Tolis_95 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 οκ το εκανα αυτο με το USB...αυτο για την SD? Υπάρχουν διάφορα modules στο xposed για αυτό που θες, δοκίμασε κάποιο από αυτά. EDIT: δες το XInternalSD Παράθεση --------------------------------------------------------------------------------- {Sony Ericsson T105} -> {Motorola SLVR L9} -> {LG KM500} -> {Samsung I5800 Galaxy 3} -> {Nokia 1616+Nokia 2600} -> {Coolpad F1} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGreatMage Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Υπάρχουν διάφορα modules στο xposed για αυτό που θες, δοκίμασε κάποιο από αυτά. EDIT: δες το XInternalSD oκ ευχαριστω πολυ! Παράθεση Being Otaku my way! :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλά το κατάλαβες. Μια δοκιμή ακόμη μπας και δουλέψει Αν η εικόνα γράφει modem up down τότε δοκίμασε αυτό 1. Σύνδεσε το τηλέφωνο με το PC 2. Start Menu - Run, γράψε cmd και πάτα Enter 3. γράψε cd/ και πάτα Enter 4. γράψε adb shell fctest system reboot και πάτα Enter παιδια τζιφος..αρα παμε για πεταμα...με το extract των cpb με ygdp και περασμα με flashtool στο bootlogo παλι κολαει απλα γραφει πανω δεξια factory mode..εκανα και κατι αλλο..κρατησα απο το δικο μου coolpad backup μεσω mtkandroidtool και το μετετρεψα σε μορφη αναγνωρισιμη απο το flashtool..το φλασαρα...προσπαθησε να ανοιξει με το νεο boot logo αλλα παλι τα ιδια..απο οτι καταλαβα πρεπει να εχει θεμα μερος της μνημης του κινητου Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Για το θέμα του από ότι καταβάλει θες να μένει ή εικόνα της εφαρμογής στην οθόνη όπως στις aosp rom. Αυτό δεν γίνεται παρά μόνο αν πατήσεις συνεχόμενα το μεσαίο κουμπί αφής σου εμφανίζει τις εφαρμογές που είναι ανοιχτές (αν δεν στο κάνει πας ρυθμίσεις πρόσθετες ρυθμίσεις πλήκτρα και τα βάζεις όπως ή εικόνα που θα παραθεσω στο τέλος)και σέρνεις προς τα κάτω την εφαρμογή που θες. τώρα ή εφαρμογή αυτή έχει ένα λουκέτακι. καθαρίζοντας τις εφαρμογές στο παρασκήνιο αυτή θα μείνει ενεργή και θα δέχεσαι ειδοποιήσεις. Αν θες κάποια εφαρμογή να ανοίγει αυτόματα με την εκκίνηση του τηλέφωνου πας κέντρο ασφαλείας δικαιώματα αυτόματη έναρξη βρίσκεις αυτή που θες και είσαι οκ. Αν σβησεις το τηλ και έχεις πχ το Viber με λουκέτο και έχει και αυτόματη έναρξη όταν θα λάβεις το πρώτο μύνημα πατήσεις μια φορά το κεντρικό κουμπί και μετά συνεχόμενα θα δεις ότι το Viber έχει λουκέτο όπως πριν σβησεις το τηλ. Αν θέλεις κάτι άλλο πες μου να σου πω. Ελπίζω να σε καλυψα [ATTACH]63828[/ATTACH] ευχαριστω αγονρινα τα βρηκα ολα καταπληκτικη δουλεια κανενα bug μεχρι στιγμης και λιγο ποιο γρηγορη και ποιο ωραια χρωματα και απο μπαταρια στα ιδια επιπεδα (μπορει και καλυτερη αυτονομια με την maucat (που κατατααλα η maucat ειναι παρα πολυ καλη rom απροβλιματιστη ) μπραβο και παλι kouskous :) επισης με την εικονα στο messenger το βρηκα πας κεντρο ασφαλειας δικαιωματα πατας στο messenger και τικαρεις το δικαιομα προβολη αναδθομενου παραθυρου! Edited September 1, 2015 by thomas93 edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 MIUI 7 πως έχουμε ίδια εικόνα wallpaper σε home- και lockscreen; Επίσης με τον Apex το wallpaper μου το κάνει stretch μετά από reboot. Έχω δοκιμάσει όλα τα options (single no scrolling, multiple no/scrolling). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 παιδια τζιφος..αρα παμε για πεταμα...με το extract των cpb με ygdp και περασμα με flashtool στο bootlogo παλι κολαει απλα γραφει πανω δεξια factory mode..εκανα και κατι αλλο..κρατησα απο το δικο μου coolpad backup μεσω mtkandroidtool και το μετετρεψα σε μορφη αναγνωρισιμη απο το flashtool..το φλασαρα...προσπαθησε να ανοιξει με το νεο boot logo αλλα παλι τα ιδια..απο οτι καταλαβα πρεπει να εχει θεμα μερος της μνημης του κινητου Έχω φάει τον κόσμο να βρω τα διαφορετικά flash modes του driver. Αν βρω κάτι θα σου πω. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Παιδες, το κινητο μου φοραει την miui 7 του Kouskous. Σημερα που επαιζα με "παγωματα" του Titanium, παγωσα κατα λαθος το miui home. Εκτοτε, το κινητο, μετα απο restart, μενει στο λογκο της miui και δεν ανοιγει. Εκανα wipe cache και dalvik μηπως και, αλλα....δεν! Υπαρχει κανενας τροπος να ανοιξει και να ξε-φριζαρω το miui home χωρις να χρειαστει να ξαναφλασαρω τη rom και να ξαναστησω το κινητο απο την αρχη? Edit Το dirty flash δεν επιασε... Edited September 2, 2015 by Lucifer2223 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 με την miui 7 μου ηρθε ειδοποιηση για update τι κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παιδες, το κινητο μου φοραει την miui 7 του Kouskous. Σημερα που επαιζα με "παγωματα" του Titanium, παγωσα κατα λαθος το miui home. Εκτοτε, το κινητο, μετα απο restart, μενει στο λογκο της miui και δεν ανοιγει. Εκανα wipe cache και dalvik μηπως και, αλλα....δεν! Υπαρχει κανενας τροπος να ανοιξει και να ξε-φριζαρω το miui home χωρις να χρειαστει να ξαναφλασαρω τη rom και να ξαναστησω το κινητο απο την αρχη? Edit Το dirty flash δεν επιασε... με factory reset απο recovery,αλλιως αλλη rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Εχει κανεις κανενα καταστραμενο Coolpad F1 για ανταλακτικα? Δεν μπορω να αγορασω απο ali και αναρωτιομουν μπας και εχει κανεις κανενα καταστραμενο Coolpad F1 μπας και μου πουλησει την μοντουλα της καμερας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παιδες, το κινητο μου φοραει την miui 7 του Kouskous. Σημερα που επαιζα με "παγωματα" του Titanium, παγωσα κατα λαθος το miui home. Εκτοτε, το κινητο, μετα απο restart, μενει στο λογκο της miui και δεν ανοιγει. Εκανα wipe cache και dalvik μηπως και, αλλα....δεν! Υπαρχει κανενας τροπος να ανοιξει και να ξε-φριζαρω το miui home χωρις να χρειαστει να ξαναφλασαρω τη rom και να ξαναστησω το κινητο απο την αρχη? Edit Το dirty flash δεν επιασε... Μάλλον όχι. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 με την miui 7 μου ηρθε ειδοποιηση για update τι κανω; Όχι φιλέ μου δεν κανείς κάτι αν φορας την 5.8.27 δεν έχει βγει κάτι για εμάς ακόμα. Αν έχεις πιο παλιά κατέβασε την νέα ρομ και κάνε derty install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Όχι φιλέ μου δεν κανείς κάτι αν φορας την 5.8.27 δεν έχει βγει κάτι για εμάς ακόμα. Αν έχεις πιο παλιά κατέβασε την νέα ρομ και κάνε derty install Φοραω αυτή που ανέβασε εσύ, 5.8.20 νομίζω είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 https://www.facebook.com/CoolpadGreece/ Καλώς να τα δεχτούμε ! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 με factory reset απο recovery,αλλιως αλλη rom Τελικα αναγκαστηκα και εκανα clean install... Μου εκανε ομως εντυπωση που δεν μπορουσα να ξαναπερασω ενα backup που ειχα κρατησει. Ολο failed εγραφε... Τελος παντων, πηρα ενα καλο μαθημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Τελικα αναγκαστηκα και εκανα clean install... Μου εκανε ομως εντυπωση που δεν μπορουσα να ξαναπερασω ενα backup που ειχα κρατησει. Ολο failed εγραφε... Τελος παντων, πηρα ενα καλο μαθημα. Υποθέτω ότι έχεις TWRP όπως λένε οι οδηγίες. Η TWRP τις κάνει αυτές τις βλακείες να μην μπορεί να επαναφέρει τα backup της. Αφού πέρασες τη rom με TWRP που απαιτείται, βάλε CWM και κράτα backup για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Τελικα αναγκαστηκα και εκανα clean install... Μου εκανε ομως εντυπωση που δεν μπορουσα να ξαναπερασω ενα backup που ειχα κρατησει. Ολο failed εγραφε... Τελος παντων, πηρα ενα καλο μαθημα. Αν θυμάσαι πιο ακριβώς recovery είχες twrp βάλτο μπες recovery και κανένα κανονικά επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Τελικα αναγκαστηκα και εκανα clean install... Μου εκανε ομως εντυπωση που δεν μπορουσα να ξαναπερασω ενα backup που ειχα κρατησει. Ολο failed εγραφε... Τελος παντων, πηρα ενα καλο μαθημα. γι αυτο και ειναι καλο να εχουμε εναν εξτρα launcher εκτος απο αυτον που εχει η rom.Το χα παθει και γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 γι αυτο και ειναι καλο να εχουμε εναν εξτρα launcher εκτος απο αυτον που εχει η rom.Το χα παθει και γω Κι εγω την εχω πατησει με launcher αλλα νομιζω υπαρχει τροπος να φλασαρεις αλλον αν πεσεις σε τετοια λουπα. Μεταξυ μας, το βαρεθηκα το Coolpad. Μια RΟΜ 1000% λειτουργική δεν υπάρχει. Κατι γραφτηκε στο coolpad hellas για Lollipop, μπας κι επιτελους βγει μια αξιοπιστη "stock" ROM... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 γι αυτο και ειναι καλο να εχουμε εναν εξτρα launcher εκτος απο αυτον που εχει η rom.Το χα παθει και γω Συμφωνώ απόλυτα με τον azuli. Καμιά φορά μπορεί να κολλήσει και έτσι στο άσχετο με κάποια εφαρμογή. Πάντα δεύτερος launcher στο κινητό και ας μην τον έχεις ανοίξει ποτέ. Τσαμπα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Ζητιανο με καταντησατε! Διαβασα στις 1000 και βαλε σελιδες του θεματος αυτου τοσους συμφορουμιτες που λεγατε οτι μπρικαρατε η χαλασε το f1 σας,υπαρχει κανεις με κανα κατεστραμενο f1 να μου δοσει την μοντουλα της καμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Κι εγω την εχω πατησει με launcher αλλα νομιζω υπαρχει τροπος να φλασαρεις αλλον αν πεσεις σε τετοια λουπα. Μεταξυ μας, το βαρεθηκα το Coolpad. Μια RΟΜ 1000% λειτουργική δεν υπάρχει. Κατι γραφτηκε στο coolpad hellas για Lollipop, μπας κι επιτελους βγει μια αξιοπιστη "stock" ROM... Εντάξει και εγώ το βαρέθηκα λίγο, αλλά αν το άλλαζα τι θα μπορούσα να πάρω στά επίπεδα των 150 € που να μου έκανε την διαφορά? Και ρωτάω εδώ για να απαντήσετε ως χρήστες του Coolpad ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Εντάξει και εγώ το βαρέθηκα λίγο, αλλά αν το άλλαζα τι θα μπορούσα να πάρω στά επίπεδα των 150 € που να μου έκανε την διαφορά? Και ρωτάω εδώ για να απαντήσετε ως χρήστες του Coolpad ... Lenovo K3 Note . Φυσάει. Το έχει φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Σας ζαλιζω πάλι, την αναβάθμιση να την κάνω ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Σας ζαλιζω πάλι, την αναβάθμιση να την κάνω ή όχι; Οχι να περιμένεις να ανεβασω το τελευταίο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts