spyli Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλημέρα! Γενικά έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από την αγορά του Coolpad f1, και μπορώ να πω ότι έχω μετανοιώσει που το πήρα. Αρχικά ζήτησα να μου το εχουν ρουτάρει, κάτι που δεν έγινε. Δεν συνδέεται με καμία παναγία με τον υπολογιστή μου, και όταν τελικά συνδέθηκε σε τρίτο υπολογιστή, προσπάθησα να το ρουτάρω με vroot και απλά δεν γινόταν! Εκτός αυτού, η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα, απλά και μόνο αν χρησιμοποιώ το κομπιουτεράκι για παράδειγμα. Το πιο περίεργο όμως είναι ότι αν το έχω ανοιχτό 2-3 μέρες, η ελεύθερη ram είναι γύρω στα 300-400mb και το κινητό κολλάει πιο πολύ από το παλιό μου Samsung Galaxy S 1 :blink: Όταν του κάνω επανεκίνηση η ραμ πάει στα 1και Gb, αλλά μετά πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω?? Τι φταίει?? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλημέρα! Γενικά έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από την αγορά του Coolpad f1, και μπορώ να πω ότι έχω μετανοιώσει που το πήρα. Αρχικά ζήτησα να μου το εχουν ρουτάρει, κάτι που δεν έγινε. Δεν συνδέεται με καμία παναγία με τον υπολογιστή μου, και όταν τελικά συνδέθηκε σε τρίτο υπολογιστή, προσπάθησα να το ρουτάρω με vroot και απλά δεν γινόταν! Εκτός αυτού, η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα, απλά και μόνο αν χρησιμοποιώ το κομπιουτεράκι για παράδειγμα. Το πιο περίεργο όμως είναι ότι αν το έχω ανοιχτό 2-3 μέρες, η ελεύθερη ram είναι γύρω στα 300-400mb και το κινητό κολλάει πιο πολύ από το παλιό μου Samsung Galaxy S 1 :blink: Όταν του κάνω επανεκίνηση η ραμ πάει στα 1και Gb, αλλά μετά πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω?? Τι φταίει?? :/ Root να μπορέσεις να κάνεις και όλα τα άλλα διορθώνονται με μια νέα rom. Εγώ δε χρειάστηκε να το κάνω και δε μπορώ να σε καθοδηγήσω αλλά μην απογοητεύεσαι, όλοι στο τέλος κατάφεραν να το κάνουν. Ανέμεινε βοήθεια από τους πιο ειδικούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) λοιπον παιδες δοκιμασα για 2 μερες την 8297W EMUI 3.0 Build.255 Multilanguage http://www.needrom.com/download/8297w-emui-3-0-build-255-multilanguage/ ομολογω οτι ειναι πολυ καλη ρομ,δεν με παρουσιασε κανενα προβλημα, και την συνιστω για οποιον παιρνει μανισιο το κινητο και θελει να αλλαξει ρομ. εχει ελληνικα πληρες+ελλην. πληκτρ. συνδεεται αμεσως στο δικτυο χωρις νεα apn ειναι root ,εχει playstore πολυ καλο σημα (την βαζω μαζι με algo και mlais) ηχο πολυ καλο και χρωματα.. επαφες ok (δεν χρειαζεται +30) πολυ καλη μπαταρια (εχει δικο της app για εξοικονομηση) ξαναεβαλα ομως algorom, γιατι οπως ξερετε δεν ειναι παραμετροποιησημη οπως οι aosp (που θελω εγω) οσοι παντως θελουν να μεινουν σε μια την συνιστω! Πέρασες και το Volume_fix_8297W_mex_1; Μήπως δοκίμασες το GPS; Φωτογραφίες καλές; LED ποσα χρωματα; Edited February 2, 2015 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλημέρα! Γενικά έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από την αγορά του Coolpad f1, και μπορώ να πω ότι έχω μετανοιώσει που το πήρα. Αρχικά ζήτησα να μου το εχουν ρουτάρει, κάτι που δεν έγινε. Δεν συνδέεται με καμία παναγία με τον υπολογιστή μου, και όταν τελικά συνδέθηκε σε τρίτο υπολογιστή, προσπάθησα να το ρουτάρω με vroot και απλά δεν γινόταν! Εκτός αυτού, η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα, απλά και μόνο αν χρησιμοποιώ το κομπιουτεράκι για παράδειγμα. Το πιο περίεργο όμως είναι ότι αν το έχω ανοιχτό 2-3 μέρες, η ελεύθερη ram είναι γύρω στα 300-400mb και το κινητό κολλάει πιο πολύ από το παλιό μου Samsung Galaxy S 1 :blink: Όταν του κάνω επανεκίνηση η ραμ πάει στα 1και Gb, αλλά μετά πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω?? Τι φταίει?? :/ 1)usb debugging έκανες; 2)root με το kingo root δοκίμασες; 3)recovery install 4)rom οποία θέλεις και είσαι αφεντικό. Με την μπαταρία στις πρώτες πέντε μέρες και εμένα έτσι ήταν. Με το ζόρι κρατούσε μια μέρα, μετά έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techdoctor Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλημέρα! Γενικά έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από την αγορά του Coolpad f1, και μπορώ να πω ότι έχω μετανοιώσει που το πήρα. Αρχικά ζήτησα να μου το εχουν ρουτάρει, κάτι που δεν έγινε. Δεν συνδέεται με καμία παναγία με τον υπολογιστή μου, και όταν τελικά συνδέθηκε σε τρίτο υπολογιστή, προσπάθησα να το ρουτάρω με vroot και απλά δεν γινόταν! Εκτός αυτού, η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα, απλά και μόνο αν χρησιμοποιώ το κομπιουτεράκι για παράδειγμα. Το πιο περίεργο όμως είναι ότι αν το έχω ανοιχτό 2-3 μέρες, η ελεύθερη ram είναι γύρω στα 300-400mb και το κινητό κολλάει πιο πολύ από το παλιό μου Samsung Galaxy S 1 :blink: Όταν του κάνω επανεκίνηση η ραμ πάει στα 1και Gb, αλλά μετά πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω?? Τι φταίει?? :/ μην απογοητευεσαι γιατι επεσες και συ στην περιπτωση οπως εγω εδω ειναι η λυση @Techdoctor Εδώ έχω πολλά μαζεμένα για ρουτ κλπ https://mega.co.nz/#!QVoCFJKQ!6NpuR6bwtPw6pE1Vrr6LgaDtKzUUfHvrSecFUMCH1FY Αφού έχεις την επίσημη recovery , πρέπει να δοκιμάσεις μόνο το αντίστοιχο ζιπ για official 4.2. Αν δεν τότε Δοκιμάζεις και μέσω των προγραμμάτων για pc ή μέσω YGDP tools αφού πρώτα εγκαταστάσεις τους drivers και τα υπόλοιπα σύμφωνα με τον οδηγό. λογικα θα τα καταφερεις με το official root που πρεπει να φλασαρεις με το μαμα recovery. αφου ρουταρεις ολα ειναι πιο ευκολα μετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoze22 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 ρε παιδια εχω τη rom του algo v1 και οταν βαζω τη λειτουργια 2g/3g μου ερχονται μηνυματα οτι ειχα κλησεις στην αλλη καρτα.σαν να απενεργοποιειται η αλλη καρτα.καμια ιδεα κανεις? δε ξερει κανεις ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλημέρα! Γενικά έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από την αγορά του Coolpad f1, και μπορώ να πω ότι έχω μετανοιώσει που το πήρα. Αρχικά ζήτησα να μου το εχουν ρουτάρει, κάτι που δεν έγινε. Δεν συνδέεται με καμία παναγία με τον υπολογιστή μου, και όταν τελικά συνδέθηκε σε τρίτο υπολογιστή, προσπάθησα να το ρουτάρω με vroot και απλά δεν γινόταν! Εκτός αυτού, η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα, απλά και μόνο αν χρησιμοποιώ το κομπιουτεράκι για παράδειγμα. Το πιο περίεργο όμως είναι ότι αν το έχω ανοιχτό 2-3 μέρες, η ελεύθερη ram είναι γύρω στα 300-400mb και το κινητό κολλάει πιο πολύ από το παλιό μου Samsung Galaxy S 1 :blink: Όταν του κάνω επανεκίνηση η ραμ πάει στα 1και Gb, αλλά μετά πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω?? Τι φταίει?? :/ Δοκίμασε και το παρακάτω: http://www.modaco.com/index.php?/topic/374380-Root-failed-problem#entry2248914 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 δε ξερει κανεις ρε παιδια? Δοκίμασε να ξανά βάλεις την ρομ αφού κάνεις όλα τα απαραίτητα wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Πέρασες και το Volume_fix_8297W_mex_1; Μήπως δοκίμασες το GPS; Φωτογραφίες καλές; LED ποσα χρωματα; το volume fix δεν το εβαλα, γιατι ακουγεται αρκετα δυνατα, τωρα αν χρειαστει σε καποιον ,ας το βαλει 1.το gps δουλευει μια χαρα (αν θες βαζεις και fastergps απο playstore για να κλειδωνει γρηγοροτερα) 2.φωτογραφιες καλες, και στο βιντεο υποστηριζει 1080p (δυστηχως δεν εχω καμια να ανεβασω) 3.led τα κανονικα, οχι 7 (δεν ξερω αν γινεται) Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Γενικά έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από την αγορά του Coolpad f1, και μπορώ να πω ότι έχω μετανοιώσει που το πήρα. Ισως είναι το πρώτο post στις τόοοοοσες σελίδες εδώ μέσα που βλέπω τέτοια ανάρτηση......Παίζει να είσαι και ο μοναδικός.....περίεργο πάντως.....οι πιο πολλοί από εμάς παραγγείλαν το συγκεκριμένο τηλέφωνο μετά από αυτά που διαβάζαν εδώ μέσα....για τις καλές κριτικές δηλαδή......Αν δεν έχεις κάνει κάτι λάθος......μάλλον έπεσες στην περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Γενικά έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από την αγορά του Coolpad f1, και μπορώ να πω ότι έχω μετανοιώσει που το πήρα. Στησε το τηλεφωνο CustomRom απο την αρχη..με την Α310,,η την Algo..ετσι οπωs πρεπει και θα αναιρεσειs τα λεγομενα σου..παιζει να εισαι ο μοναδικοs που το λεs..για αυτα που παρεχει,,με εχει αφησει ακρωs ικανοποιημενο..τα καλυτερα 140 Ευρω αγορα εδω και πολυ καιρο..(για μενα...),,ταπεινη μου αποψη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Βάλε jonzalvo να σωθείς η πιο σταθερή που έχω δοκιμάσει και η πιο γρήγορη ποιά jonzalvo ? δώσε λινγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 ποιά jonzalvo ? δώσε λινγκ http://www.needrom.com/download/coolpad-f1-8297w-aosp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crimson1 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) Καλημέρα! Γενικά έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από την αγορά του Coolpad f1, και μπορώ να πω ότι έχω μετανοιώσει που το πήρα. Αρχικά ζήτησα να μου το εχουν ρουτάρει, κάτι που δεν έγινε. Δεν συνδέεται με καμία παναγία με τον υπολογιστή μου, και όταν τελικά συνδέθηκε σε τρίτο υπολογιστή, προσπάθησα να το ρουτάρω με vroot και απλά δεν γινόταν! Εκτός αυτού, η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα, απλά και μόνο αν χρησιμοποιώ το κομπιουτεράκι για παράδειγμα. Το πιο περίεργο όμως είναι ότι αν το έχω ανοιχτό 2-3 μέρες, η ελεύθερη ram είναι γύρω στα 300-400mb και το κινητό κολλάει πιο πολύ από το παλιό μου Samsung Galaxy S 1 :blink: Όταν του κάνω επανεκίνηση η ραμ πάει στα 1και Gb, αλλά μετά πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω?? Τι φταίει?? :/ Για να κάνεις root δοκίμασε από εδώ http://www.shuame.com/en/root/. Κάνε εγκατάσταση και το supersu από playstore και είσαι εντάξει σε πρώτη φάση. Edited February 2, 2015 by crimson1 Λαθος link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasis_21 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 παιδια να ρωτησω κατι επειδη πρωτη φορα αγοραζω απο εξωτερικο εχω παραγγειλει το κινητο απο τις 14/12/2014 στις 17/12/2014 εχει ερθει ελλαδα μπαινοντας στα ελτα εντοπιση αντικειμενου βαζω το νουμερο μου λεει αντικειμενα στην συσκευασια 17/12/2014 απο σιγκαπουρη ποτε λετε να το λαβω το κινητο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 παιδια να ρωτησω κατι επειδη πρωτη φορα αγοραζω απο εξωτερικο εχω παραγγειλει το κινητο απο τις 14/12/2014 στις 17/12/2014 εχει ερθει ελλαδα μπαινοντας στα ελτα εντοπιση αντικειμενου βαζω το νουμερο μου λεει αντικειμενα στην συσκευασια 17/12/2014 απο σιγκαπουρη ποτε λετε να το λαβω το κινητο? ευχαριστω Μιας και στο παρόν θέμα είσαι εκτός θέματος, ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdimension Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 παιδια να ρωτησω κατι επειδη πρωτη φορα αγοραζω απο εξωτερικο εχω παραγγειλει το κινητο απο τις 14/12/2014 στις 17/12/2014 εχει ερθει ελλαδα μπαινοντας στα ελτα εντοπιση αντικειμενου βαζω το νουμερο μου λεει αντικειμενα στην συσκευασια 17/12/2014 απο σιγκαπουρη ποτε λετε να το λαβω το κινητο? ευχαριστω Εχεις μελλον ακομα... εμενα απο τις 09/01/2015 ειναι Σιγκαπουρη,πανω κατω περιπου 30 μερες κανει συνολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 βάλε τη v2 και θα δεις διαφορά πετάει λεμε και επιπλέον λαμβάνεις κανονικά μηνύματα απο 4ψήφιους και 5ψήφιους αριθμούς χωρίς πειραγμα εγώ ησύχασα μέχρι την αναβάθμιση για lollipop απλώς μη ξεχαστείς και κάνεις φορματ την sd απο το κινητό γιατί θα γίνει softbrick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 βάλε τη v2 και θα δεις διαφορά πετάει λεμε και επιπλέον λαμβάνεις κανονικά μηνύματα απο 4ψήφιους και 5ψήφιους αριθμούς χωρίς πειραγμα εγώ ησύχασα μέχρι την αναβάθμιση για lollipop απλώς μη ξεχαστείς και κάνεις φορματ την sd απο το κινητό γιατί θα γίνει softbrick Στην algorom αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 (edited) http://www.needrom.com/download/xtremevanilla-v1-performance-as-fast-as-hell/ AOSP xTremeVanilla v2 Cyanogen Edition 4.4.2 :)Features: • Aroma Installer • Android 4.4.2 • Sensors Working • CyanogenMod Apps • New Bootlogo • Cyanogen Bootanimation • xLoud & xClearity • Air Gestures • Storage Swap (Settings > Storage) • App2SD • Modded Framework • DSP Manager • Google Apps • Butter Smooth UI • Theme Support • Xposed Support • As Fast As Fu*k Edited February 3, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 http://www.needrom.com/download/xtremevanilla-v1-performance-as-fast-as-hell/ AOSP xTremeVanilla v2 Cyanogen Edition 4.4.2 :)Features: • Aroma Installer • Android 4.4.2 • Sensors Working • CyanogenMod Apps • New Bootlogo • Cyanogen Bootanimation • xLoud & xClearity • Air Gestures • Storage Swap (Settings > Storage) • App2SD • Modded Framework • DSP Manager • Google Apps • Butter Smooth UI • Theme Support • Xposed Support • As Fast As Fu*k παιζει να την βαλω το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 oxi jonzalvo γιατι συγχωνευεται η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και πλέον έχεις 6γβ για εγκατασταση apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 (edited) παιζει να την βαλω το βραδυ Και γω το ίδιο σκέφτομαι. Μάλλον,.... Μαζί θα την βαλουμε... :lol: Αν και η s5 με τις απίθανες φωτο, δύσκολα εγκαταλειπεται.. Εδιτ: σε προηγούμενο τηλ, τα xLoud & xClearity τραβουσαν την μπαταρια as hell.... Edited February 3, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 παιζει να την βαλω το βραδυ Και γω το ίδιο σκέφτομαι... Άντε ξεκινήστε και θα ακολουθήσω το Σ/Κ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Και γω το ίδιο σκέφτομαι. Μάλλον,.... Μαζί θα την βαλουμε... :lol: Αν και η s5 με τις απίθανες φωτο, δύσκολα εγκαταλειπεται.. Εδιτ: σε προηγούμενο τηλ, τα xLoud & xClearity τραβουσαν την μπαταρια as hell.... Την δοκιμαζω :):) Άντε ξεκινήστε και θα ακολουθήσω το Σ/Κ! παιζει να την βαλω το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts