iPap Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Πάρε back up της επαφές σου γιατί δεν συχρονηζει με gmail ναι τραγικο... την πεταξα ηδη... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Υπαρχει στο minideal(απο εκει αγορασα 2 εγω) http://http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html σε ευχαριστω πολυ !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baladezas Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Καλημέρα, εχω προβλημα με την aosp 4.4.2 ενω εχω καρτα sd μαλλον δεν την αναγνωριζει... Α)Περναω καποια τραγουδια μεσω airdroid, στην εξωτερικη αλλά ανταυτου κατλαμβανουν το χωρο της εσωτερικης μνημης παρόλο που ειναι αποθηκευμένα στην εξωτερικη... Πως γινεται αυτο? πως διορθώνεται? Β) εχει και αυτο το θέμα δεν αναγνωριζετε απο το πισι μεσω καλωδιου, υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 (edited) Καλημέρα, εχω προβλημα με την aosp 4.4.2 ενω εχω καρτα sd μαλλον δεν την αναγνωριζει... Α)Περναω καποια τραγουδια μεσω airdroid, στην εξωτερικη αλλά ανταυτου κατλαμβανουν το χωρο της εσωτερικης μνημης παρόλο που ειναι αποθηκευμένα στην εξωτερικη... Πως γινεται αυτο? πως διορθώνεται? Β) εχει και αυτο το θέμα δεν αναγνωριζετε απο το πισι μεσω καλωδιου, υπαρχει καποια λυση? Υπαρχει η απαντηση.Ποστ #14878 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6201927#post6201927 Edited July 21, 2015 by tifozi13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Το ειδα! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και από εδω... Όσο για paypal προς το παρον ουτε με αυτο τον τροπο γίνονται συναλλαγες μόλις τωρα έμαθα ότι από χτες λειτουργεί το ebay με paypal με καρτα προπληρωμής Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Υπαρχει η απαντηση.Ποστ 14878 Παιδιά επειδή κατά καιρούς το βλέπω και σε άλλους... Για ευκολία κι επειδή το topic είναι τεράστιο, όταν θέλετε να δώσετε ένα post, πηγαίνετε τον κέρσορα πάνω στον αριθμό του post και θα καταλάβετε ότι είναι linked. Εκεί (πάνω στον αριθμό), δεξί κλικ και "copy link location" ή "copy link address" (ανάλογα ποιον browser χρησιμοποιείτε) και paste εκεί που γράφετε το δικό σας post. Μ' αυτόν τρόπο, στέλνετε τον ενδιαφερόμενο αμέσως στη σελίδα που πρέπει και μάλιστα στο ακριβές ύψος που βρίσκεται το post που ενδιαφέρει. :) Έτσι λειτουργούν όλα τα forum. Π.χ. το link για το #14878 που αναφέρθηκε είναι το: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6201927#post6201927 Sorry και για το offtopic... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crimson1 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Καλησπέρα. Έχει τύχει σε κανένα να αλλάξει υποδοχή κάρτας sim γιατί μου έσπασε ένα ποδαράκι και δε διαβάζει την κάρτα?Ανταλλακτικό βρήκα από ένα μέλος του forum,αλλά δεν ξέρω αν αλλάζει εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Παίδες μια ερώτηση από 30 και μετά που θα σκάσει μύτη το lollipop θα πρέπει να έχουμε μαμά ρομ για να το βάλουμε ή θα περιμένουμε κάποια custom rom??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Εχω την Ρομ του algorithm από αρχές του χρόνου και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είπα να δοκιμασω κάτι άλλο και έβαλα την emui του jpower73. Πολύ καλή Ρομ και γρήγορη αλλά λόγω του ότι δεν μου δούλευαν κάτι κάμερες, υψηλή κατανάλωση μπαταρίας σε standby mode ,υψηλή θερμοκρασία και χαμηλό ακουστικό κατά την κλήση την εβγαλα. Δοκιμασα την τελευταία maucat και αυτή πολύ καλή, σταθερή και να δουλεύουν όλα. Αλλά και αυτή λογω μη συνδεσιμότητας με τον υπολογιστή και άλλα μέσα και ότι η γραμματοσειρά θέλει το γνωστό πείραγμα αλλά παραμένει ακόμα αυτή ή περίεργη γραφή την εβγαλα και γύρισα πάλι στην algorom v1. Το περίεργο είναι ότι μετά από τόσα wipe,format κτλ ακόμα είχε μέσα αποθηκευμένους κώδικους από wifi. Είναι λογικό ή εγώ κάνω κάτι λάθος κατά το πέρασμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Εχω την Ρομ του algorithm από αρχές του χρόνου και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είπα να δοκιμασω κάτι άλλο και έβαλα την emui του jpower73. Πολύ καλή Ρομ και γρήγορη αλλά λόγω του ότι δεν μου δούλευαν κάτι κάμερες, υψηλή κατανάλωση μπαταρίας σε standby mode ,υψηλή θερμοκρασία και χαμηλό ακουστικό κατά την κλήση την εβγαλα. Δοκιμασα την τελευταία maucat και αυτή πολύ καλή, σταθερή και να δουλεύουν όλα. Αλλά και αυτή λογω μη συνδεσιμότητας με τον υπολογιστή και άλλα μέσα και ότι η γραμματοσειρά θέλει το γνωστό πείραγμα αλλά παραμένει ακόμα αυτή ή περίεργη γραφή την εβγαλα και γύρισα πάλι στην algorom v1. Το περίεργο είναι ότι μετά από τόσα wipe,format κτλ ακόμα είχε μέσα αποθηκευμένους κώδικους από wifi. Είναι λογικό ή εγώ κάνω κάτι λάθος κατά το πέρασμα; Μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά. Ποιο recovery έχεις; Αν έχεις το CWM 6.0.5.0 κάνε και το format data data/media. Η κάρτα sd μήπως έχει ''σκουπίδια'' από την προηγούμενη ρομ; τη φόρμαρες: Στην τελική πέρασε μια επίσημη 4.4 με ygdp και ξαναπέρασε τη ρομ σου. Πάντως η emui 3 που λέμε δεν έχει αυτά τα θέματα, την έχω μήνες. @kouskous Μάλλον θα είναι .cpb και θα την περάσουμε με ygdp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Εχω την Ρομ του algorithm από αρχές του χρόνου και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είπα να δοκιμασω κάτι άλλο και έβαλα την emui του jpower73. Πολύ καλή Ρομ και γρήγορη αλλά λόγω του ότι δεν μου δούλευαν κάτι κάμερες, υψηλή κατανάλωση μπαταρίας σε standby mode ,υψηλή θερμοκρασία και χαμηλό ακουστικό κατά την κλήση την εβγαλα. Δοκιμασα την τελευταία maucat και αυτή πολύ καλή, σταθερή και να δουλεύουν όλα. Αλλά και αυτή λογω μη συνδεσιμότητας με τον υπολογιστή και άλλα μέσα και ότι η γραμματοσειρά θέλει το γνωστό πείραγμα αλλά παραμένει ακόμα αυτή ή περίεργη γραφή την εβγαλα και γύρισα πάλι στην algorom v1. Το περίεργο είναι ότι μετά από τόσα wipe,format κτλ ακόμα είχε μέσα αποθηκευμένους κώδικους από wifi. Είναι λογικό ή εγώ κάνω κάτι λάθος κατά το πέρασμα; έχω την τελευταια maucat και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Η λύση για την συνδεση με διάφορα μέσα είναι 2-3 ποστ πιο πανω.όσο για τους κωδικούς προφανώς τους επανέφερε μετα απο καποιο backup.έχει τύχει να περάσω Ρομ και να μου κατεβάσει αυτόματα εφαρμογές που είχα σε προηγούμενη.οποτε μπορεί να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά. Ποιο recovery έχεις; Αν έχεις το CWM 6.0.5.0 κάνε και το format data data/media. Η κάρτα sd μήπως έχει ''σκουπίδια'' από την προηγούμενη ρομ; τη φόρμαρες: Στην τελική πέρασε μια επίσημη 4.4 με ygdp και ξαναπέρασε τη ρομ σου. Πάντως η emui 3 που λέμε δεν έχει αυτά τα θέματα, την έχω μήνες. @kouskous Μάλλον θα είναι .cpb και θα την περάσουμε με ygdp Την cwm 6.0.5 έχω και κάνω και format system αλλά όχι format data/media. Θα δώσω άλλη μια ευκαιρία στην emui 3. Το πέρασμα της Ρομ γίνεται αφού κάνω format την sd στον υπολογιστή περναω μέσα την Ρομ που θέλω και αφού ανοιξω το κινητό πάω μέσω mobileuncle και μπαίνω σε recovery. Κάθε φορά έχει και έναν φάκελο android που έχει δημιουργηθεί από μόνος του.( παίζει ρόλο που έχω συγχρονισμό με google;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Την cwm 6.0.5 έχω και κάνω και format system αλλά όχι format data/media. Θα δώσω άλλη μια ευκαιρία στην emui 3. Το πέρασμα της Ρομ γίνεται αφού κάνω format την sd στον υπολογιστή περναω μέσα την Ρομ που θέλω και αφού ανοιξω το κινητό πάω μέσω mobileuncle και μπαίνω σε recovery. Κάθε φορά έχει και έναν φάκελο android που έχει δημιουργηθεί από μόνος του.( παίζει ρόλο που έχω συγχρονισμό με google;) Αφού βρήκαμε το 1ο και το κυριότερο, πάμε στο 2ο: Δεν θα ανοίξεις το κινητό καθόλου αφού φορμάρεις την κάρτα και βάλεις τη ρομ. Θα πατήσεις και θα κρατήσεις πατημένο το volume+ και μετά το power και θα τα αφήσεις όταν ανοίξει η οθόνη, και θα μπεις στο recovery για ναπεράσεις τη ρομ. Ο φάκελος δημιουργείται αυτόματα μπαίνοντας στο λειτουργικό. Δες και εδώ ένα ποστ για το σωστό πέρασμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5983899#post5983899 Edited July 22, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolac Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 παιδια καλησπερα SOS εχει συμβει σε κανεναν να κλεισει το κινητο κ οταν το ανοιγει ξανα να μπαινει απο μονο του σε recovery mode και αν πας και κανεις κτ γραφει: CWM-based recovery v6.0.3.0 Ε:cant mount / cashe / recovery / command Ε:cant mount / cashe / recovery / log Ε:cant mount / cashe / recovery / log Ε:cant mount / cashe / recovery / last_log Ε:cant mount / cashe / recovery / last_log καποια βοηθεια????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Μια ερώτηση έχω κάνει back up από το recovery Δοκιμαζω μια ρομ και πχ δεν μου κάνει επαναφερω το back up με wipes ή καπάκι από πάνω;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Μια ερώτηση έχω κάνει back up από το recovery Δοκιμαζω μια ρομ και πχ δεν μου κάνει επαναφερω το back up με wipes ή καπάκι από πάνω;;;; επαναφερω το back up με wipes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolac Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 παιδια καλησπερα SOS εχει συμβει σε κανεναν να κλεισει το κινητο κ οταν το ανοιγει ξανα να μπαινει απο μονο του σε recovery mode και αν πας και κανεις κτ γραφει: CWM-based recovery v6.0.3.0 Ε:cant mount / cashe / recovery / command Ε:cant mount / cashe / recovery / log Ε:cant mount / cashe / recovery / log Ε:cant mount / cashe / recovery / last_log Ε:cant mount / cashe / recovery / last_log καποια βοηθεια?????SOS!!!!??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 παιδια καλησπερα SOS εχει συμβει σε κανεναν να κλεισει το κινητο κ οταν το ανοιγει ξανα να μπαινει απο μονο του σε recovery mode και αν πας και κανεις κτ γραφει: CWM-based recovery v6.0.3.0 Ε:cant mount / cashe / recovery / command Ε:cant mount / cashe / recovery / log Ε:cant mount / cashe / recovery / log Ε:cant mount / cashe / recovery / last_log Ε:cant mount / cashe / recovery / last_log καποια βοηθεια?????SOS!!!!??? Λογικά αφού δεν μπορείς να περάσεις κάποια Ρομ μέσω recovery εγω σκεφτομαι οτι θα πρέπει να περάσεις μια official Ρομ μέσω YGDP tools. Έχει οδηγό στην πρωτη σελιδα.(έκανες κάτι και το μπρικαρισες η απο μονο του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolac Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Λογικά αφού δεν μπορείς να περάσεις κάποια Ρομ μέσω recovery εγω σκεφτομαι οτι θα πρέπει να περάσεις μια official Ρομ μέσω YGDP tools. Έχει οδηγό στην πρωτη σελιδα.(έκανες κάτι και το μπρικαρισες η απο μονο του)[/quote οχι....μονο του....το εκλεισα να τοποθετησω τηv sd card και οταν το ανοιξα με πεταξε κατευθειαν στο recovery...δεν ξερω γιατι... γενικα οταν το ανοιγα "κολλουσε" στο σημα της coolpad μεχρι που δεν ανοιγε....μετα εβαλα την emui...μετα απο λιγες μερες "κολλουσε" για ωρα κ στο σημα της huawei μεχρι που μου εκανε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Λογικά αφού δεν μπορείς να περάσεις κάποια Ρομ μέσω recovery εγω σκεφτομαι οτι θα πρέπει να περάσεις μια official Ρομ μέσω YGDP tools. Έχει οδηγό στην πρωτη σελιδα.(έκανες κάτι και το μπρικαρισες η απο μονο του)[/quote οχι....μονο του....το εκλεισα να τοποθετησω τηv sd card και οταν το ανοιξα με πεταξε κατευθειαν στο recovery...δεν ξερω γιατι... γενικα οταν το ανοιγα "κολλουσε" στο σημα της coolpad μεχρι που δεν ανοιγε....μετα εβαλα την emui...μετα απο λιγες μερες "κολλουσε" για ωρα κ στο σημα της huawei μεχρι που μου εκανε αυτο Βάλε την επίσημη 4.4 όπως αναφέρθηκε πριν και να περάσεις καλύτερα το CWM6.0.5.0 recovery, είναι το πιο αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 επισης, οταν κανεις φορματ την sd στο πισι, να επιλεγεις αργό φορματ. Όχι quick format. και εννοειται, σε φατ32 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Από χθες περαστηκε μέσα ή emui 3,σωστά αυτή την φορά. Οποίος δεν την έχει δοκιμάσει δεν ξέρει τι χάνει. Πολύ γρήγορη, άμεση ανταπόκριση με το πάτημα κάθε εφαρμογής και κλείδωμα δορυφόρων σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα. Ξηλώθηκαν κάποια πραγματακια από μέσα μέσω titanium και μπορώ να πω ότι αυτή την φορά ή μπαταρία ανταποκρίνεται όπως πρέπει. Καλό θα ήταν παντως να υπήρχε μια λίστα με το τι θα πρέπει να ξηλωσουμε ή αλλιώς ο φίλος μας ο Algorithm να την φτιάξει ξηλωμενη. Πάντως πραγματικά φυσάει η Ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 νομιζω η εκδοση 265 της εμυι είναι πιο ¨καθαρισμένη¨... Αλλά και η 262, παρότι περιέχει αρκετές εφαρμογές της huawei, λόγω του ότι αυτές δεν είναι ενεργές για την χώρα μας, δεν αποτελούν πρόβλημα. Ακόμη κι αν ανοιχτουν, δεν δεσμευουν τίποτα... Δεν αξίζει ο κόπος, ουτε να τις παγωσεις με τιτανιουμ.. :p .. Πολύ καλοφτιαγμένη ρομ.. (και με 3G και στις 2 κάρτες;)) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Πάντως ότι και να λέμε emui και ξερό ψωμί... :-p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Δεν έχουμε ακόμη, δες παρακατω τις ημερομηνίες για το F1 http://i62.tinypic.com/6dqra0.png @Για τον φίλο πριν με την παραγγελία μπαταρίας, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να επιτρέψουν οι τράπεζες τις συναλλαγές με το εξωτερικό και μετά θα μπορέσεις παραγγείλεις από aliexpress @root μπορούμε να κάνουμε και μέσω του επίσημου recovery με φλασάρισμα αρχείου zip, όπως έχουμε πει παλιότερα, χωρίς χρήση προγράμματος σε υπολογιστή Για το πως αλλάζουμε την οθόνη εγραψα μηχανικε αν ξερει καποιος γιατι μου έσπασε και αν χρησιμοποιύμε καποια κολλα για να κολλησουμε την οθονη την καινουργια στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts