Jump to content

ppkstat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ppkstat

  1. Ευχαριστώ! Φαίνεται αρκετά καλυτερο απο το samsung αλλά δεν δέχεται SD και έχει 256GB χώρο.
  2. Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε ο καιρός να αντικαταστήσω το Mi10T για 2 κυρίους λόγους. Ο ένας είναι ότι ψάχνω ένα κινητό που να παίρνει SD ή να έχει μεγάλη χωρητικότητα (πχ 512) και ο άλλος είναι ότι το Mi10T έχει ένα γνωστό bug αποσυνδέσεων με το Android Auto. Συνεπώς ψάχνω ένα κινητό: 1) Με SD ή μεγάλη χωρητικότητα. 2) Όσο καλύτερη οθόνη γίνεται, το μέγεθος όμως δεν είναι κρίσιμο. 3) Οσο πιο κοντά σε vanilla αλλά και να μην είναι δεν πειράζει φτάνει να μην είναι τίγκα στο bloatware. 4) Όχι Xiaomi και συναφή. 5) Να παίζει καλά σε wireless android auto αν και αυτό δύσκολο να το ξέρεις από πριν. 6) Gaming και κάμερα δεν με ενδιαφέρουν. 7) Όσο το δυνατόν περισσότερο δυνατό. Budget μέχρι 400 ευρώ αλλά το συζητάω. Έχω δει το Samsung A54 και το σκέφτομαι.
  3. Με συγχωρείτε αλλά τι σχέση έχει μια εταιρία security με αυτά που συζητάμε εδώ? Αγνοώ κάτι ή κατάλαβα κάτι λάθος? (δεν είναι απίθανο). Το δημόσιο προσλαμβάνει συνεχώς εταιρίες security. Η συγκεκριμένη είναι εκεί για να διαβεβαιώσει την ασφάλεια των δεμάτων, όχι την είσπραξη φόρων. Ακόμα και να δεχτούμε ότι εμπλέκεται μια ιδιωτική εταιρία στην διαλογή και τον έλεγχο των δεμάτων προς εκτελωνισμό αυτό ουσιαστικά έχει πολύ μικρή σημασία. Αφενός η εταιρία δεν έχει κανέναν ρόλο στην πολιτική που αφορά τους δασμούς ή πόσα δέματα ελέγχονται και αφετέρου γιατί και ιδιωτική να είναι πληρώνεται από το κράτος (το οποίο πληρώνεται από τους φόρους μας). Το ότι τα ΕΛΤΑ είναι κρατικό μονοπώλιο δεν αλλάζει όσες ιδιωτικές εταιρίες και να προσλάβει (ή πιο σωστά η ΑΑΔΕ που εκεί υπάρχει το πρόβλημα).
  4. Ποια εταιρία είναι αυτή? Υπάρχει κάποιο ΦΕΚ ή κάποια είδηση?
  5. Παιδιά καλησπέρα, παράγγειλα κάτι από Αμερική με usps first class mail international με την ελπίδα ότι δεν θα πληρώσω τελωνείο. Το δέμα έχει σχετικά χαμηλή αξία και μικρό όγκο. Επέλεξα αυτή την αποστολή γιατί ξέρω ότι δεν μπαίνουν στην Ελλάδα σαν συστημένα. Διάβασα όμως οτι τα πράγματα έχουν αλλάξει και έρχονται πλέον σαν συστημένα. Γνωρίζει κανείς κάτι?
  6. Ναι το έχω δεί το thread. Τα έχω δοκιμάσει όλα εκεί δυστηχώς. Με το Soda's factory rom βγαίνει το checksum error που έγραψα πιο πάνω.
  7. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Δεν μπορώ να καταλάβω τί έχει πάθει το κινητό. Σήμερα δοκίμασα μερικά adb commands να δω αν μπορώ να κάνω repair και mount τα partitions. Τίποτα. Επίσης το έβαλα σε fastboot και δοκίμασα να του αλλάξω το recovery μέσω adb. Αν και έβλεπε την συσκευή (με adb devices) όταν πήγα να κάνω flash ένα recovery μου έβγαλε 'waiting for device' και έμεινε εκεί. Είναι δυνατόν να έχει brickαρει μόνιμα. Καλά τι έπαθε?
  8. 5 ώρες το πάλευα. Τίποτα. Το YGPD τελειώνει κανονικά την διαδικασία, βγάζει και log επιτυχίας αλλά δεν αλλάζει τίποτα στην συσκευή. Το SP tool αρχίζει κανονικά αλλά σε κάποια φάση πετάει checksum error. Δοκίμασα να κατεβάσω πάλι την rom, άλλη rom (stock εννοείται) και τίποτα. Διάβασα οτι ίσως πρέπει να διαγράψω κάποιο ini file που όμως δεν υπήρχε. Το Coolpad assistant μου βγάζε χαμογελαστή φατσούλα αλλά πάλι δεν αλλάζει κάτι στην συσκευή. Πέταμα?
  9. Παιδιά καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το coolpad της κοπέλας μου. 'Εμφάνισε πρόβλημα acore has stoped και το πήγε να το δεί ένας τεχνικός (ο οποίος δεν ξέρω τι έκανε). Της είχα περάσει εγώ την EMUIUNICON. Αυτή την στιγμή το κινητό μπορεί μόνο να μπεί στο CWM. Δοκίμασα να ξαναπεράσω την rom αλλά σταματάει στο logo της coolpad. Επίσης στο CWM δεν μπορεί να κάνει mount τα partitions του κινητού. Ωστόσο μπορεί να τα κάνει format κανονικά και επίσης περνάει και την rom κανονικά. Αλλά δεν δουλεύει. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο απο το cwm ή πρέπει να κοιτάξω λύσεις με το YGPD?
  10. Αυτό το gps fix? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlab.gpsfix&hl=en Το τρέχω παράλληλα με το gps application που χρησιμοποιώ κάθε φορά?
  11. Άρα να μην δοκιμάσω καν το faster gps ε? Ευχαριστώ για την βοήθεια θα δοκιμάσω το HERE και θα επανέλθω.
  12. Aν το είχα εγώ θα έβαζα κάποια aosp αλλά επειδή προορίζεται για την φίλη μου και επειδή δεν θα είμαι πάντα δίπλα της κατα την χρήση το φοβάμαι λίγο. Δεν υπάρχει κάποιο fix που να μην γίνεται μέσω του eng mode? Κάπου διάβασα για κάτι αρχεία που είναι ανεβασμένα εδώ αλλά δεν βρήκα τίποτα. Έχει κανένας άλλος με UNICOM τέτοια θέματα?
  13. Παιδιά καλησπέρα, παρέλαβα το κινητό πριν λίγες μέρες για την φίλη μου και γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με εξαίρεση το gps. Τρέχω το κινητό με emuiUNICOM. Ενώ το gps κλειδώνει κανονικά, φαίνεται να λαγκάρει σε σύγκριση με το S4 mini μου, και τα 2 με sygic. Δηλαδή φαίνεται σαν να αργεί να πάρει/ανανεώσει την θέση. Είδα τον οδηγό για fix σε MTK (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981) αλλά έχω το πρόβλημα οτι δεν μπορώ να μπώ στο engineering mode του mobileuncle tools (δεν κάνει τίποτα και μετά από κάποια ώρα λέει οτι unfortunately stopped). Είναι βασικό να δουλέψει καλά το gps γιατί γενικά θα χρησιμοποιείται. Καμία ιδέα? Δεν ξέρω καν αν το συγκεκριμένο fix είναι αυτό που χρειάζομαι.
×
×
  • Create New...