savvas_p25 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ρε παιδια ξεκοληστε για λιγο απο τις ρομ και δωστε καμια απαντηση. Το κινητό έχει αρκετά καλή κάμερα και εγώ που ήμουν διστακτικός με κάλυψε με το παραπάνω (σε σχέση με την τιμή του πάντα)...υπάρχουν και αρκετά "δείγματα"φωτογραφίας στο φόρουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billk Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Τη βοήθειά σας αν κάποιος γνωρίζει! Έβαλα σήμερα μέσα την Cyanogen v2 (είχα την coolpad). Πριν την βάλω έκανα backup me CWM στην sd και ένα συγχρονισμό στο google. Πέρασα μέσα την cyanogen μια χαρά. Ξαναβάζω και τον λογαριασμό του google μέσα αλλά έχω χάσει όλες τις επαφές μου! Σαν να μην έγιναν Backup! Υπάρχει τρόπος να τις ξαναβρώ; Το μόνο backup που έχω είναι αυτό που πήρα με το CWM πριν το φλασαρισμα! SOS παιδια γιατί έχω όλες τις επαφές μου μέσα και από την δουλειά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Τη βοήθειά σας αν κάποιος γνωρίζει! Έβαλα σήμερα μέσα την Cyanogen v2 (είχα την coolpad). Πριν την βάλω έκανα backup me CWM στην sd και ένα συγχρονισμό στο google. Πέρασα μέσα την cyanogen μια χαρά. Ξαναβάζω και τον λογαριασμό του google μέσα αλλά έχω χάσει όλες τις επαφές μου! Σαν να μην έγιναν Backup! Υπάρχει τρόπος να τις ξαναβρώ; Το μόνο backup που έχω είναι αυτό που πήρα με το CWM πριν το φλασαρισμα! SOS παιδια γιατί έχω όλες τις επαφές μου μέσα και από την δουλειά!!!! Μπες στο gmail σου απο τον υπολογιστη, καπου θα βρεις μια καρτελα που θα λεει επαφες αν υπαρχουν οι επαφες σου εκει ο συγχρονισμος εγινε σωστα,σε διαφορετικη περιπτωση οχι. Επομενως γυρνας στο backup και ξανα συχρονιζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Τη βοήθειά σας αν κάποιος γνωρίζει! Έβαλα σήμερα μέσα την Cyanogen v2 (είχα την coolpad). Πριν την βάλω έκανα backup me CWM στην sd και ένα συγχρονισμό στο google. Πέρασα μέσα την cyanogen μια χαρά. Ξαναβάζω και τον λογαριασμό του google μέσα αλλά έχω χάσει όλες τις επαφές μου! Σαν να μην έγιναν Backup! Υπάρχει τρόπος να τις ξαναβρώ; Το μόνο backup που έχω είναι αυτό που πήρα με το CWM πριν το φλασαρισμα! SOS παιδια γιατί έχω όλες τις επαφές μου μέσα και από την δουλειά!!!! Είχες κάνει συγχρονισμό τις επαφές σου στη google ??? Μπες από ένα browser (pc) στο gmail και εκεί που γράφει Gmail (πάνω αριστερά, κάτω από το σήμα Google), επέλεξε το contacts. Αν οι επαφές σου είναι εκεί, θα επανέλθουν μόλις γίνει ο συγχρονισμός. Αν όχι, θα πρέπει να κάνεις restore το backup που είχες πάρει από την προηγούμενη rom. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Για οσους χρησιμοποιουν την aosp του maucat εβγαλε update. https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo . Δεν την εχω περασει ακομα και δεν γνωριζω changelog . Edited March 17, 2015 by vasilis91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 εμενα μου φαινεται πολυ σημαντικο bug για ενα τηλεφωνο να μην μπορεις να παρεις τηλεφωνο η να σε παρουν.Για τηλεφωνο μιλαμε οχι για αποχυμωτη! Παντως η a310 v3 και η vanilla δεν κανουν τετοια. Είσαι σίγουρος για την vanilla γιατί σε μένα το έκανε και για αυτό την έβγαλα και έβαλα maucat που μέχρι στιγμής είναι οκ. Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι πολύ σοβαρό bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkstat Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παιδιά καλησπέρα, παρέλαβα το κινητό πριν λίγες μέρες για την φίλη μου και γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με εξαίρεση το gps. Τρέχω το κινητό με emuiUNICOM. Ενώ το gps κλειδώνει κανονικά, φαίνεται να λαγκάρει σε σύγκριση με το S4 mini μου, και τα 2 με sygic. Δηλαδή φαίνεται σαν να αργεί να πάρει/ανανεώσει την θέση. Είδα τον οδηγό για fix σε MTK (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981) αλλά έχω το πρόβλημα οτι δεν μπορώ να μπώ στο engineering mode του mobileuncle tools (δεν κάνει τίποτα και μετά από κάποια ώρα λέει οτι unfortunately stopped). Είναι βασικό να δουλέψει καλά το gps γιατί γενικά θα χρησιμοποιείται. Καμία ιδέα? Δεν ξέρω καν αν το συγκεκριμένο fix είναι αυτό που χρειάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 γνωριζει καποιος πως μπορω να αλλαξω logo σε ειδη περασμενη ρομ.με root explorer με καποιο τροπο να αφαιρεσω το υπαρχων και να περασω αλλο απο αλλη ρομ?και αν ναι ποια η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παιδιά καλησπέρα, παρέλαβα το κινητό πριν λίγες μέρες για την φίλη μου και γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με εξαίρεση το gps. Τρέχω το κινητό με emuiUNICOM. Ενώ το gps κλειδώνει κανονικά, φαίνεται να λαγκάρει σε σύγκριση με το S4 mini μου, και τα 2 με sygic. Δηλαδή φαίνεται σαν να αργεί να πάρει/ανανεώσει την θέση. Είδα τον οδηγό για fix σε MTK (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981) αλλά έχω το πρόβλημα οτι δεν μπορώ να μπώ στο engineering mode του mobileuncle tools (δεν κάνει τίποτα και μετά από κάποια ώρα λέει οτι unfortunately stopped). Είναι βασικό να δουλέψει καλά το gps γιατί γενικά θα χρησιμοποιείται. Καμία ιδέα? Δεν ξέρω καν αν το συγκεκριμένο fix είναι αυτό που χρειάζομαι. Engineering mode δεν γίνεται να μπεις όπως και σε καμια emui μέσω του mobileuncle tools(αν δεν κάνω λάθος),δοκίμασε να βάλεις άλλη εφαρμογή για gps αν δεν γίνει τίποτα η δεν θέλεις βάλε αλλη Ρομ (aosp πχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Προσεχως και color os 4.4 απο m@nish123 My new rom coming soon stay tuned check post and follow my page http:// https://www.facebook.com/MicromaxnitroA311 Edited March 17, 2015 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkstat Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Engineering mode δεν γίνεται να μπεις όπως και σε καμια emui μέσω του mobileuncle tools(αν δεν κάνω λάθος),δοκίμασε να βάλεις άλλη εφαρμογή για gps αν δεν γίνει τίποτα η δεν θέλεις βάλε αλλη Ρομ (aosp πχ) Aν το είχα εγώ θα έβαζα κάποια aosp αλλά επειδή προορίζεται για την φίλη μου και επειδή δεν θα είμαι πάντα δίπλα της κατα την χρήση το φοβάμαι λίγο. Δεν υπάρχει κάποιο fix που να μην γίνεται μέσω του eng mode? Κάπου διάβασα για κάτι αρχεία που είναι ανεβασμένα εδώ αλλά δεν βρήκα τίποτα. Έχει κανένας άλλος με UNICOM τέτοια θέματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billk Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ευχαριστώ φίλε. Όντως είχα αποθηκευμένες τις επαφές μονο στο τηλ. Έκανα restore από το backup που είχα πάρει και τώρα θα φλασάρω πάλι την Vanilla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Παιδιά το bug υπάρχει, την ίδια έχω κι εγώ και το παθαίνω. Συμβαίνει όταν είσαι για πολλή ώρα σε χώρο με κακό σήμα ή όταν έχεις σερφάρει αρκετά με 3G, ενώ δείχνει ότι έχεις σήμα το τηλέφωνο στην ουσία δεν λειτουργεί. Δεν είναι bug μόνο της emui αλλά των περισσότερων 4.4 απ' ό,τι διαβάζω, εγώ πλέον καταλαβαίνω πότε θα συμβεί και το προλαβαίνω. Επειδή εγώ δεν το έχω πάθει ποτέ και μπαίνω σε χώρους με λίγο ή χωρίς σήμα πολλές φορές, ίσως έχει να κάνει με τον τρόπο χρήσης του τηλεφώνου. Εγώ το δουλευω ως εξής: 1. Ρύθμιση μόνο 2G 2. Χρήση κυρίως του wifi για ιντερνετ 3. Γύρισμα χειροκίνητα σε 3G όταν θέλω υποχρεωτικά να μπω ιντερνετ, όταν είμαι κάπου έξω και για όσο όση ώρα χρειαστεί, και ξαναγύρισμα χειρκίνητα στο 2G. Ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα όταν το έχει κάποιος στο αυτόματο. @ppkstat Δεν κάνει τίποτα η αλλαγή του gps.conf γιατί απλά δεν χρησιμοποιείται από τη ρομ. Δεν ξέρω πόσο γρήγορα δουλευει το άλλο σου τηλέφωνο, οπότε θα σου πρότεινα να βάλεις για δοκιμή και το here της ΝΟΚΙΑ για πλοήγηση (δωρεάν και με ελληνική φωνή) ή το igo το οποίο όμως λαγκάρει στα μενού Edited March 17, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkstat Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Άρα να μην δοκιμάσω καν το faster gps ε? Ευχαριστώ για την βοήθεια θα δοκιμάσω το HERE και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Επειδή εγώ δεν το έχω πάθει ποτέ και μπαίνω σε χώρους με λίγο ή χωρίς σήμα πολλές φορές, ίσως έχει να κάνει με τον τρόπο χρήσης του τηλεφώνου. Εγώ το δουλευω ως εξής: 1. Ρύθμιση μόνο 2G 2. Χρήση κυρίως του wifi για ιντερνετ 3. Γύρισμα χειροκίνητα σε 3G όταν θέλω υποχρεωτικά να μπω ιντερνετ, όταν είμαι κάπου έξω και για όσο όση ώρα χρειαστεί, και ξαναγύρισμα χειρκίνητα στο 2G. Ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα όταν το έχει κάποιος στο αυτόματο. Και εγω ετσι το δουλευω.μονιμα στο 2G και ιντερνετ με wifi και οταν ειμαι καπου χωρις wifi και θελω να μπω στο ιντερνετ το γυρναω μονο σε 3G Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Για οσους χρησιμοποιουν την aosp του maucat εβγαλε update. https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo . Δεν την εχω περασει ακομα και δεν γνωριζω changelog . Την εβαλα εγω.Με μια πρωτη ματια Κλασσικη aosp maucat αλλα με lollipop εικονιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Προσεχως και color os 4.4 απο m@nish123 My new rom coming soon stay tuned check post and follow my page http:// https://www.facebook.com/MicromaxnitroA311 Σιγουρα θα την τιμήσω... Ισως η μόνη ρομ για την οποία θα θυσιαζα τα.. 21,6mp της S5. Ειδικά ο τρόπος που ανεβοκατεβαινε η ένταση του ηχου... :) :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Σιγουρα θα την τιμήσω... Ισως η μόνη ρομ για την οποία θα θυσιαζα τα.. 21,6mp της S5. Ειδικά ο τρόπος που ανεβοκατεβαινε η ένταση του ηχου... :) :) Και γω θυμαμαι οτι την εβαλα και ειχε απιστευτο ηχο και μου αρεσε σαν rom. Δεν θυμαμαι ομως γιατι την αλλαξα. Κατι θα τις ελειπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Επειδή εγώ δεν το έχω πάθει ποτέ και μπαίνω σε χώρους με λίγο ή χωρίς σήμα πολλές φορές, ίσως έχει να κάνει με τον τρόπο χρήσης του τηλεφώνου. Εγώ το δουλευω ως εξής: 1. Ρύθμιση μόνο 2G 2. Χρήση κυρίως του wifi για ιντερνετ 3. Γύρισμα χειροκίνητα σε 3G όταν θέλω υποχρεωτικά να μπω ιντερνετ, όταν είμαι κάπου έξω και για όσο όση ώρα χρειαστεί, και ξαναγύρισμα χειρκίνητα στο 2G. Ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα όταν το έχει κάποιος στο αυτόματο. Θα το δοκιμάσω αύριο. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio5aMG Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Τι παίχτηκε; Έβγαλε κάτι καινούριο ο maucat; Κοίταγα μήπως γυρίσω από xtreme vanilla που δεν μου πολυάρεσε και κάτι είδα για maucat 17.03 και βελτιώσεις στον ήχο. Την δοκίμασε κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 dpi ερωτηση..μεχρι ποσο dpi μπορουμε να ανεβασουμε στο κινητο? εμενα με xtremevanilla λεει 290dpi εχει καμια επιπτωση το ανεβασμα dpi? π.χ. στην μπαταρια? η πουθενα αλλου? κανεις εδω γνωριζει να απαντησει? Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Δοκιμαζω την android L rom απο modaco (είναι 4.4.2 και έχει look 5.0. αρκετά γρήγορο gps εντως σπιτιού)[ATTACH]58280[/ATTACH][ATTACH]58281[/ATTACH][ATTACH]58282[/ATTACH][ATTACH]58283[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Δοκιμαζω την android L rom απο modaco (είναι 4.4.2 και έχει look 5.0. αρκετά γρήγορο gps εντως σπιτιού)[ATTACH]58280[/ATTACH][ATTACH]58281[/ATTACH][ATTACH]58282[/ATTACH][ATTACH]58283[/ATTACH] Γουσταρω wallpaper!ωραιος... Πες μας οταν την δουλεψεις εντυπωσεις Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Και γω θυμαμαι οτι την εβαλα και ειχε απιστευτο ηχο και μου αρεσε. Δεν θυμαμαι ομως γιατι την αλλαξα. Κατι θα τις ελειπε Απ οτι θυμάμαι, είχε την γνωστή παθογενεια των 422 με την μπαταρία(σκαλι ως τα 87%), δεν έβλεπε τις επαφές στην σιμ, αλλά απαιτουσε να γινουν μεταφορα στο cloud της οππο και στο τηλεφωνο, ειχε πολυ μετρια φωτο. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Είσαι σίγουρος για την vanilla γιατί σε μένα το έκανε και για αυτό την έβγαλα και έβαλα maucat που μέχρι στιγμής είναι οκ. Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι πολύ σοβαρό bug. την εχω απο τοτε που βγηκε,δεν μου το χει κανει,ουτε η a310.Τις περναω με cwm6050 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts