thervisis Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μια συνάδελφος έφερε στη δουλειά το thl t6s. Οπτικά μοιάζει πολυ με το inew V3, που ειχα πριν.. 1γιγα ραμ, 8 ρομ, 4 πυρηνο 6582M, το οποίο.... ΕΊΧΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΣΕ LOLLIPOP ΜΕΣΩ ΟΤΑ.... :( Καμια σχέση..... 2 ταχύτητες πανω... Και μιλάμε για τηλέφωνο των 80 ευρώ ....... ενα δάκρυ κύλησε..... :cry: Πόσο γαμάτη πρέπει να είναι η Lollipop για να γράφετε τόσα... Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά δεν ξέρω αν θέλω μέχρι να βγει σταθερή έκδοση για το Coolpad, γιατί τότε μπορεί να με χαλάσει πάρα πολύ η AOSP Maucat!!! Σε άλλα νέα, έχει αρχίσει να φουσκώνει λίγο η μπαταρία μου... Πάλι!!! Είχα αγοράσει τον Ιούνιο μια καινούρια από το Aliexpress, η οποία είχε πολύ καλή απόδοση, γιατί η αυθεντική του Coolpad είχε φουσκώσει απίστευτα, και τώρα άρχισε να φουσκώνει και αυτή!! Στο μάτι δεν πολυφαίνεται, αλλά, όταν το ακουμπώ σε κάποια επίπεδη επιφάνεια, όπως πχ το γραφείο μου, μπορείς και το στριφογυρίζεις με το δάχτυλο, ενώ κανονικά δε μπορείς! Παρήγγειλα ήδη άλλη μία από το Banggood (δεν περνάει παραγγελία με τις κάρτες μου ούτε στο eBay ούτε στο Aliexpress) και θα μου έρθει σε κανέναν μήνα λογικά... Ωραία όλα αυτά, αλλά θα δίνω 6,5 € κάθε τρεις μήνες για μπαταρία;;; Η κοπέλα μου με πειράζει και μου λέει "Καλά, τρόμπα είναι το κινητό σου και φουσκώνει τις μπαταρίες";; Το δικό της Coolpad κλείνει δέκα μήνες και η μπαταρία του είναι κομπλέ, αν και έχει πέσει λίγο η απόδοσή της! (Της βγάζει μάξιμουμ 4 ώρες sot και όχι παραπάνω!! Κάποιες φορές και λιγότερο αναλόγως τη χρήση!) Ίσως να φταίει το ηλεκτρικό ρεύμα εδώ που μένω (Άνδρο) και να παίζει και αυτό το ρόλο του... Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Πόσο γαμάτη πρέπει να είναι η Lollipop για να γράφετε τόσα... Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά δεν ξέρω αν θέλω μέχρι να βγει σταθερή έκδοση για το Coolpad, γιατί τότε μπορεί να με χαλάσει πάρα πολύ η AOSP Maucat!!! Σε άλλα νέα, έχει αρχίσει να φουσκώνει λίγο η μπαταρία μου... Πάλι!!! Είχα αγοράσει τον Ιούνιο μια καινούρια από το Aliexpress, η οποία είχε πολύ καλή απόδοση, γιατί η αυθεντική του Coolpad είχε φουσκώσει απίστευτα, και τώρα άρχισε να φουσκώνει και αυτή!! Στο μάτι δεν πολυφαίνεται, αλλά, όταν το ακουμπώ σε κάποια επίπεδη επιφάνεια, όπως πχ το γραφείο μου, μπορείς και το στριφογυρίζεις με το δάχτυλο, ενώ κανονικά δε μπορείς! Παρήγγειλα ήδη άλλη μία από το Banggood (δεν περνάει παραγγελία με τις κάρτες μου ούτε στο eBay ούτε στο Aliexpress) και θα μου έρθει σε κανέναν μήνα λογικά... Ωραία όλα αυτά, αλλά θα δίνω 6,5 € κάθε τρεις μήνες για μπαταρία;;; Η κοπέλα μου με πειράζει και μου λέει "Καλά, τρόμπα είναι το κινητό σου και φουσκώνει τις μπαταρίες";; Το δικό της Coolpad κλείνει δέκα μήνες και η μπαταρία του είναι κομπλέ, αν και έχει πέσει λίγο η απόδοσή της! (Της βγάζει μάξιμουμ 4 ώρες sot και όχι παραπάνω!! Κάποιες φορές και λιγότερο αναλόγως τη χρήση!) Ίσως να φταίει το ηλεκτρικό ρεύμα εδώ που μένω (Άνδρο) και να παίζει και αυτό το ρόλο του... Θήκη φοράς στο κινητό; Αυτές της σιλικόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Θήκη φοράς στο κινητό; Αυτές της σιλικόνης. Όχι, του φοράω μια Nilkin, η οποία δεν το καλύπτει όλο... Η κοπέλα μου του φοράει του δικού της τη θήκη σιλικόνης που έδινε μαζί το minideal.net... Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voskaroudaki Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) http://customroms.theswapnil.com/2015/10/galaxy-s6-v20-looks-like-lollipop-511.html εάν καποιος μπορει να την κατεβασει υπαρχει ενδιαφερον εγω δεν τα εχω καταφερει από το mobile και το pc edit οκ τα καταφερα την κατεβαζω θα επανελθω Edited October 30, 2015 by voskaroudaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 εάν καποιος μπορει να την κατεβασει υπαρχει ενδιαφερον εγω δεν τα εχω καταφερει από το mobile και το pc edit οκ τα καταφερα την κατεβαζω θα επανελθω Οταν την περασεις πες αμα δουλευουν ολα κανονικα σε παρακαλω και επισης αν εχει ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 EMUI3.0 v4 by wazls. EMUI V4 update kangvip God unpack latest production -------------------------------------------------- ------- root privileges Streamlined app, reduce the volume Adding Dolby sound SD restrictions lifted, download directory can be set free Add a self-modifying Meizu subject, author: Ling crayons! Extracts party Please specify The default shortcut drop-down 5 Add XP framework, can not uninstall, do not add the module Add re Manager to facilitate delete unwanted programs - Advanced settings, by kangvip Screen assistant Status Bar: network speed, time position, power display Key settings: Press Customizing, etc. Lock screen Desktop settings: Desktop actions such decline Call settings: call flash, etc. Animation effects Power Menu Flashlight automatically turns off set Switching DPI Other [Note] Brush before, back up your partition Nvram Off Spirited color standard, off shake off button lights, animation and more power to 0 Power slower, please be patient. http://bbs.ydss.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=592143&extra=page%3D1%26filter%3Dsortid%26sortid%3D66%26sortid%3D66 Και....... Emui 3 B268 απο λιουταο... Play-based Huawei Glory 3X latest version of the official version of the B268 extract lossless streamline production, maximize the retention of all the features of the default root privileges integrated Dolby Sound + Viper integrated advanced features: Performance mode, screen adjustment, application hide, call flash, sidebar, shutdown restart, goggles and other function keys, touch screen audio enhancement droplets GPS positioning, second set to lift restrictions SD card reader to increase the volume loud Huawei official update instructions : Fix Android stagefright high-risk vulnerabilities, prevent malicious users · fix some users contact phone number aide Bao abnormal stopped FAQ · optimization number attribution to the database, numbers attribution to inquiries more accurately · optimize network signal reception capabilities to enhance the stability of the network connection · optimization system stability, enhance the user experience · Added Andrews the latest security patches, system more secure and reliable Precautions: Do not modify the build change models, can cause broken sound http://bbs.coolpad.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5080858&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D381 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) Συγνωμη για το οφτοπικ αλλα θα θελα αν καποιος εχει αποψη για το meizu m2 note αν μπορει να μου στειλει ενα μηνυμα. Η μαλλον...meizu m2 note η redmi note 2? Edited October 31, 2015 by pitspan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ενα λινκ για twrp 2.8.6 καποιος ; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ενα λινκ για twrp 2.8.6 καποιος ; :/ https://dl.twrp.me/omatesmartwatch2/ Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Όχι, του φοράω μια Nilkin, η οποία δεν το καλύπτει όλο... Η κοπέλα μου του φοράει του δικού της τη θήκη σιλικόνης που έδινε μαζί το minideal.net... Μπορεί να είναι η θήκη. Εγώ την έχω πατήσει με ένα παλιό κινητό. Περνάει πολύ υγρασία από το πλάι (μπάνια θάλασσα, βρεγμένα χέρια). Πάντως εδώ και ένα χρόνο με δύο coolpad που είχα πάρει , δεν έχω κανένα πρόβλημα. Φορεμενες οι θήκες από την πρώτη ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 https://dl.twrp.me/omatesmartwatch2/ Κάνει για το coolpad αυτό; Γτ όταν έψαχνα εγώ δεν είχα βρει για coolpad 2.8.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Κάνει για το coolpad αυτό; Γτ όταν έψαχνα εγώ δεν είχα βρει για coolpad 2.8.6 Γιατι υπάρχει ξεχωριστό 2.8.6 για κάθε συσκευή; Αυτό δεν το ξέρω.. . Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Γιατι υπάρχει ξεχωριστό 2.8.6 για κάθε συσκευή; Αυτό δεν το ξέρω.. . Έχω αυτή την εντύπωση, μπορεί να είναι λάθος όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Έχω αυτή την εντύπωση, μπορεί να είναι λάθος όμως... Περίμενε να απαντήσει και κάποιος άλλος τότε για πιο σίγουρα Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Κάνει για το coolpad αυτό; Γτ όταν έψαχνα εγώ δεν είχα βρει για coolpad 2.8.6 οχι πρεπει να ειναι για την συγκεκριμενη συσκευη τροποποιημενη η recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Γενικά υπάρχει (κάποιος το φτιάχνει) ξεχωριστή εκδοσή από το κάθε recovery για κάθε συσκευή. Edit:με πρόλαβε ο azuli! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) εχω κολλησει με εκεινη την σαπια την iNew απο το needrom εδω και πολυ καιρο και ο μονος λογος ειναι οτι δεν βλεπω να παιζει καμια rom χωρις bugs να δοκιμασω (δεν βαζω miui και emui).Την maucat την εχω μαθει απεξω 3 μηνες και αν και δεν εχει κανενα bug (εκτος απο το bt που δεν το χρησιμοποιω) θελω κατι νεο.Eχουν αρχισει και τρεμουν τα χερια μου,εχω και ελευθερο χρονο και δεν εχω τι να βαλω! Πλεον στο xda τους κραζω πριν βαλω καν την rom,οι κινεζικες ειναι πακετο με το κατεβασμα..οποτε προτεινετε τιποτα! Edited October 31, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 εχω κολλησει με εκεινη την σαπια την iNew απο το needrom εδω και πολυ καιρο και ο μονος λογος ειναι οτι δεν βλεπω να παιζει καμια rom χωρις bugs να δοκιμασω (δεν βαζω miui και emui).Την maucat την εχω μαθει απεξω 3 μηνες και αν και δεν εχει κανενα bug (εκτος απο το bt που δεν το χρησιμοποιω) θελω κατι νεο.Eχουν αρχισει και τρεμουν τα χερια μου,εχω και ελευθερο χρονο και δεν εχω τι να βαλω! Πλεον στο xda τους κραζω πριν βαλω καν την rom,οι κινεζικες ειναι πακετο με το κατεβασμα..οποτε προτεινετε τιποτα! Έβαλα την s6 είχε πρόβλημα το autofocus.έχω την xolo five (ανέβηκε modaco ) έχει για τον **** lockscreen.θα βάλω και καμιά colorOS, Vibeui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 εχω κολλησει με εκεινη την σαπια την iNew απο το needrom εδω και πολυ καιρο και ο μονος λογος ειναι οτι δεν βλεπω να παιζει καμια rom χωρις bugs να δοκιμασω (δεν βαζω miui και emui).Την maucat την εχω μαθει απεξω 3 μηνες και αν και δεν εχει κανενα bug (εκτος απο το bt που δεν το χρησιμοποιω) θελω κατι νεο.Eχουν αρχισει και τρεμουν τα χερια μου,εχω και ελευθερο χρονο και δεν εχω τι να βαλω! Πλεον στο xda τους κραζω πριν βαλω καν την rom,οι κινεζικες ειναι πακετο με το κατεβασμα..οποτε προτεινετε τιποτα! Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) Μολις κατέβασα την 268 του λιουταο. Παρόλα αυτά, θα κατεβάσω και θα περάσω την εμυι ν4 απο wazls... Αντε,,,,, στην 268, λιγο πολυ, ξερω τι θα δω... Αυτη η ν4 όμως....? (εχει και κανκβιπ) Link for download.... http://pan.baidu.com/s/1ias2q Edited October 31, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Μολις κατέβασα την 268 του λιουταο. Παρόλα αυτά, θα κατεβάσω και θα περάσω την εμυι ν4 απο wazls... Αντε,,,,, στην 268, λιγο πολυ, ξερω τι θα δω... Αυτη η ν4 όμως....? (εχει και κανκβιπ) Link for download.... http://pan.baidu.com/s/1ias2q Που πατάμε για να κατέβει; εκεί που γράφει το μέγεθος; και κάτι ακόμα, έχει gapps η θέλουν πέρασμα; Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) Ναι, εκεί... Γκαπς μαλλον δεν έχει... Περνας για 442 Υ. Γ. Την 268 την ανεβαζω σε μεγκα... Σε κανα 120 λεπτό θα δώσω λινκtt Edited October 31, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 miui v7 5.10.29 http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ναι, εκεί... Γκαπς μαλλον δεν έχει... Περνας για 442 Υ. Γ. Την 268 την ανεβαζω σε μεγκα... Σε κανα 120 λεπτό θα δώσω λινκtt Αν μπορείς βάλε και την v4.δεν βγάζω άκρη με την μ**** των κινεζων Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ναι, εκεί... Γκαπς μαλλον δεν έχει... Περνας για 442 Υ. Γ. Την 268 την ανεβαζω σε μεγκα... Σε κανα 120 λεπτό θα δώσω λινκtt την 268 του liutao μην την ανεβάζεις γιατί όλες οι δικές του τελευταία έχουν κάτι ενσωματωμένα κινέζικα μενού δικά του που δεν φεύγουν. Ανέβασε καλύτερα την άλλη μπας και είναι πιο κανονική - καθαρή. Εγώ είμαι τελευταία με του ισπανού την 265, είναι γενικά ΟΚ (λείπει η διαχείριση τύπου greenify) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts