Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδεs αν υπαρχει καμια αξιοπιστη λυση σε Algo V2 για μεταφορα apps στην sd να αδειασουμε λιγο δωστε φωτα,,,,!

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Eγω την κατεβασα μεσω τηλεφωνου και την φλασαρα κανονικα.Λογικα εχει κωδικο για μην την πειραξει καποιος μεσω υπολογιστη.

Αναφερομαι στην 255.Η 258 ειναι ζιπ μεσα σε ζιπ.δεν ξερω αμα φλασερεται.θα την δοκιαμασω και θα σας πω

πήγαινε στη διαχείρηση εφαρμογών ,επέλεξε την εφαρμογη που θες να μετακινήσεις και θα ανοιξει το μενού επέλεξε μετακίνηση στην κάρτα η δοκίμασε αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&hl=el

και κανε τα βήματα που λέει εδώ http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd

πήγαινε στη διαχείρηση εφαρμογών ,επέλεξε την εφαρμογη που θες να μετακινήσεις και θα ανοιξει το μενού επέλεξε μετακίνηση στην κάρτα η δοκίμασε αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&hl=el

και κανε τα βήματα που λέει εδώ http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd

Όλα αυτά που γράφεις τα ξέρω και εγώ. Το πρόβλημα είναι οτι ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ για μεταφορά προγραμμάτων στην SD card......

XIAOMI Mi 5s Plus

Για την ιστορία και popcorn time πάιζε ι στο κιν και δεν θέλει τίποτα σε ρυθμίσεις.

Ωραιο και το Popcornακι..μπηκε μολιs και χαζευω Dracula 2014 σε 720p...απλο χωριs πολλεs πολλεs ρυθμισειs και παιζει μια χαρα ταινιεs..και μικρο...42,89Mb..:)

προσοχη με το popcorn time.Παιζουν διαφορες εκδοσεις σε διαφορετικα site που φαινονται ολα official εχουν το ιδιο logo,αλλα αν το τσεκαρετε εχουν διαφορετικες εκδοσεις.Γενικα χαος.Το μονο σιγουρο ειναι οτι το original εχει μονο 720 και 1080 rips και καθολου cam,screeners και τετοια.

Sorry ζηταω πρωτος για το offtopic και παρακαλω να εστιαζονται τα posts σε θεματα του Coolpad.Υπαρχουν αλλα threads με συζητησεις για εφαρμογες android.

Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος σχετικα με τα μηνυματα?πως βγαζει τους 160 χαρακτηρες?ειμαι με leak
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

προσοχη με το popcorn time.Παιζουν διαφορες εκδοσεις σε διαφορετικα site που φαινονται ολα official εχουν το ιδιο logo,αλλα αν το τσεκαρετε εχουν διαφορετικες εκδοσεις.Γενικα χαος.Το μονο σιγουρο ειναι οτι το original εχει μονο 720 και 1080 rips και καθολου cam,screeners και τετοια.

Sorry ζηταω πρωτος για το offtopic και παρακαλω να εστιαζονται τα posts σε θεματα του Coolpad.Υπαρχουν αλλα threads με συζητησεις για εφαρμογες android.

Azuli εχειs δικιο το εχουμε λιγο χεσει το θεμα..παμε επιστροφη στο coolpadακι!

Οποιος ειναι ακομη με leak μια φιλικη συμβουλη,βαλτε aosp maucat να σωθειτε!

Πιαν εννοεις? Την micromax a310? Η πρωτη που ειναι στην λιστα?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Μια ερώτηση παιδιά.

Αν φορτίσω το κινητό με φορτιστή 5V 2A θα έχω πρόβλημα ?

Παρήγγειλα κάτι φορτιστές και ο Κινέζος μου έστειλε κατά λάθος των 5V2Α.

Ωραιος.ελληνικα εχει?

Εχει και ειναι αψεγαδιαστη περα απο ενα μικρο φιξακι που θλει για να μεγαλωσουν τα γραμματα αν σου φαινονται μικρα!

AOSP που να μεταφέρονται σωστά τα apps στην sd είναι μόνο η Micromax από 4.4; Λέω να αλλάξω λίγο τη maucat γιατί έχουμε αρχίσει τα λαγκάκια...

Εχει και ειναι αψεγαδιαστη περα απο ενα μικρο φιξακι που θλει για να μεγαλωσουν τα γραμματα αν σου φαινονται μικρα!

Νομίζω μόνο με το auto rotation έχει θέμα ή όχι;

το οποίο φιξάκι είναι........?......ποιο ?.....που το βρίσκουμε ?....γιατί τώρα που θυμάμαι,όντως την ειχα δοκιμάσει ...μ αρεσε αλλα την εβγαλα γιαυτο το λόγο....για τα μικρα γράμματακια που είχε.

Θυμαμαι η Μαμα Ρομ στο Κλειδωμα/Ξεκλειδωμα,,ειχε κατι ωραιουs μικρουs ηχουs..οταν εσερνεs το δαχτυλο,,,στην AOSP αλλαζουνε αυτοι οι ηχοι να αλλαξουμε λιγο το κλασσικο τακ..μεσω Gravity..?

το οποίο φιξάκι είναι........?......ποιο ?.....που το βρίσκουμε ?....γιατί τώρα που θυμάμαι,όντως την ειχα δοκιμάσει ...μ αρεσε αλλα την εβγαλα γιαυτο το λόγο....για τα μικρα γράμματακια που είχε.

Eιχε απαντηθει κ εδω, αλλα σου παραθετω την απαντηση του δικου μας mindtrapper στο modaco:

http://www.modaco.com/index.php?app=forums&module=forums&section=findpost&pid=2244562

Νομίζω μόνο με το auto rotation έχει θέμα ή όχι;

Εμενα ουτε λαγκακια ουτε προβλημα με το auto rotation ,ολα αψεγαδιαστα οπως ειπα περα απ'το οτι δειχνει λιγοτερες μπαρες στο σημα απ'οτι ειναι στην πραγματικοτητα!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βρισκεις το build.prop και βαζεις ενα # μπροστα απο το ro.sf.lcd_density=280 και επανερχονται στο κανονικο τους μεγεθος τα γραμματα,δηλ. το κανεις απο ro.sf.lcd_density=280 σε #ro.sf.lcd_density=280 !

η HTC sense 5.5 multilang δεν με δέχεται την pin την έχω χωρίς pin ακόμα την μελετάω να δούμε ειναι ελαφριά παντός

edit η αριθμη του pin ειναι αόρατη χαχαχα

Edited by bandirs

Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος σχετικα με τα μηνυματα?πως βγαζει τους 160 χαρακτηρες?ειμαι με leak

Εγκατέστησε από Playstore to chompSMS

Παιδιά δυστυχώς έτσι όπως έχει γίνει το νήμα για το κινητό μας είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποια πράματα.... Είναι τόσες πολλές οι ROM που χάνεσαι μέσα στα άπειρα σχόλια.... Θα έλεγα να γίνει κάτι αντίστοιχο όπως με το modaco (όσο γίνεται τώρα πια) μήπως μπορέσουμε οι περισσότεροι να βγάλουμε άκρη
XIAOMI Mi 5s Plus