savvas_p25 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Παίδες αντιμετωπιζω ενα big problem εκανα μια μακακία και μαμηθηκε το κινητο coolpad f1 και αναγκάστηκα και πέρασα official rom μετα απο αυτο το βήμα δεν μπορώ να κάνω root με την καμία ειμαι 4 μερες τώρα στο pc και προσπαθώ με όλους τους τρόπους αλλα τίποτα δοκίμασα και το SP FLASH TOOL μου εγκατέστησε το TWRP αλλά δεν μπορώ να κανω root πάει να εγκαταστήσει το superuser αλλα τίποτα μέσα απο το TWRP κανω οτι πρεπει σωστά και μόλις πάω να κάνω install from sd or ext sd παπαλα :( εντομεταξυ τορα μου βγάζει και ένα μήνυμα μόλις ξεκινάει factory mode αλλο κουλό υπάρχει κάποιος εκεί έξω να με βοηθήσει? μηπως έχει κάποιος καμια custom rom prerooted? σε CPB αρχειο μόνο αυτό μπορώ να εγκαταστήσω με το YGDP HEEEEEEEEEELLLLLLLLPPPPPPPPPP :( http://www.modaco.com/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/ ριξε εδω μια ματια,εχει και τροπο για ρουτ και ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Παίδες αντιμετωπιζω ενα big problem εκανα μια μακακία και μαμηθηκε το κινητο coolpad f1 και αναγκάστηκα και πέρασα official rom μετα απο αυτο το βήμα δεν μπορώ να κάνω root με την καμία ειμαι 4 μερες τώρα στο pc και προσπαθώ με όλους τους τρόπους αλλα τίποτα δοκίμασα και το SP FLASH TOOL μου εγκατέστησε το TWRP αλλά δεν μπορώ να κανω root πάει να εγκαταστήσει το superuser αλλα τίποτα μέσα απο το TWRP κανω οτι πρεπει σωστά και μόλις πάω να κάνω install from sd or ext sd παπαλα :( εντομεταξυ τορα μου βγάζει και ένα μήνυμα μόλις ξεκινάει factory mode αλλο κουλό υπάρχει κάποιος εκεί έξω να με βοηθήσει? μηπως έχει κάποιος καμια custom rom prerooted? σε CPB αρχειο μόνο αυτό μπορώ να εγκαταστήσω με το YGDP HEEEEEEEEEELLLLLLLLPPPPPPPPPP :( Αφού μπορείς μόνο να φλασάρεις cpb αρχείο από τον υπολογιστή, ακολουθείς τον οδηγό για cpb της 1ης σελίδας. Κατεβάζεις μια ρομ cpb από αυτές που υπάρχουν εκεί και αλλάζεις το recovery.img με το custom πριν το φλασάρεις. Εχεις αντιγράψει το superSU ζιπ αρχείο στην κάρτα, για ρουτάρισμα μέσω recovery, όταν θα σου ανοίξει το τηλέφωνο, θα το σβήσεις και θα το ξεκινήσεις σε recovery mode για να περάσεις το ζιπ για ρουτ. όπως τα γράφω στην 1η σελίδα, αν κολλήσεις κάπου ρωτάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 πειραζονται μια χαρα.Νομιζω ειναι πιο smooth η a310 και επισης ειναι φτιαγμενη για το τηλ μας.Στου maucat ειδα κατι ψιλολαγκαρισματα στα animation των εφαρμογων και στον nova.Επισης κατι που δεν μου αρεσε στην maucat ηταν τα menu των καρτων στα 3g/2g-3g που ηταν σαν να ειναι διπλα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τον default της aosp με μια παρεμβαση της micromax.,Δεν εχει τιποτα απο ρυθμισεις.Βαζω nova.Η a310 ειναι καθαρη aosp Εμεινα λιγο με την a310v3,αλλα τελικα ξαναγυρισα στην aosp maucat.θελω 7led,γουσταρω τα animation στην maucat,πηγαινα για κατι καλυτερο αλλα(προσωπικη μου γνωμη και θεμα γουστου),δεν ειδα ουσιαστικη διαφορα οποτε ξαναγυρισα στην maucat Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) Με Algorom...(Geekbench 3)..Τωρα ειναι καλο Αυτο??Τι σημαινουνε τα Νουμερα?Ειναι Ικανοποιητικα?Παντωs το τηλεφωνο παει σφαιριτσα.. Edited January 9, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 παντως στην 6.1 δουλευε τελεια.Με ποιο recovery την περασες και ποια ακριβως wipes εκανες? Το format boot φορμαρει το boot partition.Aν το κανεις αυτο το wipe και κατα λαθος bootαρεις χωρις να εχεις περασει αλλη rom μεσα το μπρικαρες.Ειναι λιγο επικινδυνο αλλα εγω το κανω,αν μετα φλασαρεις στο καπακι rom δεν υπαρχει προβλημα.Gps fix δεν παιζει,παιζει wifi και wcdma recovery έχω το cwm 6.0.5.0 και wipes κάνω κανονικά wipe data/factory reset,wipe cache partition, τα 3 format (system,cache,data)+το boot την 2η φορά.τέλος dalvic cache..αυτά τα κάνω 3 φορές το λιγότερο. Πάντως μερικές φορές,όχι πάντα το cwm με το που τρέχει αναφέρει τα εξής E:Can't open /cache/recovery/log E:Can't open /cache/recovery/log E:Can't open /cache/recovery/last_log E:Can't open /cache/recovery/last_log E:Can't open /cache/recovery/last_install E:Can't open /cache/recovery/last_install Αλλά τα wipes και τα flashαρισματα γίνονται κανονικά (τουλάχιστον έτσι νομίζω) Όσων αφορά το gps,με το gps test στο status γράφει "No Fix" και κανένας πλοηγός δεν λειτουργεί. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) recovery έχω το cwm 6.0.5.0 και wipes κάνω κανονικά wipe data/factory reset,wipe cache partition, τα 3 format (system,cache,data)+το boot την 2η φορά.τέλος dalvic cache..αυτά τα κάνω 3 φορές το λιγότερο. Πάντως μερικές φορές,όχι πάντα το cwm με το που τρέχει αναφέρει τα εξής E:Can't open /cache/recovery/log E:Can't open /cache/recovery/log E:Can't open /cache/recovery/last_log E:Can't open /cache/recovery/last_log E:Can't open /cache/recovery/last_install E:Can't open /cache/recovery/last_install Αλλά τα wipes και τα flashαρισματα γίνονται κανονικά (τουλάχιστον έτσι νομίζω) Όσων αφορά το gps,με το gps test στο status γράφει "No Fix" και κανένας πλοηγός δεν λειτουργεί. To 4o format? format data data/media? Εκεί έχει πολύ σαβούρα και αργεί συνήθως παραπάνω Εγώ το wipe dalvik cache το κάνω μαζί μετά τα wipes και μετά ξεκινάω τα format κάθε φορα (όλα αυτά Χ2 ή Χ3) Edited January 9, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) όχι είδες,μάλλον αυτό θα φταίει! Σαν νέος διάβασα τους οδηγούς στην 1η σελίδα και στον οδηγό για το cwm του φίλου Johnickz1 δεν λέει για media:worry: Πάω για την δοκιμή με το media :D Edited January 9, 2015 by Bin Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 ... Τελευταίο μου μένει να βρώ πως θα αποκαταστήσω το call log και τα SMS από το GOSMS. Έχω το backup από το TWRP και βλέπω τα περιεχόμενά του μετονομάζοντας τα αρχεια σε .tar.gz αλλά δε ξέρω το path, που είναι τα αρχεία που χρειάζομαι. Για το μεν GOSMS είχα πάρει backup αλλά μάλλον το έβαλα στη μνήμη του τηλεφώνου. Καμμία βοήθεια; Βάλε το "Easy Backup" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mdroidapps.easybackup . Πάρε με αυτό buckup στο dropbox ή gdrive τα call log και SMS από την μία ROM και κάνε τα restore στην άλλη. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ συνέχεια (εκτός αν κάτι άλλο παίζει με το go sms που δεν το χρησιμοποιώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 όχι είδες,μάλλον αυτό θα φταίει! Σαν νέος διάβασα τους οδηγούς στην 1η σελίδα και στον οδηγό για το cwm του φίλου Johnickz1 δεν λέει για media:worry: Πάω για την δοκιμή με το media :D Αν δεν το κάνει κάποιος θα βλέπει πχ τα εξώφυλλα των cd από τα πορογράμματα μουσικής κλπ που είχε στην παλιά του ρομ,και στη νέα ρομ, χωρίς να έχει μπει ιντερνετ. Στα ξαναγράφω Κάνεις αυτά τα wipes: wipe data/factory reset wipe cache partition advanced->wipe dalvik back mounts and storage-> format system format cache format data format data data/media back advanced->reboot recovery και μια φορα ακόμη όλα ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Αν δεν το κάνει κάποιος θα βλέπει πχ τα εξώφυλλα των cd από τα πορογράμματα μουσικής κλπ που είχε στην παλιά του ρομ,και στη νέα ρομ, χωρίς να έχει μπει ιντερνετ. Στα ξαναγράφω Κάνεις αυτά τα wipes: wipe data/factory reset wipe cache partition advanced->wipe dalvik back mounts and storage-> format system format cache format data format data data/media back advanced->reboot recovery και μια φορα ακόμη όλα ξανά Αυτό ήταν,λειτουργεί κανονικά τώρα! Πάντως,παρότι έχω διαβάσει όλες τις σελίδες (είμαι από τους τυχερούς,όταν ξεκίνησα είχε μόνο 120:lol: ) τα wipes τα έκανα λάθος. Το 2 και 3 φορές wipes/formats είχα καταλάβει ότι απλά τα κάνεις 2-3 φορές όπως είναι,χωρίς να κάνω reboot recovery!! Όσο ζεις μαθαίνεις δεν λένε?:happy: Ευχαριστώ:) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Μόνο με φλασάρισμα cpb καθαρίζει το τηλέφωνο και έχουν σβηστεί όλα σίγουρα και είναι σωστά περασμένη η ρομ. Με τα recovery ποτέ δεν ξέρεις, όσες φορές και να κάνεις wipes. Γι' αυτό άλλωστε μερικές δεν περνιέται σωστά μια ρομ, παρότι γίνονται όλα. Εγώ με την infocus, ενώ την 1η φορά είχε περαστεί σωστά (αλλά δεν είχα πάρει backup) την πέρασα μετά 2η και είχε απίστευτο Lag και τελικά την πέρασα 3η φορά και ήταν πάλι όλα ΟΚ ενώ όλα τα είχα κάνει με το σωστό τρόπο και τις 3 φορές Μηχανήματα του διαβόλου :lol:... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) Πιστεύω ότι έχει καλή αυτονομία....unicom 2.3 Edited January 10, 2015 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Αν δεν το κάνει κάποιος θα βλέπει πχ τα εξώφυλλα των cd από τα πορογράμματα μουσικής κλπ που είχε στην παλιά του ρομ,και στη νέα ρομ, χωρίς να έχει μπει ιντερνετ. Στα ξαναγράφω Κάνεις αυτά τα wipes: wipe data/factory reset wipe cache partition advanced->wipe dalvik back mounts and storage-> format system format cache format data format data data/media back advanced->reboot recovery και μια φορα ακόμη όλα ξανά Στην CWM 6.0.3 το format data data/media που ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 οποιος θελει aosp αλλα γλυκοκοιταει ολη την ωρα και τις αλλες (σαν εμενα) μπορει να τσεκαρει το module HK Theme manager που σε αφηνει να βαλεις themes απο cyanogen και αλλες.Μην ρωτατε και γω τωρα το βαζω αλλα ετσι και δουλευει καλα θα ειμαστε σουπερ. http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-tool-hkthememanager-v7-1-change-t2602257 και θεματα εδω (και παντου αλλου..!) https://drive.google.com/folderview?id=0Bxb_9sbub3OleVROd2N0emM0dW8&usp=sharing#list Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Μόνο με φλασάρισμα cpb καθαρίζει το τηλέφωνο και έχουν σβηστεί όλα σίγουρα και είναι σωστά περασμένη η ρομ. Με τα recovery ποτέ δεν ξέρεις, όσες φορές και να κάνεις wipes. Γι' αυτό άλλωστε μερικές δεν περνιέται σωστά μια ρομ, παρότι γίνονται όλα. Εγώ με την infocus, ενώ την 1η φορά είχε περαστεί σωστά (αλλά δεν είχα πάρει backup) την πέρασα μετά 2η και είχε απίστευτο Lag και τελικά την πέρασα 3η φορά και ήταν πάλι όλα ΟΚ ενώ όλα τα είχα κάνει με το σωστό τρόπο και τις 3 φορές Μηχανήματα του διαβόλου :lol:... Λοιπόν έτσι είναι τελικά, είναι όντως διαβολομηχανήματα. Εγώ αλλάζω (συχνά) ρομ και ως εκ θαύματος πάντα στην νέα έχει στρογγυλοκαθήσει το παλιό wallpaper ! Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Πιστεύω ότι έχει καλή αυτονομία....unicom 2.5 Καποιο Link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Στην CWM 6.0.3 το format data data/media που ειναι? Δεν την είχα βάλει την 6.0.3.0, μπορεί και να μην υπάρχει σ' αυτή, ας το επιβεβαιώασει κάποιος με 6.0.3.0 Γιατί δεν βάζεις και συ την 6.0.5.0? Λοιπόν έτσι είναι τελικά, είναι όντως διαβολομηχανήματα. Εγώ αλλάζω (συχνά) ρομ και ως εκ θαύματος πάντα στην νέα έχει στρογγυλοκαθήσει το παλιό wallpaper ! Με την 6.0.5.0 ή άλλη? Καποιο Link? Μάλλον εννοεί την emuiUNICOM 2.3 της 1ης σελίδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Δεν την είχα βάλει την 6.0.3.0, μπορεί και να μην υπάρχει σ' αυτή, ας το επιβεβαιώασει κάποιος με 6.0.3.0 Γιατί δεν βάζεις και συ την 6.0.5. Εχω όλα τα μπακαπ απο rom που μου άρεσαν με 6.0.3,βέβαια αν θέλω την ξαναβαζω και περναω οποίο μπακαπ θέλω! Μάλλον θα βάλω κάποια στιγμη όπως λες την 6.0.5,αν και μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπισα κανένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καποιο Link? Δοκίμασα τόσες emui που μπερδεύτηκα!είναι η emui unicom 2.3 από την πρώτη σελίδα!το μονό που θέλει είναι ρουτ Δεν την είχα βάλει την 6.0.3.0, μπορεί και να μην υπάρχει σ' αυτή, ας το επιβεβαιώασει κάποιος με 6.0.3.0 Γιατί δεν βάζεις και συ την 6.0.5.0? Με την 6.0.5.0 ή άλλη? Μάλλον εννοεί την emuiUNICOM 2.3 της 1ης σελίδας ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασα τόσες emui που μπερδεύτηκα!είναι η emui unicom 2.3 από την πρώτη σελίδα!το μονό που θέλει είναι ρουτ Στην cwm 6.0.3.0 δεν το είχε η εγώ δεν το έβρισκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Δοκίμασα τόσες emui που μπερδεύτηκα!είναι η emui unicom 2.3 από την πρώτη σελίδα!το μονό που θέλει είναι ρουτ σελιδα 650 της εχω μαζεψει όλες cwm 6.0.3.0 http://www.needrom.com/download/english-recovery-coolpad-f1-8297w//QUOTE] Edited January 10, 2015 by bandirs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Δοκίμασα τόσες emui που μπερδεύτηκα!είναι η emui unicom 2.3 από την πρώτη σελίδα!το μονό που θέλει είναι ρουτ σελιδα 650 της εχω μαζεψει όλες cwm 6.0.3.0 http://www.needrom.com/download/english-recovery-coolpad-f1-8297w//QUOTE] τελεια!εγω αποθηκευσα την σελιδα 650 σαν σελιδοδεικτη αλλα καλο ειναι να μετεφερθουν απο καποιον mod στην 1 σελιδα του νηματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Καλημέρα σε όλους. Χτες έβαλα την algorom στο δεύτερο f1. Πολύ καλή Ρομ. Δεν μου έχει βγάλει κανένα bug. Η κάμερα αν και έχει πιο φωτεινές φωτογραφίες στα ζουμ έχει θόρυβο ενα κλικ πιο μετα σε σχεση με τη μαμισια της Μάμας 4.2.2 που έχω στο άλλο. Μπράβο σου algorithm πολύ καλή δουλειά. Να ρωτησω όμως μήπως υπάρχει περίπτωση για 3g και στις δύο κάρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Μήπως γνωρίζει κανένας πώς να ΜΗ μεταφέρεται ο ήχος από βίντεο, μουσική, εφαρμογές κλπ στο bluetooth όταν αυτό είναι συνδεμένο; Θέλω να μένει στο ηχείο. (Α310 V2) Μόλις πέρασα τη V3 αλλά δε θυμάμαι τις ρυθμίσεις στο APN και στο search του thread δεν τις βρήκα. Μπορεί να ανεβάσει κάποιος ένα screenshot? Edited January 10, 2015 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Καλημέρα σε όλους. Χτες έβαλα την algorom στο δεύτερο f1. Πολύ καλή Ρομ. Δεν μου έχει βγάλει κανένα bug. Η κάμερα αν και έχει πιο φωτεινές φωτογραφίες στα ζουμ έχει θόρυβο ενα κλικ πιο μετα σε σχεση με τη μαμισια της Μάμας 4.2.2 που έχω στο άλλο. Μπράβο σου algorithm πολύ καλή δουλειά. Να ρωτησω όμως μήπως υπάρχει περίπτωση για 3g και στις δύο κάρτες; Μόνο με emui rom νομιζω. Δες πρωτη σελιδα Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 μόλις κατέβασα την InFocus http://www.movilesdualsim.com/tema/infocus_coolpad8297w-multilenguaje-4pda-ru-by-maucat.89127/page-12 σε εμένα δουλευη μια χαρά και ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts