kouskous Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Αυτά απο το shell απλα τα εσβησες; Δεν χάλασε τίποτα; Γιατί και εμένα έχει αλλά δεν ξέρω αν πρεπει να τα σβήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Το χωρίς δίκτυο που έγραφε στην miui6(mickvip) έγινε 20205(προφανως καποιος κωδικος vodafone),στην οθόνη κλειδωματος βέβαια. Εκανα καθαρη εγκατάσταση με full wipes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Το χωρίς δίκτυο που έγραφε στην miui6(mickvip) έγινε 20205(προφανως καποιος κωδικος vodafone),στην οθόνη κλειδωματος βέβαια. Εκανα καθαρη εγκατάσταση με full wipes. Το επιβεβαιώνω και εγω με καθαρη εγκατάσταση με full wipes, με 2 κάρτες την μια βγάζει κανονικά το wind στην άλλη όμως το cosmote το βγάζει 20210..Επίσης είδα ότι η ανάλυση κάμερας έπεσε στα 8mp!!!! όποια εφαρμογή κάμερας και να έβαλα η ανώτατη ανάλυση είναι στα 8mp.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 βιντεο οδηγος αποσυναρμολογησης για αλλαγη οθονης κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Δοκιμαστε μια πληρη φορτιση με το κινητο κλειστο και ενα καλιμπρατε μετα. Στην ουσια ειναι το ιδιο πραγμα αλλα τα εκανα και τα δυο. Φιλέ μου το έχω κανει αυτό και το κάνω παντα όταν αλλαζω Ρομ. Για κάποιο λογο τον οποίο δεν μπορω να εντοπισω η μπαταρία μου κρατάει λιγοτερο και απο το μισο το δικο σου... Κανεις καποιες έξτρα ρυθμίσεις; Δεν μπορω να καταλάβω....αν εχεις καμια ιδέα πες την ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 τελικα δεν μου εχει απαντησει καποιος με ποια ρομ μπορω να αποθηκευω στην sd card εφαρμογες και παιχνιδια..... Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Πραγματικά όμως η διαφορά είναι τεράστια από συσκευή σε συσκευή Οταν έβαλα την miui είχα 3.5 ώρες οθόνη που είναι και το ρεκόρ μου ότι ρομ και να έχω βάλει , βέβαια πάντα με Wi-Fi η 3G και φωτεινότητα κάπου στο 15% Με την algo που υποτίθεται ότι έχει καλύτερη διαχείριση χθες είδα 2 ώρες και σήμερα έκανε ένα σκαλοπάτι χωρίς λόγο από το 98 στο 80% με το κινητό απλά στην αναμονή Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Φιλέ μου το έχω κανει αυτό και το κάνω παντα όταν αλλαζω Ρομ. Για κάποιο λογο τον οποίο δεν μπορω να εντοπισω η μπαταρία μου κρατάει λιγοτερο και απο το μισο το δικο σου... Κανεις καποιες έξτρα ρυθμίσεις; Δεν μπορω να καταλάβω....αν εχεις καμια ιδέα πες την ευχαριστώ Το μονο που εχω κανει ειναι οι φορτισεις που ειπα και αμα δεις στα screenshot που ανεβασα εχω βαλει μια φωτο με το προφιλ μπαταριας που χρησιμοποιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Αυτά απο το shell απλα τα εσβησες; Δεν χάλασε τίποτα; Γιατί και εμένα έχει αλλά δεν ξέρω αν πρεπει να τα σβήσω... Στο shell μεσα είχε ένα φάκελο για backup ,clockworkmod ο οποίος βρίσκεται στην sd κανονικά, μαλλον κάποιο παλιό backup ήταν Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 παρακολουθοντας το θεμα απο τον αυγουστο που αγορασα το κινητο και εχοντας 2 μηνες που αρχιζα να αλλαζω ρομ(ολα τα εμαθα εδω μεσα και σας ευχαριστω ολους)!!!ξεροντας μονο τα βασικα απο android αλλα εχοντας καποιες γνωσεις ηλεκτρονικης θα θελα να εκφρασω τη γνωμη μου οσον αφορα τη διαρκεια της μπαταριας απο τη δικια μου θεση. εχω αλλαξει μεχρι στιγμης 5 ρομ..η μοναδικη διαφορα που ειδα στην διαρκεια ηταν οταν απο stock coolpad rom πηγα σε καποια custom.και αυτο γιατι η stock ηταν βαρια και δουλευε γυρω στα 950mb με 1gb ram ενω με custom μου δουλευει γυρω στα 450-500mb ram.αυτο απο μονο του κατι σημαινει. αυτο ομως που θελω να πω ειναι οτι ειναι πρακτικα αδυνατη η συγκριση με καποιον αλλο που εχει το ιδιο τηλεφωνο και την ιδια rom.γι αυτο και βλεπουμε αποκλισεις του τυπου 3 ωρες οθονη ο ενας και 5 ωρες οθονη ο αλλος.εδω βλεπουμε διαφορες απο εμας τους ιδιους..ποσο μαλλον με καποιον αλλον.εγω για παραδειγμα καποια στιγμη μου κρατησε η μπαταρια 3 μερες.τι σημαινει?οτι η ρομ που ειχα εκεινη τη στιγμη ηταν η καλυτερη σε θεμα μπαταριας?οχι! καταρχην οσοι το εχετε δικαρτο εχετε δοκιμασει να το δουλεψετε με μια σιμ μονο?εγω ειδα μεγαλη διαφορα(φανταστειτε ποσο ακυρη θα ητανε η συγκριση ενος χρηστη με καποιον αλλο με ιδιο τηλεφωνο,ιδια ρομ,αλλα ο ενας μια σιμ και ο αλλος δυο)..αλλα επειδη εχω δυο αριθμους δεν θα μπω στη διαδικασια να εχω πανω μου δευτερη συσκευη για να εχω καλυτερη μπαταρια στο coolpad. Για μενα η καλυτερη συγκριση ειναι απο εμας τους ιδιους...η αποκλιση απο συσκευη σε συσκευη ειναι πολυ μικρη για μενα.υπαρχει μια διαφορα απο ρομ σε ρομ και μια μεγαλη διαφορα απο χρηστη σε χρηστη.εμεις και μονο εμεις θα καταλαβουμε ποια ειναι η καλυτερη ρομ για τη μπαταρια μας ξεροντας τι χρηση που του κανουμε καθημερινα.εγω για παραδειγμα δοκιμασα τη vanilla διαβαζοντας καλα λογια για την μπαταρια..ειδα μεγαλυτερη καταναλωση απο πριν με την algo2.αρα πρεπει να την κρατησω επειδη σε καποιον αλλον κραταγε περισσοτερο η μπαταρια του?αυτα τα λιγα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 τελικα δεν μου εχει απαντησει καποιος με ποια ρομ μπορω να αποθηκευω στην sd card εφαρμογες και παιχνιδια..... αν βρεις καμια πες το κ σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 αν βρεις καμια πες το κ σε μενα Δοκιμασμένη 100% http://www.needrom.com/download/8297w-emui-3-0-build-255-multilanguage/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterix_GR Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Απ οτι βλέπω όλη η ενότητα έχει μετατραπεί σε δοκιμές Rom. Οι υπόλοιποι που ψάχνουμε κάποια λύση χανόμαστε μεσα στο χαος των δοκιμών...ας το μενονομάσουμε σε κάτι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterix_GR Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλησπέρα....παιδιά μου έχουν μπλοκάρει τα 3 πλήκτρα εκτός οθόνης ...παράθεση-αρχική-πίσω ...δεν ξέρω από τι...'ισως ιός δεν ξέρω. Επανήλθα στην αρχική Rom. Τίποτα. Μπορεί κανεις να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Απ οτι βλέπω όλη η ενότητα έχει μετατραπεί σε δοκιμές Rom. Οι υπόλοιποι που ψάχνουμε κάποια λύση χανόμαστε μεσα στο χαος των δοκιμών...ας το μενονομάσουμε σε κάτι άλλο... Ειχες καποιο προβλημα ρωτησες και δεν σε βοηθησαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Το μονο που εχω κανει ειναι οι φορτισεις που ειπα και αμα δεις στα screenshot που ανεβασα εχω βαλει μια φωτο με το προφιλ μπαταριας που χρησιμοποιω. Τις φωτο που εχεις ποσταρει πανω πανω έχει επιλογή για την CPU σε εσένα ενω σε εμένα δεν υπάρχει.... Πια Ρομ εχεις βάλει μπας και πεδευομαι τσαμπα; Εγώ needrom την τελευταια multi. Αν εχεις και εσύ την ίδια πες μου που ακριβός βρίσκετε αυτό που κανεις τις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ και σορρυ αν σε πριζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Η xtremevanilla έχει πλήρη πρόσβαση στην sd card και είναι aosp που σημαίνει ότι μέσω xposed module θα βρεις άκρη για τα παιχνιδια ( Obb on SD) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 μόλις παρέλαβα F1 για λογαριασμό φίλου, ήρθε χωρίς root (παρά το ότι το ειχα ζητήσει). 1) μου βγάζει OTA update από 4.2.036 σε 4.2.039, την κάνω? 2) για root ποιό δοκιμάζω ? 3) εχει embedded ενα σωρό χαζομάρες που θέλω να κάνω disable, αν καταφέρω ποτέ να το ρουτάρω, να απενεργοποιήσω τα παρακάτω? Dr Safety DU Speed booster DU battery saver game center LOVOO pocket pocker mobogenie mobomarket 360 security baidu browser ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλησπέρα....παιδιά μου έχουν μπλοκάρει τα 3 πλήκτρα εκτός οθόνης ...παράθεση-αρχική-πίσω ...δεν ξέρω από τι...'ισως ιός δεν ξέρω. Επανήλθα στην αρχική Rom. Τίποτα. Μπορεί κανεις να βοηθήσει; 1η σελίδα YGDP tools πέρασμα επίσημης ρομ @jomor 1. οχι 2. 1η σελίδα 3. ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Η xtremevanilla έχει πλήρη πρόσβαση στην sd card και είναι aosp που σημαίνει ότι μέσω xposed module θα βρεις άκρη για τα παιχνιδια ( Obb on SD) θα τη δοκιμασω γιατι με algo2 δε παιρνανε εφαρμογες στη καρτα αν και μπορει να μην κανω τα partition σωστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mezger Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλησπέρα....παιδιά μου έχουν μπλοκάρει τα 3 πλήκτρα εκτός οθόνης ...παράθεση-αρχική-πίσω ...δεν ξέρω από τι...'ισως ιός δεν ξέρω. Επανήλθα στην αρχική Rom. Τίποτα. Μπορεί κανεις να βοηθήσει; Δες αν δουλέυουν σε recovery, αν όχι (και έχεις δοκιμάσει και να γυρίσεις και στη stock με YGDP tools) λογικά έχεις hardwarικο πρόβλημα. Δες στις τελευταίες σελίδες τα post για αλλαγή οθόνης, ισχύουν και για σένα στο ακέραιο, τα κουμπιά είναι μαζί με την οθόνη. Αξίζει να το ανοίξεις πρώτα να δεις αν έχει κουνηθεί τίποτα. Αν νομίζεις ότι μπορείς να ζήσεις με on screen buttons, η μόνη ROM που δοκίμασα και δουλεύουν είναι του jonzalvo (μπορεί να είναι κι άλλες, έχω δοκιμάσει μόνο τις 4.4 AOSP) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 1η σελίδα YGDP tools πέρασμα επίσημης ρομ @jomor 1. οχι 2. 1η σελίδα 3. ναι 1) ευχαριστώ 2) (στραβωμάρα) 3) θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Τις φωτο που εχεις ποσταρει πανω πανω έχει επιλογή για την CPU σε εσένα ενω σε εμένα δεν υπάρχει.... Πια Ρομ εχεις βάλει μπας και πεδευομαι τσαμπα; Εγώ needrom την τελευταια multi. Αν εχεις και εσύ την ίδια πες μου που ακριβός βρίσκετε αυτό που κανεις τις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ και σορρυ αν σε πριζω... Δεν με πρήζεις, εδώ είμαστε για να βοηθάμε. Αυτήν εδώ έχω http://www.needrom.com/download/miui-v6-c8297w-f1/comment-page-22/#comments . Έχω δημιουργήσει καινούριο προφίλ μπαταρίας, πηγαίνεις κέντρο ασφαλείας-μπαταρία-προφίλ μπαταρίας και μετά προσθήκη προφίλ. Δεν με βλέπω να μένω άλλο στην miui όμως, σήμερα είχα τέσσαρα freeze και μετά reboot. Θα δοκιμάσω την Hive UI του manish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Δοκιμασμένη 100% http://www.needrom.com/download/8297w-emui-3-0-build-255-multilanguage/ Γνωρίζεις αν αυτή η Ρομ έχει 3g και στις 2 κάρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisaktos Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Αυτά απο το shell απλα τα εσβησες; Δεν χάλασε τίποτα; Γιατί και εμένα έχει αλλά δεν ξέρω αν πρεπει να τα σβήσω... Παιδια μ ενδιαφερει και εμενα σβηνουμε το περιεχομενο των φακελων αφοβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts