Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλες τις ρυθμισεις που σου απαντησα χτες?

Ναι αλλά τίποτα. Θα πάω και μια βόλτα από ένα κατάστημά τους να δω τι θα μου πουν αυτοί..

Επίσης προσπαθούσα να βγάλω τώρα screenshot αλλά δε λειτουργεί το volume+power, παίζει να φταίει ο nova;

---------------------------------------------------------------------------------

{Sony Ericsson T105} -> {Motorola SLVR L9} -> {LG KM500} -> {Samsung I5800 Galaxy 3} -> {Nokia 1616+Nokia 2600} -> {Coolpad F1}

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Ναι αλλά τίποτα. Θα πάω και μια βόλτα από ένα κατάστημά τους να δω τι θα μου πουν αυτοί..

Επίσης προσπαθούσα να βγάλω τώρα screenshot αλλά δε λειτουργεί το volume+power, παίζει να φταίει ο nova;

- volume + power για screenshot

- volume + power για screenshot

Εε αυτό λέω δε λειτουργεί.. Κάποια εφαρμογή που έχω το μπλοκάρει μάλλον γιατί προχθές δούλευε.

---------------------------------------------------------------------------------

{Sony Ericsson T105} -> {Motorola SLVR L9} -> {LG KM500} -> {Samsung I5800 Galaxy 3} -> {Nokia 1616+Nokia 2600} -> {Coolpad F1}

Μα και εγω vodafone εχω και δουλευει μια χαρα με τις ρυθμισεις που σου εγραψα χτες.την εχεις την καρτα στην θεση 1?

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Μα και εγω vodafone εχω και δουλευει μια χαρα με τις ρυθμισεις που σου εγραψα χτες.την εχεις την καρτα στην θεση 1?

Ναι εννοείται. Μου δείχνει κιόλας ότι πιάνει 3G σήμα. Θα δοκιμάσω να βάλω κάποια άλλη SIM να δω αν θα δουλέψει.

καλησπερα ειμαι με inew v3 plus και η8ελα να ρωτισω κατι οταν εχω ανοιχτα τα δεδομενα μου τρωνε mb ακυρες εφαρμογες οπως παιχνιδια και αλλα στην enicom ποθ ειχα παλιοτερα ηπειρχε μια ριθμιση για να απενεργοποιω τις εφαρμογες ποθ δεν ηθελα να μου μου τρωνε mb απο τα δεδομενα.. ιπαρχει καποια εφαρμογη να μπορω να το κανω και με inew?:)

Το ειχα εντοπισει οτι εκει ειναι το προβλημα, αλλα μου δουλευε σωστα σε αυτην τη ρομ,οι φωτογραφιες απο την καμερα,screenshots,downloads ktl,ολα πηγαιναν στην sd. Οτι αλλο εχω βαλει εως απο προγραμμα,γραφει κανονικα στην sd αλλα οπως ειπες οτι ειναι του συστηματος δεν γραφει ξαφνικα.

Δοκιμασε και το downloadstosd module.

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Σε εμενα μου βγαζει και αλλα κουλα οπως δεν μπορω να κανω δημιουργεια αντιγραφων ασφαλειας μεσω titanium backup γιατι μου λεει δεν υπαρχει επαρκης χωρος, ενω εχω 10γιγα ελευθερα στην sd

στον φακελο που ειχα ορισει ως θεση αντιγραφων ασφαλειας μου ελεγε οτι δεν ειναι εγγραψιμος λετε για αυτο να μην εκανε αντιγραφη ;

και μενα με την a310 v3 αυτα τα κουλα μου εκανε και πολλα αλλα και τωρα ειμαι με inew v3.

Ναι εννοείται. Μου δείχνει κιόλας ότι πιάνει 3G σήμα. Θα δοκιμάσω να βάλω κάποια άλλη SIM να δω αν θα δουλέψει.

Σου βγαζει το Η+ πανω απ τις γραμμες του σηματος αλλα οταν θελεις να μπεις καπου δεν φορτωνει?

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

και εκεί που καθόμουν ήρεμα και ωραία φεγγαροχτυπήθηκε το κινητό και άλλαξαν θέση οι λειτουργίες του back button με το πρώτο-δεν-ξέρω-πως-το-λένε button. Καμιά ιδέα κανείς? (εμουι 3.0 και άπεξ)

και εκεί που καθόμουν ήρεμα και ωραία φεγγαροχτυπήθηκε το κινητό και άλλαξαν θέση οι λειτουργίες του back button με το πρώτο-δεν-ξέρω-πως-το-λένε button. Καμιά ιδέα κανείς? (εμουι 3.0 και άπεξ)

Ρυθμίσεις, advanced settings και αν θυμάμαι καλά είναι το key settings

http://forum.xda-developers.com/a310/development/clean-ui-color-os-2-kk-t3099557 την δοκίμασε κανένας? Την έβαλα πριν λίγο και με παιδεψε, μετα την σουταρα...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εσύ θα με σωσεις:D μηπως ξέρεις αν υπάρχει τρόπος στην emui 3.0 να μπλοκαρουμε τα ads του YouTube?είναι το μοναδικό μου σκαλωμα,άμα βρω άκρη γυρναω πίσω σε αυτήν!

ευχαριστω πολυ φιλε μου

τι λεει η συγκεκριμενη την εχεις δοκιμασει?

enjoy your life...:p

εντάξει, γελάω μόνη μου εδώ και 5 λεπτά..... :D

http://forum.xda-developers.com/a310/development/clean-ui-color-os-2-kk-t3099557 την δοκίμασε κανένας? Την έβαλα πριν λίγο και με παιδεψε, μετα την σουταρα...

Σοβαρά μιλάς; Σκεφτόμουν να την περάσω. Πολύ την παινεύει ο μάστορας που την έφτιαξε...

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εσύ θα με σωσεις:D μηπως ξέρεις αν υπάρχει τρόπος στην emui 3.0 να μπλοκαρουμε τα ads του YouTube?είναι το μοναδικό μου σκαλωμα,άμα βρω άκρη γυρναω πίσω σε αυτήν!

Να σου πω..

Χρησιμοποιω το Adaway..

Πότε, μα ποτέ δεν μου εχουν εμφανιστεί διαφημίσεις στο γιουτουμπ.

Δεν ξέρω αν έχει κι εκεί παρέμβαση, αλλά ποτε δεν ειχα θεμα με adv.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753

Πέρασε το, Download files and apply ad blocking, κανε ριμπουτ και δοκίμασε να ανοιξεις βιντεακι. Πες μας αν δουλεψε η λύση που προτεινω...

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Σοβαρά μιλάς; Σκεφτόμουν να την περάσω. Πολύ την παινεύει ο μάστορας που την έφτιαξε...

Με 3 φορές τα απαραίτητα wipe/format θεωρώ απαράδεκτο να πρέπει να reboot το τηλέφωνο για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο, μετά έκανα reboot έκανε τον ήχο έναρξης αλλά τίποτα!εβγαλα-εβαλα την μπαταρία εμφανίστηκε το πληκτρολόγιο αλλά λαγκαρε σε ένα επόμενο στάδιο,έτσι πήρε πόδι....δοκίμασε τη αν θέλεις και πες μας την γνώμη σου

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να σου πω..

Χρησιμοποιω το Adaway..

Πότε, μα ποτέ δεν μου εχουν εμφανιστεί διαφημίσεις στο γιουτουμπ.

Δεν ξέρω αν έχει κι εκεί παρέμβαση, αλλά ποτε δεν ειχα θεμα με adv.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753

Πέρασε το, Download files and apply ad blocking, κανε ριμπουτ και δοκίμασε να ανοιξεις βιντεακι. Πες μας αν δουλεψε η λύση που προτεινω...

Ωραίος φίλε,θα το τσεκαρω!

Με 3 φορές τα απαραίτητα wipe/format θεωρώ απαράδεκτο να πρέπει να reboot το τηλέφωνο για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο, μετά έκανα reboot έκανε τον ήχο έναρξης αλλά τίποτα!εβγαλα-εβαλα την μπαταρία εμφανίστηκε το πληκτρολόγιο αλλά λαγκαρε σε ένα επόμενο στάδιο,έτσι πήρε πόδι....δοκίμασε τη αν θέλεις και πες μας την γνώμη σου

Για ποιο πληκτρολογιο μιλας ακριβως....? Αν μιλας για το stock που εχει πανω ουτε που με νοιαζει. Σαν το TouchPal X δεν εχει.

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Για ποιο πληκτρολογιο μιλας ακριβως....? Αν μιλας για το stock που εχει πανω ουτε που με νοιαζει. Σαν το TouchPal X δεν εχει.

Ναι για το stock μιλάω...ωραίος τότε,αφού έχεις λύση δοκίμασε την μπορεί να σου "κάτσει"χωρίς προβλήματα!

αυτο με το ΑPN γινετε και στην AOSP 4.4.2?στο τελος λεει

υ.γ. η vodafone μπορει και τα στελνει και με sms δωρεαν το οποιο περιέχει συνημμένο ένα αρχειο που τα εγκαθιστά αυτόματα

πως το ζηταμε αυτο?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-05-04-22-43-22_zpsgf01u7bx_edit_1430768647737_zps6v3bpzzl.jpeg

Βαζεις αριθμό τηλεφωνου σου

Επιλέγεις τηλέφωνο General phone /discovery, Και στο preset name, τον τύπο της σύνδεσης (kartointernet αν έχεις καρτοκινητο ή την πρωτη επιλογη για συνδεση)

Θα σου έρθει SMS μαζι με ένα συνημμένο αρχείο που θα το κάνεις εγκατάσταση..

Ετοιμος...

Υ. Γ. : αν δεν σου δουλέψει αυτη η λύση, πήγαινε στην 1η σελίδα και δες ανάρτησή μου για να τα περάσεις χειροκίνητα

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Έφυγε η COLOROS 2. Πρόβλημα στην απενεργοποίηση του κινητού και crash της γραμμής κατάστασης με το που ενεργοποίησα το Xposed. Άντε πάλι πίσω στην Α310...

καλησπερα ειμαι με inew v3 plus και η8ελα να ρωτισω κατι οταν εχω ανοιχτα τα δεδομενα μου τρωνε mb ακυρες εφαρμογες οπως παιχνιδια και αλλα στην enicom ποθ ειχα παλιοτερα ηπειρχε μια ριθμιση για να απενεργοποιω τις εφαρμογες ποθ δεν ηθελα να μου μου τρωνε mb απο τα δεδομενα.. ιπαρχει καποια εφαρμογη να μπορω να το κανω και με inew?:)
καμια ιδεα καποιος?