vagosvts7 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Emui 3.0 πολυ καλη και σταθερη ρομ! Ευχαριστώ Σάββα για την απάντηση ... Αλλά το needrom έχει δύο από τι βλέπω ..http://www.needrom.com/download/emui-3-0-build-262-multilanguage/ , http://www.needrom.com/download/8297w-emui-3-0-build-255-multilanguage/ Ποια να προτιμήσω? Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλησπερα, οσον αφορα την MIUI οταν κανει slide up την οθονη στο ψαχτηρι βγαζει κατι κινεζικα ενω στις παλιες εκδοσεις δεν το εβγαζε, υπαρχει λυση? Επισης ξερει κανεις που ειναι η εικονα που δειχνει το τηλεφωνο οταν πατας να ανοιξει με τελειωμενη μπαταρια κ σε βγαζει μια αστραπη με τρια κινεζικα γραμματα?! Επισης για αυτους που ερχονται κανονικα τα notifications χωρις το φιξ, μπορειτε να μου πειτε ποιο router εχετε κ ποιο router εχουν αυτοι που εχουν προβλημα???! Ρουτερακι στο σπιτι εχω technicolor 5136 ολα κομπλε!κ μολις τωρα πηγα κ ειδα το ρουτερ στη καφετερια π ειμαι... ote speedport w724 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Εβαλα την note5 πως μπορω να ενεργοποίηση να μου δείχνει τις πρόσφατες εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacBoo2 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Γεια σας παιδιά. Έχω ένα θέμα με το κινητό μου coolpad f1. Όταν κάνω reboot μου κατεβάζει μόνο του 13 εφαρμογές. Δεν γνωρίζω αν έχει απαντηθεί. Αν ξέρετε πείτε μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Οκ. Ευχαριστώ. Καμία πρόταση για ρομ? Η να γυρίσω σε unicom? Τι στο καλό, ακόμα αυτή είναι η καλύτερη? Emui3 b262.οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο σφαιρατη γινεται Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Κι εδώ φίλοι μου ένας ακόμη Ινδός φίλος δεν είχε τι να κάνει σήμερα στο τρένο για τη δουλειά κι είπε να γράψει μια ΡΟΜ. Λέει θα τη βαφτίσω Lollipop και θα γράψω όλα τα θετικά και τα καλούδια που γράφουν κι οι Κινέζοι φίλοι μου. Φυσικά όσον αφορά τα bugs είπε "you tell me". Είναι ωραία τυπάκια πάντως. Ξέρουν ότι ο κόσμος περιμένει πώς και πώς να πάρει η κουλπαντάρα Lollipop και το εκμεταλλεύονται. Κι εμείς σαν ηλίθιοι καθόμαστε και φλασάρουμε τις σαβούρες τους. ΥΓ Μας κρατάει σε... αγωνία με το να μη δίνει link για download ακόμα! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Emui3 b262.οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο σφαιρατη γινεται Από κάμερα πως είναι? Υπάρχει κάποιο λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Από κάμερα πως είναι? Υπάρχει κάποιο λινκ? Νομίζω είναι αυτή στο needrom, πάει και καιρός που την έχω δεν είμαι σίγουρος. Δεν χρησιμοποιώ την στοκ εφαρμογή της καμερας Edit: αυτή που δίνει ο Σάββας στο επόμενο ποστ Edited November 9, 2015 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ευχαριστώ Σάββα για την απάντηση ... Αλλά το needrom έχει δύο από τι βλέπω ..http://www.needrom.com/download/emui-3-0-build-262-multilanguage/ , http://www.needrom.com/download/8297w-emui-3-0-build-255-multilanguage/ Ποια να προτιμήσω? https://docs.google.com/file/d/0B8kqC7UkNBLcLWNna00ybE12QjQ/edit?pli=1 ορεξη να εχεις και μπορεις να κανεις τα παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Νομίζω είναι αυτή στο needrom, πάει και καιρός που την έχω δεν είμαι σίγουρος. Δεν χρησιμοποιώ την στοκ εφαρμογή της καμερας Edit: αυτή που δίνει ο Σάββας στο επόμενο ποστ Χρησιμοποιείς εφαρμογή από Google play δηλαδή? Τεσπα.. Να σαι καλά για το χρόνο σου!ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Χρησιμοποιείς εφαρμογή από Google play δηλαδή? Τεσπα.. Να σαι καλά για το χρόνο σου!ευχαριστώ. Χρησιμοποιώ την a better camera και την lg camera Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Καλησπερα, οπως ειπα κ χτες βρηκα ενα αρθρο που εξηγει αναλυτικα τι γινεται με το προβλημα με τα notifications κ πως το λυνουμε. Δεν χρειαζεται ουτε Autostart, ουτε κλειδωμα στην RAM, ουτε Battery Energy Saver disabled, ουτε τιποτα, το κανεις κ εχεις notifications. Δεν ειναι δικη μου δουλεια οποτε τα ευσημα πηγαινουν σε αυτον που το βρηκε κ εκανε αυτο το fix. Το προβλημα λοιπον συμβαινει για εναν λογο κ αυτος λεγεται GCM (Google Cloud Messaging). Αυτο ειναι μια πλατφορμα που χρησιμοποιουν ολες οι εφαρμογες για ανταλλαγη δεδομενων κ αποστολη Push notifications. Απο Android Lollipop κ μετα κ προφανως κ στην MIUI, το GCM προσπαθει να συνδεθει μεσω IPv6 συνδεσης. Και καπου εκει ερχεται το προβλημα καθως πολλα ρουτερ δεν μπορουν να διαχειριστουν με επιτυχια τις IPv6 συνδεσεις η απλα δεν τις υποστηριζουν. Οποτε κ δεν μπορουμε να λαβουμε τα notifications μας πουθενα. Παρακατω ειναι ενας μονιμος τροπος να απενεργοποιείται το IPv6 σε καθε συνδεση που θα κανετε ωστε να χρησιμοποιει το κινητο IPv4. Αυτο θα γινει με την βοηθεια ενος script κ ενος προγραμματος το οποιο καθε φορα που ξεκιναει το κινητο θα τρεχει το σκριπτακι. Αναλυτικα: 1) Κατεβαζουμε το scipt https://drive.google.com/open?id=0B6u4pCAqFk-8QmIwMC0tOUdXeHc κ το βαζουμε το σε οποιον φακελο θελουμε στο κινητο μας. 2) Κατεβαζουμε την εφαρμογη Script Manager απο Play Store κ επιλεγουμε "Browse as Root". 3) Κλεινουμε την εφαρμογη κ της δινουμε Root Access απο το Κεντρο Ασφαλειας της MIUI. 4) Ξανανοιγουμε την εφαρμογη κ επιλεγουμε παλι "Browse as Root". 5) Βρισκουμε το script που εχουμε τοποθετησει σε ενα φακελο, το επιλεγουμε κ στην καινουργια καρτελα τσεκαρουμε τα κουμπια "Su", "Boot" κ "Net" κ επειτα παταμε το κουμπακι "SAVE". 6) Κλεινουμε την εφαρμογη, πηγαινουμε στο Κεντρο Ασφαλειας κ στα Δικαιωματα στην καρτελα Autostart, βαζουμε το Script Manager να εκκινει καθε φορα που θα εκκινει κ το τηλεφωνο μας (με αυτον τον τροπο θα τρεχει κ το σκριπτακι). 7) Επανεκκινηση το τηλεφωνο κ κατεβαζουμε το app "Disable IPv6" για να κανουμε μια επαληθευση οτι το σκριπτακι τρεχει. 8) Ανοιγουμε το Disable IPv6 κ θα βγαλει ενα σφαλμα, παταμε ΟΚ κ παμε στο Κεντρο Ασφαλειας να του δωσουμε Root Access. 9) Αφου δωσουμε Root Access τρεχουμε το app κ θα πρεπει να γραφει στην συνδεση μας οτι το IPv6 ειναι Disabled. Εαν ειναι μπλε το κουμπι κ ειναι Enabled κατι εχει παει λαθος απο τα παραπανω. Εαν ειναι Disabled τοτε το σκριπτακι τρεχει κ τα Notifications εχουν αρχισει να βαρανε κανονικα κ ταχιστα. Δοκιμαστε το Push Notifications Tester για να δειτε με τα ιδια σας τα ματια πως θα σκασει το notification σε 4-5 δευτερολεπτα. Αυτα τα ολιγα, ελπιζω καποια στιγμη να διορθωσουν αυτο το σιχαμερο bug γιατι το ψαχνω εδω κ 3-4 μηνες μην πω κ παραπανω. Ενδεχομενως μπορει κατι να πηγαινει στραβα στο Port η να ειναι κ ετσι απο την μαμα Xiaomi δεν ξερω. Enjoy! μπραβο ρε φιλε δουλευουν τα notifications τωρα εισαι απιστευτος τερμα απο μενα μονο miui μεχρι να βγει μια αξιολογη lollipop! (για μενα η maucat απροβλιματιστη αλλα λιγο βαρετη και miui με το script απροβλιματιστη και ομορφη οι τοπ 2 rom για μενα τις εχω δοκιμασει σχεδον ολες ) στην maucat μονο το Bluetooth εχει θεμα , στελνει αρχεια αλλα δεν δεχεται αρχεια. Edited November 10, 2015 by thomas93 edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 μπραβο ρε φιλε δουλευουν τα notifications τωρα εισαι απιστευτος τερμα απο μενα μονο miui μεχρι να βγει μια αξιολογη lollipop! (για μενα η maucat απροβλιματιστη αλλα λιγο βαρετη και miui με το script απροβλιματιστη και ομορφη οι τοπ 2 rom για μενα τις εχω δοκιμασει σχεδον ολες ) στην maucat μονο το Bluetooth εχει θεμα , στελνει αρχεια αλλα δεν δεχεται αρχεια. Δεν εχω καταλλαβει ποια notifications δεν δουλευαν πτιν και δουλευουν τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) χτες πέρασα, για την πλάκα, μια lollipop cm12 από αυτές που κυκλοφορούν στο xda Άλλο τηλέφωνο..... Edited November 10, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Δεν εχω καταλλαβει ποια notifications δεν δουλευαν πτιν και δουλευουν τωρα Ούτε εγώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) χτες πέρασα, για την πλάκα, μια lollipop cm12 από αυτές που κυκλοφορούν στο xda Άλλο τηλέφωνο..... Καλημέρα, τα λέγαμε εμείς... http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/11/682663-281x500.jpg αυτό πως μπορω να το δω στην note5; Edited November 10, 2015 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 καλημερα, παρατεταμενο πατημα το μεσαιο Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 καλημερα, παρατεταμενο πατημα το μεσαιο Προσπάθησα δεν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 δοκιμασε παρατεταμενο πατημα το αριστερο (μενου) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 δοκιμασε παρατεταμενο πατημα το αριστερο (μενου) Τα έχω δοκιμάσει και τα τρία κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Kαλημερα σε ολους! Μια βοηθεια. Κινητο φιλης με ρομ μαμισια (κινεζικη) κρασαρει και κλεινει το προγραμμα των επαφων της χωρις να την αφηνει εδω και δυο μερες να μπει. Οσες επανεκιννησεις κι αν εκανε δεν αλλαξε τιποτα. Ξερει καποιος κατι που μπορει να σωσει την κατασταση? Το κινητο δεν εχει κανει ποτε αναβαθμιση γιατι και αυτη κρασαρει και δεν ανοιγει. Επισης θα θελα να μου προτεινεται μια αξιοπιστη ρομ που θα μπορουσα να της περασω. Επειδη ειμαι λατρης της Miui υπαρχει καποια ρομ που ταιριαζει στο κινητακι? Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Edited November 10, 2015 by ICE2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) χτες πέρασα, για την πλάκα, μια lollipop cm12 από αυτές που κυκλοφορούν στο xda Άλλο τηλέφωνο..... Δηλαδή τι δεν δουλεύει σε αυτές τις cm12; Άσχετο. Φίλος πήρε το Doogee X5 pro και μπορώ να πω ότι είναι πιο γρήγορο από το δικό μας. :-( Edited November 10, 2015 by Sotirisglns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Άσχετο. Φίλος πήρε το Doogee X5 pro και μπορώ να πω ότι είναι πιο γρήγορο από το δικό μας. :-( Το προ σίγουρα είναι, το θέμα είναι να μην είναι και το απλό Χ5 πιο γρήγορο ή ίδιο λόγω λολιποπ. Όμως δεν είναι μόνο η ταχύτητα το ζητούμενο σε ένα τηλέφωνο. Καλησπερα, οπως ειπα κ χτες βρηκα ενα αρθρο που εξηγει αναλυτικα τι γινεται με το προβλημα με τα notifications κ πως το λυνουμε. Μπράβο φίλε johnickz1 για τον κόπο σου. Μάλλον το ίδιο πρόβλημα πρέπει να το έχουν και άλλα τηλέφωνα (χωρίς MIUI). Edited November 10, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Δηλαδή τι δεν δουλεύει σε αυτές τις cm12; Άσχετο. Φίλος πήρε το Doogee X5 pro και μπορώ να πω ότι είναι πιο γρήγορο από το δικό μας. :-( gps, hotspot, video recording και νομίζω data στην sim2. που και που πετάνε και κανά fc, στο άσχετο ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το προ σίγουρα είναι, το θέμα είναι να μην είναι και το απλό Χ5 πιο γρήγορο ή ίδιο λόγω λολιποπ. Όμως δεν είναι μόνο η ταχύτητα το ζητούμενο σε ένα τηλέφωνο. το thl t6s (MTK6582M) που δοκιμαζω αυτή τη στιγμή, είναι ένα με δύο κλικ πιο πάνω σε ταχύτητα, με μανίσιο browser. πολύ πιο smooth... αγοράστηκε με 4.4.2 και έκανε ΟΤΑ σε 5 μέσω wifi ....αστα...:( Edited November 10, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Kαλημερα σε ολους! Μια βοηθεια. Κινητο φιλης με ρομ μαμισια (κινεζικη) κρασαρει και κλεινει το προγραμμα των επαφων της χωρις να την αφηνει εδω και δυο μερες να μπει. Οσες επανεκιννησεις κι αν εκανε δεν αλλαξε τιποτα. Ξερει καποιος κατι που μπορει να σωσει την κατασταση? Το κινητο δεν εχει κανει ποτε αναβαθμιση γιατι και αυτη κρασαρει και δεν ανοιγει. Επισης θα θελα να μου προτεινεται μια αξιοπιστη ρομ που θα μπορουσα να της περασω. Επειδη ειμαι λατρης της Miui υπαρχει καποια ρομ που ταιριαζει στο κινητακι? Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Βάλε μια official με τον οδηγό της πρώτης σελίδας και μετά emui ή miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts