Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιος παιδιά αν μπορεί, να μου το επιβεβαιώσει για να προχωρήσω τη διαδικασία;

Μπορεί να δημιουργηθούν κάποια bug...καλό είναι να κάνουμε επαναφορά μονό users app και αυτές με μέτρο...

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσπάθησε να βάλεις ένα app που μπαίνει σε 4.4 αλλά όχι σε 4.2, όπως το flat style colored bars. Δε νομίζω να δουλέψει, φαίνεται και από το gpu score τι είναι...

4.2.2 πρέπει να είναι γιατί τα 4.4.2 gapps δεν τα έκανε εγκατάσταση!

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

σκεφτομαι να το αγορασω μετα απο τοσο διαβασμα που εχω ριξει εδω μεσα.απλα το μονο που θελω παιδια αν γινεται να μου πειτε ειναι ποιο καταστημα να επιλεξω και αν υπαρχει κανενα κουπονακι.σας ευχαριστω παρα πολυ

σκεφτομαι να το αγορασω μετα απο τοσο διαβασμα που εχω ριξει εδω μεσα.απλα το μονο που θελω παιδια αν γινεται να μου πειτε ειναι ποιο καταστημα να επιλεξω και αν υπαρχει κανενα κουπονακι.σας ευχαριστω παρα πολυ

Vickmall...η τιμή είναι χώμα...θέλεις και κουπονακι?:p

Ξερουμε αν υπαρχει επιλογη στην Notification Bar να μπουνε τα εικονιδια με αλφαβητικη σειρα στην Algorom?Ειτε μεσω ρυθμισειs Rom ..ειτε μεσω Gravity Box..

Ξερουμε αν υπαρχει επιλογη στην Notification Bar να μπουνε τα εικονιδια με αλφαβητικη σειρα στην Algorom?Ειτε μεσω ρυθμισειs Rom ..ειτε μεσω Gravity Box..

Τα quick settings εννοείς;Αν ναι,πας gravity box>γραμμή κατάστασης>διαχείριση quick settings>αναδιάταξη πλακιδίων

AOSP KK V3REPACK

Τα quick settings εννοείς;Αν ναι,πας gravity box>γραμμή κατάστασης>διαχείριση quick settings>αναδιάταξη πλακιδίων

Ευχαριστω,,δεν το κανει μονο του ομωs απο οτι βλεπω,,πρεπει να τα κανειs χειροκινητα,,η ιδεα μου ειναι?

Edited by Christos_Tz

Γεια σας παιδια, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό και έχω μια ερώτηση. Επειδή είμαι πολυ επιρρεπης στις πτώσεις, αντέχει η καλύτερα να παρω κάποιο αλλο;

Ευχαριστώ πολύ

Ευχαριστω,,δεν το κανει μονο του ομωs απο οτι βλεπω,,πρεπει να τα κανειs χειροκινητα,,η ιδεα μου ειναι?

Μόνο χειροκίνητα

AOSP KK V3REPACK

Τελικά το μονο κακό που έχω βρει στο τηλ μου είναι η μη συνδεσιμότητα με Linux και καλώδιο. Κατά τα αλλά με algo ROM απλα φυσάει

Όσοι φίλοι έχουν δοκιμάσει εκτενώς τις Α310 V2 και V3, μπορούν μήπως να αναφέρουν ποια είναι τα πλεονεκτήματα της δεύτερης;

Αξίζει τον κόπο να ξαναστηθεί ένα F1 με αυτήν; Η αλήθεια είναι ότι έχω τη V2 από τότε που πήρα το δικό μου και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Μερική παραπάνω διάρκεια μπαταρίας σίγουρα δε βλάφτει, αλλά για πόση διαφορά μιλάμε;

Τελικά το μονο κακό που έχω βρει στο τηλ μου είναι η μη συνδεσιμότητα με Linux και καλώδιο. Κατά τα αλλά με algo ROM απλα φυσάει

Οκ Ευχαριστω..Kouskous αραζουμε με Algorom..ολα καλα,,Ολα Ανθηρα!Στην a Better Camera πωs βλεπουμε οτι το πατσακι του 1080p εχει πιασει?Εχει αλλαγη μεσω ρυθμισεων που λεει 1080p επιλογη?

Κάποιος παιδιά αν μπορεί, να μου το επιβεβαιώσει για να προχωρήσω τη διαδικασία;

ποτε restore system apps.Μονο αν θες να περασεις παλι την ιδια ακριβως rom αλλα και αυτο δεν εξασφαλιζει οτι δεν θα εχεις προβληματα.

Ακομα και στις user apps ειναι μερικες που δεν πρεπει να γινονται restore οπως οσες εχουν να κανουν με push notifications οπως viber,messenger κλπ καθως και sms apps

Μην κανετε κουλα και μετα γεμιζουν οι σελιδες bugs που δεν υπαρχουν και χαλασμενα reviews..

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γεια σας παιδια, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό και έχω μια ερώτηση. Επειδή είμαι πολυ επιρρεπης στις πτώσεις, αντέχει η καλύτερα να παρω κάποιο αλλο;

Ευχαριστώ πολύ

οτι smartphone και να σου πεσει εχεις πιθανοτητα να το παρεις στη μασχαλη.Αν θες ανθεκτικο παρε αυτα που βγαινουν γι αυτον τον λογο οπως τα cat

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσοι φίλοι έχουν δοκιμάσει εκτενώς τις Α310 V2 και V3, μπορούν μήπως να αναφέρουν ποια είναι τα πλεονεκτήματα της δεύτερης;

Αξίζει τον κόπο να ξαναστηθεί ένα F1 με αυτήν; Η αλήθεια είναι ότι έχω τη V2 από τότε που πήρα το δικό μου και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Μερική παραπάνω διάρκεια μπαταρίας σίγουρα δε βλάφτει, αλλά για πόση διαφορά μιλάμε;

βαλτην ειναι μια χαρα

Λιπον...Καταφερα να Μπρικαρω το τηλεφωνο....Ακουλουθησα τον οδηγο που ειναι στη αρχη του τοπικ, αλλα τωρα εδω και 3 ωρες Δεν μπορω να το rootαρω...Δοκιμασα με Framaroot τιποτα...Δοκιμασα με vroot κανει συνεχεια επανεκκινησεις το τηλεφωνο...Τι αλλο να κανω??? :lost:

Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω τα capacitive buttons να δονούνται όταν τα πιέζω?

δεν μας λες ομως με ποια rom εισαι,σε αλλες rom υπαρχει επιλογη και σε αλλες χρειαζεται να αλλαξεις ενα αρχειακι.Κανε ενα search εδω μεσα εχει απαντηθει πολλες φορες. (οπως και τα παντα βεβαια..)

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τελικα παιρνει κιτκατ ρομ σκεφτομαι να το παραγγειλω απο vickmall

δεν εχεις διαβασει ουτε τις 2 τελευταιες σελιδες,ελεος.

Εμένα το βλέπει σαν MTP με το καλώδιο με opensuse 13.2 με KDE. Μεταφέρω γράφω σβηνω κανονικα.

Με αλγορομ και εγώ...

Λιπον...Καταφερα να Μπρικαρω το τηλεφωνο....Ακουλουθησα τον οδηγο που ειναι στη αρχη του τοπικ, αλλα τωρα εδω και 3 ωρες Δεν μπορω να το rootαρω...Δοκιμασα με Framaroot τιποτα...Δοκιμασα με vroot κανει συνεχεια επανεκκινησεις το τηλεφωνο...Τι αλλο να κανω??? :lost:

http://root68.software.informer.com/

δεν μας λες ομως με ποια rom εισαι,σε αλλες rom υπαρχει επιλογη και σε αλλες χρειαζεται να αλλαξεις ενα αρχειακι.Κανε ενα search εδω μεσα εχει απαντηθει πολλες φορες. (οπως και τα παντα βεβαια..)

Έχεις δίκιο..... είμαι με την AOSP-V1.1-CoolPad-F1W-by-jonzalvo.zip - 361.41 MB και θα πάω για άλλη σήμερα

τις εχω διαβασει οποτε ουτε εσεις ξερετε.. γιατι με kitkat ποσο βγαζει 3d benchmark?

Με ένα απλό google search θα έβλεπες οτι κινητό παίρνει kit kat.

AOSP KK V3REPACK

Παω να βαλω το gravity box απο play store και μου βγαζει τρια διαφορετικα και ενα νε πληρωμη.ποιο απο ολα ειναι?
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Παω να βαλω το gravity box απο play store και μου βγαζει τρια διαφορετικα και ενα νε πληρωμη.ποιο απο ολα ειναι?

kit kat η jelly bean έχεις;

AOSP KK V3REPACK