Christos_Tz Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Παρελαβα την μαμα θηκη απο Coolicool..ενταξει δεν το συζηταμε..εφαρμοζει τελεια παντου,,αλλα το θεμα με το ηχειο δεν λυνετε,,,το πισω καπακι ειναι σαν το μαμα το ασπρο αλλα σε μπλε,,,χαλαλι ομωs γιατι εφαρμοζει τελεια..του εβαλα και ενα KLICK Quick Button dust proof αυτο με το κουμπακι..και εχω 3 εφαρμογεs με τα κλικ ρυθμισμενα και ολα καλα,,πλακα πλακα ωραιο γκατζεντακι το Quick Button...και τσαμπα τιμη.. Φωτο.. http://postimg.org/image/m326e7vix/ Quick Button http://www.gearbest.com/cables-adapter/pp_58618.html Edited February 11, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ολα καλα,κινηταρα εχουμε που κανει τα παντα και φουλ παραμετροποιησιμη πλεον, αλλα αυτοι κινεζοι δεν μπορουσαν να βαλουν το ηχειο σε αλλο σημειο??? Οταν ειναι σε φλατ επιφανεια,ο ηχος του μειωνεται δραματικα... Ειτε ειναι χωρις θηκη,ειτε με μουφα θηκη ειτε με nillkin το ιδιο θεμα εχει. Εχει βρει κανενας καμια λυση,εκτος απο το να το εχω αναποδα εεε??:lol::lol: Σελίδα 668 ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλημέρα. Ακολούθησα τις οδηγίες για να περάσω CWM RECOVERY CUSTOM ROM η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, ανοίγω mobileuncle tools>>>recovery update>>>διαλέγω το recovery.img>>>Are sure flash recovery πατάω ΟΚ>>>rebοot into recovery mode πατάω ΟΚ. Ούτε μπαίνει σε recovery , ούτε ανοίγει το παλιό recovery με VOL+ και power. Έχω κάνει κάτι λάθος και είμαι χωρίς recovery? Τι μπορώ να κάνω? Σελίδα 689 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasis_21 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 παιδια αλλο προβλημα.. στο google play δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη...ενω γραφει "downloading" δε ξεκινα ποτε και μενει εκει. Εβγαλα και ξαναεβαλα το λογαριασμο μου, διεγραψα τα data και cache απο google play κι google play services. εκανα και force stop το download manager και παλι το ιδιο. εχετε τιποτα να μου προτεινετε; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 παιδια αλλο προβλημα.. στο google play δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη...ενω γραφει "downloading" δε ξεκινα ποτε και μενει εκει. Εβγαλα και ξαναεβαλα το λογαριασμο μου, διεγραψα τα data και cache απο google play κι google play services. εκανα και force stop το download manager και παλι το ιδιο. εχετε τιποτα να μου προτεινετε; ευχαριστω Αφού είσαι ρουτ, αλλάζεις ρομ και είσαι βασιλιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabberdim Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Βρες και βάλε την CWM 6.0.5.0. Εγινε ολα οκ πλεον thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) παιδια αλλο προβλημα.. στο google play δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη...ενω γραφει "downloading" δε ξεκινα ποτε και μενει εκει. Εβγαλα και ξαναεβαλα το λογαριασμο μου, διεγραψα τα data και cache απο google play κι google play services. εκανα και force stop το download manager και παλι το ιδιο. εχετε τιποτα να μου προτεινετε; ευχαριστω Εγω εχω αλλο προβλημα..ενω εχω πχ 200mb ελευθερα στο τηλ..δεν με αφηνει το google play να κανω updates καποιεs εφαρμογεs που λεει για καινουργια version..γιατι ρε παιδια?Αναγκαστικα κανω απεγκατασταση καποια πχ games..απελευθερωνω χωρο..να ειμαι στα 500mb free δεχετε τον ελευθερο χωρο..κανω τα updates και μετα.ξανακανω εγκατασταση τα games μου που ειχα απεγκαταστησει ξανα για να ειμαι οκ σε αυτα που θελω να εχω μεσα και να ασχολουμαι...εχω παρατηρησει οτι αν ειμαι 500mb free δεχετε να μου κανει updates τα apps το google play.... Edited February 11, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εχει δοκιμασει κανεις τις νεες coolui 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εγω εχω αλλο προβλημα..ενω εχω πχ 200mb ελευθερα στο τηλ..δεν με αφηνει το google play να κανω updates καποιεs εφαρμογεs που λεει για καινουργια version..γιατι ρε παιδια?Αναγκαστικα κανω απεγκατασταση καποια πχ games..απελευθερωνω χωρο..να ειμαι στα 500mb free δεχετε τον ελευθερο χωρο..κανω τα updates και μετα.ξανακανω εγκατασταση τα games μου που ειχα απεγκαταστησει ξανα για να ειμαι οκ σε αυτα που θελω να εχω μεσα και να ασχολουμαι...εχω παρατηρησει οτι αν ειμαι 500mb free δεχετε να μου κανει updates τα apps το google play.... πιστευεις οτι ειναι προβλημα του τηλεφωνου η προβλημα λογικης?Αν αφησεις στα windows ελευθερο χωρο αντιστοιχο τι συμβαινει?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Το παραγγειλα απο gearbest,ζητησα να εγκαταστησουν Ελληνικα και μου απαντησαν οτι δεν υποστηριζει την Ελληνικη γλωσσα το τηλ. Ειναι δυνατον? 1.*We*will*declare*a*lower*price*for*it,*but*the*amount*how*much*we*will*declare*is*depend*on*our*colleague,*is*that*OK? 2.*I*am*sorry*to*tell*you*that*the*phone*is*not*support*Greek. 3.*Our*colleague*cannot*help*you*install*the*APP*in*your*phone,*could*you*please*install*it*by*yourself?* Edited February 11, 2015 by tasosdimas λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Γεια σας παιδες. Εχω κρατημενες 2-3 ρομ σε ζιπ.μπορω,αν ξεζιπαρω καποια απ αυτες,να παρω το logo.bin και να το βαλω στην vanilla η οποια ομως ειναι ηδη φλασαρισμενη? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 πιστευεις οτι ειναι προβλημα του τηλεφωνου η προβλημα λογικης?Αν αφησεις στα windows ελευθερο χωρο αντιστοιχο τι συμβαινει?! Azuli μιλαμε 200mb ελευθερα και θελω να κανω update σε εφαρμογη 30mb..ποιοs ο λογοs να μην σε αφηνει..λεs εχω 200mb ελευθερα γιατι να μην το παρει..?Δεν μιλαμε να κανειs update σε εφαρμογη 1 Γιγα..ποy μπορει το update του να ειναι..ξερω γω..400mb....anyway...για μικροεφαρμογεs μιλαω..τηs ταξεωs των λιγων mb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArchDeviL Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Παιδια αντιμετοπιζω ενα προβλημα π λεει οτι δν εχω χωρο στο κινητο...εχω βαλει προεπιλεγμενο δισκο εγγραφης την καρτα SD κ προτιμωμενη θεση εγκαταστασης να αποφασιζει το συστημα...κ οταν παω να κατεβασω μια εφαρμογη μ λεει οτι δν εχει χωρο τι γινεται.? Για προτιμωμενη θεση εγκαταστασης μ εχει τρεις επιλογες 1. Εσωτερικος χωρος αποθηκευσης της συσκευης 2. κενο (δν γραφει κατι) αλλα μπορω να το επιλεξω 3.Να αποφασιζει το συστημα.... Δν ξερω τι κανω, παρακαλω βοηθηστε με... Edited February 11, 2015 by ArchDeviL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Το παραγγειλα απο gearbest,ζητησα να εγκαταστησουν Ελληνικα και μου απαντησαν οτι δεν υποστηριζει την Ελληνικη γλωσσα το τηλ. Ειναι δυνατον? 1.*We*will*declare*a*lower*price*for*it,*but*the*amount*how*much*we*will*declare*is*depend*on*our*colleague,*is*that*OK? 2.*I*am*sorry*to*tell*you*that*the*phone*is*not*support*Greek. 3.*Our*colleague*cannot*help*you*install*the*APP*in*your*phone,*could*you*please*install*it*by*yourself?* Νομίζω μόνο το vickmall το δίνει με Multilanguage rom που έχει ελληνικά. Πάρτο απο κέι αν είναι. Αλλιως ζητα να στο κάνουν root και οταν το παραλάβεις διαβάζεις από εδώ πως να το φλασάρεις και να του περάσεις μια ρομ με ελληνικά Edited February 11, 2015 by citiz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Γεια σας παιδες. Εχω κρατημενες 2-3 ρομ σε ζιπ.μπορω,αν ξεζιπαρω καποια απ αυτες,να παρω το logo.bin και να το βαλω στην vanilla η οποια ομως ειναι ηδη φλασαρισμενη? αν ειναι ηδη φλασαρισμενη δεν ξερω αν γινεται.Η μαλλον ποσο ευκολο θα ειναι.. Θα μπορουσες υποθετικα να σβησεις τα παντα απο το zip της vanilla rom (στο pc σου με 7zip) εκτος απο το logo.bin (που θα το αντικαταστησεις με το δικο σου και το οποιο πρεπει να το χεις παρει απο kitkat rom) και τον φακελο meta-inf (δηλαδη σαν να κανεις ενα flashable zip) και να φλασαρεις το zip.Παιζει να δουλεψει σε συνδιασμο με κανα wipe cache/dalvik Tον φακελο meta-inf θα τον αφησεις οπως ηταν στην vanilla. Φυσικα αν το δοκιμασεις παρε backup πριν Edited February 11, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εγω εχω αλλο προβλημα..ενω εχω πχ 200mb ελευθερα στο τηλ..δεν με αφηνει το google play να κανω updates καποιεs εφαρμογεs που λεει για καινουργια version..γιατι ρε παιδια?Αναγκαστικα κανω απεγκατασταση καποια πχ games..απελευθερωνω χωρο..να ειμαι στα 500mb free δεχετε τον ελευθερο χωρο..κανω τα updates και μετα.ξανακανω εγκατασταση τα games μου που ειχα απεγκαταστησει ξανα για να ειμαι οκ σε αυτα που θελω να εχω μεσα και να ασχολουμαι...εχω παρατηρησει οτι αν ειμαι 500mb free δεχετε να μου κανει updates τα apps το google play.... Κοίτα ποια εφαρμογή έχει πολλά mb στο cache και κάνε ένα clear cache και θα είσαι εντάξει. Στο δικό μου 3 εφαρμογές έπιαναν περίπου 190 mb χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Κοίτα ποια εφαρμογή έχει πολλά mb στο cache και κάνε ένα clear cache και θα είσαι εντάξει. Στο δικό μου 3 εφαρμογές έπιαναν περίπου 190 mb χώρο. Ok next time θα το δοκιμασω να δω αν πιασει,,ευχαριστώ. Edit..επιασε..ευχαριστω για την πληροφορια.. Edited February 12, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Νομίζω μόνο το vickmall το δίνει με Multilanguage rom που έχει ελληνικά. Πάρτο απο κέι αν είναι. Αλλιως ζητα να στο κάνουν root και οταν το παραλάβεις διαβάζεις από εδώ πως να το φλασάρεις και να του περάσεις μια ρομ με ελληνικά Ok ευχαριστω πολυ φιλε. Το ζητησα root και μου ειπαν ουτε αυτο γινετε. Ακυρωσα την παραγγελια και θα το παραγγειλω απο vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Και χωρίς root να το στείλουν... μπορείς να το κάνεις εσύ εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ok ευχαριστω πολυ φιλε. Το ζητησα root και μου ειπαν ουτε αυτο γινετε. Ακυρωσα την παραγγελια και θα το παραγγειλω απο vickmall. Την καλυτερη επιλογη μαγαζιου εκανεs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdimension Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 καλησπερα παιδια,μολις πηρα την συσκευη.μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να φορμαρω την sd card απο το τηλεφωνο για να περασω μια ρομ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Στις ρυθμίσεις, όταν πηγαίνεις στον αποθηκευτικό χώρο δεν υπάρχει η δυνατότητα για "διαμόρφωση" της κάρτας μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArchDeviL Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 οχι.... πουθενα ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις ρυθμίσεις, όταν πηγαίνεις στον αποθηκευτικό χώρο δεν υπάρχει η δυνατότητα για "διαμόρφωση" της κάρτας μνήμης; οχι πουθενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdimension Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Στις ρυθμίσεις, όταν πηγαίνεις στον αποθηκευτικό χώρο δεν υπάρχει η δυνατότητα για "διαμόρφωση" της κάρτας μνήμης; το κοιταξα,αφαιρεση και διαγραφη εχει σαν επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Έχει να κάνει με τη μετάφραση... το "Διαγραφή" δεν σου κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdimension Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Έχει να κάνει με τη μετάφραση... το "Διαγραφή" δεν σου κάνει; η sd που εβαλα ειναι καινουρια απλα επειδη εχω διαβασει οτι πρεπει πρωτα να την φορμαρεις,με την διαγραφη δεν ξερω αν ειναι το ιδιο σαν να κανεις φορματ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts