dimitrisn95 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 καλημερα παιδια η νεα color os εχει ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Παιδιά κουράστηκα να ψάχνω μια ΡΟΜ που να μην έχει κανένα ψεγάδι... Καλή, χρυσή, υπέροχη η Α310 αλλά ο proximity έχει θέμα στις κλήσεις με αποτέλεσμα να σε πετάει σε κάτι ρυθμίσεις επειδή ακουμπάει το αυτί στην αναμμένη οθόνη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Επίσης στα LED έχουμε μόνο κόκκινο και πράσινο. Ξέρει κανείς αν διορθώνεται το θέμα με τον σένσορα; Άντε με τα LED δε βαριέσαι αλλά αυτό είναι σπαστικό. μεσω mobile uncle tools τον ρυθμιζεις ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μια ρομ..μια ρομ που να δουλευουνε ολα δεν υπαρχει??βαζω την inew v3 οπα λεω ειμαστε κομπλε.την εχω δυο βδομαδες τωρα.βαζω εχθες handsfree να μιλησω...εννοειτε οτι δεν δουλευει το κουμπακι που απανταει και τερματιζει την κληση.αντε λεω δεν πειραζει..κοιταω το κινητο μετα ειχα αναπαντητη..καλα διπλα το χα δεν χτυπησε?κανω μια κληση στο κινητο με τα handsfree πανω,σχεδον αθορυβο..ουτε με engineer mode φτιαχνει.πως θα ρυθμισω αυτη τη ενταση ρε παιδια ξερει κανεις? εχει θεματα η iNew τελικα.Με wifi,push notifications κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chdimis Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Την inew Plus και Ξεπλας, την περασα σε 2 τηλέφωνα. Όλα καλά εκτός το WiFi στο ένα ανοιγοκλείνει και το Bluetooth και στα 2 den κάνει tranfer μεταξύ τηλεφώνων. Αρνείται να στείλει apk αρχεία. Αν τα μετονομάσεις σε MP3 τα στέλνει. Για καντε κανένα τεστ να το σιγουρέψουμε. Μόνο σε μένα συμβαίνει ή ....;; Του Ισπανού καλή ήταν αλλά ακουγόταν χαμηλά το κουδουνι. Παράθεση By Mitsos Βέροια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRODOTOS Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ....... -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited May 6, 2015 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ....... Αλλαξε rom γιατι με την stock βλεπεις κατι τετοια κουλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 στο μεταξυ ειμαι με την iNew και εχω ξενερωσει αλλα δεν παιζει και καμια καινουργια aosp να δοκιμασω..αντε να βαλουμε λιγο cm να γουσταρουμε..! σε αλλα νεα:επειδη ειναι 2-3 σιγουρα εδω μεσα απο το thread του huawei x5pro,στο xda παιζει cm 12.1 !Ψιλοαπιστευτο αλλα ναι,υπαρχει ακομα υποστηριξη..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 cm 12.1 σε τηλέφωνο τετραετίας με 512 ραμ, 1GHz?? :blink: θα μου πεις..Snapdragon..;) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ....... -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Φταίει το ότι η stock rom έχει εξελληνισθεί με το ζόρι και γι' αυτό κρασάρουν οι εφαρμογές. Δεν φταίει η συσκευή, άλλαξε rom να ησυχάσεις. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Γεια σας παιδιά, έχω το κινιτό απο τον Αύγουστο και τους τελευτέους 5 μήνες έχω βάλει την AOSP. ολα καλά με την ROM αλλά θέλω να πάω σε lolipop...έχει κανείς να προτίνει κάτι καλό και σταθερό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Γεια σας παιδιά, έχω το κινιτό απο τον Αύγουστο και τους τελευτέους 5 μήνες έχω βάλει την AOSP. ολα καλά με την ROM αλλά θέλω να πάω σε lolipop...έχει κανείς να προτίνει κάτι καλό και σταθερό? Lollipop περιμένουμε όλοι :p από όσο γνωρίζω θα βγει επίσημη Ιούνιο Ιούλιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 με την laek.17 εδω κ 9 μηνες παει ρολοι. 3 φορες μονο ως τωρα εχασε το σημα αυτο κ μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 μεσω mobile uncle tools τον ρυθμιζεις ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει θεματα η iNew τελικα.Με wifi,push notifications κ.α. Μπορείς να μου πεις τα threshold? Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 μεσω mobile uncle tools τον ρυθμιζεις δυστυχως δεν ανεβαινει η ενταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 πως θα ρυθμισω αυτη τη ενταση ρε παιδια ξερει κανεις? Δες αν έχεις αυτό το αρχείο /data/nvram/APCFG/APRDCL/Audio_ver1_Vol_custom σβήστο και reboot και μετά ρύθμισέ το ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlospappas Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 καλημερα παιδια η νεα color os εχει ελληνικα? καλησπέρα dimitris ναι εχει ελληνικα, παει πολύ καλα και η καταναλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα...ξέρουμε αν γίνετε να δουλέψει το OTG με κάποιον τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 καλησπέρα dimitris ναι εχει ελληνικα, παει πολύ καλα και η καταναλωσηκαλησπερα αν ηταν ευκολο μια ιστοσελιδα για να την κατεωασουμε επισης ειπαρχη καποιο bug που να εχει αντιλιφθει? για color os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα...ξέρουμε αν γίνετε να δουλέψει το OTG με κάποιον τρόπο? Τα έχουμε δοκιμάσει όλα, δεν γίνεται με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlospappas Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) καλησπερα αν ηταν ευκολο μια ιστοσελιδα για να την κατεωασουμε επισης ειπαρχη καποιο bug που να εχει αντιλιφθει? για color os https://docs.google.com/uc?id=0B7GtR7GqLcGKUkRzWktHU3hybE0&export=download Color OS UI 2 γεια σας την εβαλα και κολησα με την καλη εύνοια.Πολυ καλη ρομ με αρκετα καλούδια την κρινω πληρη χωρις ιχνος κινεζικων.Τρομερη διαχειριση μπαταριας προς το παρον με διαφορες διαβαθμίσεις οικονομιας,ομορφο περιβαλλον από την oppo 7 εάν θυμαμε καλα όπως ειπε ο dev.Εχει ένα μικρο προβληματακι με το αρχικο πληκτρολογιο δεν σε αφηνει να βαλεις πιν η κωδικούς.Λυνετααι την ξεκινησα με Αγγλικα μετα εβαλα swift key και τα ελληνικα. Δεν συντονιστηκε με gmail o pote χειροκίνητα εβαλα τις εφορμογες θεωρώ όμως ότι αυτα είναι πταισματακια αξιζει την προσοχη μας θα ελεγα. Edited May 6, 2015 by pavlospappas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δες αν έχεις αυτό το αρχείο /data/nvram/APCFG/APRDCL/Audio_ver1_Vol_custom σβήστο και reboot και μετά ρύθμισέ το ξανά τιποτα παλι..ενω κραταει τις ρυθμισεις ενω πριν δεν το κανε παλι τα ιδια.με τα ακουστικα πανω το τηλεφωνο ειναι σχεδον αθορυβο οταν χτυπαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 τιποτα παλι..ενω κραταει τις ρυθμισεις ενω πριν δεν το κανε παλι τα ιδια.με τα ακουστικα πανω το τηλεφωνο ειναι σχεδον αθορυβο οταν χτυπαει. Βάλε το soundabout https://play.google.com/store/apps/details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Μπορείς να μου πεις τα threshold? ανοιξα την εφαρμογη αλλα δεν μου δειχνει καμια τιμη..ισως καποιος αλλος σε βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Υπαρχει update στην aosp του maucat. Η μονη αλλαγη που βλεπω ειναι οτι αναβαθμισε τον kernel. [ATTACH]60493[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δοκιμάζoντας την νέα color os διαπιστώνω ότι έχει αντιστραφεί ο αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου με την κάρτα sd. Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) Υπαρχει update στην aosp του maucat. Η μονη αλλαγη που βλεπω ειναι οτι αναβαθμισε τον kernel. [ATTACH]60493[/ATTACH] To οποίο βεβαια δεν είναι και λίγο! Τώρα, ...το αν θα τη δοκιμάσω είναι άλλο θέμα! Αλήθεια, με τις "εμμονές" του maucat σχετικά με τον κωδικό για την οθόνη κλειδώματος και με την εφαρμογή τηλεφώνου, τι γίνεται? Edited May 6, 2015 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts