savvas_p25 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Κάποιος παιδιά αν μπορεί, να μου το επιβεβαιώσει για να προχωρήσω τη διαδικασία; Μπορεί να δημιουργηθούν κάποια bug...καλό είναι να κάνουμε επαναφορά μονό users app και αυτές με μέτρο... ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσπάθησε να βάλεις ένα app που μπαίνει σε 4.4 αλλά όχι σε 4.2, όπως το flat style colored bars. Δε νομίζω να δουλέψει, φαίνεται και από το gpu score τι είναι... 4.2.2 πρέπει να είναι γιατί τα 4.4.2 gapps δεν τα έκανε εγκατάσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virvilis Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 σκεφτομαι να το αγορασω μετα απο τοσο διαβασμα που εχω ριξει εδω μεσα.απλα το μονο που θελω παιδια αν γινεται να μου πειτε ειναι ποιο καταστημα να επιλεξω και αν υπαρχει κανενα κουπονακι.σας ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 σκεφτομαι να το αγορασω μετα απο τοσο διαβασμα που εχω ριξει εδω μεσα.απλα το μονο που θελω παιδια αν γινεται να μου πειτε ειναι ποιο καταστημα να επιλεξω και αν υπαρχει κανενα κουπονακι.σας ευχαριστω παρα πολυ Vickmall...η τιμή είναι χώμα...θέλεις και κουπονακι?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Όχι ότι έχει σημασία αλλά είναι ότι καλύτερό έχω δει σε σκορ...(s5 rom) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Ξερουμε αν υπαρχει επιλογη στην Notification Bar να μπουνε τα εικονιδια με αλφαβητικη σειρα στην Algorom?Ειτε μεσω ρυθμισειs Rom ..ειτε μεσω Gravity Box.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsad92 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Ξερουμε αν υπαρχει επιλογη στην Notification Bar να μπουνε τα εικονιδια με αλφαβητικη σειρα στην Algorom?Ειτε μεσω ρυθμισειs Rom ..ειτε μεσω Gravity Box.. Τα quick settings εννοείς;Αν ναι,πας gravity box>γραμμή κατάστασης>διαχείριση quick settings>αναδιάταξη πλακιδίων Παράθεση AOSP KK V3REPACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Τα quick settings εννοείς;Αν ναι,πας gravity box>γραμμή κατάστασης>διαχείριση quick settings>αναδιάταξη πλακιδίων Ευχαριστω,,δεν το κανει μονο του ομωs απο οτι βλεπω,,πρεπει να τα κανειs χειροκινητα,,η ιδεα μου ειναι? Edited January 12, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Γεια σας παιδια, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό και έχω μια ερώτηση. Επειδή είμαι πολυ επιρρεπης στις πτώσεις, αντέχει η καλύτερα να παρω κάποιο αλλο; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsad92 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Ευχαριστω,,δεν το κανει μονο του ομωs απο οτι βλεπω,,πρεπει να τα κανειs χειροκινητα,,η ιδεα μου ειναι? Μόνο χειροκίνητα Παράθεση AOSP KK V3REPACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Τελικά το μονο κακό που έχω βρει στο τηλ μου είναι η μη συνδεσιμότητα με Linux και καλώδιο. Κατά τα αλλά με algo ROM απλα φυσάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Όσοι φίλοι έχουν δοκιμάσει εκτενώς τις Α310 V2 και V3, μπορούν μήπως να αναφέρουν ποια είναι τα πλεονεκτήματα της δεύτερης; Αξίζει τον κόπο να ξαναστηθεί ένα F1 με αυτήν; Η αλήθεια είναι ότι έχω τη V2 από τότε που πήρα το δικό μου και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Μερική παραπάνω διάρκεια μπαταρίας σίγουρα δε βλάφτει, αλλά για πόση διαφορά μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Τελικά το μονο κακό που έχω βρει στο τηλ μου είναι η μη συνδεσιμότητα με Linux και καλώδιο. Κατά τα αλλά με algo ROM απλα φυσάει Οκ Ευχαριστω..Kouskous αραζουμε με Algorom..ολα καλα,,Ολα Ανθηρα!Στην a Better Camera πωs βλεπουμε οτι το πατσακι του 1080p εχει πιασει?Εχει αλλαγη μεσω ρυθμισεων που λεει 1080p επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Κάποιος παιδιά αν μπορεί, να μου το επιβεβαιώσει για να προχωρήσω τη διαδικασία; ποτε restore system apps.Μονο αν θες να περασεις παλι την ιδια ακριβως rom αλλα και αυτο δεν εξασφαλιζει οτι δεν θα εχεις προβληματα. Ακομα και στις user apps ειναι μερικες που δεν πρεπει να γινονται restore οπως οσες εχουν να κανουν με push notifications οπως viber,messenger κλπ καθως και sms apps Μην κανετε κουλα και μετα γεμιζουν οι σελιδες bugs που δεν υπαρχουν και χαλασμενα reviews.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας παιδια, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό και έχω μια ερώτηση. Επειδή είμαι πολυ επιρρεπης στις πτώσεις, αντέχει η καλύτερα να παρω κάποιο αλλο; Ευχαριστώ πολύ οτι smartphone και να σου πεσει εχεις πιθανοτητα να το παρεις στη μασχαλη.Αν θες ανθεκτικο παρε αυτα που βγαινουν γι αυτον τον λογο οπως τα cat ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσοι φίλοι έχουν δοκιμάσει εκτενώς τις Α310 V2 και V3, μπορούν μήπως να αναφέρουν ποια είναι τα πλεονεκτήματα της δεύτερης; Αξίζει τον κόπο να ξαναστηθεί ένα F1 με αυτήν; Η αλήθεια είναι ότι έχω τη V2 από τότε που πήρα το δικό μου και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Μερική παραπάνω διάρκεια μπαταρίας σίγουρα δε βλάφτει, αλλά για πόση διαφορά μιλάμε; βαλτην ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_stantinos Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω τα capacitive buttons να δονούνται όταν τα πιέζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirosKara Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Λιπον...Καταφερα να Μπρικαρω το τηλεφωνο....Ακουλουθησα τον οδηγο που ειναι στη αρχη του τοπικ, αλλα τωρα εδω και 3 ωρες Δεν μπορω να το rootαρω...Δοκιμασα με Framaroot τιποτα...Δοκιμασα με vroot κανει συνεχεια επανεκκινησεις το τηλεφωνο...Τι αλλο να κανω??? :lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 τελικα παιρνει κιτκατ ρομ σκεφτομαι να το παραγγειλω απο vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω τα capacitive buttons να δονούνται όταν τα πιέζω? δεν μας λες ομως με ποια rom εισαι,σε αλλες rom υπαρχει επιλογη και σε αλλες χρειαζεται να αλλαξεις ενα αρχειακι.Κανε ενα search εδω μεσα εχει απαντηθει πολλες φορες. (οπως και τα παντα βεβαια..) ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικα παιρνει κιτκατ ρομ σκεφτομαι να το παραγγειλω απο vickmall δεν εχεις διαβασει ουτε τις 2 τελευταιες σελιδες,ελεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axmaniac Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Τελικά το μονο κακό που έχω βρει στο τηλ μου είναι η μη συνδεσιμότητα με Linux και καλώδιο. Κατά τα αλλά με algo ROM απλα φυσάει Εμένα το βλέπει σαν MTP με το καλώδιο με opensuse 13.2 με KDE. Μεταφέρω γράφω σβηνω κανονικα. Με αλγορομ και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Λιπον...Καταφερα να Μπρικαρω το τηλεφωνο....Ακουλουθησα τον οδηγο που ειναι στη αρχη του τοπικ, αλλα τωρα εδω και 3 ωρες Δεν μπορω να το rootαρω...Δοκιμασα με Framaroot τιποτα...Δοκιμασα με vroot κανει συνεχεια επανεκκινησεις το τηλεφωνο...Τι αλλο να κανω??? :lost: http://root68.software.informer.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_stantinos Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 δεν μας λες ομως με ποια rom εισαι,σε αλλες rom υπαρχει επιλογη και σε αλλες χρειαζεται να αλλαξεις ενα αρχειακι.Κανε ενα search εδω μεσα εχει απαντηθει πολλες φορες. (οπως και τα παντα βεβαια..) Έχεις δίκιο..... είμαι με την AOSP-V1.1-CoolPad-F1W-by-jonzalvo.zip - 361.41 MB και θα πάω για άλλη σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 τις εχω διαβασει οποτε ουτε εσεις ξερετε.. γιατι με kitkat ποσο βγαζει 3d benchmark? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsad92 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 τις εχω διαβασει οποτε ουτε εσεις ξερετε.. γιατι με kitkat ποσο βγαζει 3d benchmark? Με ένα απλό google search θα έβλεπες οτι κινητό παίρνει kit kat. Παράθεση AOSP KK V3REPACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Παω να βαλω το gravity box απο play store και μου βγαζει τρια διαφορετικα και ενα νε πληρωμη.ποιο απο ολα ειναι? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsad92 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Παω να βαλω το gravity box απο play store και μου βγαζει τρια διαφορετικα και ενα νε πληρωμη.ποιο απο ολα ειναι? kit kat η jelly bean έχεις; Παράθεση AOSP KK V3REPACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Kit kat του leak Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts