mixanikosgr Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 την έβαλα και εγώ,καλές εντυπώσεις,Ελληνικότατη και ρολαρει μια χαρά. Αν και δεν γνωρίζω πολλά, με την λέξη "PURE" καταλαβαίνω (και απ ότι είδα στην παραπάνω rom) ότι δεν έχει τίποτα από google μέσα??? Η συγκεκριμένη λοιπόν είχε το playstore εγκατεστημένο αλλά αντιμετώπισα το εξής...συνδέθηκα κανονικά στο λογαριασμό μου αλλά αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου όταν πας να δεις την αρχική σελίδα του playstore (wifi λειτουργεί οκ και έχει internet το κινητό).Δεν θα έπρεπε να συνδέεται κανονικά η είναι φυσιολογικό? Στην συνέχεια θεωρώ ότι πρέπει να περάσω τα λεγόμενα gaps!! Βρίσκω λοιπόν το πακέτο gaps που μου ταιριάζει (stock pack,modular,mini,macro ή nano και 4.4.2) και τα flash-άρω. Εάν είναι εντάξει όλα αυτά μέχρι εδώ το ερώτημα μου είναι εάν πρέπει να κάνω απεγκατάσταση στο playstore πριν βάλω τα gaps η το αφήνω ως έχει?Φαντάζομαι το σωστό είναι να ξηλωθεί πριν τα gaps Συνοψίζοντας πριν περάσω κάποια"PURE AOSP" πρέπει να έχω έτοιμα στην κάρτα 1)unistaller 2)gaps 3)έναν bronser καλού κακού Όλες οι απαντήσεις και όλα τα πακέτα για τα gapps εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44417558 Εγώ βάζω το Pico 88ΜΒ που έχει τα ελάχιστα, όποιος θέλει μετά προσθέτει Στην κάρτα σου καλό είναι να έχεις 1-2 φακέλους με εφαρμογές apk για να τα περνάς άμεσα (χωρίς playstore) - αρχεία μουσικής & video για να τεστάρεις τη νέα σου ρομ κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) την έβαλα και εγώ,καλές εντυπώσεις,Ελληνικότατη και ρολαρει μια χαρά. Αν και δεν γνωρίζω πολλά, με την λέξη "PURE" καταλαβαίνω (και απ ότι είδα στην παραπάνω rom) ότι δεν έχει τίποτα από google μέσα??? Η συγκεκριμένη λοιπόν είχε το playstore εγκατεστημένο αλλά αντιμετώπισα το εξής...συνδέθηκα κανονικά στο λογαριασμό μου αλλά αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου όταν πας να δεις την αρχική σελίδα του playstore (wifi λειτουργεί οκ και έχει internet το κινητό).Δεν θα έπρεπε να συνδέεται κανονικά η είναι φυσιολογικό? Στην συνέχεια θεωρώ ότι πρέπει να περάσω τα λεγόμενα gaps!! Βρίσκω λοιπόν το πακέτο gaps που μου ταιριάζει (stock pack,modular,mini,macro ή nano και 4.4.2) και τα flash-άρω. Εάν είναι εντάξει όλα αυτά μέχρι εδώ το ερώτημα μου είναι εάν πρέπει να κάνω απεγκατάσταση στο playstore πριν βάλω τα gaps η το αφήνω ως έχει?Φαντάζομαι το σωστό είναι να ξηλωθεί πριν τα gaps Συνοψίζοντας πριν περάσω κάποια"PURE AOSP" πρέπει να έχω έτοιμα στην κάρτα 1)unistaller 2)gaps 3)έναν bronser καλού κακού εχεις δικιο για το playstore δεν μπορω να συνδεθω,και του εκανα εγκατασταση και νεα εκδοση,δεν ξερω τι συμβαινει αλλα αμα δεν βρω λυση..τρωει σουτ! Edited January 17, 2015 by foxkel Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARPANIX Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 καλησπερα!μια ερωτησουλα ρε παιδες! η aosp a310v3 που λετε ειναι του dakok? επισης δεν μπορω να βρω στο ποστ μια αλλη μαζωξη rom εκτος της πρωτης σελιδας!! καθε βοηθεια δεκτη!!!!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Ξαναρωταω μηπως και ξερει κανεις σας,με την stock καμερα στις kit kat ρομ σας σας δινετε η επιλογη να τραβηξετε βιντεο στα 1080p? Με a better camera μου δινετε η επιλογη αλλα δεν ειναι 1080p(πιο χαλια ληψη πιστευω δεν υπαρχει ουτε σε κινητο 10ετιας!) ,με lenovo super camera τραβαει κανονικα 1080p (αλλα μονο σε 3gp)απότι δειχνει και κανει save στην sd με maucat! Εχει κανεις να προτεινει καποια εφαρμογη που να τραβαει στα 1080 σε mp4 h264 η fix για την stock για να τραβαει στα 1080 και να μπορει να αποθηκευσει στην sd? Eπισης θα μου πει κανεις επιτελους πως περναω αυτο το ifi fix ζιπακι? Το φλασαρω κανονικα οπως θα εκανα μια ρομ,δηλ. install from sd card? To τηλ. αρνειτε πεισματικα να μπει στο ιντερνετ μεσο wifi και οχι μονο στο δικο μου ρουτερ αλλα παντου ,δειχνει συνδεμενο αλλα δεν μπαινει,και δεν μου βγαζει NVRAM error,ξερει κανεις πως φτιαχνετε αυτο το πραμα? Edited January 17, 2015 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Ξαναρωταω μηπως και ξερει κανεις σας,με την stock καμερα στις kit kat ρομ σας σας δινετε η επιλογη να τραβηξετε βιντεο στα 1080p? Με a better camera μου δινετε η επιλογη αλλα δεν ειναι 1080p(πιο χαλια ληψη πιστευω δεν υπαρχει ουτε σε κινητο 10ετιας!) ,με lenovo super camera τραβαει κανονικα 1080p (αλλα μονο σε 3gp)απότι δειχνει και κανει save στην sd με maucat! Εχει κανεις να προτεινει καποια εφαρμογη που να τραβαει στα 1080 σε mp4 h264 η fix για την stock για να τραβαει στα 1080 και να μπορει να αποθηκευσει στην sd? Eπισης θα μου πει κανεις επιτελους πως περναω αυτο το ifi fix ζιπακι? Το φλασαρω κανονικα οπως θα εκανα μια ρομ,δηλ. install from sd card? To τηλ. αρνειτε πεισματικα να μπει στο ιντερνετ μεσο wifi και οχι μονο στο δικο μου ρουτερ αλλα παντου ,δειχνει συνδεμενο αλλα δεν μπαινει,και δεν μου βγαζει NVRAM error,ξερει κανεις πως φτιαχνετε αυτο το πραμα? Το φλασαρεις κανονικα οπως την ρομ.περιμενε ομως και μια δευτερη γνωμη Με a better τραβαει στα 1080 σε μορφη mp4.σε εμενα με την στοκ δεν βρισκω επιλογη να ρυθμισω,και οταν παω να τραβηξω βιντεο κλεινει η εφαρμογη Edited January 17, 2015 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ξαναρωταω μηπως και ξερει κανεις σας,με την stock καμερα στις kit kat ρομ σας σας δινετε η επιλογη να τραβηξετε βιντεο στα 1080p? Με a better camera μου δινετε η επιλογη αλλα δεν ειναι 1080p(πιο χαλια ληψη πιστευω δεν υπαρχει ουτε σε κινητο 10ετιας!) ,με lenovo super camera τραβαει κανονικα 1080p (αλλα μονο σε 3gp)απότι δειχνει και κανει save στην sd με maucat! Εχει κανεις να προτεινει καποια εφαρμογη που να τραβαει στα 1080 σε mp4 h264 η fix για την stock για να τραβαει στα 1080 και να μπορει να αποθηκευσει στην sd? Eπισης θα μου πει κανεις επιτελους πως περναω αυτο το ifi fix ζιπακι? Το φλασαρω κανονικα οπως θα εκανα μια ρομ,δηλ. install from sd card? To τηλ. αρνειτε πεισματικα να μπει στο ιντερνετ μεσο wifi και οχι μονο στο δικο μου ρουτερ αλλα παντου ,δειχνει συνδεμενο αλλα δεν μπαινει,και δεν μου βγαζει NVRAM error,ξερει κανεις πως φτιαχνετε αυτο το πραμα? install κανονικά απο recovery όπως κάνεις και με τις rom ναι. υπάρχει patch για το 1080 που θες,καθώς και για το nvram..κάπου πιο πίσω είναι :blink: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Δοκιμασε το LGCameraPxx_6.9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Το φλασαρεις κανονικα οπως την ρομ.περιμενε ομως και μια δευτερη γνωμη Με a better τραβαει στα 1080 σε μορφη mp4.σε εμενα με την στοκ δεν βρισκω επιλογη να ρυθμισω,και οταν παω να τραβηξω βιντεο κλεινει η εφαρμογη Και'μενα ετσι λεει το a better camera ,τo εβαλες στον υπολογιστη το αρχειο να δεις την ποιοτητα? Εμενα λεει κανονικα 1080p αλλα μιλαμε πρεπει να ειναι 240Χ120,ολο τετραγωνα! ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- install κανονικά απο recovery όπως κάνεις και με τις rom ναι. υπάρχει patch για το 1080 που θες,καθώς και για το nvram..κάπου πιο πίσω είναι :blink: Μα δεν μου βγαζει ποροβλημα nvram,απλα δεν συνδεετε με wifi,πρεπει να κανω restart το τηλ. κανα 2 φορες για να μπει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petntoul Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Αν βάλει κάποιος μια rom χωρίς ελληνικά στο menu, υπάρχει τρόπος να γράφουμε ελληνικά και πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Αν βάλει κάποιος μια rom χωρίς ελληνικά στο menu, υπάρχει τρόπος να γράφουμε ελληνικά και πως γίνεται? Βάζεις ένα πληκτρολόγιο από το Playstore, π.χ. Swiftkey, που δέχεται την Ελληνική γλώσσα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Εχει κανεις να προτεινει καποια εφαρμογη που να τραβαει στα 1080 σε mp4 h264 η fix για την stock για να τραβαει στα 1080 και να μπορει να αποθηκευσει στην sd? Eπισης θα μου πει κανεις επιτελους πως περναω αυτο το ifi fix ζιπακι? Το φλασαρω κανονικα οπως θα εκανα μια ρομ,δηλ. install from sd card? To τηλ. αρνειτε πεισματικα να μπει στο ιντερνετ μεσο wifi και οχι μονο στο δικο μου ρουτερ αλλα παντου ,δειχνει συνδεμενο αλλα δεν μπαινει,και δεν μου βγαζει NVRAM error,ξερει κανεις πως φτιαχνετε αυτο το πραμα? Δοκίμασε την cinema fv-5 (& camera fv-5 για φώτο) κατά προτίμηση γκουχου βερσιον :) Τα άλλα νομίζω ότι τα απαντήσαμε, απλά τα δοκιμάζεις Αλλά θυμήσου και άν έκανες φορματ την καρτα, μηπως ξεμεινε κάποιος φάκελος εκεί ή πρόβλημα με την recovery να μην έκανε καλα τα wipes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Και'μενα ετσι λεει το a better camera ,τo εβαλες στον υπολογιστη το αρχειο να δεις την ποιοτητα? Εμενα λεει κανονικα 1080p αλλα μιλαμε πρεπει να ειναι 240Χ120,ολο τετραγωνα! ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα δεν μου βγαζει ποροβλημα nvram,απλα δεν συνδεετε με wifi,πρεπει να κανω restart το τηλ. κανα 2 φορες για να μπει! φλασαρε το fix.χωρις wipes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Και'μενα ετσι λεει το a better camera ,τo εβαλες στον υπολογιστη το αρχειο να δεις την ποιοτητα? Εμενα λεει κανονικα 1080p αλλα μιλαμε πρεπει να ειναι 240Χ120,ολο τετραγωνα! ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα δεν μου βγαζει ποροβλημα nvram,απλα δεν συνδεετε με wifi,πρεπει να κανω restart το τηλ. κανα 2 φορες για να μπει! Μολις τραβηξα βιντεο,στα 1080 σε δωματιο με οχι ιδιαιτερα δυνατο φωτισμο και το εβαλα στο λαπτοπ πολυ καθαρο και αυτες ειναι οι λεπτομερειες Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ενας ρώσος μετάφρασε την επίσημη coolUI5.7 στα ρώσικα για Bart https://github.com/ViNNNtalik/CoolUIv5.7. και το zip https://yadi.sk/d/kRWiD37Ke3r9w Αρχικό ποστ http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=595613&view=findpost&p=37320461 Μας βοηθαει αυτό, στο να μεταφρασουμε την επίσημη και εμείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) χμ,εβαλα lgcamera 7.0, την δωρεαν απο το μαγαζάκι. τελικά, την φτιάξαν πολύ καλά την εφαρμογή. Παίζει τέλεια με το κινητό μας. Συγκρινοντας την με την a better camera, σε εντος σπιτιού φωτισμό, μου δίνει αρχεία διπλάσιου μεγέθους. Το φόκους είναι σε λιγότερο από δευτερόλεπτο. Το βίντεο παίζει σε FHD σε 60fps Το μεγάλο ατού είναι η δυνατότητα κλειδώματος τιμής φωτεινότητας και κοντράστ κατά τη διάρκεια λήψης του βίντεο.!! (πολυ σημαντικό διότι μπορείς να κλειδώσεις σε χαμηλότερη τιμή φωτεινότητας, όταν αρχίζουν τα καρεδίσματα) Χρησιμοποιώντας την με S5 ρομ, λήψη φωτό που με a better camera δίνει αρχείο 5,64mb, με την lg βγάζει 10,16mb!!! (ίδια φωτό) (εννοείται, στα 22mpixel :)) Δείγμα (απολυτο σκοτάδι, μόνο φλας) Με a better camera στα 22mp https://www.dropbox.com/sc/qheb75l5iqjkia3/AAD4neFShrb3Ni83h-dpX7LSa File size =4,55mb Με lgcamera στα 22mp https://www.dropbox.com/sc/7fwyr0j2xq73bo1/AAC5vRDJC9DLVXXdl-ri1ivza File size =7,53mb Edited January 17, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 επισης δεν μπορω να βρω στο ποστ μια αλλη μαζωξη rom εκτος της πρωτης σελιδας!! καθε βοηθεια δεκτη!!!!:D:D:D Εκτός από την πρώτη σελίδα..... rom υπάρχουν και στην σελίδα 649 #9733.....Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχουν ενσωματωθεί στην πρώτη σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 χμ,εβαλα lgcamera 7.0, την δωρεαν απο το μαγαζάκι. τελικά, την φτιάξαν πολύ καλά την εφαρμογή. Παίζει τέλεια με το κινητό μας. Συγκρινοντας την με την a better camera, σε εντος σπιτιού φωτισμό, μου δίνει αρχεία διπλάσιου μεγέθους. Το φόκους είναι σε λιγότερο από δευτερόλεπτο. Το βίντεο παίζει σε FHD σε 60fps Το μεγάλο ατού είναι η δυνατότητα κλειδώματος τιμής φωτεινότητας και κοντράστ κατά τη διάρκεια λήψης του βίντεο.!! (πολυ σημαντικό διότι μπορείς να κλειδώσεις σε χαμηλότερη τιμή φωτεινότητας, όταν αρχίζουν τα καρεδίσματα) Χρησιμοποιώντας την με S5 ρομ, λήψη φωτό που με a better camera δίνει αρχείο 5,64mb, με την lg βγάζει 10,16mb!!! (ίδια φωτό) (εννοείται, στα 22mpixel :)) Με lgcamera στα 22mp Μπορειs να δωσειs ρυθμισειs που εκανεs??,,σου βγαζει 22 megapixel επιλογη?Περασα γκουχου pro αλλα βλεπω στιs ρυθμισειs μεχρι 13,3 ΜP...αν θελειs δωσε λιγο το τι ρυθμισειS εχειs κανει στο προγραμμα..ευχαριστω,,δεν ξερω αν παιζει ρολο η Ρομ..εγω ειμαι με algo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Καμία απολύτως ρύθμιση απο μενα. Εχει πολλές επιλογές ανάλυσης Επανω μου βγάζει πληροφορίες για ληψη 6000χ3600 http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2015-01-18-00-20-05_zpsawpb3o9b.png http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2015-01-18-00-23-26_zpsp8atk4cd.png Θα προτιμήσω, ομως στα 20,3μεγαπιξελ, ητοι σε 3:2, διότι εκτυπωνω σε 15χ10 χαρτι. Έτσι, δεν θα κροπαρεται η ληψη κατά την εκτύπωση Edited January 17, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Χμμμμ,περιεργο..μεχρι 13,3mp με παει..λεs να ειναι θεμα Rom?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Χμμμμ,περιεργο..μεχρι 13,3mp με παει..λεs να ειναι θεμα Rom?? Α, ξέχασα,..... Εχω Samsung Galaxy s5 rom.. Sorry, το έχω γράψει σε προηγούμενα ποστ Edited January 17, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Α, ξέχασα,..... Εχω S5 rom.. Δηλαδη λογω S5 βγαζει τοσο πανω MP?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Yeap... Interpolarated, φυσικά. Αλλά, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Δηλαδη λογω S5 βγαζει τοσο πανω MP?? Ναι ....πρέπει να οφείλετε στην s5 ....νομίζω έχει ειπωθεί ξανά.....το κατά πόσο είναι πραγματικά 22 megapixel,είναι άλλο θέμα....λένε ότι είναι με interpolation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 φλασαρε το fix.χωρις wipes Τhanks,αυριο θα το φλασαρω και ελπιζω να στρωσει και το θεμα wifi γιατι η ρομ φαινετε πολυ καλη σε σχεση με την laek v4 που ειχα τοσους μηνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ναι ....πρέπει να οφείλετε στην s5 ....νομίζω έχει ειπωθεί ξανά.....το κατά πόσο είναι πραγματικά 22 megapixel,είναι άλλο θέμα....λένε ότι είναι με interpolation. Ok παιδιά ευχαριστω για την διευκρίνηση...algo έτοιμη η φιξαρισμενη rom??Τι πιο ωραίο πράγμα να την εχειs Κυριακή με ελεύθερο χρονο,,για να ασχοληθειs,,:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts