Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υποθέτω ότι έχεις TWRP όπως λένε οι οδηγίες. Η TWRP τις κάνει αυτές τις βλακείες να μην μπορεί να επαναφέρει τα backup της. Αφού πέρασες τη rom με TWRP που απαιτείται, βάλε CWM και κράτα backup για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

TWRP v. 2.4.4 απο τοτε που το πηρα το κινητο. Χωρις κανενα προβλημα ποτε. Δεν χρειαστηκε βεβαια να επαναφερω backup. Αυτη τη μια ομως που ηθελα, ...δεν!!

Αν θυμάσαι πιο ακριβώς recovery είχες twrp βάλτο μπες recovery και κανένα κανονικά επαναφορά.

Το πρσπαθησα 2-3 φορες, αλλα δεν εγινε τιποτα. Λες να παιζει ρολο που το backup ηταν η miui του ρωσου?

γι αυτο και ειναι καλο να εχουμε εναν εξτρα launcher εκτος απο αυτον που εχει η rom.Το χα παθει και γω

Αυτο πλακα-πλακα δεν το ειχα σκεφτει... Υποθετω στις miui μπαινουν κανονικα nova, κτλ?

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Μια μοντουλα καμερας ρε παιδια,κανεις?

Τι ακριβός θες;;;;;

Αυτο http://www.aliexpress.com/item/replacement-back-rear-camera-lens-glass-For-coolpad-F1-5inch-8297-8297-C00-8297W-8297D/2013953292.html!

Λεω αν εχει κανεις κανενα f1 που του εχει χαλασει και δεν δουλευει μηπως και μπορει να μου δωσει την καμερα(με πληρωμη αν θελει,δεν εχω προβλημα!).

Αυτη την στιγμη φοβερη συσκευη ειναι το Redmi Note 2 της XIAOMI.

Η συσκευη ειναι το next vfm μετα απο το Coolpadακι μας (αν υπηρχε ακομη σε αποθεμα).

To elephone p8000 είναι στα ίδια περίπου χρήματα με το απλό Redmi Note 2.

στα θετικά τη μεγάλη 4000+ μπαταρία και τα 3 γίγα μνήμη αλλά με χειρότερο επεξεργαστή και σε ποιότητα λίγο ρίσκο

@mindtrapper

στα θέματα της miui η ταπετσαρία είναι 2Χοριζόντια Χ 1Χκάθετη ανάλυση -> 1440Χ1280 ενώ στην κλειδώματος 720Χ1280

Μήπως γιαυτό σου κάνει stretch κλπ? Άλλαξέ τες από πριν

(αν κατάλαβα σωστά αυτό που λες)

Το κοιτουσα καποια στιγμη εχει φοβερα χαρακτηριστικα αλλα το νημα ελεγε για καποια bugs κ τετοια κ το αφησα. Αυτη την στιγμη φοβερη συσκευη ειναι το Redmi Note 2 της XIAOMI.

Η συσκευη ειναι το next vfm μετα απο το Coolpadακι μας

Πραγματικά είναι το επόμενο. Σκοτώνει από χαρακτηριστικά.

τωρα που το λες ναι,μπορεις να φτιαξεις ενα zip που να φλασαρει κατευθειαν εναν launcher απο το recovery στο system.Δεν το χα σκεφτει..!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ειδικα το δευτερο ειναι ψιλοτεραστιο bug!Σκεψου οτι εγω που μπαινω σε μετρο τουλαχιστον 2 φορες την ημερα και σε ασανσερ συνεχεια.Θα επρεπε να κανω ολη μερα reboot.

Βαλε maucat aosp και θα ξεχασεις πως μπαινει νεα rom.Και στο λεω εγω που αλλαζα rom καθε 2 βδομαδες..!

συμφωνω maucat aosp κανενα bug πολυ καλη την αλλαξα με το ζωρη μονο και μονο γιατι μαρεσουν οι αλλαγες :lol: αλλα πιστευς του κουσκους η rom εχει λιγο καλυτερη διαχιριση μπαταριας και ποιο ομορφη και μεχρι στηγμης κανενα bug :)

Παιδια υπαρχει καποιος που εχει δοκιμασει να μας πει αν η ΜΙUI του kouskous ειναι καλυτερη απο την EMUI262?

Παιδια υπαρχει καποιος που εχει δοκιμασει να μας πει αν η ΜΙUI του kouskous ειναι καλυτερη απο την EMUI262?

Αλλος θα σου πει ετσι και αλλος γιουβετσι φιλε!

Εγω εβαλα την EMUI262 και δεν αντεξα τον υπερβολικα χαμηλο ηχο στο ακουστικο τα μικροσκοπικα νουμερα στον dialer και κατι κινεζιες που μου εβγαζε στην ημερομηνια και πηρε ποδι μετα απο μια βδομαδα,με του kouskous και το ζιπακι του ηχου ειμαι καραευχαριστημενος!

Αλλος θα σου πει ετσι και αλλος γιουβετσι φιλε!

Εγω εβαλα την EMUI262 και δεν αντεξα τον υπερβολικα χαμηλο ηχο στο ακουστικο τα μικροσκοπικα νουμερα στον dialer και κατι κινεζιες που μου εβγαζε στην ημερομηνια και πηρε ποδι μετα απο μια βδομαδα,με του kouskous και το ζιπακι του ηχου ειμαι καραευχαριστημενος!

Δεν εχω ξαναβαλει MIUI ρομ αλλα απο οτι βλεπω ειναι στο ιδιο στυλ εμφανισιακα ετσι δεν ειναι;

Με πειραγμα απο το engineer mode ο ηχος στη 262 γινετια πολυ καλος και σε handfree και στο κανονικο ηχειο και παντου.

Ψηνομαι να την δοκιμασω γενικα. Τα λεντ να φανταστω λειτουργουν κανονικα ετσι;

Υ.Γ:Και μια γρηγορη ερωτηση για την lg camera απλα φλασαρουμε το ζιπακι;; (σορρυ απλα χαθηκα με το να ψαχνω τις οδηγιες στο νημα.)

Δεν εχω ξαναβαλει MIUI ρομ αλλα απο οτι βλεπω ειναι στο ιδιο στυλ εμφανισιακα ετσι δεν ειναι;

Με πειραγμα απο το engineer mode ο ηχος στη 262 γινετια πολυ καλος και σε handfree και στο κανονικο ηχειο και παντου.

Υ.Γ:Και μια γρηγορη ερωτηση για την lg camera απλα φλασαρουμε το ζιπακι;; (σορρυ απλα χαθηκα με το να ψαχνω τις οδηγιες στο νημα.)

Ναι για lg camera απλα φλασαρουμε το ζιπακι!

Εμενα παντος σε οσες ρομ εχω βαλει το ζιπακι lg camera του jpower73 εχει πολλα bugs,μου κολλαει συνεχεια στο "press back button again to exit" και πρεπει να κανω kill την εφαρμογη για να κλεισει,αποθυκευει τις μισες και λιγοτερες φωτος στο gallery (η αλλες εξαφανιζονται!).

Εγώ από emui 262 πήγα για λίγο στην miui αλλά τα χρώματα της είναι ξεθωριασμένα και ξαναγύρισα στην emui. Η lg δουλεύει αψογαάψογα. Γενικότερα είναι παρόμοιες αυτές οι 2 ρομ

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά από πολύ χρόνο στην emuiunicon κ έπειτα παρά πολλές δοκιμές στην emui3 (η οποία είναι πολύ όμορφη είναι ή αλήθεια) σε συμβουλεύω να δοκιμάσεις Miui7 by kouskoys. 2 μέρες πανω, δεν έχω δει πρόβλημα.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως ισχύει αυτό που λέει ο Suzukis, δοκίμασε κ τις δύο αν θες να αποφασίσεις μόνος σου!!

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Αν διορθωσω λιγο την καμερα με το ζιπακι τοτε ισως να μην δοκιμασω την MIUI αμεσα γιατι εχω αναγκη το κινητο και δεν ειναι για πολλα πειραματα αυτη τη στιγμη. Παντως η καμερα της 262 σαν default ειναι κακη, θα ελεγα οτι αυτο ειναι το βασικο της μειον. Κατα τα αλλα και σε μενα μια χαρα δουλευει προς το παρον, ισως επειδη δεν την ξετιναζω κιολας.

ΟΣο για αυτο που λενε τα παιδια κανα 2 σελιδες πριν για το σημα που κολαει οταν εισαι καπου που δεν πιανει, να πω οτι δουλευω σε χωρο που η μια σιμ δεν πιανει σημα αλλα οταν βγαινω μεσα σε 5-10 δευτερολεπτα επανερχεται κανονικα.

Ναι για lg camera απλα φλασαρουμε το ζιπακι!

Εμενα παντος σε οσες ρομ εχω βαλει το ζιπακι lg camera του jpower73 εχει πολλα bugs,μου κολλαει συνεχεια στο "press back button again to exit" και πρεπει να κανω kill την εφαρμογη για να κλεισει,αποθυκευει τις μισες και λιγοτερες φωτος στο gallery (η αλλες εξαφανιζονται!).

Αυτό το παθαίνεις γιατί πας να κλείσεις την εφαρμογή αμέσως αφού τραβήξεις φωτογραφία και ενώ ακόμα το πρόγραμμα την επεξεργάζεται. Περίμενε λίγο ή πάτα το home button ώστε να γίνει η εφαρμογή minimized ενώ τρέχει στο παρασκήνιο και ως δια μαγείας θα λυθεί το πρόβλημά σου.

Αυτό το παθαίνεις γιατί πας να κλείσεις την εφαρμογή αμέσως αφού τραβήξεις φωτογραφία και ενώ ακόμα το πρόγραμμα την επεξεργάζεται. Περίμενε λίγο ή πάτα το home button ώστε να γίνει η εφαρμογή minimized ενώ τρέχει στο παρασκήνιο και ως δια μαγείας θα λυθεί το πρόβλημά σου.

Mαλιστα,γι'αυτο κι'ολας δεν τις αποθηκευει τοτε,δηλ. "τα ζωα μου αργα" η lg camera!

Kαι να εβγαζα καλες φωτογραφιες παει στο διαλο,τσαμπα το περιμενε στην περιπτωση μου!

(Καμια πισω καμερα f1 περισευει κανενος?)

Αν και δεν έχω ποστάρει τόσο καιρό, παρακολουθώ σταθερά το νήμα κι ας έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις. Να φανταστείτε ακόμα φοράω 4.4.3 1028 by fefe, κοντεύω χρόνο με την rom και είναι απροβλημάτιστη(πέρα από τα κλασσικά).

Θα έλεγα να δοκιμάσω καμία αλλαγή εν αναμονή lollipop(αν ποτέ το δούμε) και θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη KK AOSP. Maucat ή Inew ή ίσως κάποια παλιότερη; Το μόνο που ζητάω είναι να είναι όσο πιο καθαρό android γίνεται, και να δουλεύουν τα 7 χρώματα και το gravity box απροβλημάτιστα.

Επίσης, για έναν φίλο που επιτέλους αποφάσισε να βγάλει την στοκ, τι να του περάσω; MIUI ή κάποια EMUI(2.3 ή 3 μου λέτε); Δεν σκαμπάζει καθόλου οπότε ότι πιο εύκολο υπάρχει του στυλ "βάζω rom και δεν το πειράζει καθόλου μετά" (αλλιώς θα του έβαζα μια ωραία AOSP με 1002 πειράγματα από gravity box).

...

Θα έλεγα να δοκιμάσω καμία αλλαγή εν αναμονή lollipop(αν ποτέ το δούμε) και θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη KK AOSP. Maucat ή Inew ή ίσως κάποια παλιότερη; Το μόνο που ζητάω είναι να είναι όσο πιο καθαρό android γίνεται, και να δουλεύουν τα 7 χρώματα και το gravity box απροβλημάτιστα.

...

Εγώ του Maucat θα σου πρότεινα.

---------------------------------------------------------------------------------

{Sony Ericsson T105} -> {Motorola SLVR L9} -> {LG KM500} -> {Samsung I5800 Galaxy 3} -> {Nokia 1616+Nokia 2600} -> {Coolpad F1}

Αν και δεν έχω ποστάρει τόσο καιρό, παρακολουθώ σταθερά το νήμα κι ας έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις. Να φανταστείτε ακόμα φοράω 4.4.3 1028 by fefe, κοντεύω χρόνο με την rom και είναι απροβλημάτιστη(πέρα από τα κλασσικά).

Επίσης, για έναν φίλο που επιτέλους αποφάσισε να βγάλει την στοκ, τι να του περάσω; MIUI ή κάποια EMUI(2.3 ή 3 μου λέτε); Δεν σκαμπάζει καθόλου οπότε ότι πιο εύκολο υπάρχει του στυλ "βάζω rom και δεν το πειράζει καθόλου μετά" (αλλιώς θα του έβαζα μια ωραία AOSP με 1002 πειράγματα από gravity box).

Aosp maucat για σένα και emui unicom για το φιλαρακι!

οποιος πιστος....... 5.9.1

http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/

Την κατεβαζω ηδη.. :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Aosp maucat για σένα και emui unicom για το φιλαρακι!

Ναι ακριβως, αυτο ειναι το καλυτερο..

Καλησπέρα..

Υπάρχει τρόπος στην MIUI του κουσκους σε κάποιο θέμα να κάνουμε customize?

Στο themes δεν έχει τέτοια επιλογή..

Πηγενε ρυθμίσεις εφαρμογές ώρες θέματα

Κανε καθαρισμό και στα 2

Άνοιξε θέματα πατά οκ στο παράθυρο και μετά το κουμπί με τα τρίγωνα

Και κανε customize....

Πηγενε ρυθμίσεις εφαρμογές ώρες θέματα

Κανε καθαρισμό και στα 2

Άνοιξε θέματα πατά οκ στο παράθυρο και μετά το κουμπί με τα τρίγωνα

Και κανε customize....

Οκ. Δούλεψε αλλά για λίγο με που φόρτωσε τις εικόνες από κάτω το τριγωνακι χάθηκε...

Το πετυχα στην δεύτερη προσπάθεια.. :-D