giannis_389 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Σε ευχαριστώ Παύλο,ευτυχώς γιατί φοβήθηκα Μήπως το γυρίσουνε πίσω,πάντως μέχρι τώρα χαρτάκι δεν υπάρχει στο σπίτι.Ευχαριστώ και πάλι:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Με vanilla που εχω εγω με το που κλεινεις μπορεις να πάρεις αμέσως με την άλλη κάρτα. Εμένα και με τη vanilla μου κάνει τα ίδια. Πρέπει να είναι πρόβλημα hardware και όχι software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Σε ευχαριστώ Παύλο,ευτυχώς γιατί φοβήθηκα Μήπως το γυρίσουνε πίσω,πάντως μέχρι τώρα χαρτάκι δεν υπάρχει στο σπίτι.Ευχαριστώ και πάλι:-) Αν και ειμαστε off topic καλυτερα να περιμενεις. Θα σου ερθει χαρτι λογικα αυριο. Υπαρχει περιπτωση να πας στο ταχυδρομειο και να μην ειναι ακομα εκει. Περιμενε μεχρι αυριο για το χαρτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Έχω και το cubot x6 που είναι κι αυτό Dual standby αλλά δεν κάνει τα ίδια. Το cubot μπορεί να κάνει και να δέχεται κλήσεις πάρα πολύ γρήγορα. Εννοώ ότι μόλις τεέιώσεις με τη μία κλήση στη μία sim μπορείς απευθείας να κάνεις κλήση ή να δεχτείς κλήση στην άλλη sim, πράγμα που δεν κάνει το coolpad f1, εκτός αν περιμένεις 1-2 λεπτά. Έτσι μπορείς να χάσεις κλήσεις. δεν υπαρχει αυτο που λες.Αμεσα γινεται η εναλλαγη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 δεν υπαρχει αυτο που λες.Αμεσα γινεται η εναλλαγη.. Στο δικό μου coolpad f1 δεν γίνεται άμεσα η εναλλαγή. Μήπως υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Στο δικό μου coolpad f1 δεν γίνεται άμεσα η εναλλαγή. Μήπως υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό; Και στο δικο μου με Vanilla η εναλλαγη γινεται αμεσως, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) xtreme Vanilla v2.1...!!!! (ειναι update pack) http://d-h.st/lJsl Edited February 24, 2015 by Lucifer2223 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 xtreme Vanilla v2.1...!!!! (ειναι update pack) http://d-h.st/lJsl Σφάλμα λήψης :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Σφάλμα λήψης :happy: Εγω κανονικα το κατεβασα... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Εγω κανονικα το κατεβασα... :confused: oki antivirus πως το περνάν Edited February 24, 2015 by bandirs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 oki antivirus πως το περνάν Φλασαρισμα μεσω recovery. Εννοειται οτι εχεις ηδη περασμενη την xVanilla v2... Παραθεση απο τη σελιδα του dev στο fb: How To Install: - Flash v2 ROM From NeedROM - Flash v2.1 Update Package Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Και στο δικο μου με Vanilla η εναλλαγη γινεται αμεσως, Προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα το δικό μου τηλέφωνο. Μήπως υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καταρχήν δεν μιλάμε για πρόβλημα αλλά για χαρακτηριστικό της συσκευής. Όταν μιλάς στη μία γραμμή και σε καλέσουν στην άλλη... βλέπεις την κλήση καθώς μιλάς στην πρώτη γραμμή; ναι... κανονικα μου εμφανίζει την κλήση και στην δευτερη γραμμη και ακουγεται και ενα τουτ-τουτ (παυση 2 δευτερα) τουτ- τουτ στο ακουστικο ενω μιλαω στην 1η γραμμη Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα το δικό μου τηλέφωνο. Μήπως υπάρχει κάποια λύση; Μηπως να φλασαρες το update pack???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Μόλις κλείσεις την κλήση με τη μία sim μπορείς να δεχτείς αμέσως ή να κάνεις κλήση με την άλλη sim; Ή πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα; Εμένα για να παίξει η άλλη sim (μετά από λειτουργία της πρώτης) θέλει ένα διάστημα 1-2 λεπτών. Αυτό το κάνει είτε πρώτα μιλάει η πρώτη sim (WD/GSM) είτε πρώτα μιλάει η δεύτερη (GSM) και μετά η άλλη. Μπορεί να είναι πρόβλημα του δικού μου τηλεφώνου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το cubot x6 που έχω είναι dual standby αλλά δεν κάνει τέτοια. Μόλις τελειώσεις με την κλήση από τη μία κάρτα μπορείς να κάνεις ή να δεχτείς κλήση στην άλλη κάρτα. Αυτό δεν το κάνει το δικό μου coolpad f1 εκτός και αν περιμένω 1-2 λεπτά. κανονικά χωρίς πρόβλημα. μόλις μίλησα από την μία σιμ και το έκλεισα (hang up) αμέσως έκανα κλήση με την άλλη. Χωρίς καθηστέρηση. Edited February 24, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Φλασαρισμα μεσω recovery. Εννοειται οτι εχεις ηδη περασμενη την xVanilla v2... Παραθεση απο τη σελιδα του dev στο fb: How To Install: - Flash v2 ROM From NeedROM - Flash v2.1 Update Package Το αρχείο λέει ότι έχει κάποιον ιό (Έτσι λέει το avast). Το κατέβασα (μετά από απενεργοποίηση του antivirus) αλλά διαπίστωσα ότι είναι ένα αρχείο .exe. Πως θα γίνει το install; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Το αρχείο λέει ότι έχει κάποιον ιό (Έτσι λέει το avast). Το κατέβασα (μετά από απενεργοποίηση του antivirus) αλλά διαπίστωσα ότι είναι ένα αρχείο .exe. Πως θα γίνει το install; Πατας εκει που λεει "Download NOW" και οχι "Download" Το αρχειο ειναι καθαρο, σκαναρισμενο με Nod32. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαι δεν ειναι .exe αλλα .zip το οποιο το φλασαρεις απο recovery. Edited February 24, 2015 by Lucifer2223 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Φλασαρισμα μεσω recovery. Εννοειται οτι εχεις ηδη περασμενη την xVanilla v2... αυτη http://www.needrom.com/download/xtremevanilla-v1-performance-as-fast-as-hell/ xTremeVanilla_CMEdition_A310_thedevilashish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 αυτη http://www.needrom.com/download/xtremevanilla-v1-performance-as-fast-as-hell/ xTremeVanilla_CMEdition_A310_thedevilashish Ναι, αυτη... https://mega.co.nz/#!iVNDWaiA!f-mvr8XxO2tXMhYGo7Hxc7XpYlya9ONDtaUnrjZilK0/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Πατας εκει που λεει "Download" (σκετο) και οχι "Download NOW" Το αρχειο ειναι καθαρο, σκαναρισμενο με Nod32. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαι δεν ειναι .exe αλλα .zip το οποιο το φλασαρεις απο recovery. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά πατάω στο Download και μου κατεβάζει το αρχείο xVanilla v2.1.zip.exe. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Πατας εκει που λεει "Download" (σκετο) και οχι "Download NOW" Το αρχειο ειναι καθαρο, σκαναρισμενο με Nod32. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαι δεν ειναι .exe αλλα .zip το οποιο το φλασαρεις απο recovery. Download now πατας και κατεβαζεις zip αρχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά πατάω στο Download και μου κατεβάζει το αρχείο xVanilla v2.1.zip.exe. Σωστά; .zip, σκετο!!!! Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως κανεις... Το κατεβασα και δευτερη φορα για επιβεβαιωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Download now πατας και κατεβαζεις zip αρχειο. To download now δεν κάνει τίποτε. Μπορεί κάποιος να το ανεβάσει κάπου για να μπορούμε να το κατεβάσουμε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Download now πατας και κατεβαζεις zip αρχειο. Ωχ.... σορρυ!!!!! Εκ παραδρομης εγραψα το αναποδο!!!!!!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ξερουμε τι διορθωνει το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts