για εναν οδηγο εγκαταστασης που ειχα κανει για 64bit windows.Δεν μπαινουν συμφωνα με τους οδηγους για 32bit.Ειμαι εκτος σπιτιου γι αυτο δεν σε λινκαρω κατευθειαν ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και πάλι, Το WiFi αρνήται πεισματικά να λειτουργήσει σωστά ότι και να κάνω ( αλλαγή MAC , ROM κτλ.) Θα ήθελα την βοήθεια των εμπειρότερων τι αρχεία μπορώ να σκαλίσω μπας και βρω άκρη. ακομα και στις official (CoolUI/Α310) απο cpb? Αν και σ αυτες το κανει τοτε χρειαζεται να την ψαξεις στο router σου.Δοκιμασε να φλασαρεις και το wifi fix.zip μηπως και φτιαξει μ αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ερχεται..infinix zero II ROM (Super Speed - Ultra battery performance)! Με ενσωματωση Gionee E8 sound files + Dolby Digital Plus (στο οποιο η επιλογη volume leverer, δουλευει οπως πρεπει, ψαλιδιζοντας τα peek και αποτρεποντας τα τριξιματα) Best Audio Xperience.! set and forget it... :D φιλε εχεις αλλαξει τα φωτα στο κινητακι μας :-) ...η αληθεια ειναι βεβαια οτι αν και 2 και πλεον ετων νομιζω η εκδοση του,ειναι πολυ δυνατο σε χαρακτηριστικα για να πεθανει ετσι απλα..στο κυριως πιατο τωρα....εχω ενα θεματακι στη g3 (την οποια εχω κρατησει μια βδομαδα γιατι μου αρεσει τρελα)..πως μπορω να αλλαξω το maximum του ηχου??περασα το φιξακι που εδωσες,παγωσα και το dolby atmos αλλα παρ ολα αυτα δε μπορω να το βαλω φουλ ενταση γιατι τριζει τρελα και φοβαμαι μη καει κανενα ηχειο...σε ενταση φαντασου το εχω περιπου στη μεση για να ακουγεται φυσιολογικα... Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) ερχεται..infinix zero II ROM (Super Speed - Ultra battery performance)! Με ενσωματωση Gionee E8 sound files + Dolby Digital Plus (στο οποιο η επιλογη volume leverer, δουλευει οπως πρεπει, ψαλιδιζοντας τα peek και αποτρεποντας τα τριξιματα) Best Audio Xperience.! set and forget it... :D Μπαίνεις ακόμη στο ydss βλέπω, έβγαλε και ο liutao δικιά του inew , με τα γνωστά του niunai συστήματα μέσα που δεν βγαίνουν μάλλον Πόσα gionee patch έφτιαξες? Για ανέβασε κανένα Ε8 για το λαό :lol: Δοκίμασα να ακολουθήσω τον οδηγό του grgz (που είναι καρφιτσωμένο και στην 1η σελίδα) αλλά μου βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση του MTK_DRIVER (Windows 10 x64) Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει?? Τα λινκ είναι παλιά και ίσως να μην δουλευουν, θέλει απλά μια διαδικασία να περάσεις τους unsigned drivers πχ http://laurentiumihet.ro/technology/windows-10-mtk-vcom-usb-drivers-for-32-64-bit-drivers-installation-tutorial/ και drivers Καλημέρα και πάλι, Το WiFi αρνήται πεισματικά να λειτουργήσει σωστά ότι και να κάνω ( αλλαγή MAC , ROM κτλ.) Θα ήθελα την βοήθεια των εμπειρότερων τι αρχεία μπορώ να σκαλίσω μπας και βρω άκρη. μπακαπ από το φάκελο nvram, όπως το πήρες, έχει καρατήσει? με ρομ cpb τα ίδια κάνει? σε άλλα ρούτερ τι κάνει? Edited February 6, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harfin Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παιδιά ευχαριστώ αλλά μάλλον το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο. Δανείστηκα από έναν γνωστό μου ένα άλλο F1 που έχει για εφερδρικο, γιατί δεν είχα κινητό που να μπορεί να δεχθεί τη micro sim, και Δοκίμασα να κάνω τράμπα τις μπαταρίες για να δω μήπως για κάποιο λόγο τα χει φτύσει η δικιά μου. Το δικό μου εξακολλούθησε να μν ανοίγει (συγκεκριμένα η οθόνη δεν δείχνει απολύτως τπτ απλά έχει λίγο φως). Το πρόβλημά μου είναι ότι και το κινητό του γνωστού μου, που του βαλα τη δικιά μου μπαταρία, κάνει τα ίδια που κανει και το δικο μου, αρα κατι επαθε η μπαταρια και κατι εκαψε και στα δυο κινητα... Ξέρετε που μπορώ να βρω service? Πήγα χθες στον γερμανο και μου παν οτι εχουν μονο για τα μοντελα που φερνουν οι ιδιοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παιδιά ευχαριστώ αλλά μάλλον το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο. Δανείστηκα από έναν γνωστό μου ένα άλλο F1 που έχει για εφερδρικο, γιατί δεν είχα κινητό που να μπορεί να δεχθεί τη micro sim, και Δοκίμασα να κάνω τράμπα τις μπαταρίες για να δω μήπως για κάποιο λόγο τα χει φτύσει η δικιά μου. Το δικό μου εξακολλούθησε να μν ανοίγει (συγκεκριμένα η οθόνη δεν δείχνει απολύτως τπτ απλά έχει λίγο φως). Το πρόβλημά μου είναι ότι και το κινητό του γνωστού μου, που του βαλα τη δικιά μου μπαταρία, κάνει τα ίδια που κανει και το δικο μου, αρα κατι επαθε η μπαταρια και κατι εκαψε και στα δυο κινητα... Ξέρετε που μπορώ να βρω service? Πήγα χθες στον γερμανο και μου παν οτι εχουν μονο για τα μοντελα που φερνουν οι ιδιοι... Αυτό του φίλου σου τώρα μετη δικιά του μπαταρία τη σωστή δεν δουλευει σωστά, χάλασε και αυτό? service πρέπει να έχει η arvato στην αθήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Μπαίνεις ακόμη στο ydss βλέπω, έβγαλε και ο liutao δικιά του inew , με τα γνωστά του niunai συστήματα μέσα που δεν βγαίνουν μάλλον Πόσα gionee patch έφτιαξες? Για ανέβασε κανένα Ε8 για το λαό :lol: Όλες οι τελευταίες ρομ έχουν αυτά τα νιουναη κόλπα. Σε σας, τις παραδίδω καθαρές.. :p Πλην όμως, στην εγκατάσταση, αναγραφω ποιος εκανε το πορτ και ποιος τις μοντες. Για να ξέρετε... :lol: Ουσιαστικά, κάνω κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδω και καιρό. : στην αρχική σελίδα του κινητού, να υπάρχει μια σειρά από ρομ, καθαρές, καλές, με πληρη παρουσίαση, που να παιζουν. Να μην ψαχνόμαστε μεσα σε 1300+ σελίδες... .. Νομίζω ηταν πάγιο αίτημα πολλων φίλων.. Μέχρι στιγμής 2 Το τελευταίο που έφτιαξα, το εχω ανεβάσει στο λινκ της παρουσίασης, εκει που μιλαω για την Amigo + Music 3.2.0. (#19668) Θα φτιάξω ένα ξεχωριστό ποστ, για το Ε8, πιο σουλουπωμενο.. Αφού βρω και λίγο χώρο, διότι είμαι σκασμενος http://s13.postimg.org/a7m40ovon/Screenshot_2016_02_06_16_07_05.png windows print screen . ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε εχεις αλλαξει τα φωτα στο κινητακι μας :-) ...η αληθεια ειναι βεβαια οτι αν και 2 και πλεον ετων νομιζω η εκδοση του,ειναι πολυ δυνατο σε χαρακτηριστικα για να πεθανει ετσι απλα..στο κυριως πιατο τωρα....εχω ενα θεματακι στη g3 (την οποια εχω κρατησει μια βδομαδα γιατι μου αρεσει τρελα)..πως μπορω να αλλαξω το maximum του ηχου??περασα το φιξακι που εδωσες,παγωσα και το dolby atmos αλλα παρ ολα αυτα δε μπορω να το βαλω φουλ ενταση γιατι τριζει τρελα και φοβαμαι μη καει κανενα ηχειο...σε ενταση φαντασου το εχω περιπου στη μεση για να ακουγεται φυσιολογικα... Η λύση είναι στο ποστ 19668. Φλασαρε το προτελευταίο λινκ του ποστ. Θα επαναφέρει τις τιμές σε φυσιολογικά επιπεδα. Εγω, ακόμη αυτήν εχω..! Edited February 6, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harfin Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Αυτό του φίλου σου τώρα μετη δικιά του μπαταρία τη σωστή δεν δουλευει σωστά, χάλασε και αυτό? service πρέπει να έχει η arvato στην αθήνα Ακριβως ετσι εγινε και με του φιλου μου το κινητο... Υποθετω οτι εχει βραχυκυκλωσει η μπαταρια και καψε τις πλακετες. Το χω μονο 1μιση μηνα :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Όλες οι τελευταίες ρομ έχουν αυτά τα νιουναη κόλπα. Σε σας, τις παραδίδω καθαρές.. :p Πλην όμως, στην εγκατάσταση, αναγραφω ποιος εκανε το πορτ και ποιος τις μοντες. Για να ξέρετε... :lol: Μέχρι στιγμής 2 Το τελευταίο που έφτιαξα, το εχω ανεβάσει στο λινκ της παρουσίασης, εκει που μιλαω για την Amigo + Music 3.2.0. (#19668) Θα φτιάξω ένα ξεχωριστό ποστ, για το Ε8, πιο σουλουπωμενο.. Αφού βρω και λίγο χώρο, διότι είμαι σκασμενος Πάλι κάτι φάκελοι νίουνάι μένουν μέσα, τι έχει βάλει μέσα τα ρουτ κλπ? Αυτό έχω κατεβασμένο, αλλα ενα Ε8 το θέλω :lol: θες και μια 128αρα πλεον, σβήσε τίποτα παλιες ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Πάλι κάτι φάκελοι νίουνάι μένουν μέσα, τι έχει βάλει μέσα τα ρουτ κλπ? Αυτό έχω κατεβασμένο, αλλα ενα Ε8 το θέλω :lol: θες και μια 128αρα πλεον, σβήσε τίποτα παλιες ρομ τους εχω τσεκαρει, μερικοί έχουν αρχεία ρουτ, τους οποίους τους αφήνω έτσι για να εκμεταλλευτώ την διαδρομή της εγκατάστασης του ρουτ στο σκριπτ. Αλλοι, δεν κανουν τιποτα, αδειοι είναι, απλά τους αφήνω για να χρησιμοποιήσω τις διαδρομές από τα script, αν ποτέ χρειαστεί να ενσωματωσω κάτι. :D ...Τελευταία δοκιμή και ανεβαίνει..... Edited February 6, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Όλες οι τελευταίες ρομ έχουν αυτά τα νιουναη κόλπα. Σε σας, τις παραδίδω καθαρές.. :p Πλην όμως, στην εγκατάσταση, αναγραφω ποιος εκανε το πορτ και ποιος τις μοντες. Για να ξέρετε... :lol: Ουσιαστικά, κάνω κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδω και καιρό. : στην αρχική σελίδα του κινητού, να υπάρχει μια σειρά από ρομ, καθαρές, καλές, με πληρη παρουσίαση, που να παιζουν. Να μην ψαχνόμαστε μεσα σε 1300+ σελίδες... .. Νομίζω ηταν πάγιο αίτημα πολλων φίλων.. Μέχρι στιγμής 2 Το τελευταίο που έφτιαξα, το εχω ανεβάσει στο λινκ της παρουσίασης, εκει που μιλαω για την Amigo + Music 3.2.0. (#19668) Θα φτιάξω ένα ξεχωριστό ποστ, για το Ε8, πιο σουλουπωμενο.. Αφού βρω και λίγο χώρο, διότι είμαι σκασμενος http://s13.postimg.org/a7m40ovon/Screenshot_2016_02_06_16_07_05.png windows print screen . ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η λύση είναι στο ποστ 19668. Φλασαρε το προτελευταίο λινκ του ποστ. Θα επαναφέρει τις τιμές σε φυσιολογικά επιπεδα. Εγω, ακόμη αυτήν εχω..! φλασαρα το προτελευταιο λινκ,αλλα...προβλημα...μου βγαζει: ''δυστυχως η διαδικασια com.android.systemmiui εχει σταματησει''..και οπως καταλαβαινεις δε δουλευει τπτ..ευτυχως εχω backup αλλα ειναι παλαιοτερο και λοιπουν καποια πραγματα..μηπως υπαρχει τροπος να το σωσουμε;; Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Σε τι ρομ είσαι? Ξαναφλάσαρε το πατς της gionee Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 lg g3....νομιζω θα αργησω πολυ να την αλλαξω...ενταξει καλα νεα...φλασαρα το πρωτο απο τα λινκ και δουλεψε ξανα χωρις σφαλμα...το κακο ειναι οτι δε διορθωθηκε το προβλημα με τον ηχο..πολυ δυνατος με τριξιματα..αν μπορουσα να τον επαναφερω στα εργοστασιακα επιπεδα ηχου.... Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 lg g3....νομιζω θα αργησω πολυ να την αλλαξω...ενταξει καλα νεα...φλασαρα το πρωτο απο τα λινκ και δουλεψε ξανα χωρις σφαλμα...το κακο ειναι οτι δε διορθωθηκε το προβλημα με τον ηχο..πολυ δυνατος με τριξιματα..αν μπορουσα να τον επαναφερω στα εργοστασιακα επιπεδα ηχου.... δοκιμασε αυτό.. https://mega.nz/#!4dY0zJiS!NRnkPnaF8NcwGh_Yptuaip0F1jA1ks8SR1ibCXmSXcc κανε και ενα wipe cache / wipe dalvik Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εντάξει, μερικά πορτ, όπως των cm13 με παιδεύουν πολύ. (όχι ότι με την 12αρα, έσκισα...:lol:) CM13 ? διάβασα καλά ? φτιάξε μας φίλε ! Η 12άρα είναι μια χαρά την έχω ακόμα και μου αρέσει ! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παιδιά tempered glass καλό και σε νορμάλ τιμή που θα βρω ? Ο πωλήτής από ebay που είχα πάρει πριν μήηηνες πλέον δε τα χει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Αυτό του φίλου σου τώρα μετη δικιά του μπαταρία τη σωστή δεν δουλευει σωστά, χάλασε και αυτό? service πρέπει να έχει η arvato στην αθήνα μακρια απο την αρβατο παιδια.εγω προειδοποιησα.Καλυτερα να το στειλεις κινα παρα να το πας σ αυτους.Το ιντερνετ ειναι γεματο με περιστατικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ακομα και στις official (CoolUI/Α310) απο cpb? Αν και σ αυτες το κανει τοτε χρειαζεται να την ψαξεις στο router σου.Δοκιμασε να φλασαρεις και το wifi fix.zip μηπως και φτιαξει μ αυτο Τα έχω δοκιμάσει όλα. Στο ρούτερ τι να πειράξω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ανεβαζω και το αρχειακι ετοιμο https://www.sendspace.com/file/93bz70 για οποιον βαριεται να το κανει χειροκινητα,χωρις ομως να ειμαι σιγουρος αν θα δουλεψει με replace.Αnyway η διαδικασια για την μεθοδο της αντικαταστασης ειναι η εξης:Mπαινουμε παλι στον /data/nvram/APCFG/APRDCL και σβηνουμε το αρχειο Audio_ver1_Vol_custom.Επειτα reboot.Επειτα παιρνουμε το αρχειακι με καποιον root explorer και το κανουμε αντικατασταση πανω στο παλιο.Πριν απο αυτο κοιταζουμε τα permissions που εχει αυτο που θα σβησουμε και μετα την αντικατασταση τσεκαρουμε το νεο αν εχει τα ιδια permissions,αν οχι τα αλλαζουμε να ειναι οπως του παλιου(οχι αυτου που σβησαμε στην αρχη,αυτου που δημιουργηθηκε μετα το reboot,το οποιο θα παμε να αντικαταστησουμε).Επειτα reboot και μπαινουμε mobile uncle να δουμε αν εχει πετυχει η αντικατασταση κοιταζοντας αν οι τιμες στα levels ειναι ιδιες με αυτες που εχω γραψει παραπανω.Αν οχι τοτε παει να πει οτι η αντικατασταση δεν δουλευει και το κανουμε χειροκινητα ως ανωθεν. δεν ξέρω τυχαίο αλλά έχασε το ime :confused: ευτυχώς είχα back app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Η καλύτερη λύση είναι η διαγραφή του Audio_ver1_Vol_custom, που βρίσκεται στην διαδρομή που λέει ο αζουλι. Το σύστημα θα φτιάξει δικό του νεο με default τιμές. Διαγραφή +ριμπουτ. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Η καλύτερη λύση είναι η διαγραφή του Audio_ver1_Vol_custom, που βρίσκεται στην διαδρομή που λέει ο αζουλι. Το σύστημα θα φτιάξει δικό του νεο με default τιμές. Διαγραφή +ριμπουτ. δεύτερη προσπάθεια κολάι στο logo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 jpower εβαλα και δοκιμαζω την stayOs 3.0. μου αρεσει πολυ εμφανισιακα, κατα τ'αλλα τεσταρεται.... μπορεις να μου πεις τι διαφορα εχει με την 2.0? μπορεις να φτιαξεις μια stayOs με ολα τα καλουδια που βαζεις μεσα???;) Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 jpower εβαλα και δοκιμαζω την stayOs 3.0. μου αρεσει πολυ εμφανισιακα, κατα τ'αλλα τεσταρεται.... μπορεις να μου πεις τι διαφορα εχει με την 2.0? μπορεις να φτιαξεις μια stayOs με ολα τα καλουδια που βαζεις μεσα???;) δωσε λινκ.. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεύτερη προσπάθεια κολάι στο logo μονοδρομος νανροιδ ριστορ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] μονοδρομος νανροιδ ριστορ δηλαδη τη κανουμε τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) δωσε λινκ.. ;) τις ειχες ανεβασει εσυ πριν λιγα ποστ...τωρα ακριβως που... νομιζω πως τις εχεις δοκιμασει κι'ολας εντιτ. η FLYME OS 4.5.4.3R που ανεβασες δεν μπορω να την φλασαρω με cmw 6.0.5.0 ? Edited February 6, 2016 by foxkel Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts