dimitrisn95 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά μία ερώτηση, έχω περάσει την HTC 5.5 απο needrom. Αλλά το πρόβλημα μου είναι οτι δεν δουλεύει widget του καιρού.υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αφαιρεσε το widget και ξανα βαλε το μετα. Απλα θα παει απο την αριστερη μερια μετα και οχι δεξια. Δεν γίνεται αυτό που λες το δοκιμασία 4 φορες.... Καμια αλλη ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 καλησπέρα για s5 rom ποιο ημερολόγιο να περάσω; η miui με τα reboot είναι αυτή με τις καλές φώτο; αν ναι να μην την περάσω Για σ5, φλασαρε αυτο. https://docs.google.com/file/d/0BwZRGI6EPJuoNm9NejRKcnNuWGs/edit (thanks to rantosp) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Για σ5, φλασαρε αυτο. https://docs.google.com/file/d/0BwZRGI6EPJuoNm9NejRKcnNuWGs/edit (thanks to rantosp) ευχαριστώ θα το δοκιμάσω :D ξέρεις αν η miui με τις φωτό είναι αυτή με τα restart Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Οχι φίλε μου.... Δεν ασχολούμαι με μιυι... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Τι ενοεις δεν την συντηρεις? τα cache το dalvik κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dokimos00 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω το εξης θεμα: Έχω την Ρομ του algorithm και συνδεομαι στο ίντερνετ μέσω καρτοσυμβολαιου κοσμοτε. Όταν ενεργοποιησω το hotspot και προσπαθήσω να συνδεθω μέσω του laptop, το laptop βρίσκει το σήμα του coolpad αλλά δεν μπορεί να συνδεθει μέσω αυτου στο internet. Μου εμφανίζει εκείνο το κίτρινο τριγωνακι. Ουτε επίσης συνδέεται μέσω usb tethering, ώστε να πιάσει το laptop σήμα μέσω του coolpad. Έβαλα τις ρυθμίσεις του mixanikos, που βρίσκονται στην πρωτη σελιδα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω το εξης θεμα: Έχω την Ρομ του algorithm και συνδεομαι στο ίντερνετ μέσω καρτοσυμβολαιου κοσμοτε. Όταν ενεργοποιησω το hotspot και προσπαθήσω να συνδεθω μέσω του laptop, το laptop βρίσκει το σήμα του coolpad αλλά δεν μπορεί να συνδεθει μέσω αυτου στο internet. Μου εμφανίζει εκείνο το κίτρινο τριγωνακι. Ουτε επίσης συνδέεται μέσω usb tethering, ώστε να πιάσει το laptop σήμα μέσω του coolpad. Έβαλα τις ρυθμίσεις του mixanikos, που βρίσκονται στην πρωτη σελιδα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Οι ρυθμίσεις δεν κάνουν τίποτα για αυτό που λες. Είναι για άλλο πρόβλημα. Πέρνα το Pdanet στο laptop, από τον οδηγό για περάσμα επίσημης ρομ και τους 2 αλλους driver μαζι. Δοκίμασε να συνδεθείς με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Οι ρυθμίσεις δεν κάνουν τίποτα για αυτό που λες. Είναι για άλλο πρόβλημα. Πέρνα το Pdanet στο laptop, από τον οδηγό για περάσμα επίσημης ρομ και τους 2 αλλους driver μαζι. Δοκίμασε να συνδεθείς με αυτό. πηγαινε στις ρυθμισεις του hotspot και δες τον κωδικο που εχει.εμενα για καποιο λογο μου ειχε γυρισει στον μαμισιο κωδικο και εκανε αυτο που λες.δοκιμασε να διαγραψεις απο το λαπτοπ το δικτυο αλλαξε κωδικο στο hotspot και ξαναδοκιμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Σε λίγη ωρα ανεβαίνει η xtrme vanilla v3.θα ανεβασω link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Σε λίγη ωρα ανεβαίνει η xtrme vanilla v3.θα ανεβασω link. Μετα τις 20 μαρτιου θα ανεβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxgr26 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλησπέρα το τηλέφωνο μου φοράει την Ρομ του algorithm και ξαφνικα δεν μεταφέρει τις εφαρμογές στην κάρτα ο file manager την βλέπει κανονικά και λειτουργει το ccleaner που μέχρι πρόσφατα την έβλεπε μου λέει τώρα οτι χώρος αποθήκευσης και κάρτα είναι το ίδιο ξερεται τι παιζει γιατί αρχισε να γεμίζει η μνήμη και δεν μπορω να μεταφέρω εφαρμογές ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterix_GR Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 ...και πατάς επάνω 7 φορές... Που να το ξέρεις αυτό... Επιτέλους έγινε κάτι...το pc Win7_64 είδε το τηλέφωνο... Αύριο θα περάσω την official rom μπας και... Έχει τύχει σε κανένα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλησπέρα το τηλέφωνο μου φοράει την Ρομ του algorithm και ξαφνικα δεν μεταφέρει τις εφαρμογές στην κάρτα ο file manager την βλέπει κανονικά και λειτουργει το ccleaner που μέχρι πρόσφατα την έβλεπε μου λέει τώρα οτι χώρος αποθήκευσης και κάρτα είναι το ίδιο ξερεται τι παιζει γιατί αρχισε να γεμίζει η μνήμη και δεν μπορω να μεταφέρω εφαρμογές ευχαριστω γιατι πριν τις μετεφερε?αφου με algorom δεν μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Για σ5, φλασαρε αυτο. https://docs.google.com/file/d/0BwZRGI6EPJuoNm9NejRKcnNuWGs/edit (thanks to rantosp) τι περνάει το συγκεκριμένο zip; γιατί το πέρασα και δεν είδα αλλαγή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxgr26 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 γιατι πριν τις μετεφερε?αφου με algorom δεν μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες στην sd. Σε παρακαλω μπορείς να μου δωσεις ενα λινκ για μια aosp που το κανει και είναι σταθερη και ενα για μια miui με ίδια χαρακτηριστικά αν και αυτή που είχα κατα 99% το έκανε και παλι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 τι περνάει το συγκεκριμένο zip; γιατί το πέρασα και δεν είδα αλλαγή Την εφαρμογη calendar..... Η οποία συγχρονίζει κιολας Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλησπέρα το τηλέφωνο μου φοράει την Ρομ του algorithm και ξαφνικα δεν μεταφέρει τις εφαρμογές στην κάρτα ο file manager την βλέπει κανονικά και λειτουργει το ccleaner που μέχρι πρόσφατα την έβλεπε μου λέει τώρα οτι χώρος αποθήκευσης και κάρτα είναι το ίδιο ξερεται τι παιζει γιατί αρχισε να γεμίζει η μνήμη και δεν μπορω να μεταφέρω εφαρμογές ευχαριστω δε περνανε στην sd με algo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Την εφαρμογη calendar..... Η οποία συγχρονίζει κιολας το φλάσαρα και 2 φορές αλλά δεν μου το εμφανίζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) τι περνάει το συγκεκριμένο zip; γιατί το πέρασα και δεν είδα αλλαγή Σορρυ, δεν ημουν σαφης.. Με αυτό, στον συγχρονισμο του λογαριασμού θα σου βγάζε και συγχρονισμό του καλενταρ. Αρκει πλεον να κατεβάσεις το Google Calendar ή καποιο αλλο καλενταρι (εγω εχω acalendar+) και θα έχεις συχρονισμενο ημερολόγιο. http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2015-03-11-23-34-40_zpskjdfy0uz.png Στην s5 δεν υπάρχει καλενταρ όπως το ξερουμε, αλλά splanner. Edited March 11, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterix_GR Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Τώρα προσπάθησα να φλασάρω αλλά... 08:01:16 User selected Device: 8297W 08:01:16 User selected CPB file: C:\Users\...\Coolpad\4.4.032.P0.150202.8297W.CPB 08:01:23 Start to verify CPB file ... 08:01:23 Checking CPB file... 08:01:23 Get CPB version ... 08:01:35 Unzip files ... 08:01:46 Get FileList File... 08:01:47 Unzip police files ... 08:01:47 Check CPB file ok 08:01:49 Verify data file OK! 08:02:28 Entering download mode... 08:04:48 Exit download mode... 08:04:59 Entering download mode... 08:05:10 Exit download mode... 08:05:14 Entering download mode... 08:05:54 Exit download mode... Ως βλέπετε ΔΕΝ φορτώνει Edited March 12, 2015 by Asterix_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxgr26 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτές οι δυο ρομ σίγουρα υποστηρίζουν μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα sd <<<<xtremevanilla 2.0>>>> <<<<aosp maucat>>>. και αν έχει προχειρα τα λινκ για να τις κατεβάσω. Ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dokimos00 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Οι ρυθμίσεις δεν κάνουν τίποτα για αυτό που λες. Είναι για άλλο πρόβλημα. Πέρνα το Pdanet στο laptop, από τον οδηγό για περάσμα επίσημης ρομ και τους 2 αλλους driver μαζι. Δοκίμασε να συνδεθείς με αυτό. mixanikos, χρειάζομαι τα φώτα σου σε αυτά που μου προτείνεις ως λύση. Από που κατεβάζω το Pdanet? Επίσης τι εννοείς με αυτό <<από τον οδηγό για περάσμα επίσημης ρομ και τους 2 αλλους driver μαζι>>? Δεν είμαι και πολύ expert σε αυτά.Αν μπορείς σε παρακαλώ, κάνε μου μια σύντομη περιγραφή της διαδικασίας.. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 mixanikos, χρειάζομαι τα φώτα σου σε αυτά που μου προτείνεις ως λύση. Από που κατεβάζω το Pdanet? Επίσης τι εννοείς με αυτό <<από τον οδηγό για περάσμα επίσημης ρομ και τους 2 αλλους driver μαζι>>? Δεν είμαι και πολύ expert σε αυτά.Αν μπορείς σε παρακαλώ, κάνε μου μια σύντομη περιγραφή της διαδικασίας.. Ευχαριστώ!! Απο εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pdanet και απο εδώ http://pdanet.co/ εννοει την επίσημη ρομ του κινητού η οποία είναι αν δεν κάνω λάθος 4.2 οδηγός φλασαρισματος https://drive.google.com/file/d/0B4huyVgvdssGSWl5VzhFRjMtczQ/edit κι απο δώ κατεβάζεις τη ρομ η 3 τη επιλογή απο πάνω https://drive.google.com/folderview?id=0B4huyVgvdssGMXFTRFJ0QmNoUGc&usp=sharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σε παρακαλω μπορείς να μου δωσεις ενα λινκ για μια aosp που το κανει και είναι σταθερη και ενα για μια miui με ίδια χαρακτηριστικά αν και αυτή που είχα κατα 99% το έκανε και παλι ευχαριστω βαλε την vanilla ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτές οι δυο ρομ σίγουρα υποστηρίζουν μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα sd <<<<xtremevanilla 2.0>>>> <<<<aosp maucat>>>. και αν έχει προχειρα τα λινκ για να τις κατεβάσω. Ευχαριστώ πολύ!!!! η vanilla ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts